Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήρες τον γιατρό σου Τανιου μου? Ξεκουρασου!!

Όχι δεν τον πήρα είναι κλειστά Κυριακή ξαπλωνω τώρα ευτυχώς αύριο φεύγω αλλά για επίσκεψη στην ξαπλα θα την βγάλω. Και την άλλη Δευτέρα πάμε πίσω Γερμανία άρα πρέπει να ξεκούραστο πολύ.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ξεκουρασου πολύ και ξάπλωσε!! Μην κανείς τίποτα !! Πάντως στην Θεσσαλονίκη κ εγώ το πρωί πηγα στο εφημερευων γυναικολογικο! Το κινητό του δεν το έχεις?

Δυστυχώς τα χαρτιά τα ξέχασα στην Δράμα :( α δεν πας σε όποιο νοσοκομείο θέλεις δλδ? Ξαπλα είμαι τώρα αλλά αγχωνομαι σκέφτομαι ίσως πρέπει να γυρίσω πίσω σήμερα η αυριο

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Όχι μην αγχωνεσαι καθόλου κ επίσης ή μετακίνηση τόσες ώρες δεν θα σου κάνει καλό!! Αν είσαι Θεσσαλονίκη τώρα εφημερευει το ιπποκράτειο κάθε μέρα εφημερευει ένα γυναικολογικο! Αλλά αν είσαι σε άλλη πόλη πάλι το ίδιο! Αν θέλεις πες μου που είσαι να σε βοηθήσω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Όχι μην αγχωνεσαι καθόλου κ επίσης ή μετακίνηση τόσες ώρες δεν θα σου κάνει καλό!! Αν είσαι Θεσσαλονίκη τώρα εφημερευει το ιπποκράτειο κάθε μέρα εφημερευει ένα γυναικολογικο! Αλλά αν είσαι σε άλλη πόλη πάλι το ίδιο! Αν θέλεις πες μου που είσαι να σε βοηθήσω!!

Θεσσαλονίκη είμαι περιοχή Ευόσμου έψαξα στο ίντερνετ τώρα ο άντρας μ κοιμάται. Δεν αγχωνομαι όσο την πρώτη φορά πάλι καλά σε ευχαριστώ κοπέλα μου όταν ξυπνήσει θα πάμε :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Είναι το ιπποκράτειο σε εφημερία το γυναικολογικο μεχρι αύριο το πρωί στης 8 ! Πήγαινε θα σε προσέξουν και μπορεί να σου δώσουν κάτι να σταματήσει!! Δεν είναι μακρυά από εκεί που είσαι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Φουντουκι μια χαρα ενθουσιασμενη ειμαι με το παςτιτςιο απλα στεναχωρεθηκα μωρε λιγο με τα νεα σου κ σκεφτομουν οτι λιγο πολυ ολες κατι εχουμε κ εκει που ειπα οκ ολα καλα διαβαζω τωρα παλι κ για την τανιου

Τανιου κ εγω λεω να πας μια βολτα εστω κ στο νοσοκ. Εχεις συνεχεια η ειδες μονο μια φορα;;

Αγω ειχα κανονικα ραντεβου στις 27 αλλα προχθες την πηρα τηλ κ της ειπα να με δει κ ενδιαμεσα θα παω την τεταρτη να δουμε πως παω μηπως και με ξεαγχωσει λιγο και να δω αν θα πρεπει να συνεχισω κ ουτροτζεσταν κ ξαπλα

11pSp3.png

Εντάξει όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ αλλά το μυαλό μου εκεί είναι κολλημένο θέλω να κάνω γρήγορα την θεραπεία τώρα!! Θα σου τα ελλατωσει πιστεύω τα ουτροτζεσταν αφού σου σταμάτησε το αιματακι !! Άντε πήγαινε να σε δει να ξενιασεις λίγο ολο μεσα καθόμαστε!!

