Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς κάτι για μπάμιες λέγαμε για σήμερα αλλά χθες με τα φασόλια το έντερο μου επαθε σοκ οπότε σήμερα αλλάξανε το μενού και θα φάμε αυγά με ντοματουλα και φρέσκο ψωμάκι για βουτιες!! Μιαμ μιαμ ωραία είναι τα αυγουλακια !! Το απόγευμα ο άντρας μου θέλει να ψησει κάτι πανσετες και να κάνει σαντουιτσακια οπότε θα φάμε πάλι το βράδυ !! Ααααααααα αύριο θα έχετε τραπεζοματα?? Ωραία είναι να τα βρίσκεις όλα έτοιμα!! Χαχαχα τεμπελιαζω παρά πολύ !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κορίτσια, τζίφος με τον ύπνο, δε μου βγαίνει με τπτ σήμερα, οπότε ξανασηκώθηκα (και φυσικά ξαναέφαγα πρωινό :mrgreen: ταχίνι με μέλι σε φρυγανιά)! Λοιπόν, τελικά αυτό με τις εβδομάδες που λέμε τώρα το ψιλοκατάλαβα, είναι ακριβώς το ίδιο και το αυτό όπως και να το μετράτε, γιατί είτε πάτε με εβδομάδες είτε με ΠΗΤ στον 9ο (δηλ. στο μήνα μας που λέμε) θα μπούμε όχι ένα μήνα πριν αλλά 5 εβδομάδες πριν γιατί ο 9ος έχει 5 εβδομάδες κανονικά στην κύηση! Οπότε αυτή η μια εβδομάδα δεν κάνει καμία διαφορά στο μέτρημα! Το ακριβές είναι με εβδομάδες κατά βάση, όσον αφορά την ανάπτυξη του μπεμπάκου μας!

Κάθυ, θα το πάρω το βιο όιλ! Τις συσπάσεις πώς τις καταλαβαίνεις;;; Γιατί σήμερα νιώθω μάλλον απ' την αϋπνία την κοιλιά μου να είναι τσιτωμένη συνολικά αλλά και κυρίως γύρω από τον αφαλό, σα να με τραβάει πολύ. Και δεν ξέρω αν είναι σύσπαση ή που μεγαλώνει. Πάντως είναι συνεχόμενο, δεν το νιώθω περιστασιακά, το νιώθω όλη μέρα σήμερα. Μάλλον μου μεγαλώνει, ελπίζω να μην είναι σύσπαση γιατί δεν κάνω και τίποτα όλη μέρα, περισσότερο δεν μπορώ να ξεκουραστώ πια!

Φουντούκι, λέω να φτιάξω αυγά με ντομάτες κι εγώ, μου δωσες ιδέα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μην ανησυχεις τις συσπάσεις αλλιώς τις νιωθεις μεγαλώνει το ζουζουνακι σου εκεί μέσα !! Τι εννοεις τσιτωμενη την αισθάνεσαι? Εμένα είναι απλώς σκληρή αλλά είναι κάθε μέρα έτσι !! Οι συσπάσεις έχουν και πονακια !! Εγώ θα το πηγαίνω με τις εβδομάδες με βολευει-συμφερει καλύτερα!! Αλλά εμένα ο γιατρός μου είπε ότι στην 13 μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο άρα και στον τέταρτο γιατί να πάω μέχρι την 17 ή εβδομάδα και να μην αλλάξω μήνα την 16 ή ?? Ουφ με μπερδεύουν!! Επισης στο τέλος κορίτσια μόλις γεννησουμε μπορούμε άνετα να βγάλουμε βιβλίο συνταγών για εγκυμονουσες θα τα περιέχει όλα ακόμα και τα ετοιματζιδικα!!

