Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Βαλεντίνα και εγώ ποτέ δεν βουλευτικά στο συγκεκριμένο κατάστημα ενώ όλες οι φίλες μου ψωνίζουν και κάθε φορά που περνάνε απ έξω όλο κ κάτι θα πάρουν!!

Καθόλου όμως φουντούκι!!! Και πρέπει να βολευτώ πριν φύγουμε Κομοτηνή. Μετά θα πρέπει να πάω αλεξανδρουπολη. Θανξανακατεβουμε αρχές Σεπτεμβρίου!!! Καλά τώρα που γράφει φέρνει κάτι βόλτες!!! Αχχαχα τέτοιο αίσθημα λέμε!!

Εσύ από που σκέφτεσαι να ψωνίσεις? Δώσε καμιά ιδέα. Τα φορέματα από που τα πήρες?

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια τι κανετε;;;; Βλεπω προγραμματισατε τα ψωνακια σας!!!! Τελεια!!! Εγω σουτιεν εγκυμοσυνης βρηκα στην Κοζανη στο Καπα με10 ευρω... Δεν πηρα ακομα γιατι ειχα 2 σουτιεν απο οταν ειχα παχυνει και τωρα μου κανουν ισα ισα και τα εχω πλυνε βαλε... Σιγα σιγα θα παρω γιατι θα χρειαστει.....

Κοριτσια τελικα οντως ο μπεμπης μου κουνιεται και τον νιωθω!!!!!! Χθες εδινε ρεστα πρωτη φορα τοσο δυνατα (καλα οταν λεμε δυνατα οσο δυνατα μπορει να ειναι τωρα) και τον ενιωσε και ο αντρας μου. Αυτος λιγο βεβαια... Εγω πιο πολυ γιατι τον ενιωθα κι απο μεσα!!!!! Ειμαι τοοοοοσο χαρουμενη!!!!!!!

HmwTp3.png

Κοριτσακια τι κανετε;;;; Βλεπω προγραμματισατε τα ψωνακια σας!!!! Τελεια!!! Εγω σουτιεν εγκυμοσυνης βρηκα στην Κοζανη στο Καπα με10 ευρω... Δεν πηρα ακομα γιατι ειχα 2 σουτιεν απο οταν ειχα παχυνει και τωρα μου κανουν ισα ισα και τα εχω πλυνε βαλε... Σιγα σιγα θα παρω γιατι θα χρειαστει.....

Κοριτσια τελικα οντως ο μπεμπης μου κουνιεται και τον νιωθω!!!!!! Χθες εδινε ρεστα πρωτη φορα τοσο δυνατα (καλα οταν λεμε δυνατα οσο δυνατα μπορει να ειναι τωρα) και τον ενιωσε και ο αντρας μου. Αυτος λιγο βεβαια... Εγω πιο πολυ γιατι τον ενιωθα κι απο μεσα!!!!! Ειμαι τοοοοοσο χαρουμενη!!!!!!!

Καθυ είναι να τρελαίνεσαι έτσι????? Χαχαχαχ!!! Από δω και πέρα αρχίζουν τα καλά!!!!!!! Γλυκουλια!!!!

AoL1p3.png

Βαλεντίνα από zara κ stradivarius βολευομαι πολύ έχει βαμβακερά και για κάθε μέρα οικονομικά φορεματακια και μπλουζάκια και παντελόνες!!

Αμάν κορίτσια θέλω και εγώ κλωτσιές απ το νινακι περιμένω πως και πως!! Πρέπει να είναι τέλεια ή αίσθηση και σου δίνει και σιγουριά ότι είναι καλά εκεί μέσα!!

