Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μαρσολαν μου εμείς έχουμε τους γονείς μου δίπλα και για ότι χρειάζομαι να κάνω τον αφήνω εκεί για να μην τον ταλαιπωρώ με αποτέλεσμα να μην έχει μάθει το καθισματάκι.

Ναι όταν κινείται το αμάξι χαλαρώνει αλλά μέσα στην κίνηση της πόλης το αμάξι σταματά συχνά. Βασικά δεν τον παίρνω συχνά έξω γιατί θέλω να απολαύσω τον καφέ μου όταν αποφασίσω να βγω. Το μωρό είναι ακόμα πολύ μικρό για να καταλαβαίνει τι του γίνεται. Μονο ταλαιπωρία είναι για αυτόν τώρα μια καφετέρια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμεις δεν την πολυκυκλοφορουμε με το αυτοκινητο,αλλα την βγαζουμε με το καροτσι καθε μερα βολτα.Μεχρι τωρα την εχουμε παρει για καφε μαζι μας 2 φορες,μια που ηρθε η κολλητη μου με τον αντρα της και μια που πηγαμε στη λιμνη να ξεσκασουμε.Την δευτερη φορα ηταν απαραιτητο το αυτοκινητο και το καθισμα:Dκαι καμια φορα οταν παμε στα πεθερικα μου,την κατεβαζω με το καροτσι βολτα αλλα στον γυρισμο ιδιως αν μας παρει η ωρα επιστρεφουμε με το αυτοκινητο!

kουκλαρες σας πετυχα μεσα??

Απιστευτο...

τι κανετε???

Εμεις εδω πολεμαμε με την παλιο παλινδρομηση!

Γκελακο μου σε ευχαριστω για το τηλεφωνημα και τις συμβουλες :D

vanilitsa μας, περαστικα κουκλίτσα και ΑΓΥΡΙΣΤΑ. Κοιτα τι μπορεις να παθεις ετσι ξαφνικα.

Φαιρουλα, εγω βγαινω κανονικοτατα καιμονη μου με το αμαξι, εχω παρει και ενα καθρεπτη και τσεκαρω ανα πασα στιγμη τι γινεται πισω.

Δε την παλευω να ειμαι ολη την ωρα μεσα ουτε και εχει χρονο ο καλος μου να μας πηγαινει βολτες, οποτε το πηρα αποφαση και εγω και μετακινουμαι κανονικοτατα με το αυτοκινητο, αλλωστε τα καθισματακια ειναι οτι πιο ασφαλες για τις μετακινησεις.

Να σας πω κι ενα μυστικο που πιανει σε μας...αν αρχισει καμια κλαψα ξαφνικα βαζω ΑΜ στο ραδιοφωνο εκει που ακουγονται μονο χιονια και ηρεμει, επειδη θεωρειτε whote sound κατι αντιστοιχο ακουγε στη μητρα μεσα...

Μαρσυ μου γλυκια τελικα η μπιμπερο-εσπρεσιερα αποσειρωνει κιολας? Τι λενε οι οδηγιες χρησης??Σμουτσακι να χαιρεσαι την Ελεαννουλα και απο δω, αχχχχπουλακια μου ειστε μοναχιαρηδες τωρα ε??ωρα για μηχανοβόλτες λέμεεεεε

Ροουζάκι, μοντελο μαμα και γιος στις φωτο!

Φυσαλιδονι υπομονη θα περασει ο παλιο ικτερος που θα παει...

Παντβς κοριτσια εμεις που δεν εχουμε και πολλες βοηθειες (ως καθολου) παντου μαζι ο μικρός μας ειναι... Και εχει αρχισει να γινεται ολο και καλυτερα πλεον δεν φοβαμαι μην σπαραξει αφου ειμαι σε ετοιμοτητα για ολα!

