Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΦΤΑΣ μου, μην παραπονιέσαι, ε; Σ' έφτιαξα με τα λιπαρά σήμερα! Τα κιλάκια σου είναι τέλεια για 4ο μήνα!

Τανίου μου, καλό ταξίδι να έχεις!

πωπω πιτσα...φτιαχνω και εγω σπιτικες και ειναι σουπερ θα το κανω συντομα σιγουρα, μου το ζηταγε και ο αντρας μου χθες... :)

Και εγω 2 ταψια κανω και 2 κομματια να φας φουσκωσες τρως πιτσα και το καταλαβαινεις...τι μας εκανες βραδιατικα..!!!

Αν και την τελευαταια εβδομαδα οτι και να φαω, με πειραζει στο φουλ δεν αντεχω αλλο

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

εσεις κοριτσια σε πια εβδομαδα θα κανετε την β επιπεδου????

makon καλως ηρθες στην παρεα μας...μην φοβασαι ολα καλα θα πανε, παλι καλα η μικρη σου ειναι αρκετα μεγαλη και δεν χρειαζεται πολλα πολλα, πολυ ξεκουραση εσυ, και οτι σου λεει ο γιατρος σου!!! :D:D

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

πωπω τσουτσουνια χαμουλης!!!

Που πηγανε οι τσουπριτσες??????

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κοριτσάκια μου με τις όμορφες κοιλιτσες γύρισαν απ την μανούλα μου έφαγα μια ωραιότατη μακαροναδιτσα με κιμά και είμαι φούσκα τώρα!!

Βαλεντίνα μου ναι τον πήρα και μου είπε να μην ανυσηχω και να μην αγχωνομαι το μωρό θα είναι μια χαρα και την Δεύτερα θα κάνουμε εξέταση!! Ανυπομωνω και εγώ όπως κ ή jo να το δω!!

Makon μου θα είναι παρά πολύ καλα ο μπεμπακος σου απλά θα πρέπει να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε μια χαρα!! Τα άσχημα πέρασαν!!

Τι να πω ότι δεν ζηλεψα με τις πίτσες?? Ζηλεψα αλλά είμαι τόσο φουσκωμένη απ τα μακαρόνια που δεν χωράει τίποτα!!

Αστερακι τι γλυκουλια μωρέ τα διδυμακια σου με τα γραμμαριακια τους μπράβο πολύ όμορφα νέα !! Φαίνεται ή μικρή περισσότερο τρωει χαχαχα συγχαρητήρια !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Δροσερή κι εδώ επιτέλους πια! Μας έχουν ταράξει οι καύσωνες!

Κουτσούνι, εμένα ο εμβρυολόγος μου το 'κλεισε το ραντεβού και ενώ μου είπε ότι γίνεται από τότε μέχρι τότε, μου είπε ότι το καλύτερο είναι μεταξύ 21ης και 22ης εβδομάδας. Και μου το έκλεισε για 1/10! Έχω πολύ καιρό ακόμα. Εσύ μάλλον πλησιάζεις!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμενα μου ειπε στις 20 εβδομαδες οποτε θα κλεισω για την αλλη εβδομαδα

ραντεβου που θα ειμαι 20 εβδομαδων και κατι μερες!!!!

Μου φαινοντε βουνο οι μερες δεν περνανε βρε παιδι μου!!!

Το μωρακι σας το εχετε ακουσει καθολου????Το νιωθετε εντονα ομως???

Συνηθως στον 5ο ριχνουν κλωτσιες, αφαντο το δικο μου!! :confused::confused::confused:

Τι καλο θα κανετε σημερα????

Εγω μοσχαρι κοκκινιστο με ρυζακι θα κανω...

Και στον μικρουλη μου εκανα κοτοσουπα...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημέρα και εγω αυτο αναρωτιέμαι ποτε θα το ακουσω???

Τον γιο μου τον ειχα ακουσει απο τον 4ο μηνα γυρω στις 16 εβδομαδες κλωτσιες και μπουνιες...

Με αυτο το νινι ειμαι με το αγχος συνεχεια, νιωθω μερικες φορες κατι να κουνιετε σαν σκουλικακι αλλα μου φαινεται λιγο!!!

Σημερα επιτελους θα παρουμε καινουργιο αυτοκινητο με 4 πορτες :D:D:D:D

Πουλησαμε το δικο μας τι καλα, παρολο την κριση γινοντε ακομα αυτα!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κοριτσια τι θα κανατε εσεις στην θεση μου?????????????