Μόλις πριν 2 ώρες έφαγα πίτσα 2 κομματάκια μόνο δεν ξεφυγα αλλά την ευχαριστηθηκα δεν φουσκωσα!! Αα και πατατουλες αλά κρεμ !! Μουρλια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!! Φουντούκι, κι εγώ τα ίδια χθες!!! 2 κομμάτια πίτσα μαργαρίτα, έτσι για να θυμηθούμε τις κρεπάλες του 1ου τριμήνου! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ, αυτές τις κλωτσιές κι εγώ πώς και πώς τις περιμένω!!! Αφού βλέπω την κοιλιά μου όταν είμαι ξαπλωμένη που πάλλεται και φωνάζω τον άντρα μου να δει αν είναι η καρδιά του μπέμπη κι αυτός όλο με γειώνει, μου λέει ότι είναι η δική μου και έτσι είναι δηλ., αλλά άσε με να το πιστεύω, τς τς τς!

Πάω κομμωτήριο και για ψώνια και θα σας πω το απόγευμα τι ψάρια έπιασα! Τα h&m και τα oysho για εσώρουχα μια χαρά είναι! Φορεματάκια βρίσκεις παντού, δεν χρειάζεται να είναι εγκυμοσύνης! Τα περισσότερα στη μόδα είναι χαχόλικα και μακριά ή κοντά από το στήθος και κάτω, οπότε μια χαρά θα βολευτούμε να μη σας πω και μέχρι 6ο-7ο.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέραααααααα!!

Καλή βόλτα jo μου περιμένουμε να μας πεις τι βρήκες! Χαχαχα ναι κ εμένα χτυπάει στην κοιλιά ή καρδιά μου πολλές φορές!! Πιστεύω ότι και να με κλωτσήσει το μωρακι θα νομίζω ότι είναι το έντερο μου !

Ναι τα φορεματακια δεν είναι εγκυμοσύνης που πήρα απλά είναι, μεχρι τον αστράγαλο και έχουν περιθώριο και στην κοιλιά!! Εγκυμοσύνης θα πάρω κανένα παντελόνι τζιν αργότερα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και μπλουζοφορεματακια!!

Κορίτσια τι κανετε σήμερα??

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Τι ωραια θεματακια ,ψωνια επιτελους αντε jo κανε την ερευνα σου να μας πεις κ εμας που δεν μπορουμε να παμε βολτισα ακομα !!!και εγω κοριτσια χρειαζομαι επειγοντως σουτιεν αυτα που ειχα οχι απλα δεν με χωρανε οχι απλα ξεχειλιζω αλλα με σφιγγουν πολυ !!!

Τι θα γινει με αυτες τις κλωτσιες και μεις θελουμε κ ανυπομονουμε,αντε τετοια να ακουμε τωρα !!!

Fountouki εσυ καμια βολτιτσα δεν πας αντε ευκαιρια ειναι ακομα που εχει ο αντρουλης σου εχει αδεια ,με το εντερο εισαι καλυτερα;;

11pSp3.png

FTAS πλησιάζει ή ώρα για να την νιωσεις την μπεμπουλα!! Περνεις ακόμα utrogestan? Εγώ δεν έχω διάθεση για βόλτες θέλω το σπιτάκι μου δεν ξέρω τι με πιάνει πάντως δεν μπορώ να βγαινω απ το πρόγραμμα του ύπνου ειδικά του μεσημεριανού!! Σήμερα το πρωί ξυπνησα από κάτι σουβλιες που είχα χαμηλά όχι στην κοιλιά στο παπακι μου σορρυ για την ανάλυση!! Τι κάνει εκεί μέσα αυτό το μωρακι??!!

Το έντερο μου δεν με πονάει αλλά κουνιεται ώρες ώρες το αισθάνομαι!! Εσυ πως την περνάς τη μέρα?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!! Τι κανετε;;; Κι εγω αργησα να βεβαιαωθω οτι ηταν το μωρο κι οχι το εντερο Φουντουκι. Μου πηρε 2 3 μερες... Εχει πολυ πλακα κοριτσια. .. ευχομαι γρηγορα να το νιωσετε....

Εγω την Πεμπτη 13 εχω ραντεβου!!!!

