Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εγώ έφαγα λίγο φιδέ ελαφρύ σήμερα με σαλάτα ! Ωραίο το σπανακορυζο μου αρέσει παρά πολύ και φουλ θρεπτικό για το νινακι!!

Ναι θα έχει μεγαλώσει παρά πολύ!! Τι ωραιααααα!! Άντε να περάσουν οι μέρες να μας πεις τα νέα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια! Εμεις εχθες βγηκαμε και εχω να ομολογησω οτι φαγαμε καρμποναρα φουρνου με σαλατα και μετα παγωτακι στν παραλια. Μετα δε μπορουσα να περπατησω απο το φαγητο χαχαχα. Εντωμεταξυ κοριτσια αν και κιλα ειμαι στα +3 εχω κοιλια σχετικα μεγαλη για το βαρος μου και ολοι μου λενε οτι θα κανω μεγαλη κοιλια. Μετα λεμε να παμε για μπανακι.

Απο σουτιεν εμενα αχεδον απο την αρχη δε μου κανανε οσα ειχα και εχω βολευτει κατι σουτιεν εγκυμοσυνης απο h&m. Δεν ξερω αν στην πορεια θα ψαξω κατι αλλο. Παντως το νινακι ειναι ζωηρο και το απολαμβανω. Κλωτσαει ολη μερα!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Γεια σας, κοριτσάκια μου!!! Γύρισα, ανανεώθηκα, ειδικά με το μαλλί που το έκοψα και το χτένισα, αλλά και με τη βόλτα, γιατί πήγα σ' ένα μεγάλο mall με aircondition και δεν ταλαιπωρήθηκα, μόνο ορθοστασία πολλή βέβαια από τις 10 μέχρι τις 3, χαχαχα, τον ξεθέωσα τον μπέμπη!

Καλά, μπήκα σε κάτι μωρουδιακά, αααααχ ξετρελάθηκα μιλάμε, καλά τα κοριτσίστικα δεν παίζονται!!! Αλλά εγώ κοιτούσα αγορίστικα και baby και είχε πολύ τυπάδικα! Είχε και κάτι μαλακά πανάκια-αρκουδάκια που τα έλεγε "νανι" για να κοιμούνται και να τα παίρνουν αγκαλιά και ήταν απίστευτα γλυκά! Τα πιο ωραία τα είδα στο zara home baby collection και στα mama' s and papa' s, καλά αυτά τα δεύτερα είναι απλησίαστα.

Για μένα πήρα μπλουζάκια, μια παντελόνα πολύ ωραία για τη δουλειά και ένα σορτς, ένα φόρεμα attrativo και korres αντικουνουπικά και λοιπά, γιατί είχε εκπτώσεις. Αύριο θα πάω για το σουτιέν εγκυμοσύνης η&μ συν ό,τι άλλο βρω. Εγκυμοσύνης δεν βρήκα πουθενά ρούχα έτσι για να δω πώς είναι, αλλά απ' την άλλη ακόμα small παίρνω στα κανονικά, οπότε δε με νοιάζει κιόλας.

Κάθυ, σύντομα θα τον δεις τον μπέμπη σου, τυχερούλα!!! Εμείς ξανά 24 Αυγούστου!

Α, εγώ έφαγα σαλάτα από τον Τερκενλή εκεί στο εμπορικό και τώρα ξανά το βράδυ θα δούμε, γιατί θα βγούμε.

Α! Επίσης, εμένα τώρα μου έκοψε και το φολικό και δεν παίρνω τίποτα πια! Θα δείξει! Ζάχαρο τελικά τις πήρα στα χέρια μου τις εξετάσεις, γιατί η μαμά μου μού τις διάβαζε λάθος, και είχα 79, οπότε καλό κι αυτό. Αλλά ένα σίδηρο δεν πρέπει να μου δώσει; Κάτι να παίρνω για τον μπεμπάκο; Προσπαθώ με διατροφή και ελπίζω να κάνω το σωστό!

