Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Κάθυ μου τι όμορφος μπεμπακος παχουλουτσικος!! Τέλεια τα νέα σου!! Υπομονή τώρα για β επιπέδου ! Μια χαρά εφαγες και τα κρεατακια σου και θα κοιμήθηκε σαν πουλάκι!!

Jo μου πρωινή πρωινή αλλά να σου πω την αλήθεια μου κ εγώ εκείνη την ώρα ξυπνησα μου έκανε ο αντρουλης μου πρωινό και είπα τι θα κάνω από τώρα ας ξανά κοιμηθώ ... Τι το ηθελαααα ειδα ένα όνειρο με τάραξε ήμουν λέει στην αρχή σε κάτι πισίνες μετά πήγαμε στη θάλασσα ή αδερφή μου οδηγούσε απροσεχτα για να κάνει κακό στο μωρό μου μετά στην θάλασσα είχε ένα σπάνιο ψάρι που με τσίμπησε και δεν μπορούσα να κολυμπησω και πνιγομουν και στο τέλος έφτασα στον βυθό ξάπλωσαν στον πάτο και πνιγηκα αλλά θυμάμαι αμυδρά πριν σβήσω απ τον μάταιο τούτο κόσμο ότι ο βυθος ήταν γεμάτος από κοχύλια και τα φώτιζαν οι ηλιαχτίδες του ήλιου!! Χαχαχαχαχαχα πάει τρελάθηκα!!

Κατά τα αλλά κοίμηθηκα πολύ καλά χαχαχα κ είμαι ξεκουραστη!!

Εσεις βλέπετε όνειρα?? Κάπου διάβασα ότι είναι και από άγχος που έχουμε στην εγκυμοσύνη και από την ανεβασμένη προγεστερόνη!! Ή μαμά μου λέει ότι από τον πολύ ύπνο τα βλέπεις γι αυτό να κοιμασε λιγότερο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, κορίτσια μου!!! Σήμερα ξύπνησα πολύ πρωί και απολαμβάνω τη δροσιά!

Αννούλα, θα τα βγάλεις και θα τα ξαναχαρείς τα μπεμπίστικα μωρουδιακά, και ποιος ξέρει, μπορεί και για τρίτη φορά μετά! :tongue:

Κάθυ μου, τέλεια τα νέα του μπεμπάκου! Ψηλός και μπαμπάτσικος, έτσι τον θέλουμε! Το βιο όιλ πώς σου φαίνεται; Να το πάρω; Το μπουκάλι που είναι 60 μλ έχεις; Άραγε θα μας φτάσει για κανένα μήνα τουλάχιστον ή μπα; Λέω να το πάρω, γιατί μου τέλειωσε η κηραλοιφή και τώρα που κάνει ζέστη δεν τη θέλω και τόσο γιατί είναι φουλ λιπαρή. Πάντως έκανε τέλεια δουλειά! Αλλά τώρα λέω να πάρω το βιο όιλ, ειδικά αν δεν αφήνει λιπαρότητα που λες.

Τι βλέπω τι βλέπω 15 weeks?? Άντε και περνάει ο καιρός μια χαρά!! :tongue:

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Εγω Jo πηρα τα 60 ml για να το δοκιμασω. Κανονικα θελει 2 φορες την μερα. Η αληθεια ειναι οτι απλωνεται καλα και δεν χρειαζεται να ριξεις μεγαλη ποσοτητα. Συμφωνα με την φαρμακοποιο πρεπει να φτασει για 1 μηνα....

HmwTp3.png

Φουντούκι μου, καλημέρα!!! Πόσο γέλασα με το τρελοόνειρό σου, αν και πρέπει να ήταν αγχωτικό, πάντως πολύ γέλιο όταν το περιγράφεις! Μπορεί κι απ' τον πολύ ύπνο, αλλά μάλλον απ' τον ανήσυχο! Το έχουν πολλές κοπέλες, ειδικά όταν βαρύνουμε προς το τέλος που θα ξυπνάμε κάθε τρεις και λίγο.

Εγώ έφαγα ένα πρωινό με γάλα και κουάκερ και τώρα στη χώνεψη χαλάρωσα και πάω πάλι να τη πέσω, χαχαχα! Ελπίζω να δω κάτι καλό!

Λοιπόν, και οι φίλες μου μου έλεγαν ότι είμαι σχεδόν πέμπτο όταν τους είπα ότι μπαίνω στη 16η εβδομάδα, αλλά εγώ θα βάλω και τη 17η όπως το μετράνε μερικά σάιτ, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι πάμε τόσο γρήγορα, αφού πριν 10 μέρες μπήκα στον 4ο έλεγα! Τι να πω, μπέρδεμα! Βάσει εβδομάδων στις 28/8 μπαίνω 5ο και βάσει ΠΗΤ στις 4/9! Ε, διαλέγω το 28/8 φυσικά :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ελπίζω κι εσύ, χεχε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ααα κοριτσια ευχαριστω για τον μπεμπουλη... Μπαμπατσικος ναι... Πηρε απο την μαμα γιατι ο μπαμπας ειναι αδυνατος!!! Αχ κοριτσια θα σας πω κατι αλλα μην γελασετε και μην με πειρε υπερβολικη... Και στις φωτογραφιες που μας εδωσε και στην οθονη που τον βλεπαμε εβλεπα οτι στο στομα μοιαζει τον αντρα μου και στα ματια και πανω σε μενα. Και το ιδιο λεει και ο αντρας μου... Σιγουρα θα αλλαξει.... Αλλα ειναι τετοιο το θαυμα της φυσης αλλα και η εξελιξη της επιστημης που ειναι να τρελενεσαι...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Ααααα απο ονειρα και εγω βλεπω. Και πολλους εφιαλτες.. Μην ανησυχεις θα το συνηθισουμε.

