Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα και καλώς μας ήρθες !! Με το καλό το δεύτερο μωρακι σου !! Όλα θα είναι μια χαρά μείνε ξαπλωμένη ξεκουρασου και θα περάσει ο καιρός!! Ποτέ εχεις ΠΗΤ ? Είδατε φύλο? Πως καταλαβατε ότι είναι χαμηλά ο πλακούντας από τον υπέρηχο ή είχες πονακια?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τέλος οι διακοπές για μας γυρίσαμε στην καθημερινοτητα χθες βράδυ. Το πάει για βροχή... Για να δούμε!!!! Σήμερα το μενού είναι φαγητό πεθεράς οπότε μόνο τα πράγματα μας συμμαζεύω.

Καλωσόρισες κορίτσι!!!! Αγόρι και συ ε???? Που θα πάει αυτή η βαλίτσα επιτέλους!???

Λίγο χαμηλό πλακούντα έχω και γω αλλά δε μου είπαν ξάπλα. Σήμερα έκανα και βλακεια πήγα στο σούπερ μάρκετ και σήκωσα δύο βαριές σακούλες. Είναι απέναντι βέβαια αλλά....

Περιμένω πως και πως τις 3/9 να ξανακατεβουμε στη μάνα Σαλονίκη!

AoL1p3.png

Ααααα τώρα ειδα ότι έγραψες φύλο!!

Βαλεντίνα μου καλημέρα και καλώς επιστρεψατε!! Σε δύο εβδομάδες ο μεγάλος υπέρηχος!! Λίγο υπομονή ακόμα!! Μακάρι να βρέξει να μας δροσίσει περισσότερο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Πητ εχω 28/1/2016 πρώτα ο θεος. Ειναι αγορακι κ τον πλακουντα τον ειδε στον υπερηχο μου εκανε κολπικο γιατι ειχα πονακια χαμηλα οταν ειμαι ορθια. Κ απο τοτε ειχα κ 2 φορες λιγο αιμα. Την προηγούμενη βδομάδα. που ξαναπηγα ευτυχως ειχε ανέβει ο πλακουντας 1 εκ. απο τραχηλο. Καλο αυτο αλλα λιγο ακομα προσοχη μου ειπε για να ανεβει κι αλλο. Παιρνω Ουτροτζεσταν

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα ξεκινάμε για Γερμανία διακοπές τέλος.. Άκουσα κ ένα κουλό από την πεθερά μου να μας μεγαλώσει το παιδί Ελλάδα και να βγάλουμε λεφτά. Εάν ήταν να με μεγαλώσουν άλλοι το παιδί ποιός ο λόγος να κάνω παιδί έλεος δλδ έχω της ορμόνες μου ακούω και βλακειες και δεν μπορώ να εκφράσω ελεύθερα άμα ήταν η μάνα μ θα την ξεχεζα κανονικά.. Αντε επιτέλους να πάω στο σπιτάκι μας βαρέθηκα να ακούω δεν κάνει να κάνεις αυτό πρέπει να κάνεις εκεί και πάει λέγοντας..

Σας φιλώ και τα λέμε σε 20 ώρες με το καλό

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Makon καλως ηρθες με το καλο το αντρακι σου και εμενα μου ειπε οτι ο πλακουντας ειναι χαμηλα και πριν 20 μερες ειχα κ εγω λιγο αιμα προσεχω αρκετα δεν μπορω να πω οτι πλεον ειμαι ξαπλα αλλα δεν κουραζομαι κ οσο μπορω αποφευγω τις δουλειες ,ουτροτζεσταν παιρνω απο την αρχη της εγκυμοσυνης και επισης κ αλλα κοριτσια κανε υπομονη κ ολα θα πανε καλα για ολες μας και ειδικα αν σου ειπε οτιηδηανεβηκε μια χαρα !!!!! Απο που εισαι ;

Βαλεντικα καλως ηρθες πως τα περασες ξεκουραστηκες;;;

Fountoukaki kai jo νομιζω οτιμε κοροιδευετε. Εθχα να μπω2 μερες κ βλεπω οτιμιλατε για φαι καιγουρλωνω τα ματια κ αρχιζω και διαβαζω τα μενου αλλα απο οσο καταλαβα λετε λετε κ στο τελος τρωτε σαλατουλες σουπιτσες γιαουρτακια κ ολα σε υποκοριστικα και η ftas ακουει τα μενου διαλεγει κ αφηνει απεξω ταδιαιτιτικα και σαβουριαζει και ναι κυριες μου εχω φτασει στα 3 κιλα και 600 γραμμαρια και εχω φρικαρει για αυτο φτανει !!!!!!; Λυπηθητε μας!!!!

