Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ταλιατελες FTAS αν και το γιουβετσακι πεντανοστιμο θα είναι!! Χαχα έχω στο μυαλό μου πολλά μενού και είμαι πάντα έτοιμη σε περίπτωση που με ρωτήσει ή πεθερά μου τι θέλω να μας φτιάξει για την επόμενη!!

Jo άντε ρε παιδί μου που είσαι?? Λοιπόν μόλις με πήρε ή μανούλα μου και μου είπε ότι πήρε τα πρώτα δωράκια για το μωρακι μας!! Ουδέτερα μου είπε τα πήρε !! Σαλιαρα, φορμάκια, καλτσακια αχ θα τρελαθωωω!! Του χρόνου τέτοιο καιρό θα του αλλαζω συνέχεια ρουχαλακια και θα το φωτογραφιζω χαχα βασανιστήρια το μωρό!!

Όσο για τις εβδομάδες τοκετού θα συμφωνησω οι περισσότεροι λειτουργούν έτσι!! Και ειδικά όταν είναι το πρώτο σου και ψιλό πανικοβληθεις ότι σου πει θα κανείς!! Ελπίζω να μ αφήσει να το πάω μέχρι τέλους και να έρθει το μωρακι φυσικά!! Πρώτα ο θεός να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις!! Καλά μπανακια και σε περιμένω να μπεις για τους υπερήχους μας ή και νωρίτερα καλύτερα!!

Καλέ μόνο τέσσερις μειναμε να μην ξέρουμε το φύλο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκι μου, ναι, όπως τα λες, φυσικά αν εμπιστεύεται κανείς τον γιατρό και του πει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος, αμέσως θα ενδώσει, και σε καισαρική και σε όλα, δεν το διακινδυνεύουμε. Αλλά μακάρι να μη φάμε το μαχαίρι χωρίς λόγο ή για τη βόλεψη του γιατρού! Επίσης, ξέχασα να γράψω ότι είναι σχετική η 41η εβδομάδα, παίζει ρόλο η σύλληψη πότε έγινε και πώς μετράει ο γιατρός την πητ, δηλ. τη μετράει από τη σύλληψη/ωορρηξία αν την ξέρει (που είναι πιο ακριβές) ή τη μετράει από τελ. περίοδο; Γιατί αν μετράει από τελ. περίοδο τότε η 41η εβδομάδα μπορεί στην ουσία να είναι 39η εγκυμοσύνης.

Εννοείται ότι κι εσύ μας έμεινες για φύλο, η Γεωργία που νομίζω είχε μπέμπη αλλά όχι με σιγουριά και τα άλλα δύο κορίτσια μας. Έχουμε ακόμα ελπίδες για φορεματάκια και κορδέλες!

Εμάς για την ώρα μας έχουν φέρει παπουτσάκια αγορίστικα, μια κουδουνίστρα φίσερ πράις και ένα ξύλινο καρουζέλ με μουσική για τον ύπνο, χαχαχα, να δω πόσα θα μαζέψουμε ως το τέλος. Εμείς δεν έχουμε πάρει τίποτα ακόμη, αλλά πού θα πάει, τον Οκτώβρη έχω σκοπό να αλωνίσω στα ικέα και στα υπόλοιπα για επιπλάκια και λοιπά!

Έχει να πέσει φωτογραφία στο μπεμπάκι σου!!! Χαχαχα, γλυκά βασανιστήρια, εντελώς χαζομαμά!

Η κοιλίτσα μεγάλωσε και περιμένω να με αναγνωρίζουν ως έγκυο έξω, ελπίζω 5ο μήνα πια να φαίνομαι! Και ανυπομονώ για μια κλωτσιά, κλώτσα με, βρε μπέμπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ, έτσι του λέω κάθε πρωί! :mrgreen:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Χαχαχαχαχαχα σε φαντάζομαι!! Κ εγώ του χτυπάω κάθε βράδυ αλλά τίποτα ο άντρας μου βάζει το αυτί του ν ακούσει ( λες και θα του μιλησει) και μου λέει μόνο τα έντερα σου ακούω χαχαχαχαχαχα τι γέλιο κάνω με τον άντρα μου!! Έχει και μια μανία με το στήθος μου που μεγάλωσε και θελει να με σκαλίζει όμως εμένα με πονάει πολύ και δεν θέλω!! Ποσό περίεργο του φαίνεται που αλλάζει το σώμα μου!!

