Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Jo μου κ εμείς ψαράκια σήμερα σαρδελιτσες με χωριάτικη σαλατουλα και τζατζίκι! Το βραδακι μανιτάρια στην σχάρα!! Μήπως γινεμε πολύ βαρετές μ αυτά τα φαγητά?? Επίσης δεν νιώθεις ότι είναι λίγο μακρυά 24 Αυγούστου? Ποτέ θα φύγετε διακοπουλες? Καλή αδειουλα!!

Κάθυ μου στο τρέξιμο εγώ έχω βαρεθεί συνέχεια ξαπλωνω και κοιμάμαι πολύ!! Άντε να τελειώνεις τις διαδικασίες να ξεκουραστείς!!

Χθες το βράδυ ματωσε ή μύτη μου ξαφνικά και σήμερα που επλυνα τα δόντια μου ματωσαν τα ούλα μου πολύ!! Θυμήθηκα την Βαλεντίνα που το έπαθε κ αυτή και δεν φοβηθηκα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, φουντούκι μου, άρχισες να ανυπομονείς πάλι;;;! Εγώ δεν έχω προλάβει, απλώς θέλω σημάδια από κοιλίτσα και ανυπομονώ! Και κλωτσιές απ' τον μπέμπη!!! Εσύ έχεις και το φύλο να περιμένεις και σε καταλαβαίνω!

Εγώ τρελαίνομαι για ψαράκια, το ίδιο κι ο άντρας μου, δεν τα βαριόμαστε ποτέ! Και οι σαλάτες είναι το φόρτε μου, τις κάνω πολύ σπέσιαλ! Και μπορώ να φάω τόσο που να σκάσω από σαλάτα!

Διακοπές εμείς φεύγουμε την Κυριακή, ίντερνετ φυσικά θα έχουμε, οπότε θα τα λέμε! Εσείς τι λέτε να κάνετε;

Α, η ρινορραγία υπάρχει σαν σύμπτωμα, αλλά πες το και στον γιατρό σου. Μπορεί να σου πει να πας νωρίτερα για υπέρηχο, χαχαχα! Που δε νομίζω λόγω αυτού, αλλά μπορεί να ξεκλέψεις έναν ακόμα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Σήμερα πάμε για λίγες μέρες Θεσσαλονίκη στις 6 θα πάμε να δούμε τον μπέμπη!!!!!

Φουντούκι για τη μύτη που λες εγώ το έπαθα 4 φορές σε όλο τον 4ο.Δεν ξαναματωσε τώρα που μπήκα στον 5ο αλλά έχω τρελό μπούκωμα. Χθες πετάχτηκα στον ύπνο μου και δεν ξανακοιμηθηκα από την τρομάρα μου. Μάλλον έπαθα κάτι σαν άπνοια. Κανενα νορμάλ συμπτώμα δεν είχα μόνο τέτοιες βλακειες!!!!

Στάνταρ σήμερα ο γιατρός θα επιμείνει για την αμνιο. Θα φάμε τα μουστάκια μας λέμε!!!!

AoL1p3.png

Μπα δεν τον ενοχλω για μια ρινορραγία άσε που θα φύγει τώρα 15αυγουστο !! Εμείς θα πάμε στην Χαλκιδική έχει εξοχικό ο άντρας της αδερφής μου και μας έχουν πριξει να πάνε κ όλο δεν μπορώ εγώ λόγω τον ορμονών όλο υπνηλία είμαι αλλά σήμερα πήρα το τελευταίο οπότε θέλω να πιστεύω ότι από αύριο δεν θα είμαι έτσι και λέω να πάμε να κάνει ο αντρουλης κανένα μπανακι μιας κ από την άλλη εβδομάδα θα γυρίσει στην δουλειά κ δεν έχει κάνει μπανακι ακόμη!!