11pSp3.png

Makon ωραίο ζευγάρακι τα παιδάκια σου και από τα δύο φύλα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι!! Θα ανέβει ο πλακούντας μην ανησυχεις !! Οι περισσότερες εδώ πηραμε ουτροτζεσταν!! Ευτυχώς ή μικρή σου είναι 4 ετών και δεν είναι της αγκαλιας θα ήταν πιο δύσκολο!! Όλα θα πάνε καλά και θα πάρουμε αγκαλιτσα τα ζουζουνακια μας το καινούριο έτος!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τανιου καλο ταξιδι κλεισε τα αυτια σου κ μην νευριαζεις και χαλιεσαι αστους να λενε οτι θελουν πανε σπιτακι σου να ηρεμησεις !!! Να ξεκουραστεις επιτελους!!! Κατα τα αλλα πως εισαι ολα καλα;;

11pSp3.png

Makon καλως ηρθες με το καλο το αντρακι σου και εμενα μου ειπε οτι ο πλακουντας ειναι χαμηλα και πριν 20 μερες ειχα κ εγω λιγο αιμα προσεχω αρκετα δεν μπορω να πω οτι πλεον ειμαι ξαπλα αλλα δεν κουραζομαι κ οσο μπορω αποφευγω τις δουλειες ,ουτροτζεσταν παιρνω απο την αρχη της εγκυμοσυνης και επισης κ αλλα κοριτσια κανε υπομονη κ ολα θα πανε καλα για ολες μας και ειδικα αν σου ειπε οτιηδηανεβηκε μια χαρα !!!!! Απο που εισαι ;

Βαλεντικα καλως ηρθες πως τα περασες ξεκουραστηκες;;;

Fountoukaki kai jo νομιζω οτιμε κοροιδευετε. Εθχα να μπω2 μερες κ βλεπω οτιμιλατε για φαι καιγουρλωνω τα ματια κ αρχιζω και διαβαζω τα μενου αλλα απο οσο καταλαβα λετε λετε κ στο τελος τρωτε σαλατουλες σουπιτσες γιαουρτακια κ ολα σε υποκοριστικα και η ftas ακουει τα μενου διαλεγει κ αφηνει απεξω ταδιαιτιτικα και σαβουριαζει και ναι κυριες μου εχω φτασει στα 3 κιλα και 600 γραμμαρια και εχω φρικαρει για αυτο φτανει !!!!!!; Λυπηθητε μας!!!!

Χαχαχαχαχαχα FTAS μια χαρά τρώμε φαγηταρες με τα λιπαρά αλλά μετά κάνουμε και δίαιτα τρώμε και κανένα γιαουρτακι για τα μάτια του κόσμου!! Τώρα μόλις έφαγα 4 πιπεριές γεμιστές με τυρακι και βουτηξα και ψωμί μέσα στο λάδι της σαλάτας ωχ εσκασα!! Και εγώ τα έβαλα τα 3 κιλακια και προχωράμε!! Τι θα φας εσύ σήμερα?? :cool:

Tbinp3.pngNttep2.png

Τανιου καλη επιστροφή!!!! Καλά εμένα η πεθερά μου είπε να μείνω σε αυτούς να σαραντησω και είπα πως δεν παίζει με την καμία. Ούτως ή άλλως ο άντρας μου εκείνη την περίοδο θα έχει άδεια αντί κανένα 10ημερο όσο είμαστε κάτω μαζί. Τι είμαι ανίκανη να τα φέρω βόλτα??? Να μείνω τόσο καιρό κάτω και να σκάσω μύτη σπίτι μας με με το μωρό μετά και να πάθουμε ομαδικό ντελίριο. Άσε που μετά το δίμηνο που ζοριστηκα αν δεν είναι ο άντρας μου μαζί δεν έχω καμία δουλειά να φιλοξενουμαι εκεί!!!!!

Ξεκουραστηκα αλλά μπάνια γιοκ. Η διπλανή μας παραλία που είναι στο 5' ήταν τίγκα στους τουρίστες για παραπέρα δεν την παλευα με τη ζέστη. Ήμουν κάτω από το κλιματιστικό και έκανα το Βούδα.

Εγώ έχω οπίσθιο πλακούντα και ήταν μου είπαν λίγο χαμηλά. Ένιωθα βάρος όταν ήμουν ώρα όρθια και προσπαθούσα από μόνη μου να μη με επιβαρυνω. Μόλις τεντωνομουν ξάπλα η δικιά σου!!!!!