Αρχίσαν οι κλωτσιές σε όλες, εγώ με το φουντούκι θα μείνουμε να περιμένουμε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Λοιπόν, βρήκα αυτό το σάιτ που έχει φωτος από κοιλίτσες εγκυμοσύνης ανά εβδομάδα από διάφορες κοπέλες!!!

http://www.babycenter.com/pregnancy-bellies-gallery

Ε, κοιλιά με κοιλιά καμία σχέση από κοπέλα σε κοπέλα, ακόμα και στις αρχικές εβδομάδες ορισμένες κοπέλες έχουν κοιλιά κανονικότατη εγκυμοσύνης!!! Πολύ εντυπωσιακό να το βλέπεις!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Με γεια σου Jo τα νεα ρουχαλακια!!!! Το φολικο γιατι στο εξοψε;;; Νομιζω πως το παιρνουμε μεχρι τελους... Για σιδηρο και τετοα μην σκας. Για να μην σου εδωσε σημαινει οτι εισαι κομπλε... Οσο λιγοτερα παιρνουμε τοσο καλυτερα....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Μου είπε ότι δεν κάνει μου κάνει καλό μετά τον 3ο και δεν χρειάζεται. Κακό δεν κάνει, αλλά αποδεδειγμένα κανένα καλό πια! Οπότε πάει κι αυτό!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλοφορετα τα καινούργια ρουχαλακια! Πολυ διάφορα ή κοιλιτσες από κοπέλα σε κοπέλα!! Απίστευτο!! Άντε να δούμε οι δικές μας πως θα γίνουν θα βάλω φωτό για να την δείτε ας μεγαλώσει λιγο!

Για τον σίδηρο νπμην σκας καλά σου λέει ή Κάθυ γιατί πιστεύω ότι μετά τον τέταρτο θα σου δώσει εκεί μετά πέφτει πιο πολύ και θα βαρεθεις να παίρνεις!! Εγώ κάθε πρωί που περνώ περιμένω μισή ώρα να δράση και μετά τρώω και όχι γαλακτοκομικά και το γάλα το πινω κάποιες φορές βράδυ όχι πάντα γιατί συνήθως τρώω φαγητό οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει χώρος για γαλατάκι ! Εμένα ο αιματοκρίτης μου ήταν 33 και έπαιρνα σίδηρο από τότε που ξεκίνησα την εξωσωματική !

Πάω λίγο στην μανούλα μου μια βόλτα να ξεσκασω! Τα λέμε μετά!

Tbinp3.pngNttep2.png

Σας ευχαριστώ, κορίτσια μου! Ναι, για το σίδηρο διάβασα κι εγώ ότι αυτορυθμίζεται ο οργανισμός μετά το 2ο τρίμηνο, αφού κάνει μια βουτιά κατά το 2ο δηλαδή μετά ανεβαίνει. Και για τα άλλα λίγο πολύ αυτό ισχύει, για το διαβήτη και για τον θυρεοειδή. Τώρα, εδώ στην Ελλάδα, για όλα μας δίνουν χαπάκια, αλλά έξω τα αφήνουν να αυτορυθμιστούν.

Τρώγε φρούτα με το σίδηρο αν θες να κάνεις το μέγιστο, φουντούκι, ή πίνε τον το απόγευμα με σνακ πιπεριά στικς που έχει πολλή βιταμίνη c ή βάζε ψιλοκομμένη πιπεριά στις φακές.

Εμείς ετοιμαζόμαστε για έξοδο και έβρασα κολοκυθάκια με πατάτες και καρότα να φάω, ώστε να 'χω σκάσει να μη μπω σε πειρασμούς. Φτάνουν τα χθεσινά! Οι κοιλίτσες μας θα 'ναι όμορφες, γιατί θα 'χουν τα μπεμπάκια μας μέσα!!! Εμένα για την ώρα είναι ακόμα όπως στη φωτό μου. Α, και δεν σας είπα, είδα πάρα πολλές εγκυούλες στο εμπορικό! Τώρα, εγώ τις παρατηρώ πια ή έχουμε γίνει πολλές δεν ξέρω! Πάντως όλο ψώνια ήταν! Α! και μαμάδες με καρότσια που την πάλευαν δεν την πάλευαν με τα μικράκια τους να τα μαζεύουν από δω κι από κει! Ε, ρε, τι μας περιμένει! Και τα κοριτσάκια τα μικρά φουλ στη νοοτροπία ψωνίζω άρα υπάρχω!!! Τουλάχιστον με τους μπέμπηδες, όλοι αυτό μου λένε, θα τους παίρνουμε ό,τι θέλουμε μέχρι τα 14-15 χαλαρά, ενώ τα κορίτσια από μικρά θα έχουν άποψη!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γειά σας κορίτσια μου αχ δεν υποφερεται έχω συνέχεια πόνο στην μέση πίσω κ κάτω από το στήθος έτσι κ κάνω το λάθος να φορέσω σουτιέν υποφέρω. Δεν έχω ιδέα άμα πόναω λόγου μετακινήσεις των οργάνων..

