Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Λίγο από τον μπέμπη και πολύ από το φαγητό!!!χαχα

Τανιου Καλώς όρισες στο σπιτάκι σου,ξεκουρασου ήταν μεγάλο το ταξίδι!!! Σε ζηλεύω που είσαι πλέον στους 15 βαθμούς..Εγώ υποφέρω με αυτή τη ζεστή..

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έκανα ποδολουτρο τριψιμο μασάζ με λαδακι και ψηλά θέλουν καμία εβδομάδα να στρώσουν το ίδιο έπαθα Ελλάδα. Γιατρό έχω ακυρωση το ραντεβού θα το βάλω την άλλη εβδομάδα μην φάω τιμωρία από τον γιατρό μου για τα πιτογυρα που τσακισα Ελλάδα :D

Χαχαχα Τανιου μου δεν έχεις περιέργεια να δεις το νινακι ? Εγώ θα πηγαινα και ας με ζύγιζε!! Ποσά κιλά έχεις βάλει? :oops:

Tbinp3.pngNttep2.png

Λίγο από τον μπέμπη και πολύ από το φαγητό!!!χαχα

Τανιου Καλώς όρισες στο σπιτάκι σου,ξεκουρασου ήταν μεγάλο το ταξίδι!!! Σε ζηλεύω που είσαι πλέον στους 15 βαθμούς..Εγώ υποφέρω με αυτή τη ζεστή..

Μάλλον κ εγώ έτσι!! Και εγώ ζηλεύω τους 15 βαθμούς και την βροχουλα!! Που θα πάει περνάει το καλοκαίρι θα μας δροσίσει κ εμάς επιτέλους !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Αυτός ο κορεκτορας με έχει ρεζιλεψει χαχαχαχαχα!!! Είναι από κινητο

Το κατάλαβα κ εμένα μου συμβαίνει πολύ συχνά αλλά θέλω να γράψω αλλά βγαίνουν αλλά εννοώ χαμός αλλά εντάξει πάνω κάτω με καταλαβαίνουν τι θέλω να πω!! Και τα πιτουρα κατάλαβα ότι είναι πιτογυρα αλλα έχει και πλάκα :D

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Πίτουρα χαχαχχα κλαίω!!!

Τανιουυυυυυυ πάρε μας μαζιιιιιιιι σου!!!! Με αυτή τη ζέστη που είχε δεν γινόταν όλη την ώρα κάτω από το κλιματιστικό αφήστε που και η όρεξη μου είχε κοπεί. Επίσης βλέπω τώρα με έχουν πιάσει αϋπνίες. Βρικόλακας πάει η βραδινή παραγωγή κολλαγόνου θα πηξω στη ριτιδα όπως το πάω...

AoL1p3.png

Καλημέρα, κοριτσούδια!!!

Φουντούκι μου, κι εγώ το ίδιο πάλι! Διαίσθηση είχα για αγόρι, όλοι οι γύρω μου έλεγαν κορίτσι και τους έλεγα της μαμάς μετράει η διαίσθηση! Και να που ήταν αλήθεια!

Λοιπόν, τώρα θα σας περιγράψω λίγο τη χθεσινή βάφλα :mrgreen: λεπτή βάφλα κάτω, νουτέλα από πάνω, μια μπάλα βανίλια μαδαγασκάρης και από πάνω σάλτσα καραμέλας ζεστής και τριμμένο μπισκότο! Χεχε, το παράκανα νομίζω γι' αυτό και δεν την κατάφερα ούτε τη μισή, αλλά ο μπέμπης μου την πήρε τη γλύκα, γι' αυτό από σήμερα θα του κάνω αποχή απ' τα γλυκάκια πια! Φτάνει!

Εδώ επιτέλους πέσαμε στους 24 το βράδυ κι είναι τέλεια! Αυτόν τον καιρό αντέχω, παραπάνω δε μ' αρέσει καθόλου.

Ρε κορίτσια, εγώ θυμάστε που σας έλεγα για τη δυσκοιλιότητα περίπου στην 9η εβδομάδα; Ε, από τότε δεν έχω πια τίποτα, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα, δηλ. πολλές φορές τη μέρα, αλλά απ΄την άλλη έχω ταράξει και τα φρέσκα σύκα, τρώω καθημερινά 3-4, οπότε αυτό πιστεύω είναι. Επίσης, καθόλου πρήξιμο ή κατακράτηση, αν και διάβαζα ότι τώρα στον 5ο όπου να 'ναι αρχίζουν τα πρηξίματα από το πολύ υγρό που αποθηκεύει ο οργανισμός μας. Α! Και δεν παίρνω και σίδηρο ούτε κάτι άλλο, οπότε πιστεύω βοηθάει πολύ κι αυτό.

Παρασκευή πάω σε σεμινάριο θηλασμού! Αυτά! Δευτέρα γιατρός και μπεμπούλης και Τρίτη διακοπές ξανά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα jo μου πρωί πρωί με τους πειρασμούς!!

Αυτό με τα σύκα πιάνει με την δυσκοιλιότητα αλλά εγώ δεν μπορώ μνα φάω με πειράζουν στο έντερο!! Να χαίρεσαι που είσαι μια χαρά και δεν έχεις προβλήματα!! Ή τέλεια εγκυμοσύνη!! Ειδικά με τα συμπληρώματα επιδεινώνεται ή κατάσταση!! Εγώ τι να σου πω 5 μερα σήμερα και τίποτα!!

Σήμερα ξυπνησα με πονοκεφαλο !! Επίσης το απόγευμα έχει ή αδερφή μου πρόβα νυφικού και φυσικά δεν με πέρνει να μην πάω θα με πριξει!! Κορίτσια να σας πω την αλήθεια μου δεν με πειράζει να πάω ίσα ίσα χαίρομαι αλλά φοβάμαι να ανεβαίνω πλέον σε οποιο δηποτε αυτοκίνητο ακόμα και της αδερφής μου !!! Πείτε μου είμαι υπερβολική?? Οδηγεί μια χαρά δεν έχει προβλήματα!!

Σήμερα δεν ξέρω ακόμα το μενού δεν σηκωθηκα λόγο πονοκεφάλου ακόμα!! Αλλά θα ήθελα κανένα σπανακορυζο ή φακές κάτι τέτοιο! Θα σας πω μετά που θα μάθω ακριβώς!! Επίσης σήμερα θα ήθελα να χτύπησω μια κρεπα γλυκια μάλλον εκεί μετά το νυφικό!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Με το καλό ο γάμος της αδερφής σου, φουντούκι μου! Έλα μωρέ, πήγαινε, γιατί μετά θα τα θυμάστε και θα θέλει να σ' έχει κοντά της! Θα λες και στο μπεμπάκι σου ότι ήταν εκεί στην πρόβα νυφικού της θείας! Αν δεν τρέχει, να μην αγχώνεσαι, έχουμε τις φοβίες μας στην εγκυμοσύνη και με το δίκιο μας, αλλά δε θα σταματήσουμε και να ζούμε! Ωραία θα περάσεις, θα φας και την κρέπα σου :tongue: και μετά θα μπεις να μας κάνεις περιγραφή! (της κρέπας φυσικά, όχι της πρόβας)

Κι εμείς σήμερα φασολάκια φρέσκα για αποτοξίνωση και δε με συγκινούν καθόλου, αλλά μάλλον για μένα θα κάνω και μπάμιες.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...