Σε λίγο καιρό με τις κοιλιτσες θα περπατάμε σαν τα παπακια !! Θα φουσκώσουν!

Για τα δωράκια όλα καλοδεχουμενα μας βοηθάνε πολύ να ονειρευόμαστε!! Κ εγώ θέλω να χειμωνιασει για να αρχίσω τα ψώνια και κατά προτιμήσει θέλω Δεκέμβριο μ αρέσει πολύ αυτός ο μήνας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Taniou ναι μου ειπε να τα βαψω αν θελω κ γενικα ολες που ξερω μετα τη συμπληρωση του πρωτου τριμηνου τα βαφουνε ,αυτο για 5/6 μηνα πρωτη φορα το ακουω κ με προβληματισες .η αληθεια ειναι οτι πρεπει να αλλαξω το τικερακι κ δεν ξερω πως....μετα την αυχενικη μου αλλαξε την πητ (η jo την διπρθωσε στο πινακακι) αλλα δεν εχω αλλαξει τικερακι ειμαι 16 εβδομ και 3 ημερων σημερα .l

Littlestar επειδη ειχα λιγο αιμα πριν 15 μερες θα συνεχισω για λιγο ακομη την προγεστερονη κ οταν ξαναπαω σε 15 μερες θα το ξανα συζητησουμε .αυτο το μηνα κανονικα ειχα ραντεβου τελη αυγουστου αλλα επειδη ειχα αγχωθει πολυ της ζητησα να με δει κ ενδιαμεσα .

Fountouki με εχεις μπερδεψει κ μενα τωρα ελεγα να κανω γιουβετσι αλλα σκεφτομαι τις ταλιατελες κ δεν ξερω ....απο κιλακια κοριτσια πως παμε ;;εγω απο την αρχη εχω συνολο +3 και μου ειπε οτι ειμαστε μια χαρα δεδομενου οτι εκοψα κ τσιγαρο περιμενε οτι ισως ξεφυγω λιγο αλλα το ελεγχω νομιζω ....

FTAS και εγώ + 3 ειμαι από κιλά και θέλω να παραμείνω μέχρι τέλος Αυγούστου που θα με ξανά μετρήσει!! :D

Tbinp3.pngNttep2.png

Πω πωω, ναι, Χριστούγεννα μαγική εποχή για ψώνια και όνειρα για τα μπεμπουλάκια μας! Αχ, και βλέπω τόσα πολλά μικρουλάκια στην παραλία, μιλάμε από 3 μηνών, τοσοδούλικα γλυκούλια και τρελαίνομαι!

Κι εγώ στα +3, εμένα ο γιατρός μου το αντίθετο είναι, μου είπε να βάλεις οπωσδήποτε 11 και μέχρι τα 16 δε μας νοιάζει. Στην αρχή έλεγα θα τα φτάσω άνετα, τώρα κόλλησα και δεν ξέρω. Η κοιλίτσα να μεγαλώνει κι ο μπεμπάκος μου μέσα να βαραίνει ελπίζω μόνο και για μένα δε με νοιάζει καθόλου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ακριβώς έτσι!! Να σου πω την αλήθεια από τότε που σταματησα τις ορμόνες δεν τρώω όπως έτρωγα είμαι πάλι στα φυσιολογικά μου κανονικά γεύματα χωρίς υπερβολές!! Ή μόνη μου υπερβολή είναι ότι κολλησα τελευταία με τις ελιές έχω φάει πολλές και είναι λίγο αλμυρές!! Αυτό ούτε γλυκά τρώω ούτε τίποτα!! Αλλά εννοείται ότι τα μωρακια μας να περνούν βάρος εμείς ή θα βάλουμε πολλά ή λίγα θα τα χάσουμε με γυμναστική και διατροφή!! Κ εσύ θα τρως όσο θέλεις κ ας βάλεις αφού έχεις το ελεύθερο!!

