Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου εμένα μου την δίνει κιόλας που νομίζουν ότι είμαστε μωρα.. Ότι δεν μπορούμε να μεγαλωσουμε τα μικρά μας που με τόση λαχτάρα περιμένουμε και να κάνουμε λάθη έχουμε το δικαίωμα δικά μας μωρακια είναι άμα θέλουν μωρα να κάνουν δικά τους. :D

Εμένα η αδερφή του άντρα μου είναι πλήρως εξαρτημένη από τη μάνα της. Σκέψου ότι τα βράδια τώρα που είχε άδεια έμενε μαζί τους γιατί η εγγονή δεν κοιμάται χωρίς τη γιαγιά. Η οποία εγγονή είναι τόσο κακομαθημένο θρασυτατο πλάσμα που δε σε παει ψυχή να την παίξεις σε αντίθεση με τον αδερφό της. Αυτό σημαίνει πως δε θέλουν να ξεβολευτουν αρχικά οπότε εσύ δεν έχεις γονείς εσύ να έρθεις. Δεν κατάλαβαν καλά ας πάρει γραμμή η αδερφή του πως η μάνα της έχει και ένα γιο. Δε θα ταλαιπωρώ εγώ λεχουδι. Αν χρειαστώ βοήθεια θα έρθει έστω και για 5 μέρες αφού γυρίσουμε σπίτι μας. Αν και εύχομαι να μη χρειαστεί!!!! Δε θέλω να έχω υποχρέωση σε κανέναν και μετά να μου ζητάνε χαρες. Πολύ έξυπνη η πεθερά πες της. Να μας δώσει κι αλλες ιδεες. Άσε Τανιου με κάτι τέτοια μου βγαίνει το κριαρισιο και σεληνιαζομαι

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θεανώ και γω εύχομαι να κάνεις γιο γιατί στην ομάδα χρειαζόμαστε και κανέναν γαμπρό!!!!!!!!!! Χαχαχαχα!!!!!

Κουράζεσαι σίγουρα αλλά αλλο όπως λες να έρθει η γιαγιά στο χώρο σου κι άλλο να τα πας εσύ στη γιαγιά και να χάνεις την επαφή με το παιδί. Οι γιαγιάδες τα παιδιά τους τα μεγάλωσαν και τα χάρηκαν. Τώρα βέβαια εσύ με 2μικρα ήδη παρακουραζεσαι εμείς που είναι τα πρώτα μας τα έχουμε και λίγο ρομαντικά στο μυαλό μας

AoL1p3.png

Ακριβώς αυτό Βαλεντίνα μου τα έχουμε ρομαντικά στο μυαλό μας!! Εμένα μένει κ από πάνω και σίγουρα θα έρχεται όλη την ώρα!! Αλλά θα μπει όρος ότι όταν κοιμάται το μωρό θα κοιμάμαι κ εγώ δεν θέλω παρέα ειδικά στην αρχή!!

Αυτές μεγάλωσαν παιδιά ας αφήσουν κ εμάς να τα μεγαλώσουμε όπως θέλουμε και στην τελική δεν γεννήθηκε καμία γυναίκα έτοιμη να μεγαλώσει παιδιά στην πορεία και με τον καιρό και την εμπειρία τα καταφέρνουν όλες!! Το μόνο που δεν θέλω να κάνω είναι να τους στεναχωρεσω γιατί είναι το πρώτο τους εγγόνι και το λαχταρούν αλλά να καταλαβουν και για μας είναι το πρώτο μας παιδάκι και θέλουμε χρόνο μαζί του μόνοι μας κ όχι συνέχεια κάποιον μέσα στα πόδια μας οπότε μπορεί να γίνω λίγο κακιά στην αρχή!! Επίσης αυτό που σκέφτομαι είναι ότι στην αρχή θα θηλάζω πρώτα ο θεός κάθε 2 με 3 ώρες και δεν θέλω να κάθεται και να με βλέπει με τα βυζια απ έξω και ούτε έχω σκοπό να κλείνομαι κάθε φορά στο δωμάτιο κ αυτή να περιμένει στο σαλόνι ποτέ θα το ξανά βγάλω!! Ας έρθει με το καλό και θα μπει τάξη!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Σας ευχαριστώ ολες για την αποδοχη. Ειμαι απο Θεσσαλονικη κοριτσια. εχω επισης κ καποιες συσπασεις 2-3 τη μερα κ ανα διαστηματα πονακια κατω χαμηλα στον τραχηλο καθε μερα παρακαλαω το θεο να τα καταφερω γιατι ειχα μια ασχημη εμπειρια περυσι. σπασιμο νερων στον 5ο οποτε....τωρα πολυυυυυυ προσοχη .απο χαπια μου δινει φελισιν βιταμινη d3 σαλοσπιρ αταλαντ ρεταρτ κ ουτροτζεσταν 3 των200 τα οποια παιρνω απο το στομα γιατι δεν μπορω κολπικα, πειραζει???