Ειχαμε πει με τον αντρα μου αυτην την εγκυμοσυνη να μην πουμε πουθενα, μονο στους γονεις μας, και οταν λπεον δεν θα μπορουσα να το κριψω με τιποτα να το λεγαμε...

Τον 15/8 που γιορταζα με πηρε συγγενεις του αντρα μου και μου ευχηθηκε καλη λευτερια οπως ηταν φυσικο εμεινα καγκελο δεν ηξερα τι να της πω, ηξερα οτι καποιος ανοιξε το στομα του και εγινα εξω φρενων...Ρωτησα τα πεθερικα μου ποιος τολμησε και το ειπε και η πεθερα μου την εκανε την βλακεια....Νευριασα απιστευτα ηθελα να την χτυπησω ηταν ενα δικο μου θεμα προσωπικο και πολυ εβεστιτο...τους βλεπω ολους οτι με κοιταν περιεργα αλλα δεν ηθελα ακομα, εκεινη πως περνει αποφασεις χωρις να μας ρωτησει και σε θεμα που δεν την αφορα...

Εγω οταν μου λενε μην πεις κατι ειμαι ταφος...πραγματικα το σκεφτομαι καθε μερα και τρελενομαι...

Φυσικα δεν ειπα κατι γιατι θα γινοταν χαμος, εστειλα τον αντρα μου...της ειπε οτι απο δω και περα αφου δεν ειναι ατομα εμπιστοσυνης δεν θα τους ξανα πουμε και κατι...δεν μου φτανει αυτο θελω να της φωναξω και να απαιτησω εξηγησεις!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!!

Μην ανησύχητε θα τα ακούσουμε σύντομα τα μωρακια μας θα έρθει ο καιρός που δεν θα μας αφήνουν οι κλωτσιές να κοιμηθούμε!!

Κουτσουνι μου εγώ αυτό που κατάλαβα στην εγκυμοσύνη ότι άπαξ και πεις σε ένα δύο άτομα την εγκυμοσύνη σου να ξέρεις ότι θα το μάθει όλο το σόϊ!! Εγώ και την μάνα μου την είχα πει ότι δεν θέλω να αναλύσεις στους γνωστούς ότι έκαναν εξωσωματική και είναι έγκυος της είπα να πει αν θέλει ότι είμαι απλά έγκυος!! Κάθομαι μια μέρα στο μπαλκόνι και με ρωτάει ή ξαδέρφη της πόσες προσπάθειες εξωσωματικής κανατε!?? Τα νεύρα μου στο ταβάνι!! Δεν την είπα τίποτα ούτε μαλωσα απλά την επόμενη φορά που θα έχω κάτι να ανακοινωσω θα το μάθει τελευταία ! Και ή πεθερά μου μου από τον δεύτερο μήνα το είπε στις φίλες της και γέμισε το χωριό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι με το καλό!!! Έλεος!! Ή δεν θα το πεις σε κανέναν ή θα πρέπει να ξέρεις ότι αν το πεις ότι θα το μάθουν όλοι πολύ γρήγορα!! Εμένα δεν με πειράζει να το ξέρουν καλοπροεραιτοι άνθρωποι που μας αγαπαν και χαιρονται αλλά το μαθαίνουν κ αυτοί που δεν χαίρονται καθόλου με την χαρά μας!! Οπότε τώρα ας το μαθουν κουτσουνι μου αφου πέρασαν οι μήνες και είναι πλέον προχωρημένη ή εγκυμοσύνη σου!!

Καλοριζικο το αυτοκίνητο καλο ταξιδο με δύο καρεκλακια πισωω χιχι!!

Εμείς σήμερα ψαράκια με σαλατουλα!! Ή κοτοσουπα μ αρέσει παρά πολύ αλλά το μοσχαράκι στην εγκυμοσύνη το εκοψα μου φέρνει εμετό!! Άντε να δούμε τι άλλες ιδιοτροπίες θα βγάλω!!

Jo μου κ εδώ πολύ δροσια το βραδακι πήρε μια πικε κουβερτουλα!!

Την β επιπέδου θα την κλείσω κ εγώ 2 Οκτωβρίου !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Χαχα, φουντούκι, τέλεια, μα ακριβώς ίδια μέρα θα γεννήσουμε πια!!! Τη Δευτέρα βλέπουμε τα μωρουλίνια μας!!! Κι εσύ μάλλον θα μάθεις και το φύλο επιτέλους!

Κουτσούνι, καλορίζικο και καλοτάξιδο το αυτοκίνητό σας! Με δυο καρεκλάκια που λέει και το φουντούκι!

