Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

πριν αρχισω το σιδερωμα:confused::confused:να πω και κατι ακομη.

Στεφαν,τα τηλεφωνα της Klinikum απο οπου νοικιασα το νοσοκομειακο:Αθηνα-210 7470417-210 7485752.Πηρα το νοσοκομειακο Symphony της Medela το διπλης αντλησης.

Συγγνωμη για την καθυστερηση,σημερα βρηκα που τα ειχα γραψει.Ελπιζω βεβαια να εχεις βγαλει ακρη!

εγω ρηλαξ δεν πηρα καθολου.Οταν εγινε 2 μηνων πηρα την κουνια της φισερ-πραις και την εχω βολευτει παρα πολυ.Της αρεσει πολυ της μπεμπας ειτε κουνιεται ειτε οχι.

Αυτο που δεν εχουμε ακομη χρησιμοποιησει ειναι το γυμναστηριο..ειναι ακομη μικρουλα και δεν μπορει να πιασει τα παιχνιδια αλλα πιστευω σε λιγο καιρο θα της αρεσει κι αυτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαπι μου το έχεις συνειδητοποιήσει ότι την τετάρτη θα τον κρατάς ?

τέλειωσαν τα ψέματα

δεν μας έβαλες καμιά φωτό να δούμε το δωματιάκι του

εχω αρχισει σιγα -σιγα να το συνειδητοποιω...

οσο για το δωματιο ακομα δεν εχουμε φερει την κουνια...οποτε τι φωτο να βαλω μονο τον τοιχο???τωρα που θα ερθει η μαμα μου θα παει να αποπληρωσει την κουνια και θα μας την φερουν....ελπιζω μεχρι να γυρισουμε απο την κλινικη να τη φερουν και αυτη..

76IGp3.png

marsolan μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ.! είχα μιλήσει με το μαιευτήριο αλλά δεν έχω πάρει ακόμη (είμαι και αναποφάσιστη ώρες ώρες ) οπότε θα πάρω κι εκεί να ρωτήσω :?

επίσης μόλις με βοήθησες να αποφασίσω αν θα πάρουμε την κούνια. και ναι λοιπόν θα την πάρουμε (θυμισέ μου είχες πάρει αυτή με τη ζούγκλα ή την άλλη με τους πλανήτες;;). αν και κάθε μωρό είναι διαφορετικό είναι ενθαρρυντικό να ακούς ότι τους αρέσει...

τελικά με την πολυθρόνα τι θα κάνεις; βρήκες κάτι να σου αρέσει;

krEEp3.png

IjZep2.png

happiness αντεεεεεεε επιτελους πλησιαζει η μερα που θα γινεις μανουλα!!!!!!

Κοριτσια εχω απογοητευτει με τα κεντρα ολα 40 και 50 ευρω θελουν ελεος δηλαδη τι κακο ειναι αυτο εδω στην αθηνα .

Να σας ρωτησω πατε μονες σας βολτα με το αυτοκινητο και το μωρο ? σκεφτομαι να το επιχειρησω αλλα φοβαμαι οτι ακομα ειναι πολυ μικρουλα για το καθισμα παρολο που ειναι καθισμα και για νεογεννητο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ...........μια κοπελα με ρωτησε ποτε γενναω...τελευταια ημερομηνια 12 οκτωμβριου αλλα ο γιατρος μου με βλεπει μεχρι τελη σεπτεμβριου μεχρι στιγμης κι εχω μια μπουμπου....το πρωτο μου μωρακι γι αυτο και εχω λιγο αγχωθει να τα εχω ολα ετοιμα....χαχαχαχ......με εοχυν τρελανει και οι γυρω μου ο καθε ενας με το δικο του.....παντως σιγουρα δεν θα παρω θηλαστρο.....και συμφωνω με αυτα που λετε οτι δεν ξερω μεχρι να γεννησω τι θα γινει με τον θηλασμο......οσο για μπιμπερο και τα σχετικα τα πηρα chikko γιατι δουλευω και σε φαρμακειο.....ριλαξ δεν θα παρω αλλα η αληθεια ειναι οτι η μαμα μου μου εχει παραγγειλει της fisher price που ειναι ριλαξ κουνια...αλλα σιγουρα αν καταλαβα θα το χρειαστω εστω μετα απο κανα μηνα.....αλλα για αρχη θα εχω το λικνο.....ε αυτο σιγουρα θα χρειαστει για τον πρωτο καιρο.....θα παρψ αποστειρωτη που μου ειπατε και τιποτα αλλο...οσο για ρουχαλακια καταλαβαινεται οτι εχω παρει...χαχαχχαχαχ.......χιλια μα χιλια ευχαριστω και οποια συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη......μπαινω και σας διαβαζω αλλα ακομα δεν εχω να πω κατι οποτε απλα σας παρακολουθω.......και διαβαζω για τα μωρακια σας και τι λετε...ειναι πολυ σημαντικο για μας τις πρωταρες........και παλι μεγαλο το μηνυμα......

