Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσια;;; Εμεις ετοιμαζομαστε για την μεσημεριανη σιεστα... Τι ωραια που ειναι να τα κανει ολα η μαμα και εσυ να καθεσαι.... Το απολαμβανω....

Στο ορκεστρα σκεφτομαι να παω κι εγω να ριξω μια ματια Jo. Κανουν και καλες εκπτωσεις αν εχεις καρτα... Σε ενημερωσαν εσενα;;; Με το καλο οι διακοπες σας να περασετε τελεια!!!!!

Φουντουκι δεν πειραζει... Καλυτερα το προλαμβανειν παρα το θεραπευειν... Κατι θα ξερει και στο εδωσε.... Παντως κι εμενα τις τελευταιες μερες με πιανουν κατι σουβλιες χαμηλα στην κοιλια σαν να μου ερχεται περιοδος. Και χθες οπως επιασα εκεινο το σημειο ηταν πολυ σκληρο. Η μαμα μου λεει οτι τεντωνεται το μωρο γι αυτο ποναω και εκει που το πιανω σκληρο ειναι το μωρο...

Βαλεντινα κανε υπομονη... Στην β επιπεδου δεν ειναι που φαινεται και η φατσουλα πιο καθαρα;;;;;

Littlestar υπομονη λιγο ακομα... Σκεψου οτι εσυ τωρα κανεις διπλο "κοπο" σε σχεση με εμας αλλα θα εχεις και διπλη ευτυχια μολις δεις τα ζουζουνια σου!!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φουντούκι, τι περιγραφές είν' αυτές!!! Όλα τα λεφτά είναι στην περιγραφή σου, τώρα θέλω μπεσαμέλ!

Τις σουβλιές τις είχα κι εγώ στο πρώτο τρίμηνο αραιά και πού αλλά δεν νομίζω να ήταν συσπάσεις, απλώς μεγάλωνε η μήτρα και χτυπούσε κατά κάποιο τρόπο και στον τράχηλο από κάτω. Οπότε μην ανησυχείς, ε και το μαγνήσιο ούτως ή άλλως αργά ή γρήγορα θα σου το έδινε.

Αστεράκι μου, κάνε υπομονή και σε λίγο καιρό θα γίνεται πάρτυ τρελό στην κοιλίτσα σου!!!

Κάθυ, την έγραφε επάνω την έκπτωση με την κάρτα κλαμπ, αλλά νομίζω κοροϊδία το βρήκα, γιατί το λίκνο ας πούμε που θέλω κάνει 240 σε όλα τα καταστήματα και εκεί έλεγε 260 και με κάρτα 240. Οπότε καμία έκπτωση. Και τα πολυκαρότσια από 900 τα είχε 800, που και στα άλλα καταστήματα 800 για να μην πω και πιο κάτω. Εγώ θα το ψάξω μέσω ίντερνετ προτού πάρω και όπου βρω κοντά μου πιο οικονομικά, εκεί θα πάω. Μου έχουν πει κι από εδώ για ένα κατάστημα στην Καβάλα που έχει τις καλύτερες εκπτώσεις και αγόρασαν πολλές κοπέλες εδώ μέσα και τα στέλνει σε όλη την Ελλάδα. Τώρα για τα παιδικά δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και φθηνά, δεν κοίταξα τιμές. Υπάρχουν όμως τόσα πολλά παιδικά και πολύ καλές εκπτώσεις!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εγω ξερω οτι την πληρωνεις 30 ευρω την καρτα και μετα εχεις 50% εκπτωση σε ολα. Εκτος αν ισχυει μονο για τα ρουχα και οχι για τα ηδη βρεφαναπτυξης. Τον Ναρλη λες στην Καβαλα;;; Κι εγω θα κανω ερευνα αγορας. Θα παω να δω απο κοντα αυτα που θελω και μετα θα τα ψαξω ηλεκτρονικα ακομα και μεσω σκρουτζ με τους ιδιους κωδικους.... Εδω Θεσσαλονικη υπαρχει και το Beboulino που κανει ωραια πακετα σε καλες τιμες. Απλα απο οτι καταλαβα κατασκευαστες ειναι οι ιδιοι. Εχει και μαρκες βεβαια αλλα στα πακετα εχει τα δικα του...