Βασικά με τα πεθερικά οσο καλά και να είναι κουράζει να λες τα αυτονόητα εγώ είμαι και μοναχοπαιδι λίγο πιο ανεξάρτητη και αυτόνομη και η πολύ υπερπροστασια με φρικάρει!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα ξεκινάμε για Γερμανία διακοπές τέλος.. Άκουσα κ ένα κουλό από την πεθερά μου να μας μεγαλώσει το παιδί Ελλάδα και να βγάλουμε λεφτά. Εάν ήταν να με μεγαλώσουν άλλοι το παιδί ποιός ο λόγος να κάνω παιδί έλεος δλδ έχω της ορμόνες μου ακούω και βλακειες και δεν μπορώ να εκφράσω ελεύθερα άμα ήταν η μάνα μ θα την ξεχεζα κανονικά.. Αντε επιτέλους να πάω στο σπιτάκι μας βαρέθηκα να ακούω δεν κάνει να κάνεις αυτό πρέπει να κάνεις εκεί και πάει λέγοντας..

Σας φιλώ και τα λέμε σε 20 ώρες με το καλό

Καλό ταξιδακι να έχετε Τανιου μου με το καλό να αραξεις στο σπιτάκι σου γιατί κακά τα ψέματα σαν το σπιτάκι μας πουθενά... Μην τους πολύ περνεις στα σοβαρά ας λένε ότι θέλουν το παιδι σου θα το μεγαλώσει όπως εσύ θέλεις και ότι θέλεις εσύ θα κανείς!! Εμένα που μου λέει συνέχεια εγώ θα αναλάβω τα φαγητά του και θα του μαγειρευω απ όλα και την είπα κ εγώ το παιδί θα το μαγείρευω εγώ και ότι θα επιτρέπεται ανάλογα με την ηλικία του το πολύ πολύ να το ταισεις αν θέλεις αλλά το φαγητό ξεχνατο!! Αυτή τα παιδιά της τα έδινε από πολύ νωρίς φαγητά σε παιδιάτρου πήγαιναν μόνο για τα εμβόλια ούτε για μετρήσεις ούτε τίποτα και νομίζει ότι θα κάνει το ίδιο και στο δικό μας!! :confused:

Tbinp3.pngNttep2.png

Τανιου καλο ταξιδι κλεισε τα αυτια σου κ μην νευριαζεις και χαλιεσαι αστους να λενε οτι θελουν πανε σπιτακι σου να ηρεμησεις !!! Να ξεκουραστεις επιτελους!!! Κατα τα αλλα πως εισαι ολα καλα;;

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου θα κλείσω τα αυτιά και δοξαση ζω μακριά διαφορετικά θα μαλωνα κάθε μέρα ένα τσουβάλι συμβουλές ακούω βαρέθηκα και με ψυχή πλακωσαν... Είμαι καλά θα ξεκουραστουμε 2 ώρες και δρόμο.. .

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου καλη επιστροφή!!!! Καλά εμένα η πεθερά μου είπε να μείνω σε αυτούς να σαραντησω και είπα πως δεν παίζει με την καμία. Ούτως ή άλλως ο άντρας μου εκείνη την περίοδο θα έχει άδεια αντί κανένα 10ημερο όσο είμαστε κάτω μαζί. Τι είμαι ανίκανη να τα φέρω βόλτα??? Να μείνω τόσο καιρό κάτω και να σκάσω μύτη σπίτι μας με με το μωρό μετά και να πάθουμε ομαδικό ντελίριο. Άσε που μετά το δίμηνο που ζοριστηκα αν δεν είναι ο άντρας μου μαζί δεν έχω καμία δουλειά να φιλοξενουμαι εκεί!!!!!

Ξεκουραστηκα αλλά μπάνια γιοκ. Η διπλανή μας παραλία που είναι στο 5' ήταν τίγκα στους τουρίστες για παραπέρα δεν την παλευα με τη ζέστη. Ήμουν κάτω από το κλιματιστικό και έκανα το Βούδα.

Εγώ έχω οπίσθιο πλακούντα και ήταν μου είπαν λίγο χαμηλά. Ένιωθα βάρος όταν ήμουν ώρα όρθια και προσπαθούσα από μόνη μου να μη με επιβαρυνω. Μόλις τεντωνομουν ξάπλα η δικιά σου!!!!!

