Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Πώς είστε κορίτσια????

Φουντούκι πολύχρονη γερή και χαρείς το μεράκι που έρχεται.

Άννα και γω στο κρεβάτι χώρο δεν έχω οπότε μάλλον θα ακολουθήσω τα βήματα σου!!

Αύριο πάμε Θεσσαλονίκη και θα μείνουμε και λίγο στο σπίτι εκεί. Σκοπεύω να πάω να πάρω στον μπέμπη κάτι συμβολικό έτσι για το καλό!!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια μου!! Ευχαριστώ παρά πολύ για τις ευχές και σε εσάς με το καλό τα μωρακια !!

Άννα καλώς να την δεχτεί την αδερφουλα θα έχετε παρά πολλά να πείτε σίγουρα!! Αμάν αυτά τα μενού μας ανοίγει την όρεξη!!

Βαλεντίνα ναι να πάρεις κάτι για τον μπεμπακο θα το βλέπεις και θα το σκέφτεσαι πάνω του!! Αχ θα τρελαθω μ αυτά τα μωρουλια!! Θα πας κ στον γιατρό να τον δεις!!

Κάτι σε πορτ μπεμπε σκέφτομαι κ εγώ γιατί δεν έχω πολύ χώρο!! Θα δούμε αργότερα!! Σήμερα εφαγα σουτζουκακια με πατατουλες τηγανιτές και μελιτζάνες!! Βρε κορίτσια δεν έχω πολύ όρεξη για φαγητό φουσκωνω πολύ γρήγορα θέλω να τρώω όλη την ώρα φρούτα!! Τώρα έφαγα καρπούζι με τυρακι ροδάκινο κ μπανάνα!! Σκέφτομαι μήπως δεν τρεφομαι καλά για το νινι!! Ούτε κρεατα θέλω πιο πολύ όσπρια κ λαχανικά!! Τι έχω πάθει?

Tbinp3.pngNttep2.png

Κορίτσια μου τι κάνετε!! Είμαι ακριβώς 18 εβδομάδων και σήμερα είδαμε ότι το μωράκι μας είναι ΜΠΕΜΠΗΣ!!! Ένας ακόμα άντρας στην παρέα σας!!

Ακόμα είδαμε και μια ¨ανωμαλία¨ στην καρδούλα του που θα την επιβεβαιώσουμε και θα μάθουμε περαιτέρω αύριο με την εμβρυοκαρδιολόγο.

Ο μικρός μας έχει μάλλον δεξιό αορτικό τόξο, δηλαδή αν κατάλαβα καλά τα αγγεία που βγαίνουν από την καρδιά είναι όλα από την δεξία πλευρά και όχι από την αριστερή όπως θα έπρεπε! Ελπίζουμε να είναι μόνο ανατομικό το πρόβλημα!

Αυτή την στιγμή δεν κινδυνεύει και μεγαλώνει κανονικά.... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το καλό ο μπεμπακος σας Βιργινία μου!! Μην στεναχωριεσαι όλα θα πάνε καλά και θα είναι υγιέστατος ο μικρουλης !! Μπες αύριο να μας πεις τα νέα από τον γιατρό!! Γεμισαμε άντρες τελικά θα την κάνουμε την ποδοσφαιρική ομάδα!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα αύριο !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου, Βιργινία μου! Με το καλό ο μπεμπάκος σου κι εσένα! Κι εγώ το έχω ξανακούσει το δεξιό αορτικό τόξο και νομίζω ότι μόνο ανατομικό είναι, δεν επηρεάζει πουθενά αλλού και σ' το εύχομαι!!! Όλα καλά θα πάνε!

Άννα, σ' ευχαριστώ πολύ για την περιγραφή!!! Ναι, τα μπεμπάκια μας ξέρουν, αλλά μέχρι να μας το πουν εμείς θα πρέπει να τα έχουμε αγοράσει όλα για να διαλέξουν :tongue: οπότε δεν γλυτώνουμε και κάτι! Χαλάλι τους όμως! Εμένα μ' ενδιαφέρει να είναι κάτι ανατομικά ασφαλές και να μας βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερο και άνετα για όλους μας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Βιργινία αν ήταν καθησυχαστικος ο γιατρός μην ανησυχείς καθόλου!!! Με το καλό ο μπεμπουλης!!

