Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ναι κ εγώ τώρα παίρνω μαγνήσιο !! Μην ανυσηχεις για τις παρενέργειες εδώ αν μπεις σε σάιτ θα δεις ότι υπάρχουν κοπέλες που τα παίρνουν μέχρι τον 7ο εγώ τα έπαιρνα 3 μισή μήνες 3 την μερα !! Είναι φυσική ορμόνη του σώματος που βοηθάει το ενδομήτριο! Κ εγώ τις είχα διαβάσει και ο γιατρός μου είπε μην φοβάσαι! Ο γιατρός δεν σου είπε πως να το πάρεις? Από το στόμα ή από τον κόλπο?

Το μόνο που μου είπε να περνω ένα πριν κοιμηθώ το βράδυ βασικά το θεωρώ πανάκριβο 15 χάπια 7 ευρώ. Το μαγνησιο δεν το σταμάτησα και του είπα παίρνω κ αυτό. Βασικά προληπτικα νομίζω μου τα έδωσε. Σε ευχαριστώ για της πληροφορίας πάντως στο νοσοκομείο εχθές περίμενα πολλές ώρες δύο υπερηχος με έκαναν επάνω στον τρίτο όροφο ούτε καν είχε γυρισμένη την οθόνη να βλέπω. Άσε που απαγορεύεται σύνοδος. Πρώτη φορά δεν είδε το μωράκι μας ο άντρας μου αλλά με το που πάω Γερμανία έχω ραντεβού οπότε θα υσηχασει και αυτός..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ ήμουν από νωρίς κάτω στα επείγοντα όχι πάνω και στα επείγοντα ή οθόνη του υπερήχου είναι δίπλα στο κεφάλι σου αλλά ο γιατρός μου είπε να δες και άκουσε το είναι μια χαρά το μωρό!! Κ εμένα πρώτη φορά που δεν είδε υπέρηχο ο αντρουλης μου αλλά το περιέγραψα πως ήταν!! Από όπου κ να το πάρεις είναι το ίδιο αλλά εχω ακούσει ότι από τον κόλπο είναι πιο καλά ! Εγώ από το στόμα τα έπαιρνα!

Εγώ όταν πηγα το πρωί είχε πολλές έγκυες με παράταση δεν θα γεννούσαν με τον γιατρό τους και πήγαιναν στις εφημεριες για καρδιοτοκογραφο ή δύο κοπέλες ήταν 40 + 6 μέρες απίστευτο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Εγώ ήμουν από νωρίς κάτω στα επείγοντα όχι πάνω και στα επείγοντα ή οθόνη του υπερήχου είναι δίπλα στο κεφάλι σου αλλά ο γιατρός μου είπε να δες και άκουσε το είναι μια χαρά το μωρό!! Κ εμένα πρώτη φορά που δεν είδε υπέρηχο ο αντρουλης μου αλλά το περιέγραψα πως ήταν!! Από όπου κ να το πάρεις είναι το ίδιο αλλά εχω ακούσει ότι από τον κόλπο είναι πιο καλά ! Εγώ από το στόμα τα έπαιρνα!

Εγώ όταν πηγα το πρωί είχε πολλές έγκυες με παράταση δεν θα γεννούσαν με τον γιατρό τους και πήγαιναν στις εφημεριες για καρδιοτοκογραφο ή δύο κοπέλες ήταν 40 + 6 μέρες απίστευτο!!

Εγώ γύρω στης 7 νομίζω πήγα κάτω στα επειγωντα και ήταν μια πιο μπροστά από μένα κ μια ψιλό επέμβαση που λυποθιμησε μόλις πήγε να φύγει κ καθυστερισαμεςκαμια μια ώρα επάνω που πήγα έπαιξε τέρμα μουσική και άκουγα κάποια να ουρλιάζει υποθέτω γεννουσες.. τότε κολπικα θα το πάρω :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

γεια στα κοριτσακια μου!περιπετιες διαβαζω κ αγχωθηκα αλλα ευτυχως ολα καλα!!!

τα φαρμακακια μας κ ξαπλα αυτη ειναι η οδηγια για ολες μας!

