Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Οι πιο τρελές μανουλες είμαστε σ αυτό το καφέ δεν νομίζω να υπάρχει άλλο σαν αυτό !! Να μην σχολιασω για τους μπαμπαδες που τους έχει χτυπήσει κ αυτούς ή τρέλα κατακεφαλα!! Ε καλά σου λέει ο άνθρωπος jo μου του πιεζεις το τσουτσουνακι χαχαχαχαχαχα έχω πεθάνει!! Είναι βεβαια και φουλ γουρλιδικο το καφέ μας!! Με φυτιλιασες και πηγα έβαλα στο πιάτο γίγαντες φασόλια ετριψα από πάνω και ελιές και φέτα !! Χαχαχα και το παραμικρό για φαγητό να διαβάσω κατευθείαν λιγουρευομαι!! Μπάμιες θα φάω αύριο μόνο με κοτόπουλο σκέτες δεν κατεβαίνουν με τίποτα και πρέπει να τρώμε απ όλα!! Αα κ δεν πειράζει ας είναι λίγο κακομαθημένο και χαϊδεμένο τι πειράζει ή πολύ αγάπη δεν βλάπτει τα μωρακια μας !!

Βαλεντίνα μου γιατί πάλι σου έριξε την ψυχολογία ??? Αφού ειναι όλα πολύ καλά γιατί να μπεις σε τέτοια διαδικασία? Πολύ επιμένει!! Είμαι σίγουρη ότι από την επιμονή του σου έχει βάλει ιδέες και θέλεις τώρα πια κ εσύ να την κανείς για να ηρεμησεις!! Κάνε κ β επιπέδου που τα μετράνε όλα και αναλόγως πράττεις!! Ο μπεμπακος σου είναι παρά πολύ καλά θα το δεις!!

Θεανώ μου μια χαρά είναι το νινακι θα μας δείξει αργότερα το φύλο !!

Αχ αυτό με τα σουβλάκια και το τζατζίκι με τρέλανε τώρα!!! Θα μου το πληρώσεις ... Χαχαχαχαχαχαχαχα

Αννουλα μου κ εγώ από τον περίγυρο ξέρω ότι στην δεύτερη εγκυμοσύνη στρογγυλευεις πιο γρήγορα!! Τι ωραία !!!! Και δηλαδή λες δεν έχει να κάνει το αλμυρό και το γλυκό με το φύλο ?? Άντε να δούμε τι θα μας δείξει ή δικιά μου λαιμαργία στα αλμυρά!! Πάντως ή αδερφή μου είχε φάει μια θάλασσα αλάτι και είχε γιο και ή FTAS που την διαβάζω τις χτυπάει τις σοκολατιτσες της!! Θα δούμε μόνο γερό να είναι και ότι θέλει ας είναι απλά συζήτηση να γίνετε!! Ούτος ή άλλος το πρώτο παιδάκι δεν σε πολύ νοιαζει τι είναι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα εγκυουλες μου!!!!Τι κανετε εσεις και τα μωρακια σας???

Η εγκυμοσυνη μου παει πολυ καλα, και το θεμα που ειχε με την τουαλετα ειναι οκ βοηθησαν πολυ τα δαμασκηνα...

Με πειραζουν πολλα φαγητα, και μου δημιουργουντε αναγουλες ολη μερα την βγαζω με νερο και φρουτα..!!!

Εχω κανει κοιλιτσα, το μωρακι δεν το ακουω καθολου, εσεις το εχετε νιωσει???

Πηγα γιατρο χθες το μωρακι ειναι σουπερ, ο πλακουντας ειναι πολυ ψηλα πολυ καλο αυτο μου ειπαν..και επεισης εχω μεγαλο μωρο θα γινει πολυ ψηλο παιδι, οπως μου ειχαν πει και στο πρωτο...

στις 21 του μηνα εχω την β επιπεδου και ανυπομονω να δω επιτελους τι εχω...το αγορακι ηταν μαντεψια αλλα ολα ειναι στην επιφανεια!!!Ανυπομονω φυσικα να ειναι γερο και ολα τα αλλα περιττα αλλα υπαρχει και μια αγωνια και γιαυτο!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλησπερα εγκυουλες μου!!!!Τι κανετε εσεις και τα μωρακια σας???

Η εγκυμοσυνη μου παει πολυ καλα, και το θεμα που ειχε με την τουαλετα ειναι οκ βοηθησαν πολυ τα δαμασκηνα...

Με πειραζουν πολλα φαγητα, και μου δημιουργουντε αναγουλες ολη μερα την βγαζω με νερο και φρουτα..!!!

Εχω κανει κοιλιτσα, το μωρακι δεν το ακουω καθολου, εσεις το εχετε νιωσει???

