Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια βλέπω όλες καλά τρώμε εγώ έφαγα σήμερα γεμιστά μανιτάρια μαρουλοσαλατα με ροδια σαγανακι τυρί ψητες πιπεριές και ψαρονεφρι είχαμε τραπέζι ήπια και ένα λευκό κρασάκι αλλά με πέθανε η μέση σου.. Θα έχω πρόβλημα τα σουτιέν τα καταργησα δεν τα μπορώ με πνίγουν ακόμα και της εγκυμοσύνης που βρήκα ένα με 12ευρω (μην ξοδευτο άδικα για κάτι που δεν θα βαλω) εγώ εχθές είδα όνειρο μου έκλεψαν το μωρό βασικά τον βλέπω συχνά το μικρό μου πρίγκιπα :)

Βαλεντίνα μου όλα καλά θα πάμε είμαστε γουρλιδικες εδώ οι μανούλες του Ιανουαρίου πρωτοχρονιατικο δωράκι λέω εγώ τον δικό μου :)

Jo μου η κοιλίτσα ακόμα μικρούλα είναι σιγά σιγά θα μεγαλώσει.

Αντε να πέσω λίγο για ύπνο τώρα που φυσάει καλό απόγευμα :) :)

Πλάκα μου κανείς Τανιου τι μενού είναι αυτό ειδικά τα μανιτάρια και ή μαρουλοσαλατα ! ΑΧ τι μου κανείς!! Καλά από εφιάλτες χαμός αλλά όταν σηκώνομαι απ το κρεβάτι τα ξεχναω όλα!! :roll: καλό υπνακο και όνειρα γλυκά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τανίου μου, τέλειο μενού!!!

Κουτσούνι, τέλειο γλυκάκι και εύκολο!!! Χαχαχα, το καφέ μας μόνο για εγκύους δεν είναι! Πάντως τέτοιο πινακάκι με τους μήνες πρώτη φορά βλέπω, έχω βρει πολλά πινακάκια για μήνες-εβδομάδες και όλα μα όλα τον 5ο τον ξεκινούν από 17η ή το πολύ 18η εβδομάδα. Από 20η κανένα. Και είναι και λογικό, αφού η 40η εβδομάδα εγκυμοσύνης είναι στον 10ο μήνα και όχι στον 9ο. Η κύηση έχει 9,5 μήνες στην ουσία. Οπότε λίγο της υπομονής!

Εμένα μ' αρέσει αυτό

http://www.eimaimama.gr/2009/09/poso-minon-eimai.html

ή αυτό

http://mariasmother.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6781.html

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κάθυ μου, ξέχασα να σε ρωτήσω! Κλείσαμε τελικά διαμονή για Λευκάδα στη Λυγιά. Σαν μέρος το θυμάσαι καθόλου; Σου άρεσε; Από παραλίες πήγατε προς όλες τις μεριές του νησιού; Και νότια δηλαδή που έβλεπα κάποιες καταπληκτικές, Αγιοφύλλι και λοιπά; Δεν θα 'χουμε πολλές μέρες, κάπου 4, και έλεγα μια μέρα να πάμε προς Κάθισμα και Άγιο Νικήτα και μια μέρα να γυρίσουμε προς νότια που έχει κάτι άλλες ωραίες, Μεγάλη Πέτρα/ Αγιοφύλλι/Μικρός Γιαλός κάπως έτσι. Το Νυδρί σου άρεσε καθόλου; Ό,τι θυμάσαι γράψε μου! Σ' ευχαριστώ πολύ! Τα ψάχνω τώρα και μου φαίνονται πολλά τα μέρη και λίγες οι μέρες.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Πλάκα μου κανείς Τανιου τι μενού είναι αυτό ειδικά τα μανιτάρια και ή μαρουλοσαλατα ! ΑΧ τι μου κανείς!! Καλά από εφιάλτες χαμός αλλά όταν σηκώνομαι απ το κρεβάτι τα ξεχναω όλα!! :roll: καλό υπνακο και όνειρα γλυκά!!

Ξέχασα να αναφέρω το γλυκό παγωτό με φράουλα κ σοκολάτα :D

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανίου μου, τέλειο μενού!!!

Κουτσούνι, τέλειο γλυκάκι και εύκολο!!! Χαχαχα, το καφέ μας μόνο για εγκύους δεν είναι! Πάντως τέτοιο πινακάκι με τους μήνες πρώτη φορά βλέπω, έχω βρει πολλά πινακάκια για μήνες-εβδομάδες και όλα μα όλα τον 5ο τον ξεκινούν από 17η ή το πολύ 18η εβδομάδα. Από 20η κανένα. Και είναι και λογικό, αφού η 40η εβδομάδα εγκυμοσύνης είναι στον 10ο μήνα και όχι στον 9ο. Η κύηση έχει 9,5 μήνες στην ουσία. Οπότε λίγο της υπομονής!

