Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μην φοβασαι,ολα καλα θα πανε.Πιθανον να σου εμφανισει υπνηλια,να μην θελει φαγητο και μετα αδικαιολογητη γκρινια για 2 μερες.Εμενα τουλαχιστον ετσι εκανε.Ανεβασε και ελαχιστο πυρετουλι αλλα με λιγα cc ντεπον ολα καλα.

Εμεις 13.08 παμε για αλλα 2,ενα ποσιμο κι ενα ενεσιμο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την υπνηλία δεν την φοβάμαι αντίθετα καλό είναι αλλά ο πυρετός και η γκρίνια ? και θα λείπει ο γιατρός μας σε άδεια μετά το εμβόλιο τι θα κάνω ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μπουμπου,μιλαμε ειναι απαραιτητο το γκατζετακι...

ασε,παρηγγειλα τωρα που παιζει χρημα απο amazon το πιατακι της moma,την αυγουλιερα και το στρογγυλο μπουκαλι με το καλαμακι...τι να κανω??μ'αρεσουν!!!

Στο τσακ θα εμενες Ηγουμενιτσα??Θαρραλεα σε βρισκω για Αθηναια,μπραβοοοο!!!!!!!!!

Μωρε μας λειπετε λεει...!!!που ειναι οι κουβεντουλες μας στις δυσκολες νυχτες αυπνιας..χαχα

την υπνηλία δεν την φοβάμαι αντίθετα καλό είναι αλλά ο πυρετός και η γκρίνια ? και θα λείπει ο γιατρός μας σε άδεια μετά το εμβόλιο τι θα κάνω ?

μην ανησυχεις...δεν χτυπανε μεγαλες θερμοκρασιες και περναει με λιγο σιροπακι ντεπον.Εγω συνεδεσα την γκρινια με το εμβολιο γιατι εμενα το παιδι δεν γκρινιαζει ποτε χωρις λογο...δηλαδη φαγητο και υπνο!Εεε,περασε 2 μεσημερια κυριως που εκλαιγε γοερα και δεν ξεραμε γιατι...μονο στην αγκαλια ηρεμουσε και μετα ξανα κλαμμα κι αγκαλια

Διαφημίσεις

Μαρσυ μου,

Την εχω φαει την Αθηνα με το κουταλι, δεν την παλευω αλλο εδω..

Ολα μια ιδεα ειναι, εδω χανεσαι για να κανονισεις για ενα καφεδακι πρεπει να γινει ολοκληρο θεμα και να φας και ποσες ωρες σε κινηση και μετακινησεις...

Μωρε ας μην ηταν η δουλεια του καλου μου στη μεση θα ειχαμε παρει τα βουνα και τα λαγκαδια, μας αρεσει και το σκι - μια χαραααααα ζαχαρη θα ηταν...

Ασε που το εχω και απωθημενο που δεν εχω χωριο και οταν ημουν μικρη γυρνουσα με κλαματα καθε φορα που τελειωνε το σχολειο για διακοπες και δεν ειχα χωριο να παω...περιπτωσαρα ειμαι!

Υγ αν ειχα βρει τοτε αναλογη δουλεια θα ειχα μεινει αβλεπη..Ηδη ειχα παρατεινει κατα σχεδον ενα χρονο, την παραμονη μου στην Ηγουμενιτσα και αληθεια περασα απιθανα χρονια εκει.

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

χαχα ρε συ μαρσυ δεν παίζεσαι , εσύ βλέπεις μπροστά λέμε

μακάρι να μπορούσα και εγώ να κάνω έτσι παραγγελίες αλλά ακόμα δεν πληρώνομαι οπότε είμαστε σε ζόρι. περιμένω να αρχίσει το 6μηνο του οαεδ να πάρω καμιά δραχμή γιατι δεν την παλεύουμε άλλο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαχα ρε συ μαρσυ δεν παίζεσαι , εσύ βλέπεις μπροστά λέμε

μακάρι να μπορούσα και εγώ να κάνω έτσι παραγγελίες αλλά ακόμα δεν πληρώνομαι οπότε είμαστε σε ζόρι. περιμένω να αρχίσει το 6μηνο του οαεδ να πάρω καμιά δραχμή γιατι δεν την παλεύουμε άλλο.

καλα μην νομιζεις...να ειναι καλα 2 ιδιαιτερα του χειμωνα που με βγαζουν περα!!Ξερω εγω αν θα εχω το χειμωνα???Επισης θα βαλουμε και χοντρο μανικι με δοση για το σπιτι μολις εγκριθει το δανειο...οποτε τωρα που υπαρχει διαθεσιμο λαλα...ας παρουμε και κανενα ξορεξακι!

καλά κάνεις, εμείς με έναν μισθό τώρα και ένα δάνειο όσο έναν μισθός είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες να 'ναι καλα οι γονείς μου. υπομονή τελειώνουν τα βάσανα μας σε λίγο θα αρχίσει ο οαεδ. και περιμένω να κάνω την παραγγελία μου από Αγγλία με τόση χαρά.

