Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Αχ, φτασ μου, κι εσύ από βόρεια είσαι; Εσένα σε έβαζα Αθήνα για κάποιο λόγο! Χαχαχα, ακόμα λιγότερες δηλαδή! Όλες από βορρά είστε, το φουντούκι, η κάθυ, εσύ, η μακον, μόνο εγώ και το αστεράκι είμαστε Αθήνα νομίζω.

Ναι, κι εγώ Δευτέρα έχω ραντεβού! Κι εμένα κάτι για μπέμπης μου λέει η διαίσθησή μου, αλλά μπορεί να πέσουν έξω τα προγνωστικά μας :rolleyes:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες μου τι κανετε;;;; Αρχικα να καλως ηρθατε οι καινουριες μανουλες στην παρεα μας.... Δωστε τσουτσουνια στον λαο!!!!! Χαχαχαχχα....

Μην δινετε σημασια στις πεθερες... Εμας ακομα δεν αρχισε να πεταει κουφετα αλλα εγω δεν χαριζω κανεναν.... Τους τα χωνω...

Εμεις επιστρεφουμε στο σπιτι. Ειχαμε παει στην μαμα μου Θεσσαλονικη και καναμε μερικες βουτιες Χαλκιδικη!!!! Καλα ηταν αλλα λιγο... Δεν πειραζει.... Του χρονου με τον μπεμπουλη...

HmwTp3.png

Χαχαχαχαχαχα διαβάζω και γελαω σαν την χαζή εδώ και ο άντρας μου με ρωτάει γιατί γελάς?? Λοιπόν κορίτσια εμένα ή διαίσθηση μου λέει αγόρι οι υπόλοιποι στον περίγυρο λένε κορίτσι θα δούμε την Δεύτερα δεν αργεί!!

Αχ jo μου βαφλες μμμμμμμμ τι ωραία με σοκολάτα από πάνω ... Ουφ και έφαγα τώρα τραχανά με τυρακι οπότε καταλαβαίνεις έχω κενό και για κάτι ακόμα!!

FTAS μου μου έδωσε για την δυσκοιλιότητα αλλά περιμένω με τα φρουτάκια μπας και γίνει τίποτα!! Πάντως εμένα το πριξιμο από τα ουτροτζεσταν δεν έφυγε έχω ακόμα και πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν είναι πριξιμο αλλά το νινακι !! Πάντως κιλά αλλά δεν έβαλα και ή κοιλουμπιτσα εκεί και πιο πεταχτουλα άρα...

Κάθυ μου την πηγές την βόλτα μια χαρά!!! Είχες χαθεί και φανταστικά ότι θα είχες φύγει!! Τώρα εδώ παρόν! Και εγώ τους τα λεω ότι μ ενοχλεί και ευτυχώς δεν θυμώνουν αλλά τους τα λέω έτσι κάπως χαριτολογώντας και δεν μοιαζω πολύ κακιά!!

Αχ Βαλεντίνα μου τι ωραία ο μπεμπακος σου μωρεεεεεε χαίρεται εκεί μέσα και σου το δείχνει!! Άντε να αρχίσουμε να τρώμε και εμείς καμία κλωτσιτσα !!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Makon μου εγώ μια παίρνω και τουαλέτα τίποτα ενώ είχα στρώσει μια χαρά έχει 2 εβδομάδες που ξεκίνησα και το μαγνήσιο και πάλι μ έπιασε δυσκοιλιότητα!! Αύριο θα φάω πολλές βανιλιες και θα πάω!!

Είμαστε ωραία παρεουλα εδώ περνάει ή ώρα ευχάριστα με τα κορίτσια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Εγώ ακόμα δεν το έχω νιώσει το μπεμπέ μου...Ο γιατρός μου, μου είπε μετά την 19η εβδομάδα...άντε σιγά σιγά κοντεύω χαχα..φούσκωσατε καθόλου εσείς κορίτσια μου?

Εγώ έχω ένα φούσκωμα αλλά θα δω την Δεύτερα αν είναι από το νινακι ή από το φαγητό χαχα !! Εσυ?

Tbinp3.pngNttep2.png

Γειά σας κορίτσια μόλις φτάσαμε Γερμανία μιλάμε έβρεχε 1500χιλιομετρα και τα πόδια μ έγιναν διπλάσια από το πρήξιμο.. Από τους 35 βαθμούς γυρίσαμε στους 15 :( αλλά επιτέλους στο σπιτάκι μας :) :) :) :) σας ευχαριστώ όλες για της ευχές έπιασαν δεν είχε καθόλου κίνηση :D

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γειά σας κορίτσια μόλις φτάσαμε Γερμανία μιλάμε έβρεχε 1500χιλιομετρα και τα πόδια μ έγιναν διπλάσια από το πρήξιμο.. Από τους 35 βαθμούς γυρίσαμε στους 15 :( αλλά επιτέλους στο σπιτάκι μας :) :) :) :) σας ευχαριστώ όλες για της ευχές έπιασαν δεν είχε καθόλου κίνηση :D

Τανιου μου τώρα ξεκούραση και θα ξεπριστουν ήσουν πολλές ώρες καθιστή γι αυτό !! Βάλε τα πόδια σου ψηλά για να ανακουφιστείς!! Πάντως σαν τα σπιτάκια μας κορίτσια δεν έχει!! Ποτέ έχεις γιατρό?

Tbinp3.pngNttep2.png

Τανιου μου τώρα ξεκούραση και θα ξεπριστουν ήσουν πολλές ώρες καθιστή γι αυτό !! Βάλε τα πόδια σου ψηλά για να ανακουφιστείς!! Πάντως σαν τα σπιτάκια μας κορίτσια δεν έχει!! Ποτέ έχεις γιατρό?

Έκανα ποδολουτρο τριψιμο μασάζ με λαδακι και ψηλά θέλουν καμία εβδομάδα να στρώσουν το ίδιο έπαθα Ελλάδα. Γιατρό έχω ακυρωση το ραντεβού θα το βάλω την άλλη εβδομάδα μην φάω τιμωρία από τον γιατρό μου για τα πιτογυρα που τσακισα Ελλάδα :D

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...