Επίσης κάπου διάβασα ότι το μαγνήσιο βοηθάει στον ύπνο !! Κ εγώ το περναω αυτό με την αϋπνία!! Και να σου πω την αλήθεια δεν έχω συνέλθει ακόμα από τον ύπνο χασμουριεμαι και νυσταζω κι άλλο!! Θα το αφήσω για το μεσημερακι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Με μια γρήγορη μάτια που εριξα στις μανουλες Αυγούστου έβγαλαν το συμπέρασμα ότι όλες οι νυφουλες είναι εκεί αφού όλο το πινακακι είναι ροζ και το δεύτερο ότι θα πάρω σίγουρα να έχω θηλές σιλικόνης και θηλαστρο ηλεκτρονικό !! Κορίτσια οι μπαμπαδες πόση άδεια παιρνουν μετά τον τοκετό? Είχα έναν συνάδελφό που είχε το δικαίωμα μια εβδομάδα να είναι στο σπίτι ! Εγώ είμαι στον ιδιωτικό τομέα το ίδιο κ ο άντρας μου οπότε κ αυτός φαντάζομαι μια εβδομάδα θα έχει για τον τοκετό ε θα πάρει και μια ακόμη σίγουρα γιατί δεν θα μας αποχωρίζεται!! Ξέρετε να ισχύει κάτι άλλο?? Επίσης πρέπει από τώρα να σταμπαρεις τον παιδίατρο που θα έχουμε γιατί τις πρώτες μέρες στο σπίτι θα ήθελα αν έχει πονακια να τον παίρνω τηλέφωνο ή να έρχεται σπίτι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγκυουλες μου καλημερα!!!!

Εγω το παω με τις εβδομδες γιατι το παει ο γιατρος μου ετσι, οποτε μπαινω εδω κοιταω ποσο ειμαι και του το λεω...

Στο ψυγειο μου εχω γραψει ποτε μπαινω σε καθε μηνα για να γνωριζω και τα δυο μπερδευομαι λιγακι με αυτα να πω την αληθεια!!!!

στις 21/8 θα μπω στον 5ο :))))

Σημερα εχω χταποδακι με κοφτο μακαρονακι πολυ ωραιο φαγακι!!!!

Αυριο και εμεις εχουμε τραπεζι στην πεθερα μου γιορταζει ο πεθερος μου και η αδερφη του αντρα μου, λεγαμε να κανω εγω το τραπεζι μιας που με λενε Μαρια και τον γιο μου Παναγιωτη αλλα λογο εγκυμοσυνης δεν την παλευω καθολου..!!!

Ειμαστε πολλα ατομα αυριο χαμουλης θα γινει!!!

Μονο το γλυκακι θα φτιαξω που τα κανω και τελεια γιαμ γιαμ!!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσουνι μου χρόνια πολλά προκαταβολικά και για τους δύο σας να είσαι γερή να καμαρωνεις με το καλό και τα δύο σου τα παιδάκια!! Πω πω τι μου έκανες τωρααααα χταποδακι με κοφτό μακαρονακι ΑΧ

Του χρόνου θα τους κανείς εσύ το τραπέζι που θα μπορείς καλύτερα!! Για την ώρα πάνε στην πεθερουλα σου να σε περιποιηθεί και μια χαρά!!

Τι γλυκό θα φτιαξεις? Φτιαξεμαι λίγο ακόμα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Jo στις συσπασεις πετρωνεις χαμηλα στην κοιλια. Οχι στον αφαλο. Και πονας σαν να σου ερχεται περιοδος. Μην ανησυχεις. Και για δευτερολεπτα. Οχι συνεχεια...

Αααα Κουτσουνι εσεις πανηγυρι θα εχετε αυριο δηλαδη. Ολοι μαζι γιορταζετε...

HmwTp3.png

Στον πέμπτο μπαίνεις την 17 εβδομάδα!! Εσυ είσαι στην 19 εβδομάδα !! Οπότε μάλλον 21/8 θα μπεις στον έκτο!!

οχι οι 20 εβδομαδες ειναι 5 μηνων...

Μετρα να δεις ο μηνας εχει 4 εβδομαδες..

1 μηνων - 4 εβδομαδες

2 μηνων - 8 εβδομαδων

3 μηνων - 12 εβδομαδων

4 μηνων - 16 εβδομαδων

5 μηνων - 20 εβδομαδων

6 μηνων - 24 εβδομαδων

7 μηνων - 28 εβδομαδων

8 μηνων - 32 εβδομαδων

9 μηνων - 36 εβδομαδων

ετσι οπως το λες εσυ δεν ειμαστε μανουλες Ιανουαριου αλλα Νοεμβριου

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Jo στις συσπασεις πετρωνεις χαμηλα στην κοιλια. Οχι στον αφαλο. Και πονας σαν να σου ερχεται περιοδος. Μην ανησυχεις. Και για δευτερολεπτα. Οχι συνεχεια...

