Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Και ξυπναω κ σας δαιβαζω κ ανεβαινει η διαθεση περιγραφη αναλυτικη της βαφλας κ εκει που λεω αντε επιτελους αλαξαμε μενου κ αρχισαμε τα γλυκα μας λεει η jo φτανει με τα γλυκακια θα φαω μπαμιες ασε με μωρε να χαρω λιγο.....χα αχα κοριτσια για να πω την αληθεια κ εγω νομιζω οτι πρεπει να βαλω μετρο πια με τα γλυκα στο τελος η μπεμπα μου θα αποκτησει ζαχαρο πρεπει να τα ελλατωσω επειγοντως !

Fountouki κ γω λεω να πας στην προβα ειπαμε να προσεχουμε αλλα χωρις υπερβολες να πας κ να το χαρεις!!!

Taniou επιτελους εφτασες σπιτακι σου αντε καλη ξεκουραση τωρα

11pSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχαχα κλαίω FTAS σ έχουμε ξενερωσει τελείως !! Άντε θα σου κάνω περιγραφή λίγο της κρεπας που έχω σκοπό να φάω το απόγευμα με νουτελα μισκοτο και μπανανουλα τώρα δεν ξέρω αν πάω εκεί και δω και τίποτα άλλο και βάλω κ αλλά υλικά μέσα!! Και εσύ πια με τα γλυκά αμάν φτάνει πιάσε και κανένα αλμυρό κανένα μεσημεριανό πες τι θα φας σήμερα?

Jo μου αλήθεια εγώ θα έτρωγα και φασολάκια με πατατουλες μέσα και καροτακια!!

Θα πάω μωρέ κρίμα είναι αυτή έτρεχε μαζί μου στα νυφικά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Balentina εγω φυσικα θα φαω κ τα αλμυρα μου αλλα οχι οτι τα ψαχνω κιολας για τα γλυκα ομως χαμος ,βεβαια να πω την αληθεια κ πριν ημουν ετσι παντα ειχα ενα κολλημα με τα γλυκα κυριως σοκολατενια στην αρχη ως την 11 εβδομαδα δεν ετρωγα ιδιαιτερα τωρα τελευταια χαμος το εχω παρακανει !δεν νομιζω να εχει να κανει με λιγουρες απλα αν ξεκινησω δεν σταματαω κ σιγουρα επειδη προσπαθω να μην καπνιζω το μυαλο μου ειναι στο φαι -γλυκο .αλλα τα κιλα βροχη εσυ πως τα πας απο κιλα

Fountouki βεβαιως κ να πας !!το μενου εχει ψαρακια σημερα αν κ δεν τρελαινομαι τελοσπαντων !! Γιατην κρεπα θα περιμενω μην μου κανεις καμια λαμογια και πεις τελικα εφαγα αλμυρη !!!!!χαχαχα

11pSp3.png

Καλημέρα και από μένα!!! Εμένα γιατί δε με τραβάει να φάω καθόλου γλυκό? Τι ανωμαλία είναι αυτή????

Με το καλό ο γάμος της αδερφής σου Φουντούκι!!!

Ευχαριστώ παρά πολύ βαλεντινακι μου !! Δεν πειράζει καλύτερα μην τρως γλυκά δεν παθαινεις τίποτα χωρίς γλυκακια την περνεις την ζάχαρη από άλλου!!

Τελικά κοιμήθηκε το βραδακι ? Τι ώρα ξυπνησες? Κ εγώ πιεζομαι πολύ να κοιμηθώ αλλά γυρναω γυρναω και στο τέλος με πέρνει ο ύπνος!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Balentina εγω φυσικα θα φαω κ τα αλμυρα μου αλλα οχι οτι τα ψαχνω κιολας για τα γλυκα ομως χαμος ,βεβαια να πω την αληθεια κ πριν ημουν ετσι παντα ειχα ενα κολλημα με τα γλυκα κυριως σοκολατενια στην αρχη ως την 11 εβδομαδα δεν ετρωγα ιδιαιτερα τωρα τελευταια χαμος το εχω παρακανει !δεν νομιζω να εχει να κανει με λιγουρες απλα αν ξεκινησω δεν σταματαω κ σιγουρα επειδη προσπαθω να μην καπνιζω το μυαλο μου ειναι στο φαι -γλυκο .αλλα τα κιλα βροχη εσυ πως τα πας απο κιλα

Fountouki βεβαιως κ να πας !!το μενου εχει ψαρακια σημερα αν κ δεν τρελαινομαι τελοσπαντων !! Γιατην κρεπα θα περιμενω μην μου κανεις καμια λαμογια και πεις τελικα εφαγα αλμυρη !!!!!χαχαχα

Χαχαχαχαχαχα όχι στο υπόσχομαι θα είναι γλυκιά !! :tongue:

Ωραία τα ψαράκια εγώ έφαγα χθες αλλά το βράδυ που έφαγε ο αντρουλης μου μύριζε παρά πολύ άσχημα τον έβαλα δύο φορές να πλυθεί και μετά να τα περάσει με οινόπνευμα τα χέρια του !!χαχαχαχαχαχα στο τέλος θα με σκοτώσει να ξέρετε!! Αν μυρίζει κάτι πολύ έντονα ειδικά το βράδυ μου έρχεται να κάνω εμετό!! Για πες λίγα από τα γλυκά που σε τρελαινουν ?? Σοκολάτες??

