Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια.!

αχ πόσο θα ήθελα κι εγώ να φύγω από την Αθήνα. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα, αλλά είναι οι δουλειές στη μέση... τι να κάνεις;! Η Αθήνα είναι ωραία αν μπορείς να την επισκέπτεσαι όποτε θέλεις αλλά για να μένεις είναι δύσκολα τα πράγματα.

vanilitsa δεν έχω πάει ακόμη στο γιατρό. Μου είχε πει να πάω μόλις σαραντίσω αλλά εγώ θέλω να φύγω οπότε μάλλον με βλέπω από Σεπτέμβριο. Θα του τηλ. να δούμε τι θα μου πει. όσο για το πρώτο εμβόλιο εμείς θα το κάνουμε στον 3ο.

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια , είναι καμία μέσα ? βανιλίτσα εγώ πήγα μετά τον 40 καμιά εβδομάδα γιατί στο καπάκι μου ήρθε η περίοδος. Δεν με εξέτασε καθόλου μόνο με ρώτησε αν είχα κανονικά περίοδο σε ποσότητα και διάρκεια. Μάλλον επειδή μου ήρθαν κανονικά και χωρίς πρόβλημα σημαίνει ότι η μήτρα μου επανήρθε.

μαρσολαν μου άσε ξέρω καλά πόσο δύσκολα είναι τα μαθηματικά ειδικά σε επίπεδο πανελληνίων. Είχε πέρσι 2 παιδιά της τρίτης λυκείου και κλάταρε ίσως γιαυτό δεν θέλει να ξανα κάνει ιδιαίτερα γιατί έχει άσχημη εμπειρία. Αλλά και από την άλλη είναι πολλά τα λεφτά σαν ένας 3 μισθός κανονικός ήταν. Τι να κάνουμε όμως, κουράζεται και αρκετά στην δουλειά γιατί έχει εξωτερικές δουλειές να στήνει δίκτυα σε εταιρίες.

Ίσως κανένα παιδάκι του γυμνασίου θα μας βόλευε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

female μου και εμένα ήθελε να μου κάνει τεστ παπ αλλά συμφωνήσαμε από Σεπτέμβρη να χαλαρώσω λίγο και από τις τόσες εξετάσεις όλο αυτό το διάστημα. Πως σε εξέτασε ? κολπικό υπέρηχο ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

αυτό είναι, όχι σαν και εμένα το πρώτο σου ήταν ?

πως γίνεται ρε παιδί μου ? έκανες επισκλειρίδιο να φανταστώ όχι ?

Το πρώτο μου ήταν. Είχα οξύ τοκετό. Ακούγεται εύκολο αλλά δεν ήταν καθόλου. Τους πόνους που άλλες περνάνε σε 15 ώρες πέρασα σε 1 ώρα και 23 λεπτά.

Επισκληρίδιο έκανα με 8 διαστολή αλλά σε 2 λεπτά από εκείνη την ώρα γέννησα. Δεν πρόλαβε να με πιάσει η ένεση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

λογικό ήταν γιατί δεν σου την έκαναν νωρίτερα.

δεν μπορώ να φανταστώ τους πόνους γιατί εγώ δεν είχα καθόλου, όλη μέρα πηγαινοερχόμουν με μηδέν πόνους και τελικά κατέληξα σε καισαρική

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και μενα μια φορα με εξετασε η μαια με το χερι και μετα δεν προλαβαν , μονο ο γιατρος μου εσπασε τα νερα και αυτο ηταν!

Δηλ λογικα θα πρεπει τωρα να περιμενω περιοδο σχεδον 35 μερες μετα και αφου τα λοχεια μου εχουν σταματησει!

με το αλλο θεμα τι κανετε???με το σεξ εννοω?????????/:oops:μπανακια θα κανετε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

λογικό ήταν γιατί δεν σου την έκαναν νωρίτερα.

δεν μπορώ να φανταστώ τους πόνους γιατί εγώ δεν είχα καθόλου, όλη μέρα πηγαινοερχόμουν με μηδέν πόνους και τελικά κατέληξα σε καισαρική

Γιατί δεν πρόλαβαν να μου κάνουν νωρίτερα. Ούτε καν με ξύρισαν!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...