Άλλες δέκα μέρες Ελλάδα :)

Φιλιά σε όλες :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Χθες έπιασε μπόρα και όταν γυρίσω απ την μαμά μου δεν είχε ρεύμα δεν είχα και ίντερνετ και δεν μπορούσα να μπω!

Jo μου ευχαριστώ για τις συμβουλές συνήθως πινω ενα ποτήρι χυμό φυσικό για απορρόφηση του σιδήρου!!

Πάντως σ αυτό που λες έχεις δίκιο εμένα ο γιατρός μου ούτε φυλλικού μου έδωσε ούτε σίδηρο από μόνη μου τα πήρα για τον σίδηρο που τον ρωτησα να πάρω επειδή είναι χαμηλό μου είπε ότι αν αισθάνεσαι ότι πρέπει να πάρεις πάρε δεν θα μου έδινε από τώρα ή αλήθεια είναι ότι μια χαρά αισθάνομαι αλλά δεν θέλω να μου πέσει πολύ και χρειαστεί να παίρνω δύο φορές την μέρα !! Με λίγα λόγια επειδή και ο γιατρός μου είναι ξένος έχει αυτή τη νοοτροπία δεν δίνει συμπληρώματα αλλά σου λέει να τρεφεσαι σωστά!! Τα μόνο χάπια που μου έδωσε ήταν αυτά της εξωσωματικής αλλά αυτά δεν γινόταν να μην τα πάρω υπάρχει το πρωτόκολλο που έπρεπε να ακολουθήσουμε!!

Τα κοριτσάκια όντως έχουν από νωρίς άποψη αλλα εγώ βλέπω τον ανηψιό μου που την κάνει νούμερα στο ντύσιμο ο μικρός από τώρα δεν θέλω αυτό θέλω το άλλο και τέτοια !! Θα δείξει αν θα είναι και τα δικά μας τα ζουζουνακι έτσι !! Πάντως το κυνηγητό δεν το γλυτωνουμε σίγουρα !!

Τανιου μου κ εμένα με πιάνει πόνος κάτω από το στήθος κάποιες φορές αλλά μου περνάει γρήγορα και ή μέση είναι μέσα στο κόλπο της εγκυμοσύνης μην ανησυχεις!! Καλό υπόλοιπο διακοπών!!

Τι έχει το πρόγραμμα για τ αλλά τα κορίτσια??

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, κορίτσια!!! Γεια σου, φουντούκι μου! Έτσι όπως τα λες είναι με τα συμπληρώματα, από τη διατροφή τα απορροφάς καλύτερα. Απλά η διατροφή θέλει επιμονή κι οργάνωση, αλλά το αξίζουν τα μωρά μας!

Τελευταία μέρα στην Αθήνα σήμερα, γιούχουυυ, επιτέλους!

Πήγα δεύτερη μέρα μαραθώνιο για shopping, πήγα στα orchestra και είδα διάφορα, είδα 2-3 λίκνα που ήμουν ανάμεσα. Τελικά κατέληξα, γιατί τα δύο δεν είχαν καλό στρωματάκι, ήταν πολύ μαλακό, ενώ το 3ο που αυτό θα πάρουμε είχε πολύ ανατομικό και γερό και ήταν και αρκετά μεγάλο για μέχρι 7ο μήνα. Πορτ μπεμπέ θα μας δώσουν, παρ' όλο που έτσι όπως τα είδα στο μαγαζί δεν μ' άρεσαν καθόλου, πολύ κλειστοφοβικά μου φάνηκαν για να βλέπω τη φατσούλα του. Χάζεψα κι άλλα μπεμποειδή κι είχε πλάκα!

Τελικά σουτιέν βρήκα, αλλά το βρήκα στα triumph, τα h&m είχαν μόνο λευκό, μαύρο και ήταν τόσο λεπτό που δεν ένιωθα ότι φοράω σουτιέν, δηλ. μέσα απ' το μπλουζάκι φαίνονταν όλα μα όλα, δηλ. καταλαβαίνετε τι εννόω. Αυτό που πήρα δεν είναι εγκυμοσύνης μεν, αλλά είναι χωρίς ραφές μπεζ μαλακό και χωρίς μπανέλες, ιδανικό! Και με πολύ περιθώριο για στήθος ακόμα.

