Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

βανιλίτσα εγώ είχα 40 μέρες λόχεια σταμάτησαν μια εβδομάδα και καπάκι μου έρχεται η περίοδος. όσο για το σεξ εμείς ήρθαμε σε επαφή μετά τις 40 μέρες και μετά την περίοδο τι να έκανα αφού είχα αίμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μενα μια φορα με εξετασε η μαια με το χερι και μετα δεν προλαβαν , μονο ο γιατρος μου εσπασε τα νερα και αυτο ηταν!

Δηλ λογικα θα πρεπει τωρα να περιμενω περιοδο σχεδον 35 μερες μετα και αφου τα λοχεια μου εχουν σταματησει!

με το αλλο θεμα τι κανετε???με το σεξ εννοω?????????/:oops:μπανακια θα κανετε???

Βανιλίτσα να σου ζήσει ο μπέμπης σου!

Το πότε θα έρθει η περιόδος εξαρτάται από το αν θηλάζεις ή όχι. Εμένα μου ήρθε όταν ο μικρός ήταν 5 μηνών.

Αν δεν θηλάζεις πρώτη περίοδος θεωρούνται τα λόχεια και η επόμενη περίοδος έρχεται σε 35-40 μέρες.

Το σεξ επίσης αργεί για όσες γεννούν φυσιολογικά, λογικά υπάρχει πληγή εκεί κάτω. Πρέπει να σαραντίσεις και μετά. Με την καισαρική δεν ξέρω τι γίνεται, νομίζω νωρίτερα, αν έχεις όρεξη και αντοχή:) Επίσης για τα μπανάκια εξαρτάται ο τρόπος που γέννησες. Για όλα αυτά ρώτα τον γιατρό σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ναι αν θηλάζεις αργεί να έρθει εγώ δεν θήλασα οπότε μου ήρθαν κανονικά 2 μήνες τώρα.

όσο για το σεξ η τομή ήταν ένα θεματάκι αλλά όλα οκ δεν πονάει μόνο η ιδέα είναι

για μπάνιο δεν θα πάω φέτος θέλω να χάσω ακόμα κάποια κιλά και μετά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω αν μου δωσει το οκ ο doctor θα κανω κανα μπανακι...οχι οτι ειμαι κορμαρα αλλα θελω να δροσιστω λιγουλακι!

εχω τυψεις ομως οταν αφηνω το μπεμπε μου στην μανα μου!

εσεις βρε κοριτσια το αφηνετε??ενταξει για κανα 2ωρο παμε για καφε αλλα και παλι λεω μηπως δεν θα πρεπε το μπεμπακι μου!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια η περιοδος εχει να κανει αναλογα τον οργανισμο της καθε γυναικας , εγω θηλαζω και εχω κανονικα περιοδο απο τα λοχεια και μετα.

Η μπεμπα μου εχθες ειχε πολλα φλεματα και ολο πνιγοταν :(

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

kalhmera κοριτσακια εμεις δευτερα καναμε το πρωτο εμβολιο!κι ευτυχως δεν την πειραξε καθολου..5360 ειναι η μπεμπα μου!ειπα στον γιατρο οτι δεν πινει πολυ γαλα και λεει οτι μια χαρα παιρνει βαρος..οποτε δεν μας απασχολει ..γιατι ειναι πανω απο τον μεσο ορο και σε βαρος και σε υψος..ρε κοριτσια κι εγω νιωθω τυψεις οταν την αφηνω καμια φορα στις γιαγιαδες..δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο αλλα μου λεπει και δεν θελω να πηγαινω πουθενα χωρις το μωρο.κατα τα αλλα δοκιμασα για τους κολικους την βολτα με το καροτσακι εδω στο χωριο που μενουμε και μια χαρα!μιαμιαση ωρα παντως χτες ξεποδαριαστηκα..παρηγκειλα και τα μπουκαλια της dr browns..για να δουμε

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλημερα κοριτσια ....ειναι καμια εδω να τα πουμε??

ο μπεμπης μου μαλλον ξεκιναει κολικους ,εκει που κοιμαται το καημενουλη ,πεταγεται με τα ποδαρακια ψηλα και κλαιει γοερα!!!

ωρες ωρες απογοητευομαι ρε γαμτ μου ετυχε και η ουρολημωξη και η φλεγμονη στο στηθος μου....μονο λοχεια δεν περασα εγω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλίτσα μην στεναχωριέσαι όλες περάσαμε από το στάδιο των κολικών και οι κοπέλες που θηλάζουν κάποιες πέρασαν και μικροπροβλήματα με το στήθος. Αυτά είναι όλα μέσα στα λογικά πλαίσια. Μην τα συγκρίνεις με την ουρολοίμωξη, αυτό ήταν κάτι που έγινε δυστυχώς στο μωράκι σου και σας ταλαιπώρησε αφάνταστα. Μην κάνεις τέτοιες σκέψεις. Οι κολικοί θα περάσουν και το στήθος θέλει λίγο προσοχή αν το βλέπεις να καίει και να πονάει βάλε ζεστές κομπρέσες και άντληση αμέσως. Αν δεν έχεις θήλαστρο να πάρεις θα σωθείς από τους πόνους του πρισμένου στήθους.