Θέλω τα χριστούγεννα να στολισουμε τα δεντρακια μας με κοιλιτσες στρουμπουλες!! Αχ τι ωραιααααα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αυτό με τις ελιές το είχα κι εγώ το πρώτο τρίμηνο που ήθελα αλμυρά σαν τρελή! Ε, έτρωγα και μάλιστα με κασέρι και κριτσίνια ή ψωμί για σνακ. Δεν πειράζει μωρέ και τόσο, αρκεί να μη σου έχει πει κομμένο το αλάτι. Πάντως κι εγώ είχα τρέλα για αλμυρά (ενώ πάντα ήμουν του γλυκού) και έπαιρνα αυτές τις ελιές με το αμύγδαλο μέσα και την πιπεριά, χεχεχε, σου βάζω φωτιές τώρα;;; Επίσης, άλλη κουφαμάρα για καλοκαίρι, έτρωγα πολύ τραχανά της γιαγιάς που τρελαίνομαι, αλλά συνήθως τρώω μόνο χειμώνα! Ο άντρας μου κορόιδευε ότι το 'χω ρίξει στα φαγητά της Κατοχής, αλλά τέτοια ήθελα, τι να κάνω! Σούπες ονειρεύομαι και με χωριάτικα συστατικά, χυλοπίτες, τραχανάδες τέτοια!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Αχ λες να έχω αντρακι στην κοιλιτσα μου κ εγώ δεν θέλω να τα βλέπω τα γλυκά αλμυρά σαν την τρελή και αυτό με τον τραχανά και τις χυλοπίτες με μπόλικο τυρακι τρώω σχεδόν κάθε βράδυ ! Επίσης κάνω επιθέσεις στα κασερακια στο ψυγείο και τα τρώω σκέτα!! Όταν έπαιρνα ορμόνες μου είχε πει να μην τρώω πολλά αλμυρά και τα φαγητά τα καναμε αναλατα αλλά τώρα δεν μου είπε κάτι!! Αυτές τις ελιές τις πράσινες με την πιπεριά μέσα μπορώ να τις φάω σε χρόνο μηδέν !! Με φυτιλιασες για τα καλά !! Επίσης με κοροϊδεύουν που τρώω σούπες αλλά μ αρέσουν παρά πολύ εγώ γενικά δεν ιδρωνω καθόλου εύκολα κ τρώω ζεστό το φαγακι μου !! Πάει θα τους τρελανουμε με τις προτιμήσεις μας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Σε φυτίλιασα, ε;;; Χαχαχαχα! Ε, φυτιλιάστηκα κι εγώ όμως! Μόλις έφαγα μπάμιες με κοτόπουλο και τις ελίτσες που λέγαμε!

Δεν ξέρω για το φύλο, λες να παίζει ρόλο και να 'χεις αντράκο; Εγώ πιστεύω μπεμπούλα, δεν μπορεί να πέσει τόσο έξω η στατιστική! Ό,τι κι αν έχεις, θα γίνεις τέτοια χαζομανούλα που δεν θα πιάνεσαι! Κι έχεις έτοιμο και το χαζομπαμπά! Εμένα όταν φοράω παντελόνια τα παλιά μου τα προ της εγκυμοσύνης όλο μου λέει "γιατί πιέζεις το τσουτσουνάκι του μπέμπη μας, εεε;" και μου λέει και να του το μαγειρέψω καλά καλά στην κοιλίτσα και να μη βιάζομαι! Είναι τρέλα και ακόμα πιο τρέλα να τον δω μπαμπά! Είμαι σίγουρη ότι θα το κάνει κακομαθημένο φουλ το αγόρι μας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γειά σας κορίτσια!!! Εντάξει καμιά σωτηρία ποιος θα πρωτοπορεί τις νύφες!!!!!

Αννουλα μου μπράβο θα έχουν και παρεουλα τα αντρακια σου σούπερ!!!!!

Ftas αυτήν τη νύφη ποιος θα την πρώτο πάρει????

Εμείς πήγαμε τον είδαμε σήμερα γιατί κάνα 2 μέρες τίποτα δεν ένιωθα και άρχισα να ανησυχώ. Ήταν ζωηροτατος και τον έπιασε και σε θέση με τα πόδια ανοιχτά να φαίνεται το τσουτσουνι μας καλά. Συζητούσαμε για την αυχενική και λέει ο ντοκ ότι η αυχενική δείχνει μονό πιθανότητες ενώ η αμνιο και το αίμα είναι ξεκάθαρες εξετάσεις είπε πάλι να δω τι θα κάνω γιατί την ηλικία!! Μάλλον με τη β επιπέδου θα δώσω και αίμα να αποκλείσω όσο μπορώ σύνδρομα και έναν μήνα θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου μέχρι τα αποτελέσματα. Ο άντρας μου λέει να μην κάνω τίποτα αφού όλα βγήκαν καλά δε ξέρω έχω καταμπερδευτει από κει που τα είχα ξεκαθαρίσει