Λοιπον μου ειπε επισης οτι αν δω να εχω συχνα συσπασεις να παρω μαγνησιο. Πιο πολυ για να ηρεμησω εγω. Δεν ειναι επικινδυνες συσπασεις πχ για προωροτητα αλλα ειναι φυσιολογικες.

Το τσουξιμο στο στηθος στην θαλασσα φυσιολογικο λογω ευαισθησιας των θηλων. Και ουτε υγρο μου πηρε κολπικα. Φυσιολογικο λεει και αυτο αφου δεν εχω ουτε τσουξιμο ουτε φαγουρα..

HmwTp3.png

Χαχαχαχαχαχα jo μου εννοειτε κ εγώ τέλος Αυγούστου μπαίνω όχι 7/9 με βολευει κ εμένα καλύτερα !! Σου εύχομαι να δεις το πιο γλυκό μπεμπεδιστικο ονειρακι !! Να μπεις να μας πεις!!

Κάθυ μου ή τεχνολογία όντως έχει προχωρήσει παρά πολύ κ όχι δεν θα σε κοροιδεψουμε όντως σε μερικά μωρακια φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους από πολύ νωρίς το βιωσα από μια φίλη που ή ομοιότητα του μωρού με τον μπαμπά ήταν με επιείκεια θα το πω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !! Τον ρωτησες για μαγνήσιο?? Τον ειπες για τα υγρά? Τι άλλο σου είπε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ααααα απο ονειρα και εγω βλεπω. Και πολλους εφιαλτες.. Μην ανησυχεις θα το συνηθισουμε.

Λοιπον μου ειπε επισης οτι αν δω να εχω συχνα συσπασεις να παρω μαγνησιο. Πιο πολυ για να ηρεμησω εγω. Δεν ειναι επικινδυνες συσπασεις πχ για προωροτητα αλλα ειναι φυσιολογικες.

Το τσουξιμο στο στηθος στην θαλασσα φυσιολογικο λογω ευαισθησιας των θηλων. Και ουτε υγρο μου πηρε κολπικα. Φυσιολογικο λεει και αυτο αφου δεν εχω ουτε τσουξιμο ουτε φαγουρα..

Τέτοια συγχρονισμό Κάθυ δεν τον περίμενα μαζί γραφαμε αλλά εσύ είδη μου απαντούσε στις ερωτήσεις! Τς τς τι να πω!! Αφού σε καθησύχασε μην περνεις ακόμα κ εγώ έχω ακούσει ότι είναι φυσιολογικό προετοιμάζεται το σώμα!!:tongue:

Tbinp3.pngNttep2.png

Χαχαχαχα τρελος συγχρονισμος...Ναι ακομα δεν παιρνω... Αν δω οτι με ξαναπιανουν θα παρω...Γλιτωσα και για 1 μηνα σιδηρο. Οποτε μια χαρα... Οταν ξανα παω θα μπαινω στον 6ο αρα και 3 μηνες να παρω σιδηρο και ασβεστιο δεν με ενοχλει... εγω κοριτσια παω συμφωνα με την ΠΗΤ. Γιατι αν μπαινω 16.12 στον μηνα μου και το παω με τις εβδομαδες μεχρι τοτε ατελειωτος θα ειναι ο 8ος... Ενω ετσι εμαθα να περιμενω....

HmwTp3.png

Χαχαχαχα τρελος συγχρονισμος...Ναι ακομα δεν παιρνω... Αν δω οτι με ξαναπιανουν θα παρω...Γλιτωσα και για 1 μηνα σιδηρο. Οποτε μια χαρα... Οταν ξανα παω θα μπαινω στον 6ο αρα και 3 μηνες να παρω σιδηρο και ασβεστιο δεν με ενοχλει... εγω κοριτσια παω συμφωνα με την ΠΗΤ. Γιατι αν μπαινω 16.12 στον μηνα μου και το παω με τις εβδομαδες μεχρι τοτε ατελειωτος θα ειναι ο 8ος... Ενω ετσι εμαθα να περιμενω....

Άρα Κάθυ μου εσύ ενώ στις εβδομάδες είσαι στον πέμπτο στις 16 την Κυριακή θα μπεις κανονικά στον πέμπτο?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Τι ωραιααααα!! Πολύ υπομονετική είσαι λοιπόν το έβγαλε το συμπέρασμα μου!! Μια χαρα Κάθυ μου και μετά θα πάρεις για λίγο καιρό τα συμπληρώματα και τσουπ θα πεταχτεί ο μπεμπακος γερός και δυνατός!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Η αληθεια ειναι οτι εχω παθει πλακα με το ποσο υπομονη κανω... Εγω κινητο ηταν να αγορασω και το προηγογμενο βραδυ δεν με επιανε υπνος τωρα ειμαι τοσο ηρεμη και υπομονετικη που με τρομαζω....

HmwTp3.png

Χαχαχα αυτό είναι πολύ καλό που είσαι ήρεμη και ελπίζω σιγά σιγά να το βρω κ εγώ θα με βοηθήσει!! Σε ηρεμεί το μωρακι και εσύ αυτό!! Γλυκουλιααααα!!

Τι θα φάτε σήμερα???

Tbinp3.pngNttep2.png

Να το βρεις!!!! Τι περιμενεις;;; Ο καιρος περναει!!!!! Αχ ουτε που ξερω τι να κανω σημερα.... Μαλλον κατι ευκολο... Κανενα αυγο με η πατατες.με λουκανικα... Αυριο γιορταζει ο κουνιαδος μου και εχουμε ψηστηρι οποτε σημερα θελω κατι ευκολο...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...