Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ε ρε τι έχει να γίνει του χρόνου τέτοιο καιροοο!! Χαμός στις παραλίες με τα νινακια ξενιαστα μυαλουδακια χωρίς σκοτουρες και άγχη πρώτα ο θεός θα είναι όλα παρά πολύ καλά!! Σ αυτή τη φάση που είμαστε σπίτι και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ή καλύτερη ανταμοιβή είναι όταν βλέπω το μωρακι στον υπέρηχο το ήθελα πολλά χρόνια αυτό!! Και εγώ τον έχω όλη την ώρα Φερέ αυτό Φερέ το άλλο άνοιξε το πατζουρι λίγο το ανοίγει όχι πολύ το άνοιξε ένα κλικ κατέβασε το με αγριοκοιταει λίγο αλλααααα δεν γίνετε να τα έχουμε όλα!! Χαχαχαχαχαχα σαν νερό θα περάσουν οι μέρες και θα έρθουν οι καλύτερες!! Τα ίδια κάνω κ εγώ !!! Ας είναι γερά τα μωρακια μας !!

Τανιου που εισαιιιι????

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια τώρα ήρθα από το νοσοκομείο. Μου έγραψε κολπικα υποθέτα ουτρεσταν να τα περνω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ. Αποκολυση δεν βρήκαν ο τραχήλος είναι εντάξει. Δεν ξέρουν από που ήρθε το αίμα ήθελαν να με κρατήσουν μέσα αλλά υπογραψα να βγω. Να μην αγχωνομαι μου είπε μόνο.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρα κορίτσια !!

Τανιου μου περαστικο θα είναι κι αυτό !! Αυτά τα υπόθετα - χάπια τα έπαιρνα κ εγώ και ή FTAS και ή Βαλεντίνα και ή littlestar είναι αποδεδειγμένο ότι θα σε βοηθήσουν πολύ!! Πάντως αφού δεν είδε τίποτα αποκόλληση κτλ μάλλον κουραστηκες γι αυτό!! Πως είσαι σήμερα? Είχες καθόλου? Γιατί ήθελαν να σε κρατήσουν? Μήπως για να δουν από τι προέρχεται το αιματακι ?

Εγώ έβαλα χθες το βράδυ υπτο πρωτο μου υποθετακι και ελπίζω να με καθαρίσει σιγα σιγά και να μην συμβεί τίποτα κακό!! Αυτή και την άλλη εβδομάδα ο γιατρός μου θα λείπει πολλές μέρες μου φαίνονται αλλά ευτυχώς ή κλινική που είναι , είναι όλο το 24ωρο ανοιχτό γιατί θέλω με το που τελειώσω τη θεραπεία να πάω να κάνω καλλιέργεια για 8 μέρες θα την κάνω!! Κ αυτά τα φάρμακα καθόλου δεν θέλω να τα παίρνω αλλά είναι για το καλό και των δύο μας και του μωρού και για εμένα!! Το ένα από τα δύο υπόθετα είναι σαν φυτικό απ ότι κατάλαβα!

Tbinp3.pngNttep2.png

Taniou περαστικα σου κοριτσι μου ,προσπαθησε να ξεκουραστεις κ να ηρεμησεις .και εγω ετσι ημουν ειχα αιμα αλλα δεν βρηκε καμια αποκολληση το μονο που μου ειπε ειναι οτι ο πλακουντας ειναι πολυ κοντα στη μητρα και εκτος απο τα ουτροτζεσταν που μου ειπε να τα συνεχισω μου ειπε να ξαπλωνω ,σημερα πως εισαι ;;

Fountouki τωρα που αρχισες τη θεραπεια ολα θα πανε καλα μη σκεφτεσαι για τα φαρμακα τα παιρνεις για να ναι ολα καλα ,μην ανησυχεις κ θα δεις που μετα απο λιγες μερες η καλλιεργια θα ειναι καθαρη

11pSp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ ftas μου δινεις κουράγιο!! Λοιπόν σήμερα το μενού έχει φακή και σαλατουλα!! Αυτή την εβδομάδα λέω να φάω αποκλειστικά λαχανικά και όσπρια! Διάβασα κάπου ότι τα ζυμαρικά κανουν πιο έντονα τα συμπτώματα!!

Εσεις τι θα φάτε σήμερα?

Tbinp3.pngNttep2.png

Μπραβο ρε fountouki κανεις διατροφη βλεπω !!!αλλα ακομα κ τη φακη μπορεις με τον τροπο σου κ τις περιγραφες σου να την κανεις δελεαστικη !!!εγω σημερα μπιφτεκακια με πατατουλες λεω !!!το βραδυ θα ερθουν κ τα πεθερικα να με δουν κ εχω κ ετοιμασιες ...και βαριεμαι ..καταλαβες ερχεται η μανουλα κ σου κουβαλαει φαγητα κ μετα ερχεται η πεθερα κ πρεπει να τους μαγειρεψεις ....αλλα επειδη ερχονται πολυ σπανιααααα μα πολυ σπανια χαλαλι και ετσι ολη μερα σημερα θα μαι στην τσιτα !