Ναι σκέφτομαι ότι είναι λίγο μακρυά ο επόμενος υπέρηχος αλλά το ξέρω ότι είμαι υπερβολική και ο γιατρός μου γενικά δεν το ταλαιπωρεί το νινακι με πολύωρο υπέρηχο!! Οπότε κ εγώ πρέπει να το αφήσω στην ησυχία του να κάνει την δουλιτσα του εκεί μέσα!! Το λατρεύω και φαντάζομαι όλες μας τα λατρευουμε τα ψυχουλακια!!

Αν είχα σημάδια θα ήμουν πολύ χαρούμενη!!

Θέλω να μου πεις για τις σαλάτες σου μ αρέσουν πολύ κ εμένα !! Μου έχει κολλήσει τελευταία το λάχανο με μπόλικο λεμονακι κ καροτο αλλά όλοι μοι λένε ότι δεν είναι εποχής αυτή ή σαλάτα οπότε καλύτερα να τρώω ότι είναι εποχής! Επίσης μ αρέσουν τα κουνουπίδια κ τα μπροκολα και το μαγουλακι με κρεμμυδάκια φρέσκο αλλά θα περιμένω τον χειμώνα!

Ευτυχώς θα έχεις ίντερνετ για να μην χαθουμε!! Σου εύχομαι υπέροχες διακοπουλες του χρόνου θα έχουμε άλλο ένα μέλος και ανυπομωνουμε να έρθουν!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Βαλεντίνα κ εγώ έχω μπούκωμα πολύ αλλά και φτερνισματα όλες τις ώρες της μέρας ρινίτιδα εγκυμοσύνης!! Καλό δρόμο να έχετε και περιμένουμε νέα για τον μπεμπακο!! Άστον να λέει για αμνιο από το ένα αυτί να μπαίνει κ από το άλλο να βγαίνει!! Δες εσύ το μωρακι σου και σήκω φύγε κ μην σε νοιάζει όλα για το χρήμα τα κάνουν απ ότι κατάλαβα!!

Εδώ περιμένουμε βροχουλες οπότε θα έχει δροσουλα που θα έρθετε θα το ευχαριστηθεις!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Ωραία θα περάσετε στο εξοχικό, θα χαλαρώσετε, θα βλέπεις ωραίο περιβάλλον, θα 'χετε και παρέα! Μια χαρά!

Όντως το λάχανο είναι λίγο εκτός εποχής, αλλά από φθινόπωρο θα φας μπόλικο! Εμένα μ' αρέσει το κόκκινο που είναι και αντικαρκινικό και το τρώω και σαν σνακ απλώς τα φύλλα πλυμένα σαν τεράστια τσιπς.

Λοιπόν, οι αγαπημένες μου σαλάτες είναι ταμπουλέ (με πληγούρι, ψιλοκομμένη φρέσκια ντοματούλα, πολύ μαϊντανό, ψιλοκομμένο αγγουράκι και κρεμμύδι και πάρα πολύ λεμόνι) και η φακοσαλάτα που το χειμώνα της βάζω απάκι και πορτοκάλι, κρεμμυδάκι φρέσκο, λεμόνι συν ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μας. Το καλοκαίρι τη συνδυάζω με κινόα για τις πρωτεΐνες και επειδή δεν υπάρχει πορτοκάλι, μπορεί να της βάλω ψιλοκομμένη ντοματούλα για να υγρανθεί και κόκκινη πιπεριά και καμιά φορά αλλαντικό, συνήθως όχι, είναι τόσο νόστιμη που δεν χρειάζεται. Υπάρχουν όμως άπειρες συνταγές στο ίντερνετ. Γενικώς, ο κανόνας είναι όσπριο (όποιο θες) συν δημητριακό (κινόα, πληγούρι, ρύζι, φαγόπυρο). Μπορείς να βάλεις και σπασμένο λιναρόσπορο που έχει ω3 για το μπεμπάκι. Α! και υπάρχουν και κάτι μαύρες φακές μπελούγκα στο σούπερ που κάνουν φοβερή σαλάτα. Όλα αυτά σούπερ και μανάβη, δεν είναι σπάνια. Θέλει λίγη οργάνωση να τις κάνεις από πριν για να τις έχεις το βράδυ που σε πιάνει πείνα, αλλά αν τις έχεις γλυτώνεις τρελές θερμίδες από αλλού!

