Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια μου!

Θελω τα φώτα σας! Ο γιατρός του νοσοκομείου μου είπε να κάνω κολπικες πλύσεις με νερό ή χαμομήλι ο γιατρός μου που με παρακολουθεί δεν μου είπε κάτι τέτοιο , στο ίντερνετ διάβασα ότι στην εγκυμοσύνη δεν κάνουμε κολπικες πλύσεις! Αυτές οι κολπικες πως γίνονται γιατί εγώ νόμιζα ότι όταν κάνουμε ντουζ ρίχνουμε νερό μπόλικο στην περιοχή αλλά διάβασα μέσα ότι υπάρχει πουαρ που μπαίνει στον κόλπο και ρίχνει το νερό ή το χαμομήλι μεσα έτσι γίνονται οι πλύσεις?

Σήμερα εκανα γενική ούρων και καλλιέργεια !

Ουφ βρε κορίτσια φοβάμαι μην έχω κανένα μικρόβιο και πάει στο μωρακι μου!!

Ας πούμε και το μενού μας , σήμερα έχουμε γεμιστές πιπεριές με ρυζακι κομματάκια μελιτζανουλα και κολοκυθακι! Εσεις τι θα έχετε?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Φουντούκι απαγορευονται οι κάλπικες παύσεις στην εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!! Μην Κάνεις!!!!!!!!

Καλά αποτελεσματα και γω είχα αγχωθει με την ενόχληση αλλά ότι και να σου βγάλει τουλάχιστον θα το αντιμετωπισεις!!!

Εύχομαι να είναι μια απλούστατη μυκητιαση. Εγώ έπαιρνα τα ούτρο από το στόμα μου φέρναν τρελή νύστα για λίγο αλλά κολπικά μου είχαν φέρει δυσφορία!!!

Τανιου μπήκα και διάβασα τι είναι αυτό ψιλοταλαιπωρια για το παιδί αλλά με καλή αποκατάσταση.

Τι να γίνει και γω φάρμακα ως τώρα δεν έχω πάρει εύχομαι ούτε το χειμώνα αλλά κάποιες φορές είναι αναγκαίο κακό.

AoL1p3.png

Βαλεντίνα μου καλημέρα και ευχαριστώ πολύ!! Ελπίζω κ εγώ να είναι μύκητες και τίποτα άλλο!! Πάντως δεν έχω τίποτα από κνησμό , τσούξιμο, κόκκινιλες στην περιοχή τίποτα μου κάνει εντύπωση !! Τώρα αν βγουν τα ουρά ότι έχω κάποιο μικρόβιο μάλλον αυτό θα έχω και κολπικά ή δεν είναι απόλυτο? Θα πάρω τον γιατρό το απόγευμα!! Ευτυχώς δεν έκανα κολπικες πλύσεις απλά ρίχνω μπόλικο νεράκι εξωτερικά ελπίζω να μην είναι αυτό κολπικες πλύσεις!!

Υπάρχουν παρά πολλές κοπέλες που παίρνουν τα ουτρο γιατί αν δεν υπήρχαν αυτα μπορει να μην κατέληγε καλά ή εγκυμοσύνη τους και πολλές φορές είπα ευτυχώς που υπάρχουν ! Φυσικά γέννησαν υγιέστατα παιδάκια χωρίς κάποιο πρόβλημα!! Μακάρι να μην τα χρειαζόμασταν αλλά τι να κάνουμε!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κοριτσια μου!

Θελω τα φώτα σας! Ο γιατρός του νοσοκομείου μου είπε να κάνω κολπικες πλύσεις με νερό ή χαμομήλι ο γιατρός μου που με παρακολουθεί δεν μου είπε κάτι τέτοιο , στο ίντερνετ διάβασα ότι στην εγκυμοσύνη δεν κάνουμε κολπικες πλύσεις! Αυτές οι κολπικες πως γίνονται γιατί εγώ νόμιζα ότι όταν κάνουμε ντουζ ρίχνουμε νερό μπόλικο στην περιοχή αλλά διάβασα μέσα ότι υπάρχει πουαρ που μπαίνει στον κόλπο και ρίχνει το νερό ή το χαμομήλι μεσα έτσι γίνονται οι πλύσεις?

Σήμερα εκανα γενική ούρων και καλλιέργεια !

Ουφ βρε κορίτσια φοβάμαι μην έχω κανένα μικρόβιο και πάει στο μωρακι μου!!

Ας πούμε και το μενού μας , σήμερα έχουμε γεμιστές πιπεριές με ρυζακι κομματάκια μελιτζανουλα και κολοκυθακι! Εσεις τι θα έχετε?

Φουντουκακι μου νομίζω οι γιατροί του νοσοκομείου δεν ξέρουν το ιστορικό μας άρα δεν μπορούν χωρίς εξετάσεις να βγάζουν πόρισματα. Για κολπιτιδα δίνουν κολπικα υποθέτα αλλά η πιο καλή θεραπεία είναι το απλό φτηνό αγελαδινο γιαούρτι.. Να τρως ένα την ημέρα περνεις και απαρατήρητο ασβέστιο..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Με τη ζέστη αν υπάρχει προδιάθεση το γιαούρτι δεν αρκεί. Το γιαούρτι είναι για πρόληψη όχι για θεραπεία μου το έχει πει γιατρός

Φουντούκι μη μου ανησυχείς μπορεί να μην είναι και τίποτα αλλά όλα αντομετωπιζονται. Ειδικά τώρα που έχουμε την εγκυμοσύνη μες τη ζέστη όλο και κάτι εμφανίζεται σε ενοχληση. Άσε που μπορεί να είναι κάτι ορμονικο και τίποτα περισσότερο!!!