Πηγα γιατρο χθες το μωρακι ειναι σουπερ, ο πλακουντας ειναι πολυ ψηλα πολυ καλο αυτο μου ειπαν..και επεισης εχω μεγαλο μωρο θα γινει πολυ ψηλο παιδι, οπως μου ειχαν πει και στο πρωτο...

στις 21 του μηνα εχω την β επιπεδου και ανυπομονω να δω επιτελους τι εχω...το αγορακι ηταν μαντεψια αλλα ολα ειναι στην επιφανεια!!!Ανυπομονω φυσικα να ειναι γερο και ολα τα αλλα περιττα αλλα υπαρχει και μια αγωνια και γιαυτο!!!

Γεια σου κουτσουνι !!! Μια χαρά το κουτσουνακι σου μεγαλώνει!! Τέλεια τα νέα σου!! Με το καλό ή β επιπέδου πολύ γρήγορα περνάει τελικά ο καιρός και πιο πολύ για τις μανουλες που έχουν ήδη ένα μωρακι κ τρέχουν όλη μέρα!!

Όσο για το φύλο φυσικά κ υπάρχει αγωνία αλλά πρώτα να είναι γερό!! :mrgreen:

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλε απο χθες εχω να μπω και ποσα γραψατε!!!!! Εγω ανυπομονω να δω το ζουζουνι μου μετα απο τοσο καιρο....

Αννουλα και εγω εκανα κοιλια μην στεναχωριεσαι....

Ειμαι στο +5 γιατι εχασα και 1 κιλο.... Αααα πηρα και κρεμα για τις ραγαδες επιτελους.... Ολο το αμελουσα....

HmwTp3.png

Γεια σου κουτσουνι !!! Μια χαρά το κουτσουνακι σου μεγαλώνει!! Τέλεια τα νέα σου!! Με το καλό ή β επιπέδου πολύ γρήγορα περνάει τελικά ο καιρός και πιο πολύ για τις μανουλες που έχουν ήδη ένα μωρακι κ τρέχουν όλη μέρα!!

Όσο για το φύλο φυσικά κ υπάρχει αγωνία αλλά πρώτα να είναι γερό!! :mrgreen:

ναι ειναι κοντα η β επιπεδου αντε να περασουν οι μερες μπαμ μπαμ...χθες το μικρουλη μου ανοιγε το στομα και κουναγε το κεφαλακι του...

Η αληθεια να λεγετε, στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχε κολησει ο χρονος, τωρα δεν καταλαβα ποτε εφτασα στον 5ο μηνα!!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Καλε απο χθες εχω να μπω και ποσα γραψατε!!!!! Εγω ανυπομονω να δω το ζουζουνι μου μετα απο τοσο καιρο....

Αννουλα και εγω εκανα κοιλια μην στεναχωριεσαι....

Ειμαι στο +5 γιατι εχασα και 1 κιλο.... Αααα πηρα και κρεμα για τις ραγαδες επιτελους.... Ολο το αμελουσα....

επιτελους πρεπει να την χρησιμοπιησω και εγω συτην την κρεμα την εχω και καθετε...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

γεια σας!!!

ποια κρεμα πηρες καθυ?κ εγω σκεφτομουν να παρω

τζο εχεις τοσο δικαιο για τις καισαρικες.κ εμενα μια φιλη μου δεν την γλυτωσε τωρα που γεννουσε τον αυγουστο. ειναι αληθεια κανεις δεν περιμενει στην ελλαδα.

βαλεντινα μου δεν εχω καταλαβει ακριβως τι γινεται με εσενα. ναι στην αυχενικη σου δινουν καποια ποσοστα κ αν τα ποσοστα δεν ειναι καλα τοτε μπαινουν στην διαδικασια να σου προτεινουν αν θελεις να κανεις αμνιοπαρακεντιση ή την εξεταση αιματος που στελνουν στην αμερικη κ ειναι πια πιο διαδεδομενη(ΝΙΡΤ ΤΕSΤ). αν τα δικα σου ποσοστα ειναι καλα γιατι επιμενει?

8xhrp3.png

Caa9p3.png

γεια σας!!!

ποια κρεμα πηρες καθυ?κ εγω σκεφτομουν να παρω

τζο εχεις τοσο δικαιο για τις καισαρικες.κ εμενα μια φιλη μου δεν την γλυτωσε τωρα που γεννουσε τον αυγουστο. ειναι αληθεια κανεις δεν περιμενει στην ελλαδα.

βαλεντινα μου δεν εχω καταλαβει ακριβως τι γινεται με εσενα. ναι στην αυχενικη σου δινουν καποια ποσοστα κ αν τα ποσοστα δεν ειναι καλα τοτε μπαινουν στην διαδικασια να σου προτεινουν αν θελεις να κανεις αμνιοπαρακεντιση ή την εξεταση αιματος που στελνουν στην αμερικη κ ειναι πια πιο διαδεδομενη(ΝΙΡΤ ΤΕSΤ). αν τα δικα σου ποσοστα ειναι καλα γιατι επιμενει?