Εμένα μ' αρέσει αυτό

http://www.eimaimama.gr/2009/09/poso-minon-eimai.html

ή αυτό

http://mariasmother.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6781.html

Εγω μπαινω σε αυτην την ιστοσελιδα http://www.mwrakia.gr/smf/index.php?action=calc

και παταω εκει που λεει < εβδομαδες εγκυμοσυνης >

και μου τα βγαζει ετσι ακριβως τις μερες με ημερομηνια...τοσο λαθος να κανω...τι να πω θα ρωτησω και πιο εμπειρες κοπελες να μου πουν...μου εβαλες ερωτιματικο τωρα

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Jo μου εμεις αν πηγαιναμε θα πηγαιναμε τωρα 17-21. Αλλα δεν θα παμε τελικα. Μας εριξε ακυρο αυτος απο τα δωματια και κατι μας ετυχε με το αμαξι και δεν θα παμε.... Θσ κανουμε καμια βουτια χαλκιδικη...

HmwTp3.png

Που ειστε ολες καλε;;; Χρονια πολλα κοριτσια!!!!! Χρονια πολλα Κουτσουνι για την γιορτη σου!!!! Να εισαι γερη και με το καλο να ερθει το νινακι σου!!!!! Καλα να περασετε ολες σημερα....

HmwTp3.png

Χρόνια πολλά σε όλες εύχομαι ή Παναγίτσα να μας χαρίσει γερά μωρακια στις αγκαλιτσες μας!!

Πολύ φαγητό και πολύ υπνακο ρίχνω !! Τι μεσημέρι μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες , τώρα βγήκαμε βόλτα έχει πανήγυρη εδώ κοντά πήρα λουκουμάδες με μερεντα έναν έφαγα τους κραταω για το πρωί και ερχόμενοι στο σπίτι είπαμε να πάρουμε κανένα σαντουιτσακι έφαγα ένα σουβλάκι για να κοιμηθώ σαν πουλάκι χαχα!!

Ελπίζω να περάσετε όμορφα σήμερα ότι και να κάνατε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Που ειστε ολες καλε;;; Χρονια πολλα κοριτσια!!!!! Χρονια πολλα Κουτσουνι για την γιορτη σου!!!! Να εισαι γερη και με το καλο να ερθει το νινακι σου!!!!! Καλα να περασετε ολες σημερα....

Σ' ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου, να σαι καλα!!!

Και εσυ χρονια πολλα για οποιον εχεις...

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να ερθει το μελος στην οικογενεια!!!Παντα να εχτε χαρες και υγεια!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορτσουδια!! Τι κανετε?? Που βρίσκεστε? Τι τρώτε ? Που βουτατε?

Εγώ ξυπνησα το πρωί έφαγα 1μιση τυρόπιτα και λίγο χυμό και ξανά ξαπλωσα φουσκωσα σαν μπαλόνι!! Το μεσημέρι μας περιμένει ή μανούλα εγώ της παρήγγειλα κρεατοσουπα οι υπόλοιποι θα φάνε μπιφτεκακια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κ χρονια πολλα!!! Ακουσα φαι κ ηρθα!!!!

Καθυ μου, δεν πειραζει, η Χαλκιδικη πρεπει να ναι τελεια απ οσα περιγραφετε!

Φουντουκι μου, ελα να πουμε για φαι, χαχαχα! Εγω εφαγα εν ροδακινο κ ενα ποτηρι γαλα κ τωρα για μεσημερι θα βουτηξω ολοκληρη σε μια κατσαρολα ντολμαδακια πεθερουλας!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ου ου jo μου μόλις γυρισαμε απ την μανούλα μου!! Ωραία σουπιτσα περιποιημενη με μπολικα λαχανικά καροτακια πατατουλες και κολοκυθάκια το νινακι ντουρασελ!! Αχ και τα ντολμαδακιαααα μ αρέσουν παρά πολύ φαντάζομαι την γεύση τους!! Αμάν βρε κορίτσια τι όρεξη είναι αυτή που έχουμε ... Εγώ φυσικά πήρα στο ταπερακι μια μπολικη δόση σούπας για το απογευματακι !! Ευτυχώς που ζυγιζομαι δεν έχω πάρει κιλό γιατί από όρεξη σκιζουμε!! Πάντως μ αυτές τις ελιές έχω βρει τον μπελα μου σαν χαπακια τις κατέβαζω ανοίγω το ψυγείο παιρνω 2 τις κατέβαζω ξαναπερναω παίρνω πάλι 1 άντε να τελειώσουν και θα τον πω να μην μου ξαναφέρει για λίγο καιρό!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κορίτσια που είστε?? Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα!! Μια εβδομάδα έμεινε για να δω το νινακι μου!! Σήμερα που λέτε έχω κάτι τσιμπιματακια γύρω απ το ομφαλό μάλλον τεντώνεται το ζουζουνακι μου!! Χθες τελείωσαν και την θεραπεία με τα κολπικά υπόθετα και τώρα περιμενω το ραντεβού με τον γιατρό για να κάνουμε καλλιέργειά!! Έχει παρά πολύ δροσια σήμερα μόλις έφυγε ο αντρουλης μου ξανά κοιμηθηκα ένα δυορο χορτασα ύπνο!!

Σήμερα έχουμε γεμιστές πιπεριές και μια σαλατουλα μια χαρά!! Εσεις??

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κ απο εμενα με το καλο ολες να κρατησουμε γερα μωρα στην αγκαλια μας. Εχω ενα κοριτσακι 4 χρονων κ τωρα ειμαι στην 17η βδομάδα κυησης κ ευχομαι να πανε ολα καλα. Το λεω γιατι ειμαι ξαπλα λογω χαμηλου πλακουντα. Ααα κ ειναι αγορακι!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...