Πάντως μόλις κόβεις την προγεστερονη βρίσκεις τον εαυτό σου!!! Όλα τα άλλα περνάνε!

AoL1p3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;;; Εγω μολις γυρισα σπιτακι μου... Περιμενω τον αντρουλη μου να ερθει απο την δουλεια...

Αυτο με τις πλυσεις δεν το ηξερα ουτε εγω φουντουκι... Παντως για εξωτερικες πλυσεις καλο ειναι το χαμομηλι. Δεν χαλαει και το ph φανταζομαι....

HmwTp3.png

Τρώω τα γιαουρτακια μου κάθε μέρα!! Πιστεύω θα περάσει!! Πως είσαι σήμερα? Είχες καθόλου ροζ υγρά σήμερα?

Σήμερα δεν έχω τπτ δοξαση όλη μέρα ξαπλα θα βαρεθω μέχρι να φύγω :) καλά κάνεις αντε όλα να ναι καλά σ εύχομαι :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρα FTAS!! Λοιπόν σήμερα επιστρατευσα την πεθερά μου να μου καθαρίσει λίγο την κουζίνα τα έβγαλε όλα ντουλάπια συρτάρια τα γυαλισε!! Εγώ μόλις έφαγα κοτόπουλακι με πατατουλες στον φούρνο πατάτες έλιωσαν εριξα και μπόλικο λεμονακι !! ΑΧ ωραία το νινι θα κάνει τούμπες από τη χαρά του!!

Εσεις τι φαγατε σήμερα? Τα κορίτσια που ειστεεε?? Ή Θεανώ θα έκανε υπέρηχο χθες πως να ήταν άραγε το νινακι της είχε πολύ καιρό να το δει και θα ήταν μεγαλουτσικο!! Άντε να μπει να μας πει!!

Εγώ με τα υποθετακια καλά πάω άντε να τελειώνουν δεν θέλω να το επιβαρυνω το νινακι μου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Ναι μαι κοριτσάκια μου!!!!Τι κάνετε??Σήμερα φύγανε η αδελφούλα μου!!!Ωραία περάσαμε,αλλά κουραστήκαμε λιγάκι!!Όλη μέρα βόλτες και φαγητό έξω....ούτε που τόλμησα να ανέβω στη ζυγαριά!!Ήτανε βέβαια λιγάκι ζόρι με τα δύο μικρά στο σπίτι....!!Πάντως ένιωσα σαν να μουν κι εγώ διακοπές!!

Είχα ραντεβού στο γοατρό παρασκευή,αλλά δεν θα είναι λέει εδώ τελικά,οπότε το κανονίσαμε για σήμερα στις 8.Θα μπω να σας πω τα νέα μας το βραδάκι!!!

Πάω τώρα να ρίξω ένα συγύρισμα,γοατί το σπίτι μου είναι σαν να χει περάσει από μέσα π τυφώνας κατρίνα!!!!!Σας φιλωωωωωωωώ!!!!

5cPOp3.png

Γεια σας ομορφες μανουλες... Τι κανετε;;;; Επιστροφη στο σπιτι σημαινει επιστροφη στις δουλειες εσωτερικες κ εξωτερικες. Απο το πρωι τωρα μαζευτηκα....

Αααα το ζηλεψα το κοτοπουλακι φουντουκι.... Εγω καρμποναρα θα κανω... Ενω πριν την εγκυμοσυνη ειχα κανει 2 3 φορες μονο τωρα την ζηταω....

Εμεις αυριο θα δουμε τον μικρουλη μας.... Ανυπομονω!!!!!!! Και μεθαυριο εχει η Αννουλα ραντεβου...

Διαβασα οτι αυτο που πετρωνει η κοιλια μου και ποναει για δευτερολεπτα οτι μπορει να ειναι συσπασεις της μητρας και να χρειαστει να παρω μαγνησιο....

HmwTp3.png

Καλημερα κοριτσια !!!;;Taniou αντε μια χαρα αφου σταματησε μην ανησυχεις ,προσπαθησε οσο μπορεις ξαπλα κ ολα θα πανε καλα κοριτσια τι κανετε πως ειστε οι υπολοιπες ;;;

Ναι ξαπλα και θάλασσα μας βλέπω σήμερα....

εμείς έχουμε δύο φαγητά τουρλου και φασόλακια με πατάτες δεν ξέρω πιο να φάω :)

Λίγες μέρες διακοπές έμειναν ακόμα..

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια αντε κ με το καλό να δείτε τα όμορφα πλάσματακια :) :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ναι Κάθυ μου κάτσε λίγο στο σπίτι να ξεκουραστείς μάλλον έτσι είναι συσπάσεις! Θα σου δώσει σίγουρα μαγνήσιο εγώ παίρνω 2 την μέρα!!

Εγώ θα μπορούσα να περάσω όλη μου την εγκυμοσύνη τρώγοντας μακαρονάδες μ αρέσουν παρά πολύ αλλά διάβασα ότι αν έχεις μυκητιάσεις δεν κάνει να τρως πολλά ζυμαρικά και έτσι είπα αυτή την εβδομάδα να μην φάω από την άλλη θα αρχίσω πάλι!! Εγώ λιγουρευομαι την καρμοναρα λέω να αλλάξουμε φαγητά!! Χαχα . βάζεις και μανιτάρια?

Αννουλα ηρθε ή ώρα να χαλαρωσεις λίγο και να ξεκουραστείς!!

Καλά αποτελέσματα κορίτσια μου με τα νινακια σας !! Θα περιμένουμε νέα!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...