τανιου μην αγχωνεσαι εχω παρει κουτες ουτροτζεσταν.σε καθε προσπαθεια κ τωρα σκεψου ξεκινησα 20 μαιου την ημερα της ωοληψιας κ συνεχιζω μεχρι σημερα 3 την ημερα. κολπικα γινεται καλυτερα η απορροφηση κ δεν εχεις συμπτωματα ενω αν τα παρεις απο το στομα μπορει να σου φερουν λιγη ζαλαδα ή υπνηλια.κ λιγο φουσκωμα.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!

Τανιου εύχομαι να περάσει γρήγορα όλο αυτό!!!! Ηρεμία και θετική σκέψη βοηθάν πολύ!!!

Φουντούκιιιιι μυκητιαση χωρίς φαγούρα εσωτερική ε?? Τώρα θα γίνεις καινούρια!!!

Ftas υπομονή!! Την 9η βδομάδα είχε καφέ και για μια βδομάδα ήμουν τουαλέτα κρεβάτι καναπές είχα λιώσει στις σειρές και της ταινίες!! Επίσης κοτζομπολευα και με τις ξαδερφες μου στο τηλ μου ήρθε λογαριασμός κινητού 140 ευρώ!!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσια,

Επιστρέψαμε επιτέλους στην Γερμανία και σήμερα πήγα και στην δουλειά. Εδω δεν έχει ούτε ζέστη ούτε κρύο αλλά πολυ υγρασία. Τι να πώ πέρασα πολύ καλά στην Ελλάδα και είχα ξεχάσει πως είμαι έγκυος. Δεν πήγα ουτε μία φορά στον γιατρο και θα δώ το μπεμπακι μου αύριο. Δεν το αισθανομαι ακόμα και δεν ξέρω αν είναι παράξενο. Το στηθος μου πονάει παρα πολυ και εχω βάλει 5 κίλα στην Ελλάδα. Ετρωγα καθε μερα σουβλάκια. Τωρα δεν μπορω να φάω απο τις καούρες αλλα θα πάρω χάπια πιστεύω.

Τανίου τι περιπέτιες και αυτές που σε βρίκαν. Να ξέρεις πως οι αιμοραγίες μπορει να μην σημαίνουν και τίποτα η ότι κουραστικες. Με την ξεκουραση θα φύγουν και θα δείς πως δεν είναι τίποτα απλα αφου είχεσ μια φορά αιμα πρεπει να προσέχεις πιο πολυ σε όλη την εγκυμοσηνη.

Εσεις κορίτσια νιώσατε καμια κλοτσιά μεχρι τώρα?

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Βαλεντίνα μου ναι εσωτερική και είχα μόνο υγρά όμως διάφανα ούτε λευκά ούτε φαγούρα τίποτα!! Φοβηθηκα πολύ και συνεχιζω αλλά λιγότερο !! Χθες έβαλα το πρώτο υποθετο και σήμερα τρέχουν από κάτω διάφορα!! Πάντως σε θυμηθηκα που είχες πάθει ένα κοκομπλοκο και εσύ με κάτι φαγουρες αλλά πηγές έκανες καλλιέργεια και ησυχασες εγώ ή χαζή δεν τον είπα να μου πάρει δείγμα δεν είχα φαγούρα και έλεγα ότι όταν βγάζω που και που κάτι άσπρα ότι είναι από την κολπική προγεστερόνη που έπαιρνα αμ δεν την πατησα!! Ελπίζω να καθαρίσω μια και καλή τώρα!!

Θεανώ καλώς μας ήρθες πάλι άντε σας παρακαλώ όλες φεύγετε και ερημώνει εδώ το καφέ μας!! Ε τώρα πιστεύω και με την επιστροφή της Τανιου δεν θα έχουμε απουσίες!! Μόνο ή jo μας θα λείπει αλλά θα μπαίνει να μας μιλάει σίγουρα!!