HmwTp3.png

Κορίτσια μου μου δίνεται δύναμη!! Ευχαριστώωωω!! Ελπίζω με το μαγνήσιο να μην συνεχίσει!! Τώρα το βράδυ περιμένουμε τον αδερφό του άντρα μου με την κοπέλα του και δεν θέλω να κάτσω πολύ ώρα στην καρέκλα ευτυχώς είναι ή πεθερά μου και θα φροντίσει για τον γιοκα της που θα έρθει αλλά δεν θέλω να φανώ και αγενής φεύγοντας από το τραπέζι νωρίς για να ξαπλωσω!!

Jo μου σου στελνω με την σκέψη μου μια τεράστια δόση μπεσαμέλ!! Χαχα! Θέλω κ εγώ να πάω να δω για παιδικά πάντως με βοηθάει πολύ που ότι βλέπεις μας το μεταφέρεις και μπαίνω στο ίντερνετ και τα βλέπω!! Πάντως ότι και να πάρω σίγουρα θα προσεξω το στρωματακι κ εγώ αν σου αρέσει κάτι δεν γίνεται να βάλεις το στρωματακι που θελεις? Θέλω να γεμίσει το σπίτι μωρουδιακα και αποστειρωτες σήμερα καθαρισαμε τα συρτάρια μας με τα ρούχα μας και εξοικονομείσαμε συρτάρια για την προίκα του μωρού!! Τα σκέφτομαι γεμάτα φορμακια μοσχομυριστα και κουβερτουλες!! ΑΧ θα χαζεψουμε!! Τώρα ο αντρουλης μου καθαρίζει το μπανακι και εγώ ξαπλωνω ακόμα!! (Γαϊδουράκι) χαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Εγω ξερω οτι την πληρωνεις 30 ευρω την καρτα και μετα εχεις 50% εκπτωση σε ολα. Εκτος αν ισχυει μονο για τα ρουχα και οχι για τα ηδη βρεφαναπτυξης. Τον Ναρλη λες στην Καβαλα;;; Κι εγω θα κανω ερευνα αγορας. Θα παω να δω απο κοντα αυτα που θελω και μετα θα τα ψαξω ηλεκτρονικα ακομα και μεσω σκρουτζ με τους ιδιους κωδικους.... Εδω Θεσσαλονικη υπαρχει και το Beboulino που κανει ωραια πακετα σε καλες τιμες. Απλα απο οτι καταλαβα κατασκευαστες ειναι οι ιδιοι. Εχει και μαρκες βεβαια αλλα στα πακετα εχει τα δικα του...

Κάθυ μου, ναι, μόνο στα εγκυμοσύνης και στα παιδικά ρούχα ισχύει το 50%, στα άλλα έχει μια μικρή έκπτωση στις ανεβασμένες τιμές όμως. Παιδικά μπορεί να αξίζει όμως. Τον Ναρλή λέω, εγώ από εκεί θα παραγγείλω, κάνει πολύ καλές τιμές.

Κορίτσια μου μου δίνεται δύναμη!! Ευχαριστώωωω!! Ελπίζω με το μαγνήσιο να μην συνεχίσει!! Τώρα το βράδυ περιμένουμε τον αδερφό του άντρα μου με την κοπέλα του και δεν θέλω να κάτσω πολύ ώρα στην καρέκλα ευτυχώς είναι ή πεθερά μου και θα φροντίσει για τον γιοκα της που θα έρθει αλλά δεν θέλω να φανώ και αγενής φεύγοντας από το τραπέζι νωρίς για να ξαπλωσω!!