Έντο μεταξύ με εξέτασε από κάτω με κολποδιαστολεα σαν αυτό που βάζουν για το τεστ παπ για να σου πάρουν δείγμα και με πόνεσε πολύ και τώρα με κάνει κάτι σουβλιες ώρες ώρες άσε!! Άντε να περάσει ο καιρός να ηρεμησουμε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Και εγω ετσι λεω φουντουκι ολα μεσα στο προγραμμα ειναι ,μονο να περνανε κ να μην ειναι σοβαρα ειπαμε τα μπεμπακια μας ειναι δυνατα !! Και εμεις φυσικα ακομα πιο πολυ ε τι τοσο φαι που ριχνουμε δεν φοβομαστε τιποτα χαχαχαχ και μενα την τελευταια φορα μου βαλε διαστολεα κ πονουσα αλλα θα περασει σιγα σιγα,μεγαλωσε το νινι πως ηταν ;;;;

Η τανιου πηγε αραγε στο γιατρο ??αντε βρε ολα καλα θετικη σκεψη κ πολυ ξεκουραση κοριτσια οσο μπορουμε να χαλαρωνουμε και ετσι για να χαλαρωσω να φαω ενα παγωτακι λεω!!!!

11pSp3.png

Χα Χαχαχαχαχαχα χτυπά το παγωτακι σου ή ζάχαρη ανεβάζει τη διάθεση!! Έτσι ακριβώς θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!!

Ή Τανιου ελπίζω να πηγε για να ηρεμήσει!!

Ειχε μεγαλώσει ναι είχε πολύ φάση στον υπέρηχο ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένο και φαινόταν παρά πολύ έντονα ή σπονδυλική του στήλη μου φάνηκε πιο μεγάλο από την προηγούμενη φορά αλλά δεν ρωτησα ούτε εκατοστά ούτε παλμούς μόλις ειδα και άκουσα έφυγαν εκατό κιλά βάρος από πάνω μου δεν σκεφτόμουν να ρωτησω λεπτομέριες μόνο που ήταν καλά μου έφτανε!! Πάντως αναρωτιέμαι πως γυρνάει τούμπες και δεν το καταλαβαίνω?? Όσο σκέφτομαι ότι με τόσο αγχος χθες το βράδυ το στεναχωρεσα θυμωνω με τον εαυτό μου!!

Εγώ έφαγα ένα γιαουρτακι και ένα ροδάκινο και μια βανίλια! Τώρα λέω να κάνω ένα τοστακι με τυροκαυτερη !! Όλο ιδέες κατέβαζω!! Τι κανείς στο σπίτι εσύ όλη μέρα?? Εγώ βλέπω όλες τις σειρές στον αντ1 και διαβάζω στο ίντερνετ!

Tbinp3.pngNttep2.png

Και εγω μια απο τα ιδια διαβαζω μετα ιντερνετ ,μετα σειρες,μετα ταινια,μετα τρωω,μετα πινω,μετα ξανα τα ιδια κ τα ιδια ,που κ που μαλωνω κ λιγο με τον αντρουλη μου ετσι χωρις λογο για να περασει η ωρα ,μετα του λεω κανε αυτο κ κανε εκεινο κτλ μετα παιρνω τη μανουλα τηλ ,μετα αδερφες μετα καμια φιλη κ νυχτωσε κ αυριο παλι απο την αρχη κ εχουν περασει μονο 15 μερες που το κανω κ τα χω παιξειιιιιιχαχαχαχα και εννοειται στο ενδιαμεσο τρωω φρουτα γιαουρτια σοκολατες φαι χυμους και και και και εχω συνολο 3 ωραιοτατα κιλακια κ ενα πρηξιμο απο το ουτροτζεσταν ολο δικο μου !!!πω πω γκρινια ...χαχαχαχα αλλα μετα απο καθε τετοια συναρπαστικη μερα λεω δοξα το θεο !!!που ειναι το νινακι καλα κ ολο αυτα θα περασουν γρηγορα ε φουντουκι ;;ολα θα περασουν και τετοια εποχη του χρονου ποιος μας πιανει θα πλατσουριζουμε με τα μπεμπε μας!!!!!

11pSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...