Y6fip3.png

Διαφημίσεις

γεια σου demaki.με το καλο το μωρακι σου.Μιας και ειδα το μνμ σου θα σου απαντησω παντα κατα την γνωμη μου τι θα σου χρειαστει.

Αν σκεφτεσαι να θηλασεις τοτε στην ουσια δεν θες πολλα-πολλα απο εξαρτηματα.Παρε μονο 2 μπιμπερο γιατι αν δεν πετυχει ο θηλασμος καλο ειναι να υπαρχουν διαθεσιμα,μην τρεχεις τελευταια στιγμη!

Το θηλαστρο δεν ξερω αν πρεπει να το παρεις απο τωρα...νομιζω οτι αααν χρειαστει το παιρνεις και μετα.Τα καλυτερα ειναι της Μεντελα και της Αβεντ.Εννοειται ηλεκτρικα ετσι?Απο την αλλη υπαρχει κι η δυνατοτητα να νοικιασεις νοσοκομειακο,θα εξαρτηθει απο τις αναγκες..αρα στην πορεια θα το δεις!

Αν δεν καταφερεις να θηλασεις(οπως εγω) θα χρειαστεις αποστειρωτη σιγουρα,μπουκαλακια καμποσα για να μην πλενεις ολη την ωρα(την μαρκα,το υλικο εσυ θα τα αποφασισεις..εγω πχ εχω τα παντα της Αβεντ,τα θεωρω κορυφαια,ειναι πλαστικα bpa free αλλα ειμαι αγαρμπη και μου πεφτουν γι αυτο δεν πηρα γυαλινα),θερμαντηρα μπιμπερο(εγω εχω ενα καταπληκτικο μηχανημα της beaba,μου εχει λυσει τα χερια) και εννοειται γαλα σκονη:D

μπηκα στο site και το ειδα αυτο που λες και οντως ειανι αυτο που θελω.....απλα πες μου το βγαζει στην σωστη θερμοκρασια οντως και οσο για τα αλατα μαζευει?......λεω να το παραγγειλω η απο κει αλλα ειδα οτι συνεργαζεται και μια εταιρεια εδω στην ελλαδα οποτε θα ρωτησω αν το εχει και βεβαια και ποσο το εχει........σε ευχαριστω πολυ και εσενα........

Y6fip3.png

διαλειμμα απο το σιδερωμα:D:D

Στεφαν,παρε εκει ειναι πολυ ευγενικοι και θα σου τα πουν ολα.Ο πρωτος και ο δευτερος μηνας ειναι 60 ευρω,ενω μετα ο καθε 40.Αν παρεις το διπλης αντλησης πληρωνεις γυρω στα 20 ευρω και τα δευτερα μπουκαλακια κπλ τα οποια εννοειται τα κρατας μετα την ληξη του ενοικιαστηριου.

Απο κουνια εγω πηρα αυτην,την ειχε ακομη πιο φτηνα περιπου 80 ευρω!!

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Precious-Planets-Cradle-Swing/dp/B001QCY4NU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1280164085&sr=8-1

Η ροουζ και η Φαιρυ εχουν παρει την rainforest αν θυμαμαι καλα!!