Jo μου σου στελνω με την σκέψη μου μια τεράστια δόση μπεσαμέλ!! Χαχα! Θέλω κ εγώ να πάω να δω για παιδικά πάντως με βοηθάει πολύ που ότι βλέπεις μας το μεταφέρεις και μπαίνω στο ίντερνετ και τα βλέπω!! Πάντως ότι και να πάρω σίγουρα θα προσεξω το στρωματακι κ εγώ αν σου αρέσει κάτι δεν γίνεται να βάλεις το στρωματακι που θελεις? Θέλω να γεμίσει το σπίτι μωρουδιακα και αποστειρωτες σήμερα καθαρισαμε τα συρτάρια μας με τα ρούχα μας και εξοικονομείσαμε συρτάρια για την προίκα του μωρού!! Τα σκέφτομαι γεμάτα φορμακια μοσχομυριστα και κουβερτουλες!! ΑΧ θα χαζεψουμε!! Τώρα ο αντρουλης μου καθαρίζει το μπανακι και εγώ ξαπλωνω ακόμα!! (Γαϊδουράκι) χαχαχα

Χαχαχα, έτσι πρέπει, ξεκουράσου και ας αφήσουμε μια φορά τους άντρες να αναλάβουν! Γίνεται να βάλεις και στρωματάκι που θα το παραγγείλεις από εταιρεία με στρώματα, εννοείται, στις διαστάσεις ακριβώς. Απλώς επειδή είναι ήδη ακριβά τα λίκνα και περιλαμβάνουν στρώμα, καλό είναι να περιλαμβάνουν ένα ανατομικό μια κι έξω! Είναι που είναι για λίγους μήνες. Για την κούνια όμως έτσι θα κάνουμε κι εμείς, παραγγελία το στρώμα.

Αχ, αυτό με τα συρτάρια πόσο σας ζηλεύω που το κάνατε. Πρέπει να πετάξω τα μισά μου ρούχα και να ξεσκαρτάρω, μετά το καλοκαίρι που θα δροσίσει. Αν και τα ρούχα του μπέμπη θα τα βάλω σε παιδική ντουλαπίτσα, αλλά σίγουρα θα έχει και ένα σωρό εξαρτήματα και βρεφικά είδη που κάπου θα πρέπει να μπουν. Απλά βαριέμαι πολύ τώρα!

Α, επίσης ίσως σας βοηθήσει αυτό το θέμα, εμένα με βοήθησε πολύ, είναι οι άχρηστες αγορές, ό,τι δηλ. πήραν οι μαμάδες και δεν τους φάνηκε χρήσιμο καθόλου και το γράφει η κάθε μια εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19719&page=9

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Jo μου μετά της διακοπές να το κανείς να γεμίσουν οι μπαταρίες σου!! Εγώ επειδή δεν είχα τι να κάνω είπα σιγά σιγά να τα ξεχωρίσουμε!!

Εμείς δεν έχουμε πολύ χώρο και για παιδική ντουλαπιτσα θα κάνουμε οικονομία στις δικές μας και θα τα βολεψουμε!! Πολύ ωραίο το φόρουμ με πράγματα που δεν χρειάζονται αν και για κάθε μαμά ήταν αλλά το κοινά σίγουρα είναι τα γαντακια και τα φορμάκια που δεν κουμπωνουν από κάτω!!

Για να δούμε εμείς τι σπατάλες θα κάνουμε γιατί προς το παρόν τα θέλω όλα!!

Έχεις δίκιο με το στρωματακι !!

Τι θα κανετε κορίτσια απόψε? Άσε μερικές είδη κανουν κάτι!! Jo έτοιμα τα βαλιτσακια σου?? Που θα είναι ο προορισμός σας?