AoL1p3.png

Γειά σας κορίτσια και εγώ πήγα στον γιατρό πριν δυο μέρες και δεν φανικε ακομα τιποτα. Εγώ πιστευω πως είναι αγόρι αλλα δεν μας ανοιξε τα πόδια του να δουμε. Κατά τα άλλα όλα καλα και θα ξαναπάω σε ένα μήνα και μεχρι τότε θα κάνω υπομονή. Για τις καουρες δεν μοθ έδωσε φάρμακα παρα μόνο κατι μαλοξ και αυτα που με βοηθούσανε στις προγουμενες εγκυμοσύνες δεν μου τα γραφει ο άτυμος. Του λέω πως πεθαίνω και αυτός με γράφει και επιμένει να περνω αυτα τα ελαφρα δισκία σαν καραμέλες που κάνουν δουλειά μόνο για μία ώρα.

Κορίτσια έχω βάλει κιλά και φαινεται η κοιλιτσα μου πια δεν την κριβεις. έβαλα απο την αρχη 5 κιλά. Στην Έλλαδα ετρωγα μόνο τα βράδια γιτι με την ζέστη τι να φάς. Πο λέτε έτρωγα 2 σουβλάκια κοτόπουλο σε πίτα απο όλα με μπολικο τζατζίκη. Εδω δεν έχει έτο και μου έλειψαν.

Τα βαφτησια π'ερασαν καλα απλα η μικρη έκλεγε και συμπαθησε τον παπα. Τωρα οποτε βλεπει έναν παπα αμεσως βάζει τα κλαματα.

Είστε τυχερες που έχετε αγόρια και εγώ το θέλω και ελπίζω το φορυμ να μου φέρει γούρι.

Παω να κανω καμια δουλεια

φιλακια

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Josephine τι ωραια κοιλίτσα???Τελικά μόνο η δική μου έγινε κοιλούμπα??Βέβαια κάπου πρεπει να πανε και τα 5 κιλά που χω πάρει!!Τωρα θα βαλω λίγω φρενο.....ο γιατρός μου πε συνηθως στη δευτερη εγκυμοσυνη παίρνεις πιο πολλά,αλλα δεν δειχνει να τον απασχολουν τα κιλα...όταν του πα πως εχω βαλει πεντε,γελουσε ο αναισθητος!!

Φούντούκι μου στην πρωτη εγκυμοσυνη ηθελα σαν τρελη γλυκο κ τελικα ηταν αγορακι....τωρα δεν θελω ουτε να τα βλεπω και....παλι αγορακι!!πωπωωωω κι εμενα οι σουπες μ αρεσουν πολυ....παντα τις ετρωγα χειμωνα καλοκαιρι....!!οταν τα βραδια πω στον αντρα μου να φτιαξω καμθα σουπιτσα να φαμε αναβει απο πριν το κλιματιστηκο για να μη σκασει μετα!!

Κι εγω περιμενω πως και πως τα χριστουγεννα!!Απο ψωνια δεν θα χω πολλα να κανω,αλλα ανυπομονω να βγαλω ρα ρουχαλακια του μικρου μου που τα κρυβα με τοση λαχταρα και περιμενα να τα φορεσει το επομενο μου παιδακι!!Οπότε πριν τις γιορτές θα αρχίσω να ξεπακετάρω!!!Αχχχχ τι ωραία!!!!

5cPOp3.png

Βαλεντινα μου θα συμφωνησω με τον αντρα σου!!Αφοτ ειναι ολα καλα,γιατί να αγχωνεσαι με εξετασεις???Κι εγω ανυπομονω να αρχισω να τον νιώθω.....απο τωρα μου κανει κολπα το σκατουλι!!!

Θεανώ μου δεν το γλιτώνεις κι εσυ το τσουτσουνάκι...!!Υπομονή ως την επομενη φορα!!Στα κιλα παμε παρεα εμεις....να δουμε που θα φτασουμε....η αληθεια ειναι οτι την τελευταια βδομαδα το παρακαμανε λιγακι....μεσημερι βραδυ φαγητο έξω....!!Οτι βλακεια κυκλοφορει,την εφαγα!!Απο σήμερα θ αρχισω να προσεχω παλι μπας και σωσω τιποτα!!Στα βαφτησια εμενα ο μικρος φοβηθηκε το νερό....με τους παπαδες εχει τρελει συμπαθεια!!!Οταν μεγαλωσει λεει θελει να γινει παπας!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...