Επίσης, για τα μπρόκολα, κουνουπίδια κλπ που κι εμένα μ' αρέσουν καθώς και για όλα τα λαχανικά ισχύει ότι όσο πιο μεγάλη ποικιλία τρώμε τα μωρά μας θα έχουν συνηθίσει αυτές τις γεύσεις και θα τις προτιμούν όταν γεννηθούν. Οπότε βουρ!

Βαλεντίνα, ετοιμάσου να μην υποκύψεις!!! Τς τς τς! Μπορεί και να υποχωρήσει όμως, κάτσε να δεις τι επιχειρήματα θα σου φέρει.

vLmAp2.png FMoxp2.png

φουντουκακι χρονια σου πολλα!

σας διαβαζω αλλα δεν είμαι στα καλα μου για να σας γραψω.παλι εμετους κ παρα πολύ πονοκεφαλο βρε κοριτσακια μου...

να περνατε ομορφα κ φατε κ για μενα τα ομορφα φαγάκια σας!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Jo ωραιες οι σαλατουλες κ πολυ λιμπιστερες ετσι πως τις περιγραφεις ,πραγματι ειναι πολυ γευστικες ,οσο για το ταξιδακι η διαδικασια του να ψαχνεις εμενα μου αρεσει πολυ ,να περασετε ομορφα κ να ξεκουραζεσαι !

Fountouki λιγο υπομονη κανε κ φανταζομαι τωρα που θα τα σταματησεις τελειως σιγουρα θα νιωσεις καλυτερα ,να πας γρηγορα και εσυ στο εξοχικο να ξεφυγεις λιγο και να αλλαξεις παραστασεις και θα περασει πιο γρηγορα ο καιρος για να δεις το μπεμπε

Litlestar βρε κοριτσι τι τραβας κ εσυ ,προσπαθησε να κανεις υπομονη

Βιργινια με το καλο το αντρακι σου !!!

Vivi και σε σενα ευχομαι με το καλο μην αγχωνεσαι εχω ξανακουσει παρομοια περιπτωση κ ολα πηγαν καλα !!

Αντε οι μανουλες να αρχισουν τα μπανακια ,τα ταξιδακια,και αλλες γαμους !!παντως μπραβο μας εχουμε ποικιλια !!!να μαστε ολες χαρουμενες και ολα θα πανε καλα αντε να ξεφυτρωσει κ καμια μπεμπα να μας κανει κ παρεα!!!!ο λοχος ειναι ετοιμος παντως!!!

11pSp3.png

Θα σου περάσει littlestar κάνε λίγη υπομονή κ εγώ έτσι στην αρχή αναγουλες και τρομερούς πονοκεφάλους!! Τώρα έχει πολλές μέρες να με πιάσει!! Εσυ ένα παραπάνω με δύο μωρακια στην κοιλιτσα!! Είναι από τις ορμόνες κ ο πονοκέφαλος!!

Ευχαριστώ παρά πολύ εύχομαι όλα να έρθουν βολικά και να έχεις γερά μωρακια αγκαλιτσα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Jo mου πολύ ωραίες οι σαλάτες μου άνοιξες την όρεξη θα πάρω να φτιαξω γιατί όπως το βλέπω τα κρέατα θα αργησω να τα ξανά φάω !! Ουφ εσκασα με τα ψαράκια και την σαλατουλα!! Το ευχαριστηθηκα και φαντάζομαι και το μωρακι μου!! Θα ρίξω κ έναν υπνακο να ξεκουραστω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Ααααα κοριτσια αρχισατε τα υγιεινα τωρα... Jo με το καλο το ταξιδακι και να περασετε καλα οι 3 σας!!!!

Φουντουκι τελεια... Θα εισαι και παρεα με την αδερφη σου.... Κανε υπομονηηηη περνανε οι μερες...