Για πειτε νεακια!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Εγώ κάθε μεσημέρι πάω βόλτα στην μάνα μου και έρχεται από εκεί και μας παίρνει ο άντρας μου μετά την δουλειά. Και αν το βράδυ θέλουμε να πάμε για καφέ τον αφήνουμε στην μάνα μου που τον μπανίζει κιόλας να είναι έτοιμος και εμείς βγαίνουμε. Για καφέ τον πήραμε 2 φορές την πρώτη ήταν πανωλεθρία γιατί ήταν ξύπνιος και τζαναμπέτης ενώ την δεύτερη κοιμόταν σε όλη την διάρκεια και το απολαύσαμε. Είναι ακόμα μικρά ρε συ για να τα πάμε για καφέ. Τα μωρά που βλέπω έξω είναι τουλάχιστον 4 μηνών να έχουν αρχίσει να βλέπουν για να παίζουν και να απασχολούνται. Τώρα γίνεται να τα έχεις αγκαλιά όλη την διάρκεια του καφέ? Εμένα συνήθως δεν κοιμάται πολύ την μέρα. Αν ξυπνήσει το πρωί άντε να κοιμηθεί καμιά ώρα ενδιάμεσα. Μετά ξανά το βράδυ κατά τις 9 με 10 κοιμάται.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΠΟυ είσαι βρε μπουμπούκα μου

να ΄σαι καλά για τα καλά σου λόγια, να μου δίνεις κουράγιο στον αγώνα κατά των κιλών της εγκυμοσύνης.

Αυτό είπα και εγώ , επειδή έχω τους γονείς μου κοντά έχω καλό μάθει και τον αφήνω εκεί συνέχεια με αποτέλεσμα να μην έχει εξοικειωθεί ακόμα ο μικρός με το καθισματάκι αυτοκινήτου. Η βοήθεια μπουμπού μου έχει τα καλά της δεν λέω αλλά έχει και τα κακά της. Καλομαθαίνεις και αν χρειαστεί μετά τραβάς ζόρι.

Εμ δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ουτενπου φαινονται τα κιλα της εγκυμοσυνης κοριτσακι, μια κουκλίτσα φαινεσαι αληθεια!!! :D

Εμεις δεν εχουμε μαμαδες κοντα αλλα και να χαμε τα ιδια θα ηταν οποτε....

Ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις - η καθεμια το ζορι της δεν το συζητω

ελα ρε μπουμπου!!!!

καλως την...εγω κι η ροουζ ειμαστε τα νυχτοπουλια συνηθως.

Καλα,την μπιμπεροεξπρεσιερα στη ολιβια τη ειδα..ειναι σουπερ.Η ιδια κανει απλα self clean,δεν αποστειρωνει.Απλα εχει ενα δοχειο που χωραει 2-3 μπιμπερο κι αποστειρωνει σε φουρνο μικροκυματων.

τι κανει ο γιοκας σου???Τι αντρακλας ειναι αυτος ρε συ..6600+??Κι η δικια μας ειναι τσουπωτουλα αλλα εσεις προπορευεστε!!!

Ηγουμενιτσα σπουδαζες???Γι αυτο ξερεις τα μερη μας εεε???

πως τα πας με την μετακόμιση ? τελειώσατε ?

πες μας πως είναι ο μικρός σου ? κοιμάται τα βράδια ?

εμείς τώρα αρχίσαμε να κοιμόμαστε 6 συνεχόμενα και μετά ανά 3 ξανά

πως πάει ο θηλασμός ? πολύ χαίρομαι με τα κορίτσια που κατάφεραν να θηλάσουν.

Εγώ ήμουν βαθιά νυχτωμένη, νόμιζα ότι θα ήταν εύκολη υπόθεση.

Ακόμα με πονάει που δεν κατάφερα να τον θηλάσω αλλά τι να κάνουμε στο δεύτερο θα έχω μεγαλύτερη εμπειρία.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και όσο για τα κιλά , όταν έχεις μάθει να είσαι 50 κιλά άνθρωπος και τώρα είμαι 59 αυτό πονάει κάπως. Αλλά δεν παραπονιέμαι έχασα αρκετά μεσα σε 2 μήνες.