μπηκα στο site και το ειδα αυτο που λες και οντως ειανι αυτο που θελω.....απλα πες μου το βγαζει στην σωστη θερμοκρασια οντως και οσο για τα αλατα μαζευει?......λεω να το παραγγειλω η απο κει αλλα ειδα οτι συνεργαζεται και μια εταιρεια εδω στην ελλαδα οποτε θα ρωτησω αν το εχει και βεβαια και ποσο το εχει........σε ευχαριστω πολυ και εσενα........

αν εννοεις το μηχανημα της bib-expresso beaba,ειναι τελειο.Βγαζει το νερο στην ιδανικη θερμοκρασια 38 βαθμους,απλα εγω το νερο το εχω ηδη βρασμενο στον βραστηρα,γιατι με την αποστειρωση γεμιζω τα μπουκαλακια με βραστο νερο και μετα τα βαζω ψυγειο.Δεν προλαβαινεις να βαλεις την σκονη,και το νερο ειναι ετοιμο.Με εχει σωσει...απλα αυτο θα το χρειαστεις μονο αν δεν θηλασεις.Στο amazon.fr το εχει περιπου 75 ευρω.....αξιζει καθε σεντ,νομιζω ειναι η πιο καλη μου αγορα!

Θα μου πειτε βρε αν βγαινετε με το αυτοκινητο μονες σας εξω??

σκεφτομαι να παρω το σλινκ , παω να το παραγγειλω και ακομα δεν εχω κανει την κινηση .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια και χαρα στις ομορφες!!!!!

καταρχην ...βανιλιτσα μου περαστικα και αγυριστα....ειστε τωρα σπιτακι σας και αυτο εχει σημασια...

σας διαβαζω βρε κοριτσια αλλα ο χρονος μου πια ειναι ελαχιστος....τρεχω τρεχω τρεχω...να φανταστειτε τρωω παρα πολυ λογω του θηλασμου γιατι ολη την ωρα πειναω και υπο κανονικες συνθηκες θα ειχα γινει μπογος αλλα εγω τωρα χανω...οσο τρωω τοσο χανω....:rolleyes:

εχουμε και εμεις ενα θεματακι υγειας που επιμενει...η μπουμπου εχει ακομη ικτερο...ευτυχως ειναι πιθανοτατα ικτερος που οφειλεται στον μητρικο θηλασμο ο οποιος μεσα στα 1000 καλα που εχει σε σχεση με το ξενο γαλα εχει ενα αρνητικο...το μητρικο γαλα αργει να ριξει τον ικτερο...ευτυχως βρισκεται τωρα σε πτωση....αλλα ταλαιπωρειτε η μικρουλα μου γιατι της κανουμε καθε 10 μερες εξεταση για να δουμε την πορεια του...ολα καλα...

φερι εγω αν και εχω διπλωμα δεν οδηγω...παντως νομιζω οτι ειναι αρκετα μικρο το παιδι ακομη για να το εχεις πισω και μαλιστα αναποδα και εσυ να οδηγεις...

μαρσολαν τελει το νησακι που θα πατε...να περασετε τελεια....

χαπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με το καλο κοπελα μου, με εναν πονο.....

ααααααααααααααα και ευουλα να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!!!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

διαλειμμα απο το σιδερωμα:D:D

Στεφαν,παρε εκει ειναι πολυ ευγενικοι και θα σου τα πουν ολα.Ο πρωτος και ο δευτερος μηνας ειναι 60 ευρω,ενω μετα ο καθε 40.Αν παρεις το διπλης αντλησης πληρωνεις γυρω στα 20 ευρω και τα δευτερα μπουκαλακια κπλ τα οποια εννοειται τα κρατας μετα την ληξη του ενοικιαστηριου.

Απο κουνια εγω πηρα αυτην,την ειχε ακομη πιο φτηνα περιπου 80 ευρω!!

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Precious-Planets-Cradle-Swing/dp/B001QCY4NU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1280164085&sr=8-1

Η ροουζ και η Φαιρυ εχουν παρει την rainforest αν θυμαμαι καλα!!

ναι κι εγω την rainforest εχω παραγγειλει...μα ουσιαστικα αυτη την παιρνεις αντι για ριλαξ....το ιδιο δεν ειναι?