Βαλεντινα πες του δεν θελω να κανω αμνιο και παιρνω εγω την ευθυνη για το παιδι μου. Αυριο ερχομαι κι εγω Θεσσαλονικη και ελπιζω να εχει δροσουλα...

Littlestar υπομονη κοριτσι μου!!! Θα περασουν....

Αααα χθες στο μαγαζι που πηρα παπουτσια η ταμιας μου λεει "Συγγνωμη που σας καθυστερω ειστε και εγκυος".. Σοκ εγω!!! Δεν πιστευα οτι φαινομουν εγκυος. Πιο πολυ νομιζα πτι φαινομαι σαν να καταπια γουρουνοπουλο...

HmwTp3.png

Καλημερα κοριτσια πιασατε τα υγιεινα και δε μου αρεσει καθολου!!! Εγω βρισκομαι Αιγινα, ηρθα 4 μερες με τον αντρα μου που δουλευει εδω να κανουμε και λιγο διακοπες! Ωραια ειναι! Εμενα τα ουλα ματωνουν σχεδον απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι τωρα, η μυτη μονο μια φορα και απο ρινιτιδα αλλο τιποτα!!! Γενικα εγω αφου γλυτωσα εμετους κλπ ειχα πολλους πονοκεφαλους και εχω ακομα δηλαδη. Μου εχει επιτρεψει αφοβα ντεπον αλλα φοβαμαι λιγακι και παιρνω οταν πια δεν αντεχω αλλο.

Αχ εχω και αγχος εναμισος μηνας εμεινε για το γαμο και δεν τα εχουμε ετοιμα ολα, ψαχνομαστε σε μερικα θεματα!

Α διαβασα καπου οτι οταν το εντερο ειναι πρησμενο δυσκολευομαστε να νοιωσουμε τα μωρακια. Πχ εγω εδω και τρεις μερες κλωτσαει αλλα ας πουμε σημερα το νιωθω πιο λιγο, πρωτον γιατι μαλλον ειμαι πολυ ξεκουραστη (αν περπατησω καποια ωρα και μετα ξαπλωσω τσουπ! , οπως και αν φαω σοκολατα!) και δευτερον επειδη το εντερο δεν εχει λειτουργησει εδω και μερες. Αχ και ειναι τοσο ωραιο να σε κλωτσαει!! Ευχομαι σε ολες συντομα!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Φουντούκι μου μπεμπαρος όπως το είπες!!! 2 βδομάδες είχα να τον δω. Από 160γρ πήγε 270. Και από 9.7 ύψος πήγε 16 εκ. Ήταν ξύπνιος και έκανε όλο τούμπες. Μια πετούσε την πατούσα εδώ μια το χέρι κατά κει.... Χαχαχα!! Κάνα 2 φορες που τον ένιωσα όντως λέει ντοκ τον ένιωσα!!! Το πόδι που μου πονά είναι ότι πατιέται κάποιο νεύρο όταν κάθομαι!!!!

4Σεπτ η β επιπέδου!

Είμαι πολύ πολύ συγκινημένη!!!!

AoL1p3.png

Φουντούκι μου μπεμπαρος όπως το είπες!!! 2 βδομάδες είχα να τον δω. Από 160γρ πήγε 270. Και από 9.7 ύψος πήγε 16 εκ. Ήταν ξύπνιος και έκανε όλο τούμπες. Μια πετούσε την πατούσα εδώ μια το χέρι κατά κει.... Χαχαχα!! Κάνα 2 φορες που τον ένιωσα όντως λέει ντοκ τον ένιωσα!!! Το πόδι που μου πονά είναι ότι πατιέται κάποιο νεύρο όταν κάθομαι!!!!

4Σεπτ η β επιπέδου!

Είμαι πολύ πολύ συγκινημένη!!!!

Αχ Βαλεντινα τι καλα!!! Παντα χαρουμενες ειδησεις να εχεις!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...