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Είχα περιπέτειες εγώ λοιπόν χθες το βράδυ κατά της 12 που μπήκα σπίτι πηγα τουαλέτα και ειχα παρά πολλά υγρά σαν νεράκι τρομοκρατηθηκα είπα πάει σπασαν τα νερά , πήρα τον γιατρό μου τηλ. 12 μισή μου είπε ότι πρέπει να κάνω ένα τεστ να δούμε αν είναι ρήξη υμενων και χάνω αμνιακό υγρό μου είπε όμως ότι δεν το πιστεύω σε τέτοια εβδομάδα να συμβαίνει αυτό και μάλλον έχω κάποια κολπιτιδα και μου είπε να πάρω κολπικά υπόθετα και όλα αυτά από σήμερα γιατί δεν είχε φαρμακείο εκείνη την ωρα!! Όλο το βράδυ φυσικά δεν έκλεισαν μάτι απ τον φόβο μου όλα τα σκεφτόμουν και φυσικά τα χειρότερα μόλις πήγε 8 το πρωί ξυπνησα τον άντρα μου και φύγαμε για το νοσοκομείο πάμε εκεί ολο έγκυες χαμός!! Λέω στον γιατρό τι συμβαίνει με έβαλε για έλεγχο υγρά αμνιακα δεν ήταν αλλά μια βάρβαρη μυκητιαση του κόλπου που έπαθε σοκ! Εγώ φυσικά κανένα σύμπτωμα ούτε φαγούρα ούτε τίποτα γι αυτό έλεγα ότι μάλλον αμνιακα υγρά είναι μου είπε έχεις ασυμπτωματική κολπιτιδα από κάποιο μυκητα! Μου έκανε υπέρηχο και ειδα το μπεμπακι μου ήταν πολύ καλό ξάπλωνε μπρούμητα το γλυκό μου γλυφιτζουρακι και ο πλακούντας και το αμνιακό υγρό μια χαρά!! Μου είπε ότι το μωρό σου είναι μια χαρά αλλά πρέπει οπως δηποτε να κανείς θεραπεία γιατί θα έχεις πρόβλημα αν δεν το αντίμετωπησεις να κάνω καλλιέργεια κολπίσκου υγρού και ούρων ! Πήρα ξανά τον γιατρό μου όταν τελειωσα και μου είπε να κάνω την θεραπεία που μου είπε από χθες το βράδυ με τα δύο υπόθετα που επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη και μόλις τελειωσω την θεραπεία να κάνουμε καλλιέργεια να δούμε πως είμαι γιατί μου είπε πως και τώρα να κανείς καλλιέργεια είναι πολύ συγκεκριμένα τα φάρμακα που μπορείς να πάρεις οπότε πάνω κάτω τα ίδια θα σου δωσω για να καλμάρει το πρόβλημα και να μην προχωρήσει άλλο οπότε τον άκουσα και θα ξεκινησω από απόψε τα υποθετακια που μου έδωσε και σε δύο εβδομάδες που θα πάω θα κάνουμε καλλιέργειά και βλέπουμε!! Πολύ αγχωθηκα κορίτσια δεν φανταζεστε τρελα μ έπιασε εμπαινα διάβαζα και σε διάφορα φόρουμ και φρικαρα!!

Αυτά τα λίγα που λέτε!! Δόξα τον Θεουλη όλο καλά με το νινι και ελπίζω να ξεμπερδεψω και με τ αλλά !!

Που βρίσκεστε?

Tbinp3.pngNttep2.png

Αμαν βρε φουντουκι!!! Τι βραδυ περασες;;; Δοξα τον Θεο που ειναι ολα καλα και το νινι στην θεση του... Θα παρεις την αγωγη και θα ερθεις στα ισια σου... Περαστικα σου κοριτσι μου!!!!

Πολυ ζεστη στην Θεσσαλονικη σημερα...

HmwTp3.png

Ευχαριστώ Κάθυ μου παρά πολύ!! Όλα θα πάνε καλά ανυπομωνω να έρθει το βράδυ να ξεκινησω την θεραπεία!!