Y6fip3.png

αν εννοεις το μηχανημα της bib-expresso beaba,ειναι τελειο.Βγαζει το νερο στην ιδανικη θερμοκρασια 38 βαθμους,απλα εγω το νερο το εχω ηδη βρασμενο στον βραστηρα,γιατι με την αποστειρωση γεμιζω τα μπουκαλακια με βραστο νερο και μετα τα βαζω ψυγειο.Δεν προλαβαινεις να βαλεις την σκονη,και το νερο ειναι ετοιμο.Με εχει σωσει...απλα αυτο θα το χρειαστεις μονο αν δεν θηλασεις.Στο amazon.fr το εχει περιπου 75 ευρω.....αξιζει καθε σεντ,νομιζω ειναι η πιο καλη μου αγορα!

ναι marsolan αυτο εννοω.....απλα δεν καταλαβα δεν βαζεις μεσα το νερο και στο βαζει βρασμενο στο μπιμπερο? και αν καταλαβα καλα το αποστειρωνει κιολας? η εσυ το βραζεις και μετα το βαζεις σε αυτο? και να θηλασεις νομιζω οτι χρειαζεται να εχεις εστω και σαν συμπληρωμα.....η εστω και μετα τον θηλασμο.....

Y6fip3.png

να 'μαι και εγω πάλι

φαιρυ μου εμείς μια φορά τολμήσαμε να βγούμε με το καθησματάκι

στην αρχή ο μικρός έκλαιγε σπαρακτικά γιατί αισθάνονταν ασφυξία μιας και το κάθισμα είναι κλειστό σε σχέση με την καλαθούνα που έχει μάθει. όταν μετά από 10 λεπτά άρχισε να συνηθίζει αποφασίσαμε να φύγουμε. Κάποια στιγμή με άφησε ο άντρας μου να πάω σε ένα μαγαζί και έμεινε ο ίδιος μόνος με το μωρό να κάνει βόλτες στο κέντρο γιατι δεν είχε που να σταθμεύσει μέχρι να τελειώσω. ένα έχω να σου πω, εφιάλτης γιατί ο μικρός έχασε την πιπίλα του που τον κρατούσε απασχολημένο και άρχισε να κλαίει. Οπότε που να την βάλει αφού οδηγούσε. έψαχνε απελπισμένα μέρος να σταματήσει σε ένα φανάρι έστω. Γι αυτό σου λέω ένα τέτοιο να σου τύχει τι κάνεις. Δοκίμασε πρώτα με κάποιον να είναι δίπλα της και να μπορεί να αντιδράσει και μικρές διαδρομές στην αρχή.

Γιατί αν η μικρή σου είναι σαν τον δικό μου δεν θα είναι τόσο ευχάριστη εμπειρία. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα συνηθίσει αλλά για αρχή ας υπάρχει κάποιος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου ροουζ μου,

εγω εχω διπλωμα αλλα δεν οδηγω..αλλα προβλημα δεν εχουμε αντιμετωπισει μεχρι τωρα ιδιως οταν το αυτοκινητο κινειται.Η μπεμπα το απολαμβανει και αν κλαψει το κανει μονο οταν σταματησει η κινηση.Το καθισμα το εχουμε να κοιταει πισω.Σπανια καθομαι διπλα της,θα παρουμε κι εναν καθρεφτη να την ελεγχουμε.Μονο οταν τυχει κι εχει φαει λιγο πριν καθομαι μαζι της μην κανει καμια μεγαλη γουλια και δεν την προλαβω.

Διαβασα ομως σε καποια νορβηγικα και σουηδικα σαιτ εταιριων που κατασκευαζουν καθισματακια οτι η μπροστινη θεση του συνοδηγου ειναι εξισου ασφαλης κι ακομη περισσοτερο.

Εννοειται με απενεργοποιημενο αεροσακο.

Ελεγαν μεταξυ αλλων οτι η θεση του συνοδηγου ειναι σε πιο ενισχυμενο μερος του αμαξιου και οτι ο οδηγος μπορει με την περιμετρικη οραση να ελεγχει και το παιδι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...