Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Μπράβο κοριτσαρα !! Τέλειος ο μικρουλης περνάει καλά εκεί μέσα!! Πάντα τέτοια να ακούμε!!

Έχει ψιλόβροχο και αεράκι και από κάπου μου έρχεται μυρωδιά από σουβλάκια κάποιος ψήνει και φέρνει ο αέρας την μυρωδιά!! Αμάν!

Εκατσα να φάω δύο αυγά και σαλάτα και έφαγα ένα αυγό κ 2 πιρουνιες σαλάτα δεν κατέβαιναν μπουκωσα!! Ήπια ένα γαλατάκι και ξάπλωσα κ τώρα τσουπ τα σουβλάκια ΑΧ

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ πολύ τον ίδιο εύχομαι και για σας!!!!!

Απίστευτη αίσθηση και θέα. Μοιάζει πολύ με άνθρωπο τώρα βλέπω την πατούσα και λέω ανθρώπινη όχι υποψία πατουσας χαχαχαχα!!!! Φούσκωμα είχα και γω και έτρωγα λίγο. Αυτες τις μέρες τρώω άνθρωπο αλλά προσέχω μην ξεφύγω και αντε μάζεψε τα!!! Έβαλα και 2.5 κιλά!!!!!

AoL1p3.png

Αντρακλας ο μπεμπης σου Βαλεντινα!!!!! Τι καλα!!!!!! Τι εγινε με την αμνιο τελικα;;; Τι σου ειπε;;; Αντε πλησιαζει η β επιπεδου....

Φουντουκι ετσι κι εγω αν μυρισω ψητα θελω να ορμησωωω...

HmwTp3.png

Μου είπε πάλι ότι τα αποτελέσματα είναι άριστα αλλά να η ηλικία πολύ ήπια όμως και του είπα αν υπάρχει θέμα στη β επιπέδου θα την κάνω τότε. Εκτός του λέω αν βλέπεις κάτι και δεν το λες μου λέει όχι όλα είναι σούπερ!!!! Μεγαλώνει μια χαρά ήταν απόλυτα ικανοποίημενος. Μου εδωσε πητ ως 10 Γενάρη αλλά λόγω καισαρικης θέλει να γεννήσω αμέσως μετά τα Χριστούγεννα!!! Πρώτα ο Θεός θα τον έχουμε πρωτοχρονιά!!!

AoL1p3.png

Αχ αληθεια;;;;; Τι καλα!!!!!! Οτι καλυτερο να κανετε Πρωτοχρονια με το νινακι μαζι!!!!!! Κι εγω απο την μια θα θελα να γεννηθει 27 να εχει γενεθλια μαζι με τον μπαμπα του και απο την αλλη λεω κριμα να φορτωθει την χρονια για 4 μερες....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια από μένα και τον ζουμπουρλουδικο γιο!! Νταξει το βλέπετε την ψώνισα!!! Χα χα χα χα χα χα!!!!!

Είμαι με κινητό και κάποια τα χάνω!!! Γεωργια όλα θα τα προλάβετε και θα είναι όλα τέλεια και μαγικά!!!

Καλή και η πεθερά δε λέω ξεκουραζεσαι από το μαγείρεμα είναι και λογικός άνθρωπος αλλααααα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει!!!! Τρώω ένα κρουασανακι και χαζεύω τη θάλασσα... Αχχχχ κι ας έχει και συννεφιά δε με πειράζει!!!

AoL1p3.png

Καλημέρα χαζομανουλες!!

Βαλεντίνα μου έχεις τρελαθεί με το ζουζουνακι σου και καλά κανείς!! Θα τον εχεις και πρωτοχρονιάτικο δωράκι!! Την 16 εβδομάδα που θα πάω θέλω και εγώ να το δω μεγαλουτσικο το νινακι μου ε και φαντάζομαι ότι θα είναι!! Τώρα από δω κ πέρα εσένα αναπτύσεται πολύ γρήγορα και βάρος και ύψος σωστός τσολιας!!

Είναι φανταστικά σήμερα βροχουλες αεράκι απολαμβανω την δροσια από το κρεβατακι μου με ανοιχτό παράθυρο!! Σήμερα θα φάω κριθαράκι στην κατσαρόλα με κοτοπουλακι και μανιτάρια!! Εσεις??

Tbinp3.pngNttep2.png

Δροσερή καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Βαλεντίνα, ζουμπουρλούδικος ο μπεμπάκος!!!

Εμείς από σήμερα άραγμα και αραλίκι, δουλειά γιοκ για καλοκαίρι!!! Ετοιμάζομαι για διακοπές και πριν φύγουμε θα ορμήσω στα μαγαζιά και τρέμετε πωλητές και πωλήτριες, θα τα σηκώσω όλα, χαχαχα! Θέλω να πάρω κάτι εγκυμοσύνης οπωσδήποτε, γενικώς θέλω να πάρω κάτι, αλλά τα βλέπω όλα φαρδουλά και μάλλον ένα σουτιέν θα πάρω αθλητικό ή εγκυμοσύνης έτσι για να πάρω κάτι γιατί θα σκάσω και μετά θα πάω να χαζέψω αγορίστικα μωρουδιακά και θα κάνω και μια βόλτα από oysho, h&m και γενικώς να δω ψιλολόγια για τις διακοπές! Έχω χαζέψει, έχει δροσίσει κιόλας, δεν μπορούσα να βγω με τον καύσωνα και τώρα θα του δώσω να καταλάβει! Σε 2 mall θα πάω το Σάββατο, έχω βγάλει πλάνο!