Εμείς το είπαμε και στη δουλειά μου, κι εγώ περίμενα να φανεί πρώτα αλλά βαρέθηκα να περιμένω. Ε, θα πουν θα πουν, αλλά γιατί να πουν κακοπροαίρετα; Αφορμή χαράς είναι η εγκυμοσύνη! Το πολύ πολύ να ζηλέψουν ορισμένες, αλλά πρόβλημά τους. Οπότε κι εγώ χαίρομαι που το είπα! Αφήστε που με προσέχουν όλοι υπερβολικά από όταν το είπα και με διώχνουν και νωρίτερα. Οπότε γιατί να σκάτε; Για το κακό το μάτι που λένε; Εγώ δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσουν τρίτοι ή μεταφυσικά τον μπεμπούλη μου, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, οπότε μ' αυτά δεν ασχολούμαι. Και οι παππούδες είναι απίστευτα δύσκολο να κρύψουν τη χαρά τους ειδικά από τα αδέρφια τους, άσε που θα αναγκάζονται να λένε και ψέματα. Εμείς τους αφήσαμε να το πουν μετά την καρδούλα, ε, κι αυτές οι 2 εβδομάδες που ήθελαν απ' τη χαρά τους να το φωνάξουν σε όλους τους συγγενείς πώς δεν έσκασαν οι άνθρωποι απορώ!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ουφ έγραφα τόση ώρα και μου το έχασε το μήνυμα!!

Ναι jo μου μαζί θα προχωράμε στην εγκυμοσύνη είσαι το άλλο μου μισό !! Άντε να δούμε την Δεύτερα το φύλο από το ζουζουνι !! Εγώ πάντως νομίζω ότι θα μπω και θα σας πω : θέλετε άλλη μια αγορομανουλα στην παρέα?? Χαχαχαχαχαχα ο άντρας μου λέει ότι θα είναι κορίτσι!!

Εντάξει χαίρονται και οι παππούδες έχουν δίκιο !! Εμένα το ήξεραν από την αρχή που σταματησα για την εξωσωματική ότι αν μείνω έγκυος θα σταματήσω με άδεια και δεν θα πάω σε όλη την εγκυμοσύνη άλλοι χάρηκαν πολύ και μου το έδειξαν και άλλοι όχι επίσης μου το έδειξαν !! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου διανύουμε τις πιο όμορφες μέρες τις ζωής μας και έρχονται ακόμα καλύτερες και ασχολούμαστε μόνο μ αυτά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! :-) :-) :-)

Χαίρομαι που βρήκα αυτή την παρεούλα...,βέβαια Εγώ έχω πητ 5/2/16 Άλλα Ποιος ξερει μπορεί να έρθει κ νωρίτερα..Είμαι στη 16 εβδομάδα και περιμένω αγοράκι..εύχομαι γερά μωρά σε όλες μας και να τα λεμε

wyEhp3.png

Καλως ηρθες emmanaki και εσυ κ ο μπεμπης σου !!!

Κοριτσια εγω γενικα σε καποιους το ειπα οταν εκλεισα το δευτερο μηνα σε αλλους οταν εκλεισα τον τριτο αλλα γενικα θεωρω οτι ειναι κατι πολυ προσωπικο και το καθε ζευγαρι πρεπει να αποφασισει ποτε κ σε ποιους θα το πει ,ο καθενας εχει τους δικους του λογους που το κρυβει η οχι υπαρχουν ανθρωποι που θα χαρουν και ισως καποιοι να χαρουν λιγοτερο αλλα ακομα κ αυτοι που δεν θα δειξουν την υπερτατη χαρα συνηθως πηγαζει απο το δικο τους πονο (συνηθως ειναι ζευγαρια που κοπιαζουν για ενα μωρακι αλλα δεν))η αληθεια ειναι οτι και γω ειδα φιλους που ,,,,λιγο ????? Απο τη μια τους δικαιολογω απο την αλλη θυμωνω δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο αλλα κ εγω αργησα πολυ να μεινω εγκυος αλλα παντα χαιρομουν οταν ακουγα τετοια νεα και ειδικα απο φιλους και ελεγα παντα οτι αντε μακαρι και εγω καποια στιγμη να παρω αυτη τη χαρα αλλα ζηλια κ κακια δεν αισθανθηκα ποτε για αυτο δεν μπορω να το καταλαβω,,,,τελοσπαντων μακαρι ολοι να ζησουμε αυτο το μεγαλειο κ αυτη τη χαρα !!!

Οσο για παππουδες γιαγιαδες τι να πω υπομονη και ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του οποιος κανει το λαθος κ δεν σεβαστει απο την αρχη τα ορια ισως στην πορεια θα ειναι λιγο στην ακρη !!!

11pSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...