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Πως σπασαν τα νερά στον 5ο? Είχες συσπάσεις? Όχι δεν πειράζει και από το στόμα αν κ νομίζω κολπικά είναι καλύτερη ή δράση τους!! Εγώ επαιρνα 3 από το στόμα και κρέμα προγεστερόνη από τον κόλπο στην αρχή!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

Βλέπω γράψατε τόσα πολλά που διαβασα μόνο τα σημερινά. Τανιου μου μην δίνεις σημασία οτι θελετε εσεις θα κανετε και είστε μακρια και αγαπημένοι. Οι γιαγιά απλώς θέλει να είναι κοντά στο μωρό και για αυτό το είπε. Ας έρθει εαν θέλει να σας επισκεφτεί για κανενα 2 βδομάδες να σας βοηθήσει και να το δεί κιόλλας.

Το πρώτο παιδί δεν είναι μεγάλο πρόβλημα να τα βγάλεις πέρα, απλά θα σας λείπει ο ύπνος και θέλετε να σας βοηθάνε με τι δουλειες του σπιτιού γιατι θα είστε πολυ κουρασμένη το πρώτο διαστημα. Εγώ με το τρίτο μαλλον θα πάρω γυναίκα για τις δουλειες του σπιτιού γιατί δεν την παλευω. Μου λείπει πάρα πολυ ο ύπνος. Απο τότε που επιστρέψαμε απο τις διακοπές και τα δύο μου παιδια δεν κοιμούνται καλα την νύχτα και με αναζητούνε. Το πρόβλημα είναι οτι δεν θέλουν να με μιραστούν και με θέλουν σε αποκλιστικότητα. Ο άντρας μου παίρνει την μικρή γιατί η μεγάλει έχει την απίτηση να είμαι εγώ διπλα της και στις 6 το πρώι ξυπνάει για να πάμε στην δουλειά. Τωρα θα πάω να τα πάρω απο τον παιδικό και μετα την νύχτα κάνω δουλειές του σπιτιού. Δεν έχω δυνάμεις αλλά τι να κάνω συνεχίζω.

Εγώ περημενω αρχές Σεπτεμβρη να δώ το φυλο αλλα το δηλώνω πως θέλω αγόρι. Επίσης λέω πως μετα το τρίτο θα κατευασω τα ρολά. Δεν νωμίζω να αντεξω να κάνω 4ο.

Εγώ δεν έχω προβληματα με τον πλακουντα κλπ αλλά κουβαλάω τα παιδιά μου που είναι καπως βαριά. Η μεγάλη μου κόρη κοιμάται πάντα στο αμάξι. Μεχρι να φτασουμε την παιρνει ο ύπνος. Δεν έχουμε ασανσέρ και έτσι ανεβαίνω στον 2ο όροφο με τα πόδια αγγαλια με τα παιδιά.

Καλώς ήρθες μακον στην παρεα μας

Είπε να το μεγαλώσει αυτή όχι να βοηθήσει είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.. Έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με 7 παιδιά είμαι η πρώτη τους 4 αδερφους μ σχεδόν τους μεγάλωσα μαζί με την μαμά αυτό που λες αντοχές το καταλαβαίνω θέλει πολύ δύναμη και πόσο μάλλον εσύ που είσαι έγκυος να κουβαλάς παιδί αγκαλιά εγώ ανεβενω με τα πόδια επίσης στον τρίτο όροφο και λαχανιαζω χαράς το κουράγιο σ κοπέλα μου :)

Μακον καλώς ήρθες στην παρεουλα μας μια μέρα μετά από μένα είσαι :) είμαστε γουρλίδικη παρεούλα εδώ γεμισαμε αγοράκια βέβαια όλες έχουμε τα ψιλο επεισόδια μας ξεκουρασει μην σηκώνεις βάρη και να ακούς τον γιατρό σου :) όλα καλά θα πάνε με το νινακι σου κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετική να θυμάσαι :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Πώς πω έφαγα του σκασμου αντε ξάπλωσε τώρα. Χθες βράδυ είχαμε πολύ γέλιο!!! Πέφτουμε να κοιμηθούμε εμένα κάτι με τσιμπουσε και ξυνομουν κάποια στιγμή ο άντρας μου αγανακτισμενος λέει ησύχασε λίγο να κοιμηθούμε. Μετά από καμιά ώρα μου λέει κοιμάσαι??? Έλεος με το κουνούπι με έχει πιάσει φαγούρα!!! Παρτααααα χαχαχχα!!! Σκασαμε στο ξύσιμο. Αφού το πρωί με πήρε ο ύπνος κοπανησε μια ενδιάμεση πόρτα από ρεύμα και γατζωθηκα στο ταβάνι!!!