Καλώς ήρθες στην Θεσσαλονίκη μας!! Από ζέστη αυτό δεν είναι τίποτα να δεις κάτι 38 που είχε την προηγούμενη εβδομάδα ! Σήμερα είναι καλά!! Καλά να περάσεις με την μανούλα παρέα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκι μου, τι περιπέτεια πέρασες, κοπέλα μου! Πώς να μην αγχωθείς, όλες θα είχαμε τρελαθεί. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά όμως! Το μπεμπάκι μην ανησυχείς θα 'ναι μια χαρά, άσχετα από τη μυκητίαση. Άσε που κι αυτή με την αντιβίωση θα τη φτιάξετε. Αντιβίωση μη σε απασχολεί, το να μη την πάρεις έχει λιγότερα οφέλη απ' το να την πάρεις, άσε που είναι και συμβατή αυτή που θα σου έχει δώσει. Πάντως άγχος τρελό να σε πιάσει αυτό και βραδιάτικα μάλιστα. Μπορεί και από την πολλή υγρασία με τόσα utrogestan, αλλά αυτό το λέω εγώ λίγο μπακαλίστικα, μπορεί να μην ισχύει καθόλου κιόλας.

Καλά, για να γελάσουμε και λίγο, τα κατάφερες να το δεις πάλι το μπεμπάκι σου πριν το ραντεβού!!! Δεν θα είδατε φύλο που ήταν μπρούμυτα, ε; Καμία σημασία βέβαια δεν έχει αφού ήταν μια χαρά το μπεμπουλάκι!

Κάθυ μου, έφτασες στη μαμά σου; Καλή καλοπέραση, άσε την να σε κακομάθει! Τι ωραία κοντά στη μανουλίτσα σου!

Εμείς σε λιγάκι φεύγουμε, θα πάμε στο εξοχικό, μετά θα γυρίσουμε για δουλειά σε μερικές μέρες, για λίγο, και μετά Λευκάδα. Και Σεπτέμβρη γαμήλιο.

Λοιπόν, σήμερα έκανα πάλι τρελή μελέτη για θηλασμό, βρήκα παιδιάτρους-συμβούλους θηλασμού IBCLC κοντά σ' εμένα για να μην ψάχνω τότε σαν την τρελή μες στο άγχος και βρήκα κι ένα "Σπίτι θηλασμού" που είναι κοντά στη γειτονιά μου και το έχει μια μαία-σύμβουλος και οργανώνει μαθήματα τοκετού και φροντίδας μωρού και λέμε να πάμε με τον μέλλοντα μπαμπά! Αυτά από εμάς! Φιλάκια πολλά και θα τα λέμε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Αρε fountouki τι λαχταρα !!!σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι τα ιδια περασα κ εγω προν 2 εβδομαδες με το αιμα και δεν θα ξεχασω ποτε εκεινη τη νυχτα μεχρι να ξημερωσει ειχα διαβασει τα παντα στο ιντερνετ !!!αλα τα μπεμπεκια μας δεν μασανε ,προσπαθησε να ηρεμησεις κ να σκεφτεσαι οτι ολα θα πανε καλα θα κανεις κ την θεραπεια σου κ ολα θα περασουν ,οποτε αγχωνεσαι θα σκεφτεσαι το μπεμπακι κ θα ηρεμεις !!σημασια εχει οτι βρηκες το προβλημα κ το αντιμετωπιζεις !!!ολα καλα !!!ελα πες μου τωρα κατι ευχαριστο να αλλαξουμε το κλιμα πες μου τι λιμπιστερο εφαγες μετα απο τετοια λαχταρα ,,;;;χαχαχα

Jο σε βρισκω πολυ οργανωμενη κ καλα κανεις κοιτα να περασεις ομορφα κ να ξεκουραστεις με τον αντρουλη σου προσοχη στον ηλιο μονο !!!αντε τυχερος ο μπεμπης θα κανει κ μπανακια !!!τελεια!!!