μαρσολαν μου πες τα εμείς είμαστε τα νυχτοπούλια και τα μεροπούλια συνήθως πάνε εκείνες οι εποχές που το φόρουμ έσφαζε από ζωή. Μια η Νεφέλη μια εσύ και η σμουτς σιγά σιγά ερημώσαμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροουζ,προτιμω να κοιμηθω λιγοτερο και να χαλαρωσω λιγο με το ιντερνετ και το φορουμ...Αλλα εχω και βοηθεια απο τον αντρα του σπιτιου που ειναι χαλαρος,κι επισης οταν κοιμαται η μπεμπα ο χρονος μοιαζει απλετος!!

Διαφημίσεις

η αλήθεια είναι ότι τώρα εκτιμώ τον ελεύθερο χρόνο

άσε που χορταίνω ύπνο πιο εύκολα τώρα ενώ πριν είχα κάνει την νύχτα μέρα και την μέρα νύχτα. και εγώ έχω βοήθεια από τον άντρα μου αλλά το βράδυ αυτός μόνο ετοιμάζει το γάλα και εγώ ταίζω, δεν θέλω να τον βάλω να τον ταίσει και την άλλη μέρα έχει δουλειά. εμάς τρώει και αργά. πόσο χρόνο κάνει εσας να φάει και τι ποσότητα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

συνηθως το τελευταιο της γευμα ειναι γυρω στις 23.00-23.30 και μετα στις 5.30 το πρωι το αργοτερο.Οποτε επειδη εχει πολλη ωρα νηστικη το τρωει απιστευτα γρηγορα,σε 10λεπτο ισως.Η ποσοτητα της ειναι σταθερη,135 γρμ γαλα απο τα οποια τρωει το λιγοτερο τα 120.

ελα ρε μπουμπου!!!!

καλως την...εγω κι η ροουζ ειμαστε τα νυχτοπουλια συνηθως.

Καλα,την μπιμπεροεξπρεσιερα στη ολιβια τη ειδα..ειναι σουπερ.Η ιδια κανει απλα self clean,δεν αποστειρωνει.Απλα εχει ενα δοχειο που χωραει 2-3 μπιμπερο κι αποστειρωνει σε φουρνο μικροκυματων.

τι κανει ο γιοκας σου???Τι αντρακλας ειναι αυτος ρε συ..6600+??Κι η δικια μας ειναι τσουπωτουλα αλλα εσεις προπορευεστε!!!

Ηγουμενιτσα σπουδαζες???Γι αυτο ξερεις τα μερη μας εεε???

Εγω την ειχα πετυχει παλια στις αναζητησεις μου αλλα δεν ειχα δωσει σημασια ομως ακομη και συμπληρωματακι που παιρνει ειναι αναγκαιο να γινεται γρηγορα μιας και δεν εχει υπομονη - τσιριζει τα μαλα λεμε...χαχαχαα

Κατα τ αλλα ειναι μια χαρα, ειναι αυτοκολλητακι ακομη, αλλα πως να μην ειναι αφου ειναι συνεχεια μαζι μας...εχει κατι μαγουλακια παντβς γοα δαγκωμα...χαχαααα

Ναι σπουδαζα στην ενδοξη Ηγουμενιτσα και τα ξερω ολα τα μερη εκει γυρω μιας και τριγυριζα ολα αυτα τα χρονακια...Φυσικα αγαπωωωωω ολα αυτα τα μερη και επιστρεφω συχνα πυκνα εχω καλους φιλους εκει ακομη.

Ασε που στο τσακ ημουν να μεινω εκει.

πως τα πας με την μετακόμιση ? τελειώσατε ?

πες μας πως είναι ο μικρός σου ? κοιμάται τα βράδια ?

εμείς τώρα αρχίσαμε να κοιμόμαστε 6 συνεχόμενα και μετά ανά 3 ξανά

πως πάει ο θηλασμός ? πολύ χαίρομαι με τα κορίτσια που κατάφεραν να θηλάσουν.

Εγώ ήμουν βαθιά νυχτωμένη, νόμιζα ότι θα ήταν εύκολη υπόθεση.