Εν τω μεταξύ, θα πάμε διακοπές τετράδα ζευγάρια και άντε να δω πώς θα αντισταθώ σε όλες αυτές τις κρεπάλες που έχουν σκοπό να με σύρουν!

Εσείς τι κάνετε; Έχετε φύγει για Αύγουστο όλες; Τανίου, Θεανώ, Αννούλα, διακοπάρετε, πουλάκια μου;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo μου ορμά στα μαγαζιά και καλά ψώνια κ εγώ που βγηκα την Δεύτερα όλα φαρδιά μου φαινόταν γι αυτό πήρα 2 βαμβακερά φορεματακια να έχω να αλλαζω κάθε μέρα και θα πάρω παρά πάνω όταν φουσκωσω για τα καλά!! Πάντως από τα φορεματακια φαίνεται μια χαριτωμένη κοιλιτσα και όλο καμαρωνω στον καθρέφτη βέβαια είναι κ από τα κιλακια αλλά επειδή ειμαι αδύνατη (ακόμα) φαίνεται ολοστρογγυλη!!

Για σουτιεν κ εγώ θέλω γιατί ξεχυλιζουν αυτά που έχω!! Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα!! Χθες το βράδυ ξυπνησα γιατί με πονουσαν πολύ! Πως είναι εσένα το στήθος?

Tbinp3.pngNttep2.png

Εμένα φουσκωμένο και καταπιέζομαι με τα σουτιέν μου, γι' αυτό θέλω κανένα αθλητικό ή έστω εγκυμοσύνης, αν και δεν ξέρω πώς είναι αυτά, θα ρίξω μια ματιά h&m γιατί διάβασα από άλλες κοπέλες εδώ μέσα ότι εκεί έχει ωραία. Επίσης, τώρα ό,τι ψώνια κάνω έξω κυκλοφορώ με το μαγιό το τριγωνάκι, τόσο πολύ δεν το θέλω πια το σουτιέν. Οπότε πρέπει να το ρυθμίσω!

Τα φορεματάκια την αναδεικνύουν τέλεια την κοιλίτσα! Εγώ το είπα στη δουλειά μου σιγά σιγά σε όλους και με κοιτάνε οι κοπέλες με γουρλωμένα μάτια που τους λέω είμαι 4ο. Και αν δεν το 'λεγα δεν πρόκειται να παίρναν χαμπάρι, αλλά δεν κρατήθηκα. Εν τω μεταξύ, έχουμε άλλη μια έγκυο στη δουλειά και άλλες 2-3 που το προσπαθούν, οπότε προβλέπω να ερημώνει σύντομα, χαχαχα!

Άντε να ξαναδούμε τα μπεμπάκια μας τώρα, να περάσουν ευχάριστα οι διακοπές και να 'ρθει η ώρα του υπερήχου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εύχομαι όλες οι κοπέλες που προσπαθούν για νινακι να τους έρθει είναι πολύ μεγάλη ευλογία , ευτυχία και μακάρι να το ζήσουν όλες!!

Αυτό με το μαγιό δεν το είχα σκεφτεί καλή ιδέα μέχρι να ψωνισω !!

Πάντως μπράβο σου που κρατηθηκες μεχρι τώρα εγώ δεν κρατιέμαι με τίποτα!! Ξέρω και εγώ στον περίγυρο πολλές κοπέλες που είναι σε προσπάθεια!! Ας ερημώσει μωρέ υπάρχει πολύ καλός λόγος!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Εύχομαι όλες οι κοπέλες που προσπαθούν για νινακι να τους έρθει είναι πολύ μεγάλη ευλογία , ευτυχία και μακάρι να το ζήσουν όλες!!

Αυτό με το μαγιό δεν το είχα σκεφτεί καλή ιδέα μέχρι να ψωνισω !!

Πάντως μπράβο σου που κρατηθηκες μεχρι τώρα εγώ δεν κρατιέμαι με τίποτα!! Ξέρω και εγώ στον περίγυρο πολλές κοπέλες που είναι σε προσπάθεια!! Ας ερημώσει μωρέ υπάρχει πολύ καλός λόγος!!

Nαι, είναι τεράστια ευτυχία και πού να ξέραμε πόση ακόμα μας περιμένει!!! φτου φτου φτου, να μη μας ματιάσω, αλλά μετά με τα μπεμπάκια εκεί να δεις τρέλα! Κι εγώ το εύχομαι και το πιστεύω ότι όλες θα το ζήσουν, δεν ξέρω και καμία να μένει χωρίς ένα τουλάχιστον παιδάκι με τον οποιονδήποτε τρόπο, οπότε υπομονή κι επιμονή θέλει.

Κι εγώ μη νομίζεις ότι κρατήθηκα, στις φίλες μου απ' τη δουλειά το είπα απ' την αρχή, στις υπόλοιπες άρχισα να το λέω τώρα μετά την αυχενική, είμαστε και πολλοί, αλλά τώρα θα μαθευτεί, πέφτει τρελό κουτσομπολιό! Ειδικά για τις εγκύους, γιατί όλες είμαστε νέες και κοιτάμε όλο ποια θα είναι η επόμενη. Όλο γάμους είχαμε ως τώρα και τώρα περιμένουμε ν' αρχίσουν κι οι εγκυμοσύνες!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλά από κουτσομπολια χαμός και σε εμάς όλες γυναίκες, γάμους εγκυμοσύνες ποια θα είναι ή επόμενη όλο τέτοια!!

Δεν ματιαζομαστε είμαστε γουρλιδικο καφέ!! Όλα θα πάνε καλά για όλες!! Και μόλις έρθουν τα μπουμπούκια μας θα χαζεψουμε τελείως!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...