Φουντούκι μου και γω φουσκωνω γρήγορα αλλα και στον ύπνο μου κοψίδια μυρίζω χαχαχαχα!!!

Από την προηγούμενη βδομάδα όταν κάθομαι νιώθω έναν ύπουλο πόνο σε όλο το αριστερό πόδι αλλά μόνο όταν καθομαι. Πολυυυ κουραστικό!!!

AoL1p3.png

Να ζησεις Φουντουκι και χρονια πολλα μεγαλη να γινεις με νινακι αγκαλιααα!! Χρονοα πολλα, παντα ευτυχισμενη!!!

Ωπ κι αλλος αντρας στην παρεα! Ολα καλα θα πανε κοπελα μου μην ανησυχεις!! Εχω ακουσει οτι δεν ειναι κατι αυτο, ανατομικο μονο! Να μπεις να μας πεις! Αχ περιμενω τη β επιπεδου μπας και φερω καμια νυφη γιατι γεμισαμε αντρες εδω μεσα!!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργία μου ευχαριστώ παρά πολύ με το καλό ένα γερό νινακι στην αγκαλιτσα σου!! Άντε να δούμε θα έχουμε άλλη νυφουλα!!

Βαλεντίνα το έχω ξανά ακούσει από έγκυο αυτόν τον πόνο στο πόδι!! Μήπως οφείλεται στην εγκυμοσύνη? Κ εγώ έχω διάφορες ορέξεις αλλά όταν κάθομαι να φάω στις 5 πιρουνιες σκαω!! Μπορεί να είναι κ από τη ζέστη!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας κοριτσια κι απο μενα.

Αννα καλως να δεχτεις την αδερφουλα σου :)

Jo Sephine οτι θες για το θηλασμο και το ξερω με το καλο να στο πω! ;)

Βιργινια μου ειχα ακουσει και αλλη τετοια περιπτωση, μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε θα δεις, θεμα κατασκευης ειναι μονο...

αχ ρε κοριτσια με αυτα τα μενου ολο την ορεξη μου ανοιγετε και ολο κατι φτιαχνω....

τι λετε να μαγειρεψετε αυριο??πειτε καμια ιδεα....

Με το καλό Βιργινία μου!!!Κι άλλος μπέμπης!!!χαχαχα...μα πες μου πως περίμενες κάτι άλλο!!εδώ μέσα τα κοριτσάκια είναι σπάνιο είδος!!Όλα θα ναι καλά κούκλα μου...έχω ακούσει κι εγώ για τέτοιες περιπτώσεις και όλα πήγαν μια χαρά!Περιμένουμε νέα σου!!

Βιβή μου εγώ για αύριο λαζάνια συο φούρνο με κιμά!!!Από διαίτης σε διαίτης το πάω!

5cPOp3.png

Καλημερα κοριτσακια το κανετε;;; Χαθηκα λιγο αυτες τις μερες γιατι τρεχω. Καναμε τα χαρτια του αντρα μου για τον πολιτικο, ξεκινησα τις μπομπονιερες της βαφτισης χθες κλεισαμε με την κουμπαρα μου γλυκα και προσκλητηρια. Πηγαμε και για ψωνια το απογευμα με τον αντρα μου για την βαφτιση... Μπαινουν σιγα σιγα σε σειρα ενα ενα.... Και θα παω και μια βολτα Θεσσαλονικη να κανω κι εγω τα χαρτια μου για τον πολιτικο.... Αυτα τα νεα!!

Αννα καλως να την δεχτεις την αδερφουλα!!!!

Βιργινια με το καλο ο παιδαρος και ευχομαι ολα να ειναι καλα!!!!

Φιλακια κοριτσια!!!!!

HmwTp3.png

Γεια σας, κοριτσάκια μου!!! Εγώ ασχολούμαι αυτόν τον καιρό με το γαμήλιο και έχω πήξει στα σάιτ με τα ξενοδοχεία!

Για την ώρα μαγειρεύω: λαβράκι ψητό στη σχάρα με σαλάτα κολοκυθάκια/πατάτες για το μεσημέρι και το βράδυ φακοσαλάτα με κρεμμυδάκι φρέσκο και ψιλοκομμένα λαχανικά! Σήμερα τελευταία μέρα δουλειά και μετά διακοπές!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...