11pSp3.png

Και εγώ έτσι λέω αλλά και ο γιατρός μου είπε ότι τόσα κολπικά εβαλες πως να μην παθεις αλλά μου είπε μην αγχωνεσαι όλα θα πάνε μια χαρα!! Εγώ λέω ότι όταν κάποια στιγμή είχε μια μικρή φαγούρα εξωτερικά μου έδωσε τραβοκορτ για λίγες μέρες αλλά τότε ακόμα εβαζα κολπική κρέμα προγεστερόνη και μπορεί να εσπρωχνα μέσα τους μύκητες!! Και εγώ μπορεί να μην τα λέω σωστά αλλά βγάζω τα συμπεράσματα μου!! Όσο για το νινι ναι ήταν μπρούμυτα και μου έκανε εντύπωση εκείνη την ώρα ειδα ολόκληρη την σπονδυλική στήλη του και τα ποδαράκια του πιο απλωμένα γιατί το βλέπαμε πάντα ξαπλωμένο και τα είχε μαζεμένα!!

Ευχαριστώ παρά πολύ jo μου εύχομαι σε λίγες μέρες να ξενιασω και να απολαυσω την εγκυμοσύνη μου όπως κάνεις και εσύ έτσι ανέμελη και χαρούμενη που είσαι και καλά κανείς και όλα τα κορίτσια!! Μπράβο πολύ καλό αυτό που είναι κοντά στο σπίτι σας και αν πάτε και γνωριστητε μπορείς τις πρώτες μέρες να την φωνάζεις κάποια ώρα να σε συμβουλέψει!!

Καλά να περάσετε εύχομαι !! Τι ωραία γαμήλιο εε?? Για που λέτε??

Τα λέμε να προσέχετε τις κοιλιτσες !! Ματσ..

Tbinp3.pngNttep2.png

Ααααααααα δεν μου έδωσε αντιβιωση κάτι αντί μυκητιαση υπόθετα και κάτι αλλά για πρόληψη φλεγμονών κόλπου!! Λέτε να έπρεπε αντιβιωση?? Μου είπε ότι δεν μπορείς να πάρεις βαριά φάρμακα και στην εγκυμοσύνη για τέτοιες παθήσεις δεν δίνουμε από το στόμα τίποτα!!

FTAS μου ευχαριστώ πολύ ναι το ξέρω ότι καταλαβαινομαστε όλες λίγο πολύ περάσαμε τις μπόρες μας άλλες μεγάλες άλλες μικρότερες αλλά σημασία έχει ότι περνάνε!! Ελπίζω να ξεμπερδεψω και εγώ μ αυτά και να μην έχουμε αλλά!!

Έφαγα πάλι παστίτσιο σήμερα περισσεψε από χθες και μελιτζανοσαλατα με κομματάκια ντομάτες μέσα και κομματάκια τυρί και μανιτάρια πλευρωτους στην σχάρα με μπόλικο λεμόνι!! Άντε σ εφτιαξα εέε?? Χαχαχα

Πάντως αυτό που διαβάζουμε στο ίντερνετ και το παραμικρό πρέπει να το κόψουμε γιατί όλο ακραιες καταστάσεις έχει ξανά δεν διαβάζω τίποτα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μωρε κ εγω παστιτσιο σημερα ηρθαν οι γονεις μου να με δουν κ εφερε φαγητα η μανουλα !!!!αυτο με το ιντερνετ ειναι καταστροφη αλλα εκεινη την ωρα με τετοιο αγχος δεν μπορεις να αντισταθεις κ ψαχνεις δυστυχως!!! Δηλαδη σου ειπε οτι ισως το επαθες απο τα κολπικα ;;;

11pSp3.png

Ναι αυτό μου είπε !! Ναι συνήθως εκείνη την ώρα ψάχνουμε να δούμε ότι δεν είναι κάτι αυτό που έχουμε αλλά το αντίθετο καταφερνουμε γιατί γράφει τις περισσότερες φορές άσχημα πράγματα και μας αγχωνουν περισσότερο!!

Ωραίο το παστίτσιο αλλά δεν σε βλέπω ενθουσιασμένη ! Ή μανούλα πάλι κανόνισε!! ΑΧ αυτές ή μανάδες!! Εσυ ποτέ θα σταματήσεις τα χάπια? Ποτέ έχεις ραντεβού?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...