Επιμένει γιατί είμαι 38.

Το αίμα δείχνει μόνο 3συνδρομα. Η β επιπέδου 7 γι αυτό και του τόνισα ότι είναι θα το αποφασίσω μετά τα αποτελέσματα της β επιπεδου

AoL1p3.png

Κορίτσια μέχρι το μεσημέρι τρώω υγιεινά αντί βαριά το απόγευμα μετά ότι σαβουρα υπάρχει. Πατατακια, πίτσες γύρους.... Χαμοζζζζζ!!! Και για αμυγδαλελαιο πήρα και αν και αύριο μπαίνω στην 20η βδομάδα κοιλιά αμυδρά φαίνεται!!!! Του λέω του άντρα μου ποτέ θα κάνω κοιλιά????? Πφφφφ

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα μην μασας ο μικρός θα είναι στην εξέταση παρά πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί να κανείς τίποτα!! Μόνο ηρέμησε!! Όσο για τα φαγητά μια χαρά σε βρίσκω εγώ το βράδυ δεν πεινάω πολύ όλη την μέρα με πιάνει μουρλια προς το παρόν !! Όσο για κοιλιτσα σε λίγο θα πεταχτεί μην ανυσηχεις αφού μεγαλώνει ο αντράκλας μέσα !!

Κάθυ μας που είσαι να μας πεις για το νινακι σου?? Κ εγώ το bio oil ήθελα να πάρω αλλά πήρε την κρέμα της frezyderm prevenstria γιατί είπα πως το λαδακι τώρα το καλοκαίρι θα αφήνει λιπαροτητα!! Βάλτο να μου πεις πως είναι γιατί αργότερα αυτό θα πάρω!!

Εμένα ήρθε ή μανούλα το απόγευμα και μου έφερε κάτι μωρουδιακα μια σταλιτσα και ξετρελαθηκα!! Ε ρε γλεντιαααα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Εμείς του πείραμε καλτσακια για αρχή!!!! Καλά κορίτσια νομίζω κάθε μέρα να μπορούσαμε να κάναμε υπέρηχο να τα βλέπαμε η καλύτερη μας θα ήταν!!!!

Μωρέ νιώθω και τύψεις που τρώω και βλακειες αλλα δεν μπορώ να αντισταθώ!!!!

Κορίτσια δε θα μασησω!!! Η ώρα επιπέδου εξετάζει εξονυχιστικά πιο πολλά σύνδρομα. Όσο περνά η ώρα είμαι και πιο ψύχραιμη!!

Με ματιαξα απόψε δε θέλω να φάω τίποτα!!!!! Χαχχαχα!!!!

AoL1p3.png

Το bio oil δεν μου αφηνει καθολου λιπαροτητα απορροφαται αμεσως...

Πριν λιγο ηρθα σπιτι. Πηγαμε στον γιατρο μετα για πιτσα μετα σε κατι γενεθλια που φαγαμε τηγανια.... Πολυ φαι....

Λοιπον ο μπεμπακος ειναι αλανι!!! Σημερα ηταν αραχτος οχι σβουρας οπως τις αλλες φορες... Ειναι 14.6 εκ.και 220 γραμμαρια.... Μπαμπατσικος... Ειδαμε παλι ολα τα οργανα του τα δαχτυλακια.. Πηραμε και τις εγχρωμες τις φωτογραφιες...Εχει αρχισει να παιρνει και οψη η φατσουλα του.... Και κλεισαμε β επιπεδου 14 Σεπτεμβρη!!!! Αντε παλι να κανω 1 μηνα να τον δω...

HmwTp3.png

Καλημέρα, κορίτσια μου!!! Σήμερα ξύπνησα πολύ πρωί και απολαμβάνω τη δροσιά!

Αννούλα, θα τα βγάλεις και θα τα ξαναχαρείς τα μπεμπίστικα μωρουδιακά, και ποιος ξέρει, μπορεί και για τρίτη φορά μετά! :tongue:

Κάθυ μου, τέλεια τα νέα του μπεμπάκου! Ψηλός και μπαμπάτσικος, έτσι τον θέλουμε! Το βιο όιλ πώς σου φαίνεται; Να το πάρω; Το μπουκάλι που είναι 60 μλ έχεις; Άραγε θα μας φτάσει για κανένα μήνα τουλάχιστον ή μπα; Λέω να το πάρω, γιατί μου τέλειωσε η κηραλοιφή και τώρα που κάνει ζέστη δεν τη θέλω και τόσο γιατί είναι φουλ λιπαρή. Πάντως έκανε τέλεια δουλειά! Αλλά τώρα λέω να πάρω το βιο όιλ, ειδικά αν δεν αφήνει λιπαρότητα που λες.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...