Οσο για ιδιαίτερα όλο λέω τον άντρα μου μαθηματικός είσαι κάνε και κανένα ιδιαίτερο όλο με τα δίκτυα ? αλλά θέλει προετοιμασία και αυτό και δεν προλαβαίνει δουλειά και προετοιμασία μαζί. το έκανε ένα χρόνο και κλαταρε. αλλά το βλέπει θετικά ξανά αν κάτσει καμιά μικρή τάξη του γυμνασίου ή λυκείου. όχι ξανά για πανελλήνιες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

αααααα,μπουμπουκα εσυ εισαι απο αυτους τους Αθηναιους λοιπον!!!!!!!

Εμενα η Αθηνα μου αρεσει αλλα την επαρχια πλεον δεν την αλλαζω με τιποτε...

Οταν λοιπον θα περνας εξω απο Αγρινιο,να θυμηθεις οτι πλεον εχεις κι εκει μια γνωστη!!!

εγώ σας φιλώ γιατί ο μικρός ακούγεται ελπίζω να τα ξαναπούμε μπουμπού σύντομα

μαρσολαν μου εμείς ξέρω ραντεβού αύριο

καλο σας βράδυ και φιλιά στα μπουμπούκια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλά κάνεις, εμείς με έναν μισθό τώρα και ένα δάνειο όσο έναν μισθός είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες να 'ναι καλα οι γονείς μου. υπομονή τελειώνουν τα βάσανα μας σε λίγο θα αρχίσει ο οαεδ. και περιμένω να κάνω την παραγγελία μου από Αγγλία με τόση χαρά.

Οσο για ιδιαίτερα όλο λέω τον άντρα μου μαθηματικός είσαι κάνε και κανένα ιδιαίτερο όλο με τα δίκτυα ? αλλά θέλει προετοιμασία και αυτό και δεν προλαβαίνει δουλειά και προετοιμασία μαζί. το έκανε ένα χρόνο και κλαταρε. αλλά το βλέπει θετικά ξανά αν κάτσει καμιά μικρή τάξη του γυμνασίου ή λυκείου. όχι ξανά για πανελλήνιες.

επρεπε να με δεις στη εγκυμοσυνη...μεσα στα μαυρα χαλια αλλα τα παιδια μου δεν τα αφησα,τα εβγαλα περα μεχρι που μπηκα στο νοσοκομειο...

θελει προετοιμασια πολυ,το ξερω...ο αντρας μου μονο ιδιαιτερα και ωρομισθια σε Γυμνασιο κανει!!!!!!!Μεγαλο λουκι γιατι τα Μαθηματικα δεν ειναι παιξε-γελασε ιδιως σε επιπεδο Πανελληνιων!!

Σας αφηνω κοριτσακια...γλαρωσα,ας κοιμηθω και λιγο μεχρι να ξυπνησει το μπεμπονακι!!!

φιλακια πολλα

μπουμπουκα μην χανεσαι

ροουζ,τα λεμε αυριο

καλημερα κοριτσια ...τι κανετε???

εμεις εχθες ολη μερα ειχαμε τους βρωμοκολικους.....ολο αερια ειχε το μπεμπακι μου και μαζευονταν με τα ποδαρακια του!

σημερα θα παω να παρω αυτο το μπιμπερο της chicco που ειναι πλαγιαστο!

το εχει παρει καμια σας??μου το προτειναν και οι νοσοκομες απο το παιδων στο Μητερα!

Αλλαξαμε και τις πανες πηρα τις libero , δεν το συζητω πολυ καλυτερες ...πιο απορροφητικες και το πανακι τους ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ!!!!

Ο μικρος την μερα πια δεν κοιμαται οπως παλια ...ευτυχως το βραδυ το κανει το 5ωρακι του!!

Βρε κοριτσια ποτε πηγατε γυναικολογο???στις 40 μερες ακριβως ή λιγο αργοτερα??κανει κολπικο ???

Τα εμβολια γινονται μετα τον 2ο μηνα??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

διαλειμμα απο το σιδερωμα:D:D

Στεφαν,παρε εκει ειναι πολυ ευγενικοι και θα σου τα πουν ολα.Ο πρωτος και ο δευτερος μηνας ειναι 60 ευρω,ενω μετα ο καθε 40.Αν παρεις το διπλης αντλησης πληρωνεις γυρω στα 20 ευρω και τα δευτερα μπουκαλακια κπλ τα οποια εννοειται τα κρατας μετα την ληξη του ενοικιαστηριου.

Απο κουνια εγω πηρα αυτην,την ειχε ακομη πιο φτηνα περιπου 80 ευρω!!

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Precious-Planets-Cradle-Swing/dp/B001QCY4NU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1280164085&sr=8-1

Η ροουζ και η Φαιρυ εχουν παρει την rainforest αν θυμαμαι καλα!!

Μια πληροφορία που ίσως δεν την γνωρίζεται και σας χρειαστεί. Στο symphony κουμπώνουν τα μπουκάλια της νουκ με το μικρό στόμιο. Αν χρειαστείτε μπουκάλια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά, είναι γυάλινα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...