Ζωή μου και εγώ νοιώθω τύψεις αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί ζωντανοί οργανισμοί είμαστε ρε συ έχουμε ανάγκη και από άλλα πράγματα. ΓΙα να έχουμε μια ισορροπία με τον εαυτό μας και με τον άντρα μας πρέπει να μην είμαστε προσκολλημένες πάνω στα μωρά. Τώρα για τα μπουκάλια του dr. brown εύχομαι να σε βοηθήσουν αν και μην περιμένεις θαύματα. Εγώ σου είπα ίσως ήταν και συμπτωματικό που σταμάτησαν ίσως να βοήθησαν και αυτά. Αλλά εφόσον υπάρχουν γιατί να μην τα δοκιμάσεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ζωντανοι οργανισμοι δε λες τιποτα....δεν βλεπω την ωρα να σαραντησουμε και μεις και να παμε καμια βολτιτσα ...με το καροτσακι!!!ετσι να χαλαρωσουμε λιγο!και γω τον αφηνω στην μαμα μου κανα δυωρο αλλα ο αντρας μου πλακωνει τα τηλ ...εφαγε ..ξυπνησε τι κανει τωρα κτλ και γυρναμε σα κυνηγημενοι!

θα ηθελα τελος Αυγουστου που θα κλεισουμε τους 2 μηνες να παμε ενα ΣΚ καπου εδω κοντα αλλα με τρωνε οι τυψεις!και αν γινει κατι και αν παθει κατι κ.ο.κ.!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

γεννησε το χαπακι μας ε???

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΑΣ με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας και να ειστε και οι τρεις ευτυχισμενοι για μια ζωη!!!

Η Μαρα μας που βρισκεται???εχετε κανενα νεο της ......????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ναι ρε συ σήμερα έμπαινε για καισαρική , απλά δεν ήξερα ώρα

γέννησε δηλαδή ? όλα καλά ? μακάρι να έχει τώρα αγκαλιά τον μπέμπαρο της.

εμείς 7 /8 φεύγουμε διακοπές οι δυο μας και ο μπέμπης θα μείνει στη μάνα μου

δεν κάνω κακές σκέψεις γιατί δεν υπάρχει λόγος, μην είμαστε υπερβολική τι μπορεί να πάθει το μωρό. Σε άνθρωπο εμπιστοσύνης θα είναι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

θα πατε διακοπουλες???μπραβο rose μου...που θα πατε???

ενταξει εσενα ειναι και ενα μηνα μεγαλητερος και θα κρατιεται και πιο καλα...του εχουν περασει και τα πονακια οποτε μια χαρα!!εμεις ουτε τα εμβολια δεν θα εχουμε κανει οποτε γι΄αυτο ειμαστε και πιο μαζεμενοι.

σου ξυπναει τα ξημερωματα??

ποσο ειναι σε βαρος??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

το εμβόλιο είναι ένα θέμα γιατί θα το κάνουμε τώρα και θέλω να ρωτήσω τον γιατρό αν είναι να το κάνουμε πιο μετά γιατί και αυτός θα λείπει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου μην μας τύχει τίποτα. Δεν θα το κάνω ενώ αυτός είναι σε άδεια. Ο μπεμπούλης μου είναι πάνω από 6 κιλά τον προηγούμενο μήνα που τον μέτρησε ο γιατρός ήταν 5680 τώρα με ένα μικρό μέτρημα στην δική μου ζυγαριά είναι πάνω από 6 και. Θα δούμε σίγουρα στην επίσκεψη του γιατρού.

Το βράδυ κοιμάται 6ωρα ανάλογα τι ώρα κοιμήθηκε από νωρίς.

Κάνει ένα 6ωρο για αρχή και μετά ανά 3-4 ωρες μέχρι το πρωί. Αλλά όλη την μέρα είναι σχεδόν ξύπνιος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μπραβο το μαναρι μου ...πολυ καλος!!

ολη μερα σχεδον ξυπνιος εε??και πως τον απασχολεις βρε rose μου??

εγω απο δουλειες δεν προλαβαινω να κανω σχεδον τιποτα!!και σιδερο και πλυντηρια και φαγητο ολα στην μεση τα αφηνω!!

εμενα τωρα ειναι σχεδον 4 κιλακια!!ειναι λιγο γκρινιαρουλης...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...