Tbinp3.pngNttep2.png

Xαχαχα, φτασ μου, σκωτσέζικο ντουζ πρωί πρωί σου έκανα! Βάφλα κόλαση και μετά...μπάμιες!!! Κι εσύ όμως, όλο γλυκά γλυκά ακούμε και τίποτα δεν μας περιγράφεις να δώσεις καμιά ιδέα! Για βάλτο στο πρόγραμμα! Να μην τρώγεται τίποτα στα κρυφά παρακαλώ!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Λεω να μετονομαστούμε σε "κοιλιόδουλες αγορομανούλες και όχι μόνο" :tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχαχαχαχαχα κορίτσια έχω πεθάνει στα γέλια!! Τέλειο jo μου ας το αλλάξουμε το όνομα γιατί δεν βλέπω σωτηρία εδώ μέσα μέχρι το τέλος θα αναλύσουμε ότι φαγώσιμο υπάρχει γλυκό και αλμυρό!! :D

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Jo τι ώρα έχεις την Δεύτερα ραντεβού?? Εγώ έχω 6μιση!!

Έχω στη 1 το μεσημέρι! Προσπαθώ όσο νωρίτερα για να μη με φάει η αγωνία, αν και αυτή τη φορά είμαι χαλαρή! Πριν λίγο ένιωσα 5-6 δυνατές τσιμπιές στον αφαλό, λέτε να 'ταν ο μπέμπης τόσο ψηλά ή η μήτρα που μεγαλώνει; Άντε να τους ακούσουμε!!! Δευτέρα απόγευμα θα 'χουμε νέα κι απ' τις δυο μας. Νομίζω θα 'χουμε φτάσει τα 80-90 γραμμαριάκια!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Και εγώ λέω ότι θα έχουν πάρει και παραπάνω!! Αχ λες να ήταν ο μπεμπακος ?? Τι καλά !!! Και εγώ είχα στην αρχή της εβδομάδας για δύο μέρες και όχι όλη την ώρα ένιωθα αυτές τις σουβλιες και διάβασα ότι σε αυτή την εβδομάδα το νινακι είναι 2-3 εκατοστά κάτω απ τον αφαλο μάλλον τα νινακια μας είναι που μεγαλώνουν ουουου θα χαζεψουμε!! Και εγώ δεν έχω άγχος αλλά λίγη αγωνία την έχω γιατί έχω καιρό να το δω είναι και το φύλο στη μέση... Καταλαβαίνεις!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Nαι, καλέ, πώς δεν καταλαβαίνω, εδώ έχω εγώ αγωνία για το φύλο σας!!! Έχει φτάσει η μήτρα στον αφαλό δηλαδή; Ουάου! Πάντως αν συγκρίνω με την κολλητή μου που στο μήνα που είμαι είχε μια χαμηλή κοιλίτσα, εγώ τώρα την έχω ψηλά και στο κέντρο μόνο στρογγυλή, χαμηλά δεν έχω, ίσως παίζει και το φύλο σ' αυτό; Γιατί η φίλη μου έχει κορίτσι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλά εμένα μου φέρνουν το γλυκό ή το παγωτό μπροστά μου και κάνω μπλιαχ!!! Δε μπορείτε να με νιώσετε προφανώς!!!χαχαχχα Αυτός ο μπέμπης προς το παρόν έχει πάρει από μένα πότε δεν ήμουν του γλυκού και τώρα χειροτερεψα σε αντίθεση με τον άντρα μου που είναι πρώτος γλυκατζης και φτιάχνει σπιτικά γλυκά μιλφειγ, προφιτερολ, τάρτες χάχα!! Παλιά του έκανα λίγο παρέα τώρα τα τρώει μόνος του ή με οποία παρέα έχουμε σπίτι!!

Πω πω κορίτσια αντε να αρχίσουν και σε σας οι κλωτσιές να τις συζηταμε. Σήμερα πήγα κομμωτήριο έκανα ένα ωραίο καρεδακι εκεί που μου στεγνωναν το μαλλί μάλλον ξύπνησε και ξεκίνησε του έλεγα από μέσα μου σιωπή ρεμάλι η μαμά καλλωπιζεται!!!! Χαχαχχαχα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...