Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Emmaki καλώς μας ήρθες και με το καλό το μωρακι σου !! Και εσύ αγοράκι??? Πω πω τι γίνεται αν ειδες το πινακακι μας έχουμε μόνο δύο κορίτσια και δέκα αγοράκια !! Να μπαίνεις να τα λέμε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

FTAS μου κ εμάς δεν μας ήρθε καθόλου εύκολα το νινακι και ακουγα και εγώ συνέχεια για εγκυμοσύνες και προς θεού ποτέ δεν ζηλεψα με κακία απλά έλεγα μακάρι όλα να τους πάνε καλά και να έρθει και για μας κάποια στιγμή το χαρμόσυνο!! Πάντα όμως πίστευα ότι δεν θα αργήσει και θα κάνουμε και εμείς μωρακι ήμουν διατεθειμένη να κάνω τα πάντα γι αυτό, οπότε όλα τα ζευγάρια που θέλουν πραγματικά να αποκτήσουν παιδάκι θα τα καταφέρουν με οποίον τρόπο!!

FTAS όπως έχεις καταλάβει μας έχουν κάνει κατάληψη τα αγοράκια και θα μας σώσει ή μπεμπουλα σου και ή μπεμπουλα από το αστεράκια!! Άντε να δούμε την Δεύτερα που θα πάω στον γιατρό τι θα μας δείξει το δικό μας το μωρακι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Fountouki αυτο λεω καιεγω μακαρι ολοι που λαχταρουν ενα νινακι να το αποκτησουν !!αντε τυχερουλα θα πας τη δευτερα !!!!!! Τι να ναι αραγε ????νομιζω πως θα ναι .....τι εγινε σημερα δεν κοιμηθηκες?? Πως εισαι νιωθεις μεγαλη αλλαγη χωρις τα ουτροτζεσταν ??? Εγω δεν ξερω τι με εχει πιασει τρωω συνεχεια γλυκα συνεχεια κ πολλα παρα πολλα ομως φαι κανονικα τιποτα υπερβολικο με τη σοκολατα ομως .....

11pSp3.png

Τι θα είναι για πες?? Αυτό με τα γλυκά το έχουν οι μανουλες με τα κοριτσάκια το έχω ξανά δει!! Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είναι!! Χωρίς τα ουτροτζεσταν ηρεμησα δεν έχω εκείνη την υπνηλία και την κόπωση που !ου δημιουργούσαν με έριχναν παρά πολύ και μου άνοιγαν και την όρεξη!! Τώρα ειμαι νορμαλ πάλι τρώω αλλά όχι σ εκείνο τον βαθμό κάθε τρεις ώρες!! Όσο για την τουαλέτα την ξέχασα πάλι εκεί που είχαμε στρώσει διάβασα ότι στο δεύτερο τρίμηνο το έντερο πάλι αδρανοποιητε προσπαθώ μα φρουτάκια αλλά μάταια!! Εσυ πως είσαι πας καθόλου?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν αυτες που εχουν κοριτσι τρωνε γλυκα κ οι αλλες αλμυρα αλλα μου κανει εντυπωση που ολες μιλατε για αλμυρα πιτσες καρμποναρες μεχρι και για γλυκο το τσιζκεικ λιμπιζεστε!!!!!!!μωρε σε πειραζω γερα μωρακια να ναι !!!!εγω εδω και 3 μερες ξεκινησα duphalac και νομιζω πως ειμαι καλυτερα αλλα πολυ πρηξιμο εχω !!!!!_ισως στις 27 του μηνα που θα παω θα μου τα κοψει επιτελους αλλα εχω περιεργια να δω αν το πρηξιμο ειναι απο τα χαπια η οχι ,η αληθεια ειναι οτι κ μετα η πολυ υπνηλια κ η κοπωση υποχωρησε ισως να ναι και επειδη ειμαστε στο β τριμηνο δεν ξερω τι να πω .κανα βοηθημα για τη δυσκοιλιοτητα δεν σου δωσε ??γιατι κ με τον σιδηρο επιβαρυνεται η κατασταση

Εγω παιρνω χαπι για θυροειδη ,σιδηρο ,φολικο και ασβεστιο και duphalac σε λιγο καιρο μου πε θα μου δωσει καιμαγνησιο !

11pSp3.png

Emmaki29 καλως ηρθες στην παρεα μας...μου φαινεται ειναι η χρονια των αγοριων..!!!

Οσο για το θεμα μου κλεινω προς την FTAS τα προσωπικα σου οταν τα εμπιστευεσε οι αλλοι πρεπει να το καταλαβουν και ακολουθησουν αυτο που εσυ επιθυμεις...Δεν πειραζει ομως απλα απο δω και περα δεν θα ξερει τιποτα για μας η πεθερα μου...γενικα απο το χωριο του αντρα μου ειναι ολοι πολυ κακιασμενοι, τωρα το εμαθε η θεια του καηκαμε ολο το χωριο το εμαθε ειναι κουτσομπολιδες...