Βασικά με τα πεθερικά οσο καλά και να είναι κουράζει να λες τα αυτονόητα εγώ είμαι και μοναχοπαιδι λίγο πιο ανεξάρτητη και αυτόνομη και η πολύ υπερπροστασια με φρικάρει!!!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου εμένα μου την δίνει κιόλας που νομίζουν ότι είμαστε μωρα.. Ότι δεν μπορούμε να μεγαλωσουμε τα μικρά μας που με τόση λαχτάρα περιμένουμε και να κάνουμε λάθη έχουμε το δικαίωμα δικά μας μωρακια είναι άμα θέλουν μωρα να κάνουν δικά τους. :D

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γεια σας κορίτσια,

Βλέπω γράψατε τόσα πολλά που διαβασα μόνο τα σημερινά. Τανιου μου μην δίνεις σημασία οτι θελετε εσεις θα κανετε και είστε μακρια και αγαπημένοι. Οι γιαγιά απλώς θέλει να είναι κοντά στο μωρό και για αυτό το είπε. Ας έρθει εαν θέλει να σας επισκεφτεί για κανενα 2 βδομάδες να σας βοηθήσει και να το δεί κιόλλας.

Το πρώτο παιδί δεν είναι μεγάλο πρόβλημα να τα βγάλεις πέρα, απλά θα σας λείπει ο ύπνος και θέλετε να σας βοηθάνε με τι δουλειες του σπιτιού γιατι θα είστε πολυ κουρασμένη το πρώτο διαστημα. Εγώ με το τρίτο μαλλον θα πάρω γυναίκα για τις δουλειες του σπιτιού γιατί δεν την παλευω. Μου λείπει πάρα πολυ ο ύπνος. Απο τότε που επιστρέψαμε απο τις διακοπές και τα δύο μου παιδια δεν κοιμούνται καλα την νύχτα και με αναζητούνε. Το πρόβλημα είναι οτι δεν θέλουν να με μιραστούν και με θέλουν σε αποκλιστικότητα. Ο άντρας μου παίρνει την μικρή γιατί η μεγάλει έχει την απίτηση να είμαι εγώ διπλα της και στις 6 το πρώι ξυπνάει για να πάμε στην δουλειά. Τωρα θα πάω να τα πάρω απο τον παιδικό και μετα την νύχτα κάνω δουλειές του σπιτιού. Δεν έχω δυνάμεις αλλά τι να κάνω συνεχίζω.

Εγώ περημενω αρχές Σεπτεμβρη να δώ το φυλο αλλα το δηλώνω πως θέλω αγόρι. Επίσης λέω πως μετα το τρίτο θα κατευασω τα ρολά. Δεν νωμίζω να αντεξω να κάνω 4ο.

Εγώ δεν έχω προβληματα με τον πλακουντα κλπ αλλά κουβαλάω τα παιδιά μου που είναι καπως βαριά. Η μεγάλη μου κόρη κοιμάται πάντα στο αμάξι. Μεχρι να φτασουμε την παιρνει ο ύπνος. Δεν έχουμε ασανσέρ και έτσι ανεβαίνω στον 2ο όροφο με τα πόδια αγγαλια με τα παιδιά.

Καλώς ήρθες μακον στην παρεα μας

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Καλό ταξιδακι να έχετε Τανιου μου με το καλό να αραξεις στο σπιτάκι σου γιατί κακά τα ψέματα σαν το σπιτάκι μας πουθενά... Μην τους πολύ περνεις στα σοβαρά ας λένε ότι θέλουν το παιδι σου θα το μεγαλώσει όπως εσύ θέλεις και ότι θέλεις εσύ θα κανείς!! Εμένα που μου λέει συνέχεια εγώ θα αναλάβω τα φαγητά του και θα του μαγειρευω απ όλα και την είπα κ εγώ το παιδί θα το μαγείρευω εγώ και ότι θα επιτρέπεται ανάλογα με την ηλικία του το πολύ πολύ να το ταισεις αν θέλεις αλλά το φαγητό ξεχνατο!! Αυτή τα παιδιά της τα έδινε από πολύ νωρίς φαγητά σε παιδιάτρου πήγαιναν μόνο για τα εμβόλια ούτε για μετρήσεις ούτε τίποτα και νομίζει ότι θα κάνει το ίδιο και στο δικό μας!! :confused:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου αχ έτσι εμείς θα αποφασίσουμε για τα δικά μας παιδιά και δλδ τι πειράζει να πηγαίνει στον παιδίατρος το παιδί και φαγητό ότι θέλουμε εμείς.

Γενικά δεν μ αρέσει να ανακατευονται στην ζωή μου έχω μαλωσει πολλές φορές και με τους δικούς μου γιαυτό το θέμα.

Ακόμα και το κινητό που μπαίνω έχει να πει περνει ακτινοβολία το μωρό και της πετάω μια μόνο το Ρούτερ που είναι ανοιχτό περνούμε όλοι ακτινοβολία δλδ έλεος!! !!

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...