Αααα Κουτσουνι εσεις πανηγυρι θα εχετε αυριο δηλαδη. Ολοι μαζι γιορταζετε...

Και εγω εχω πετρωματα γυρω γυρω απο τον οφαλο...χαμηλα δεν εχω πετρωματα...ουτε εχω πονους περιοδου...αλλα η μεση με τσακιζει ειδικα χθες απαπαπα

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσουνι μου χρόνια πολλά προκαταβολικά και για τους δύο σας να είσαι γερή να καμαρωνεις με το καλό και τα δύο σου τα παιδάκια!! Πω πω τι μου έκανες τωρααααα χταποδακι με κοφτό μακαρονακι ΑΧ

Του χρόνου θα τους κανείς εσύ το τραπέζι που θα μπορείς καλύτερα!! Για την ώρα πάνε στην πεθερουλα σου να σε περιποιηθεί και μια χαρά!!

Τι γλυκό θα φτιαξεις? Φτιαξεμαι λίγο ακόμα!!

Θα σε φτιαξω αρκετα πιστευω γλυκακι δροσερο και τελειο καθολου βαρυ...

και πολυ ευκολο στο φτιαξιμο και με λιγα υλικα!!!!

Μπισκοτο, κρεμα βανιλια και ζελε φραουλα,οποτε εχουμε τραπεζι παντα αυτο κανω!!!!

Δειτε φωτο...μου τρεχουν τα σαλιαααα

post-37766-14825440935523_thumb.jpg

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια βλέπω όλες καλά τρώμε εγώ έφαγα σήμερα γεμιστά μανιτάρια μαρουλοσαλατα με ροδια σαγανακι τυρί ψητες πιπεριές και ψαρονεφρι είχαμε τραπέζι ήπια και ένα λευκό κρασάκι αλλά με πέθανε η μέση σου.. Θα έχω πρόβλημα τα σουτιέν τα καταργησα δεν τα μπορώ με πνίγουν ακόμα και της εγκυμοσύνης που βρήκα ένα με 12ευρω (μην ξοδευτο άδικα για κάτι που δεν θα βαλω) εγώ εχθές είδα όνειρο μου έκλεψαν το μωρό βασικά τον βλέπω συχνά το μικρό μου πρίγκιπα :)

Βαλεντίνα μου όλα καλά θα πάμε είμαστε γουρλιδικες εδώ οι μανούλες του Ιανουαρίου πρωτοχρονιατικο δωράκι λέω εγώ τον δικό μου :)

Jo μου η κοιλίτσα ακόμα μικρούλα είναι σιγά σιγά θα μεγαλώσει.

Αντε να πέσω λίγο για ύπνο τώρα που φυσάει καλό απόγευμα :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ωραίο το πινακακι σου κουτσουνακι θα κρατήσω αυτό με βολευει καλύτερα έχω κάτι αλλά και μπερδευομαι!! Και εμένα ή μέση μου πολύ με πονάει και ή πλάτη έχω ιστορικό με την μέση μου και γενικά κρατούσα πάντα τα κιλά μου λίγα γιατι με το που βάζω κιλά και ειδικά στην κοιλιά με πιάνουν πόνοι!! Το γλυκακι παρά πολύ ωραίο το φτιάχνει ή πεθερά μου όλο το καλοκαίρι !! Γενικά τι καλοκαίρι δεν τρώω καθόλου παγωτά προτιμώ τα ζελεδακια και μ αρέσει κ το ζελε ανανάς και μπανάνα με κομματάκια φρούτων!! Σαν βάλσαμο θα το δούνε στο τραπέζι το γλυκακι σου θα τους δροσίσεις!!

Έχει έρθει μια μπόρα τώρα και μια μαυριλα άντε να δούμε πως θα πάει το σ/κ!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...