Εμενα το ξερει ολοι μου οι οικογενεια ακομα και οι πιο ασχετοι αλλα χαιροντε μαζι σου γιαυτο το θειο δωρο...!!!!

Και εγω στο πρωτο εκανα 2 χρονια λογο προβληματος του αντρα μου που το μαθαμε λιγο αργα δυστυχως και ειχα περασει μεγαλες στεναχωριες παλι καλα ξεπεραστηκε οπως φαινεται...περασα πολλα απο την οικογενεια του...δοξα το θεο ομως ολα καλα μας πηγανε...

Ευχομαι ολες οι κοπελες που επιθυμουν μωρο να τους ερθει απλοχερα!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Εmmaki29, καλώς ήρθες! Μια ακόμη αγορομανούλα στην παρέα μας είναι πάντα ευπρόσδεκτη! Πες μου ότι είσαι από Αθήνα, γιατί εδώ είναι όλες από Βόρεια Ελλάδα εκτός από μένα και 2-3 κοπέλες ακόμα!

ΦΤΑΣ, σου ετοιμάζω ωραία κατάσταση! Λοιπόν, εγώ μόνο στο 1ο τρίμηνο ήθελα αλμυρά, τώρα ξαναγύρισα στον παλιό καλό εαυτό μου και χτυπάω κανονικά και τα γλυκάκια μου. Οπότε...το βραδάκι θα πάμε Waffle House για κολασμένη βάφλα με ένας θεός ξέρει τι επάνω!!! Πιο πριν σινεμαδάκι!

Μέχρι το βράδυ θα κάνω...υγιεινή διατροφή, χεχεχε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος

• fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

vLmAp2.png FMoxp2.png

10 αγοράκια και 2 κοριτσάκια και έχουμε άλλα 4 να μάθουμε ακόμα! Πιστεύω ότι πρέπει ν' αρχίσουμε να ισορροπούμε σιγά σιγά, οπότε νομίζω ότι το φουντούκι μας θα έχει μπέμπα! Βέβαια, το λέω καθαρά από μαθηματική σκοπιά, γιατί εμείς ξέρετε με τι θα κάνουμε πανηγύρι...με ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ φυσικά και κλείνουμε και τους 11 για την ομάδα ποδοσφαίρου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Να μαι και γω!!! Εμμακι καλωσόρισες!!! Με το καλό ο μπέμπης!!!

Εγώ ούτε να δω ούτε να ακούσω για γλυκά!!! Σήμερα που έκανα δουλειές μάλλον τον νανουριζα γιατί έχω καμία ώρα που κάθισα και κάνει τούμπες. Κεφάλι είναι χέρι είναι πόδι είναι όλα μαζί είναι??? Λες και σεληνιαστηκε!!! Χα χα χα χα!!!

Φουντούκι για να δούμε τι θα δούμε θα είναι κόρη γλυκατζου ή γιος γλυκατζης!!

AoL1p3.png

Jo επιτελους !!!!!! Γιατι τον τελευταιο καιρο με τις σαλατες ταμπουλε κ ελιτσες με ειχες ξενερωσει χαχαχα τωρα μιλας σωστα !!!! Χαχαχα για το fountouki η διαισθηση μου λεει αλλο η λογικη αλλο για αυτο θα κσνω υπομονη ως τη Δευτερα ,αν θυμαμαι καλα κ εσυ την ιδια μερα εχεις ραντεβου;;;

Ποιες μωρε ειμαστε αποβορεια νομιζω μονο 3 οι υπολοιπες ειναι απο εδω κ μενουν Γ ερμανια και για πολλες δεν ξερω καν ,λες στο πινακακι να βαλουμε και πολεις πλακα θα εχει ,,,,,,δεν εχει σημασια jo μου απο που ειμαστε σημασια εχει οτι εχουμε ολες την ιδια χαρα την ιδια προσμονη και την ιδια αγωνια αλλα στη πραγματικοτητα ειμαστε ολες κοντα !!!!

Balentina τι ωραια που σου κανει κωλοτουμπες θα τρελαθω!!!!!

11pSp3.png

Jo θα σε στεναχωρήσω χαχα...Είμαι απο Λάρισα..είναι το πρώτο μας μωράκι..Εγώ κοριτσάκια μου από όρεξη να φάνε κ οι κότες..γλυκά,αλμυρά δεν έχω θέμα..τα πάντα τρώω η γουρουνα!!! Με ταλαιπωρεί Ακόμα η υπνηλία κ η κόπωση του πρώτου τριμήνου..

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...