Επεισοδιακό βράδυ λεμεεεε!!!!

Φουντουκακι να βάλεις όρια και άρχισε να ψιλολες τις σκέψεις σου από τώρα!!!

AoL1p3.png

Έτσι θέλει!! Και σιγά σιγά το κάνω!!

Εμένα δεν μ έπιασε ύπνος πρώτο μεσημέρι στην εγκυμοσύνη που δεν κοιμάμαι !! Κοιμηθηκα πολύ το βράδυ και το πρωί!! Τώρα μ έπιασε λιγουρα κ έχει ένα κομματάκι τζιζκεικ στο ψυγείο θα το φάω!! Χαχαχα τι βράδυ περάσετε βρε Βαλεντίνα με τα κουνούπια το ξέρω το επεισόδιο και φυσικά μόλις αναψεις φως να το σκοτώσεις εξαφανίζεται και μόλις το κλεισεις δεν περνάει λεπτό και είναι πάλι μέσα στο αυτί σου!!

Να ρωτησω κορίτσια μήπως ξερετε μετά από θεραπεία για κολπιτιδα πόσες μέρες πρέπει να περιμένω για καλλιέργεια?

Tbinp3.pngNttep2.png

Οπότε χθες έβαλα το τελευταίο υποθετο άρα την αλλη Δεύτερα που θα πάω θα είναι ότι πρέπει !! Ευχαριστώ παρά πολύ Βαλεντίνα μου!! Θα τον πάρω και ένα τηλέφωνο πιο μετά να τον πω ότι τελείωσαν την θεραπεία!! Ααααα πολύ μου την έδωσε λείπει ποσες μέρες σε διακοπές!! Έλεος !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Μακον καλωςηρθες!θα παιρνεις τα φαρμακακια σου θα ξεκουραζεσαι κ θα κανεις ομορφες σκεψεις! Εχουν δικαιο τα κοριτσια καθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετικη.

Δυσκολο στις μανουλες που δεν ειναι το 1ο τους.

Φουντουκακι δεν ξερω να σου πω.ρωτα τον γιατρο σου

Εμεις σημερα τα ειδαμε.πλεον μας μετρανε σε γραμμαρια.ο μικρος 103 κ η μικρη 115! Κ το καλυτερο το αιματωμα δεν το εβρισκε! Μακαρι να ξεκουμπιστηκε κ να ησυχάσουμε. Μου ειπε οτι αν θελω πολυ συντηρητικά να παω καμια βολτουλα.κ τα ουτρο θα τα αντικαταδτησουμε με κρεμα προγεστερονης. Μεθαυριο μπαινω στην 15η βδομαδα.τωρα που εχει αδεια ο αντρας μου ποσο πιο γρήγορα περνανε οι μερες.

Απο μενου σημερα εχει μακαρονια με κιμα!

Να ειστε ολες καλα κ οι κοιλιτσες ακομα καλυτερα!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Ειχα αποκολληση με αιμοραγια σχεδόν κάθε εβδομάδα ειμουνα 3 μηνες ξαπλα κ στο τελος ξεκινησαν κ συσπασεις. Δεν εκλεινε η αποκολληση με τίποτα. Ερωτηση νιώθετε καθολου τα νινακια σας? Εγω αν κ δευτερομανουλα μια η δυο φορες νομιζω κατι ενιωσα αλλα παλι τιποτα

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Κορίτσια μου, γεια σας!!! Γράψατε πολλά και απαντώ στα γρήγορα!

Μακον, καλώς ήρθες, να χαίρεσαι την κορούλα σου και να είσαι όσο μπορείς ήρεμη για να της χαρίσεις και τον αδερφούλη! Με το καλό το αγοράκι σου! Ήρθες στην παρέα με τις περισσότερες αγορομάνες!

Αστεράκι, τέλεια τα νέα για τα μπουμπουκάκια σου!

Εμείς μπανάκια ακόμα και την ερχόμενη Δευτέρα πάμε να δούμε τον μπέμπη μας!!! Τον έχω πεθυμήσει και δε μου δίνει σημάδια ακόμα ο ατιμούλης!

Σήμερα έφτιαξα ρυζόγαλο για το απόγευμα και το βράδυ θα φτιάξω κολασμένη πίτσα με σπιτικά όλα! 2 πίτσες, χεχε, :mrgreen:, θα καεί το πελεκούδι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

ΦΤΑΣ μου, μην παραπονιέσαι, ε; Σ' έφτιαξα με τα λιπαρά σήμερα! Τα κιλάκια σου είναι τέλεια για 4ο μήνα!

Τανίου μου, καλό ταξίδι να έχεις!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...