Με το καλό αύριο να δεις και το νινακι γερό και ζωηρο μπορεί να φαίνεται και το φύλο εδω βλέπεις γεμισαμε αγοράκια!! Μην ανησυχεις που δεν το νιώθεις ακόμα σες πολύ λίγο θα αρχισει ς να το αισθάνεσαι!! Εδω ή Γεωργία ή Βαλεντίνα και ή Κάθυ απολαμβάνουν κλωτσιτσες από τις τούμπες που κάνουν τα νινακια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κοριτσιααα τι κανετε;;; Τανιου παρτα καμια βδομαδα... Με 2 μερες τι να σου κανουν;;;; Ετσι κι αλλιως δεν βλαπτουν....

Καλως την Θεανω!!!! Τα περασατε ωραια Ελλαδα;;; Πως ηταν η βαφτιση;;; Ισως αρχισεις να το καταλαβαινεις αυτην την εβδομαδα. Κι εγω οσο εσυ ημουν οταν το καταλαβα και τωρα ανυπομονω για μια του τουμπιτσα.... Γενικα ειναι ζωηρουλης και μου κανει το χατιρι....

Βρε κοριτσια εσεις που περασατε και μυκητιαση εγω εχω λευκα υγρα... Αρκετα μπορω να πω. Να του πω να το κοιταξουμε;;;

HmwTp3.png

ΝΑΙ να του πεις Κάθυ μου μην το αφήνεις!! Και εγώ έκαν βλακεια έλεγα εντάξει φυσιολογικά είναι και δεν του το ανεφερα αν του έλεγα κάτι θα καταλάβαινε!! Κάνε αφού θα πας τώρα μπορεί να μην είναι τίποτα η να είναι απλοί γαλακτοβακιλοι που είναι φυσιολογικοί στον κόλπο και να μην χρειαστεί να κανείς κάτι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες θεανω μου :) ούτε εγώ τον νιώθω ακόμα αλλά εχθές έκανε κάτι ζουζουνιες ο ζωηρουλης μου.

Καλά θα τα περνω κολπικα από σήμερα το βράδυ εξάλλου ένα μου είπε.

Αντε να πάω Γερμανία στο σπιτάκι μας από εβδομάδα να υσηχασω ούτε θάλασσα τώρα μου λένε να μην πηγαίνω :(

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλωσηρθες Θεανώ!!!!! Καλη αρχή πάνω με το καλό να δεις το νινί.

Φουντουκι και γω δεν είχα πάντα άσπρα. Η γιατρός είπε μάλλον μύκητα ότι είχα γιατί ήταν είπε πολλά άλλα η καλλιέργεια ήταν καθαρή. Τι να πω. Ακόμη και τώρα βαθιά την έχω λίγο αυτή τη φαγούρα

AoL1p3.png

Διάβασα ονλινε για της παρενέργειες της προγεστερονης στα αγοράκια προκαλούν βαλανικο υποσπαδια. Και τα παιδάκια γεννιούνται με πάρα πολλές αλλεργίες και ότι στο εξωτερικό το έχουν απαγορεψει και αποφάσισα ότι δεν θα τα πάρω θα αρκεστώ στην ξεκούραση και στο μαγνησιο.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τι είναι αυτό για τα αγοράκια δηλαδή?? Εγώ πήρα μέχρι και όλο τον τρίτο!!! Ελπίζω να μη βγει με ιδιαιτερες σεξουαλικες προτιμήσεις και τσάμπα χάρηκε ο άντρας μου τον γιο

AoL1p3.png

Τι είναι αυτό για τα αγοράκια δηλαδή?? Εγώ πήρα μέχρι και όλο τον τρίτο!!! Ελπίζω να μη βγει με ιδιαιτερες σεξουαλικες προτιμήσεις και τσάμπα χάρηκε ο άντρας μου τον γιο

Όχι κορίτσι μου δεν έχει να κάνει με σεξουαλικες προτίμησης έτσι και αλλιώς ο οργανισμός μας παράγει την προγεστερονη μέχρι τον τρίτο μήνα μέχρι να αναλάβει ο πλακουντας. Θα πάω Γερμανία και θα ρωτήσω τον γιατρό μου δεν εμπιστεύομαι γενικά περί φαρμάκων. Ούτε ντεπον περνω..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...