Ακόμα με πονάει που δεν κατάφερα να τον θηλάσω αλλά τι να κάνουμε στο δεύτερο θα έχω μεγαλύτερη εμπειρία.

Με τη μετακομιση κοριτσακι μπηκαμε σε μια ροη τακτοποιησαμε αρκετα πραγματα - με το μπεμπε παραμασχαλα βεβαιως βεβαιως.

Υπαρχουν ακομη ενα καρο κουτες αλλα καλα παει ειναι πλεον πιο ανθρωπινα, ε κοντα στις 150 κουτες που να τις παλεψεις!

Ο μικρος μου μιας και κυριως θηλαζει το βραδυ ξυπνα αρκετα συχνα, ειναι ακομη στο δωματιο μας και μαλιστα τελευταιως κοιμαται μαζι μας στο κρεβατι αφου ξυπνα και θελει μπουμπς οππτε τον συνδεω εκει ξαπλωτα και ισοωνει και η πλατη μου μιλαμε με τοσο βαρος εχω σκευρωσει! Ασε!

Εμενα πανω απο 3 ωρες συνεχομενα δεν εχει κοιμηθει ποτε λεμε!!! Ας ειναι καλα τα κονσιλερ της ΜΑΚ θαυματα κανουν...χαχαααα

Ο θηλασμος παει καλα, αν και τωρα με την παλινδρομηση δειχνει να υποφερει πολυ με το θηλασμο και να κλαιει διοτι καταπινει πιο πολύ αερα.

Κατα τ αλλα περασα πολύ ζορι πολυ πονο και αυτοκολλητιλικια 24ωρα. Τα καταφερα αλλα και παλι μην νομιζεις σε πολλα πραγματα εχω ζορια πχ αν θελησει πιπιλα το στηθος και ειμαστε εξω δεν ειναι παντα ευκολο.

Μην νιωθεις ασχημα κουκλιτσα, αλλωστε μια μητερα ειναι καλη οταν αγαπα και φροντιζει το μωρο της οχι πως το ταιζει...Μην αφησεις κανενα να σε κανει να νιωσεις ασχημα!

και όσο για τα κιλά , όταν έχεις μάθει να είσαι 50 κιλά άνθρωπος και τώρα είμαι 59 αυτό πονάει κάπως. Αλλά δεν παραπονιέμαι έχασα αρκετά μεσα σε 2 μήνες.

μαρσολαν μου πες τα εμείς είμαστε τα νυχτοπούλια και τα μεροπούλια συνήθως πάνε εκείνες οι εποχές που το φόρουμ έσφαζε από ζωή. Μια η Νεφέλη μια εσύ και η σμουτς σιγά σιγά ερημώσαμε.

Εγω ακομη δεν μπορω να κανω διαιτες λογω θηλασμου, τα κιλα τα εχω χασει ολα το σωμα ομως θελει δουλιτσα για να γινει οπως πριν!

Αχ, ξερετε πως σας σκεφτομαι συνεχεια και σας διαβαζω αλλα εκει που παω να γραψω...τσουυυυπ ξυπνα το μπουγκακι μου και θελει μανουλα!

εμείς χτυπάμε συνήθως 150 γρ. αλλά υπάρχουν και φορές που τρώει και 120-130γρ.

είμαστε μαγουλάρες τι να κάνουμε. από μια απόπειρα να τον ζυγίσω με το γνωστό τρόπο μια μόνη στην ζυγαριά και μια με το μωρό έχουμε περάσει τα 6 κιλά. αλλά θα μας πει ο γιατρός σίγουρα μέσα στην εβδομάδα , θα κάνουμε και το πρώτο εμβόλιο και φοβάμαι τις παρενέργειες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μπουμπού μου και εμάς μας λείπεται όλες πολύ θυμάμαι σελίδες να γράφονται στο παλιό φόρουμ αλλά είπαμε σύντομα θα επανέρθουμε αφού μπούμε σε ένα πρόγραμμα όλες μας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...