Ε, μετά πήρα και διάφορα άλλα. Είδα και τα εγκυμοσύνης τα ρούχα, ποικιλία για ωραία δεν υπάρχει και η μόνη τους διαφορά είναί ότι έχουν αυτή την ελαστική ζώνη που στηρίζει την κοιλίτσα και είναι για προχωρημένη κοιλίτσα και για χειμώνα νομίζω γιατί σκάει κανείς με αυτή τη ζώνη. Οπότε περιορίστηκα στα άλλα.

Αυτά, τέλος με τα ψώνια, γιατί πολλή κούρασε βάλε-βγάλε, τώρα χαλάρωση!

Εσείς διακοπάρετε όλες στις παραλίες; Φιλάκια και καλές βόλτες με τα μπεμπάκια μας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γειά σας κορίτσια!!! Jo μεγεια τα καινούρια σου!!! Σήμερα το μενού έχει τσιπούρα αλά πεθερά!!!! Φύγαμε από Θεσσαλονίκη και ήρθαμε να κάνουμε κανένα μπάνιο. Σήμερα σκοπεύω να κάνω το δεύτερο. Ευτυχώς θα φάμε λίγο χρόνο με τις διακοπές και δε θα καταλάβω ποτέ θα φτάσουμε στη β επιπέδου την οποία φοβάμαι κομματάκι!!

AoL1p3.png

Βαλεντίνα, σκέψου ότι ήταν γερός ο μπέμπης σου ήδη από τόσο μικρούλης, ούτε μια αμφιβολία δεν σας άφησε, γερός θα 'ναι και τώρα που δυνάμωσε, ειδικά που το β΄ τρίμηνο δεν είναι κι επικίνδυνο γιατί τα βασικά τα είχε ήδη από την αυχενική σας! Θα κυλήσει ο καιρός και θα περάσει κι αυτός ο σκόπελος και μετά θα το θυμάσαι με μεγάλη χαρά.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κορίτσια πήρα τον γιατρό μου και του είπα ότι έχω σουβλιες στο πιπι μου (συγνώμη για την περιγραφή) και μου είπε να ξεκινησω μαγνήσιο 2 την μέρα!! Αγχωθηκα λίγο γιατί το μαγνήσιο το δίνουν για συσπάσεις αλλά εγώ δεν έχω πόνους ούτε στην κοιλιά ούτε από κάτω μόνο περιστασιακά σουβλιες!! Ουφ !

Με γεια τα καινούργια πραγματακια jo μου και καλές διακοπές από αύριο!!

Βαλεντίνα ωραίο το ψαράκι! Εγώ έφαγα παστίτσιο με τέλεια τρεμουλιαστη κρέμα !! Σλιουρπ γλυφω και τα δάχτυλα μου!!

Στεναχωρεθηκα με τις σουβλιες αλλά θέλω να πιστεύω ότι μεγαλώνει το μπεμπακι μέσα γι αυτό!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας κοριτσια κ κοιλιτσες!πωπω τι τελειο που θα ειναι να το νιωθεις!κ εγω ανυπομονω με τα δυο χαμος θα γινεται.κ θα καταλαβαινω ποιο ειναι ποιο?θα δουμε..

Με γεια τα ψωνια τζο!ζηλευω τοσο πολυ...αλλα ας ειναι καλα τα ζουζουνια μου κ θα τα κανουμε μαζεμενα. Μια χαρα ειναι το ζαχαρο σου μπορεις να τρως οτι θες!

Βαλεντινα αυτος που μας εκανε την αυχενικη μας ειπε οτι ειναι η πιο σημαντικη εξεταση σε ολη την εγκυμοσύνη μην φοβασαι τιποτα τωρα!

Φουντουκακι το μαγνησιο προληπτικα στο εδωσε κ καλα εκανε κατα την γνωμη μου.καλο κανει κακο δεν κανει.ολα μια χαρα θα ειναι.

Εγω μπηκα στην 13η κ εκοψα κ τις αντιπηκτικες μου. Κατι ειναι κ αυτο.για τα ουτρογκεσταν δεν ειπε κατι θα το ξαναδουμε στις 17 που εχουμε υπερηχο. Απορω πως αντεχετε 1 μηνα?εχω νομιζω εχω εθιστει στους υπερηχους. Κ δεν σας ειπα το καλυτερο χτες εφαγα 1 κομματι πιτσα κ 1 μπαλα παγωτο κ τα στομαχικα ειναι πολυ καλυτερα!γιουπι!!αντε που θα παει θα την φαω κ την καρμποναρα!!!

Να περνατε υπεροχα εγκυουλες ομορφες οτι κ αν κανετε!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...