HmwTp3.png

Εγω παιρνω ακομα ουτροτζεσταν 3 την ημερα των 200 ,αλλα υποφερω απο εντερο μου εχει δωσει tanilas για εντερο αλλα δεν βλεπω διαφορα ,τωρα με σιδηρο κ ασβεστιο ακομα χειροτερα γενικα αυτο το πρηξιμο μου προκαλει απιστευτη δυσφορια κ νευρα !!τα πονακια σχεδον σταματησαν ,αλλα ξερεις τι νομιζω οτι μαλλον 13 -14 εβδομαδα πονανε σχεδον ολες και εγω εκειχαμηλα πονουσα κ ιδιαιτερα τα ξημερωματα περιπου στις 5 το πρωι ξυπνουσα σχεδον καθημερινα απο τον πονο ,μηνανησυχεις σιγα σιγα θα περασει κ αυτο,ισως μεγαλωνει κ η μητρα κ γιαυτο ποναμε τι να πω;;;;;ακομα δεν βγαινω ψιλοξαπλωνω ! Κοιτα τωρα που εχει ο αντρουλης σου αδεια να περασεις ομορφα !!!απο ψυχολογια πως εισαι;; Λιγο πεσμενη φαινεσαι,,,σκεψου το μπουμπουκακι σου κ χαμογελα του χρονου τετοιο καιρο θα παρουμε τα μπεμπακια κ θα παμε θαλασσα για φαντασου την εικονα fountouki !!!!!!

11pSp3.png

Kathie τι ωραιο συναισθημα !!!! Αντε σε λιγες μερες κ το ραντεβου σας !!εγω εχω ραντεβου τελη του μηνα αλλα σκεφτομαι να την παρω τηλ να παω κ νωριτερα μηπως κ ηρεμησω λιγο αλλα ειναι και ο 15αυγουστος κ πιθανοτατα να λειπει!!!!!

11pSp3.png

Δεν είμαι τόσο πεσμένη απλά δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα ξαπλες μόνο τηλεόραση ο καημενος θέλει να βγούμε αλλά κουραζομαι πολύ ώρα σε καρέκλα και θέλω να ξαπλωσω ! Να φανταστεις βγήκαμε για φαγητό και δεν άντεξαν πάνω από 1 μισή ώρα ή καρέκλα ήταν μικρή και άβολη τα πήραμε πακέτο και ήρθαμε σπίτι!! Του χρόνου θα γυρίζουμε στις θάλασσες με τα μωρακια δεν θα βγαινουμε απ το νερό!!

Κάθυ μου άντε πλησιάζεις στο ραντεβουδακι σου!! Πόσες εβδομάδες έχεις να το δεις? Πάντως κ εγώ στο έντερο θα τα ρίξω τα πρώτα σκιρτήματα δεν θα καταλάβω ότι είναι το μωρό !

FTAS ναι κ εμένα θα λείπει 15 Αύγουστο μια εβδομάδα!! Δεν θέλω να πάω νωρίτερα θα πάω 24 Αυγούστου που έχουμε το ραντεβού θα έχει ένα μήνα και θα έχει διάφορα μεγάλη απ τον προηγούμενο υπέρηχο!!

Πάντως σε καταλαβαίνω κ εγώ 3 την μέρα έπαιρνα και ήμουν πολύ χαλιά με φουσκωναν μου έφερναν υπνηλία δυσκοιλιότητα άντε να πας να αρχίσει να σου τα μειώνει να στανιαρεις! Εγώ 2 μέρες έχει που τα εκοψα εντελώς!! Περνώ μόνο φυλλικο σίδηρο και 1 innohep αντιπηκτική κ ελπίζω να την σταματήσω κ αυτή!!

Τι θα φάτε σήμερα??

Tbinp3.pngNttep2.png

Απο τις 14.7 που καναμε αυχενικη εχω να το δω το νινι μου... 1 μηνας θα εχει περασει.... θα εχει γινει 15 ποντους θηριακι.....

Φουντουκι κι εγω κουραζομαι και βαριεμαι κιολας ευκολα εξω.... Εγω που ημουν γνωστο σουρτουκι....

Εγω ζητησα απο την μαμα σπανακορυζο που το κανει πολυ ωραιο... Εσεις;;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...