11pSp3.png

Ε καλά μην τρελαινεσαι και ιδιαίτερα και μην κουραζεσαι ένα φαγακι στον φούρνο και πολύ είναι !! Δεν ξέρουν την κατάσταση?? Πάντως κ εσύ τα έκανες πολύ δελεαστικα τα μπιφτέκια !!! Μιαμ μιαμ για πες εσύ τα κάνεις τα μπιφτέκια ή τα περνεις έτοιμα ζυμωμενα? Όχι δεν κάνω διατροφή απλά με τραβανε τέτοιες τροφές!! Πάντως θα περάσει εύκολα ή μέρα σου με τις δουλιτσες!! Εμένα πήγε και ο αντρουλης μου στη δουλειά και μου λείπει !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Η μανουλα μου τα ετοιμασε κ εγω απλα θα τα ψησω καταλαβαινεις πολυ κουραση χαχαχα αλλα μετα για τους αλλους που ξερουν την κατασταση αλλα παρολα αυτα ...ειναι στον κοσμο τους μαλλον θα κανω μπριζολες στο φουρνο με πατατες θα ψησω κ κατι παιδακια θα κανω λιγο ρυζακι σαλατες κ κανα μεζε για πριν κ οσο για γλυκακι για ετοιμο με βλεπω !!!πωπω δεν εχω καμια ορεξη

11pSp3.png

Φαντάζομαι και εγώ δεν θέλω να κάνω τίποτα ευτυχώς εμένα ή πεθερά από πάνω μαγειρεύει και ήδη την μυριζω την φακουλα !! Έλα αφού έτοιμα είναι ένα ψήσιμο και τέλος χαχαχα γκρινιαρουλα!!

Πάντως εγώ οποίος έρχεται από τους δικούς μου μόνοι τους θα κάνουν τους καφέδες τους και δεν σηκώνομαι!! Χαχαχαχαχαχα χθες μου λέει ο πεθερός μου δεν έχουμε λίγο νερό?? Έχουμε νεράκι δροσερό αλλά δεν έχει ποτήρια σήκω να πάρεις ένα για σένα και καθώς θα έρχεσαι Φερέ και σε εμένα!! Γελούσε ευτυχώς δεν παρεξηγουνται και με προσέχουν!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια είχα ακόμα λίγο αίμα αλλά πολύ λίγο αυτά τα υποθέτα λογικά μόνο Ελλάδα θα τα πάρω γιατί δεν νομίζω να υπάρχουν στην Γερμανία. Είμαστε συνέχεια στους δρόμους. είδα τον μπεμπη μου χοροπηδουσε χέρια πόδια ολόκληρος και υσηχασα!!!! άκουσα και την καρδούλα του. προληπτικα πήγα δεν φοβήθηκα αυτήν την φορά ούτε έκλαψα τπτ. Ευχαριστώ κορίτσια :) :) με έχουν πριγκίπισσα ξάπλα ότι θέλω μου το φέρνουν. Την άλλη Δευτέρα φεύγουμε Γερμανία θα ξεκούραστο πάρα πολύ.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Όσο για να με κρατήσουν μέσα μου είπαν όταν έχουν περιστατικό με αίμα της κρατάνε προληπτικα. Εγώ σιχαίνομαι τα νοσοκομεία έτσι αλλιώς υπογραψα κ εφυγα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρα Τανιου μου μια χαρά ο μπεμπακος!! Ναι ή αλήθεια είναι ότι εδώ τα δίνουν πολύ συχνά ενω στην Γερμανία δεν νομίζω ή θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο! Πάντως και την πρώτη φορά που είχες αιματακι δεν σου είχε δώσει κάτι εκείνος ο γιατρός !! Παρτα εσύ απο εδώ να έχεις και στην Γερμανία μέχρι να πας στον γιατρό σου εκεί ! Τώρα χαλάρωσε στο κρεβατακι σου για να είσαι εντάξει για το ταξίδι της επιστροφής!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα Τανιου μου μια χαρά ο μπεμπακος!! Ναι ή αλήθεια είναι ότι εδώ τα δίνουν πολύ συχνά ενω στην Γερμανία δεν νομίζω ή θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο! Πάντως και την πρώτη φορά που είχες αιματακι δεν σου είχε δώσει κάτι εκείνος ο γιατρός !! Παρτα εσύ απο εδώ να έχεις και στην Γερμανία μέχρι να πας στον γιατρό σου εκεί ! Τώρα χαλάρωσε στο κρεβατακι σου για να είσαι εντάξει για το ταξίδι της επιστροφής!!

Ο γιατρός στην Γερμανία μου είχε δώσει μαγνησιο. Διάβασα της παρενέργειες της προγεστερονη και ανησυχισα κορίτσι μου λέω να πάρω δύο μέρες μόνο. Εξάλλου 15 χάπια υποθέτα είναι τώρα από το στόμα η κολπικα δεν μου είπε ο Έλληνας γιατρός.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ναι κ εγώ τώρα παίρνω μαγνήσιο !! Μην ανυσηχεις για τις παρενέργειες εδώ αν μπεις σε σάιτ θα δεις ότι υπάρχουν κοπέλες που τα παίρνουν μέχρι τον 7ο εγώ τα έπαιρνα 3 μισή μήνες 3 την μερα !! Είναι φυσική ορμόνη του σώματος που βοηθάει το ενδομήτριο! Κ εγώ τις είχα διαβάσει και ο γιατρός μου είπε μην φοβάσαι! Ο γιατρός δεν σου είπε πως να το πάρεις? Από το στόμα ή από τον κόλπο?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...