Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σου Ντεμακι , καλε μην αγχωνεσαι με τις αγορες , αχ τι μου θυμιζεις .Ολες τα ειχαν αγορασει εκτος απο μενα γιατι ημουν ξαπλα.

Καταρχας δεν ξερεις αν θηλασεις οποτε δεν υπαρχει λογος να αγορασεις θηλαστρο γιατι μπορει και να μην το χρειαστεις .Ψαξε βρες πιο ειναι στην προτιμηση σου και μολις δεις οτι θηλαζεις στειλε καποιον να στο παρει .

Ριλαξ δεν υπαρχει λογος να το παρεις απο τωρα αφου απο 2 μηνων θα το χρησιμοποιησεις .Αποστειρωτη ναι να παρεις απο τωρα , ακομα και να θηλασεις θα σου χρειαστει γιατι πρεπει να αποστειρωνεις πιπιλες και μπιμπερο .

Τα πολυ βασικα ειναι καροτσι ,καλαθουνα σελτεδακια ,φορμακια και πανακια .

Καλως μας ηλθες.φιλακια

ποτε γεννας?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βανιλιτσα ευχομαι κοριτσακι μου να ειναι καλα το μωρακι τωρα....

δεν τα εχω διαβασει ολα που εχετε γραψει...

demaki να σου πω κατι μην παρεις ρηλαξ γιατι θα σου φερουμε...εμενα μεχρι τωρα μου εχουνε πει 3 φιλες μου να μου παρουν ρηλαξ...και μιλησα μαζι τους και τους ειπα οι 2 απο αυτες να παρουν κατι αλλο

76IGp3.png

να σας πω και τα νεα μας τεταρτη 28/7 μπαινουμε για γεννα....θα κανουμε καισαρικη...ο μπεμπουλης καλα ειναι μεχρι τωρα,ακομα ειμαι σε επιφυλακη να ελεγχω την κινητικοτητα του....απο τη τελευταια φορα ο μικρουλης μου δεν πηρε αλλα γραμμαριακια....

76IGp3.png

Γειά σας κορίτσια.

Happiness στην ηλικία κύησης που βρίσκεται οι μετρήσεις δεν είναι αξιόπιστες. Το αμνιακό υγρό έχει ελλαττωθεί και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Την ημέρα που γέννησα ο γιατρός είχε μετρήσει τον γιατρό μερικές ώρες πριν 2900γρ και γεννήθηκε 3600γρ!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

demaki θα σου πω και εγώ την γνώμη μου

κατά αρχήν δεν ξέρεις αν θηλάσεις όπως είπαν και οι προηγούμενες κοπέλες

γιατί δεν υπάρχει μόνο το αν θέλεις αλλά και το αν μπορέσεις να θηλάσεις

εγώ ήθελα όπως και οι περισσότερες φυσικά αλλά δεν τα κατάφερα.

οπότε το θήλαστρο μπορείς να το πάρεις και μετά.

Για αρχή πάρε κανά δυο μπουκάλια μικρά για αρχή έναν αποστειρωτή και καμιά πιπίλα.

Για ρηλάξ αν και για νεογέννητο δεν στο συνιστώ υπάρχουν όμως στο εμπόριο κάποια όπως της chicco που είναι σχεδόν κάθετο και θα μπορείς να το βάλεις για καμιά ωρίτσα να ξεκουραστής.

παράδειγμα http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110219&itmid=2964351

εγώ θα έπαιρνα στην θέση σου ένα να υπάρχει γιατί θέλεις να το βάζεις και κάπου αλλού. Τώρα οτι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε υπάρχουν πολλά για αρχή που θα χρειαστείς εκτός από τα απαραίτητα για το φαγητό του.

και όσο για βραστήρα εγώ δεν τα πολύ συμπαθώ γιατί μαζεύουν άλατα ένα θερμό έχω που βράζω το νερό και το βάζω μέσα στην θερμοκρασία που θέλω και κρατάει μέχρι και 24 ώρες. Μετά ένα χαμομήλι βράζω το ρίχνω μέσα και τα άλατα καπνός.

χάπι μου με το καλό να πάρεις το μωρό σου στην αγκαλιά πω πω έφτασε και εσένα η ώρα σαν χτες ήταν που ήσουν ακόμα στην 28 εβδομάδα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες τις μανουλες.....να ευχηθω τα καλυτερα για τα μωρακια σας και να σας ζησουν.....να ειναι τυχερα ολα τους........και οι μανουλες βεβαια......οπως θα δειτε το στικερακι μου εγω ειμαι εγκυος απλα επειδη με χουν φρικαρει ολοι με τις αγορες μπηκα εδω μπας και με φωτισετε λιγο επειδη πια ειστε εμπειρες και ξερετε τι ειναι περιττο......μου ειπαν να παρω εναν βραστηρα ειδικα για το νερο για το γαλα......μου ειπαν να παρω το θηλαστρο απο τωρα για το βαλιτσακι του μαιευτηριου.....και δοχεια να αποθηκευω το γαλα το μητρικο για να ειναι ετοιμο και καλα για το μωρο.......και το αλλο ενω εχω παργγειλει ριλαξ μου ειπαν να παρω ριλαξα μαζι με κουνια που εχει βγαλει μια εταιρεια.....αχ κοριτσια συγνωμη αν σας κουρασα αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας αν τα θεωρειται περιττα και υπερβολικα......σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα......

Καλησπέρα και με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!

Θα καταθέσω και την δική μου άποψη ξεκινώντας παό το θήλαστρο. Σου εύχομαι ολόψυχα να καταφέρεις να θηλάσεις αλλά όπως σου είπαν και οι άλλες κοπέλες αυτό δεν είναι σίγουρο. Θήλαστρο αρχικά δεν χρειάζεσαι για 2 λόγους...Πρώτον γιατί δεν είναι κάτι που θα χρειαστείς τις πρώτες μέρες (τα νοσοκομεία έχουν) και δεύτερον αν χρειαστείς δεν ξέρεις ποιο είναι κατάλληλο για την περίπτωση σου. Πχ. μπορεί να χρειαστεί να διατηρήσεις την γαλουχία και εκεί χρειάζεσαι ένα νοσοκομειακό θήλαστρο ή να κάνεις μερικές αντλήσεις και σε αυτό θα πρότεινα το swing της medela (έχω χρησιμοποιήσει διάφορα θήλαστρα από νοσοκομειακό μέχρι και χειροκίνητο). Οπότε για αρχή μην σε απασχολεί αυτό.

Το μητρικό γάλα μπορεί να αποθηκευτεί είτε σε ειδικά μπουκαλάκια είτε σε ειδικά σακουλάκια αλλά για αρχή η παραγωγή σου δεν θα είναι τόση που θα μπορείς να αποθηκεύεις. Αυτό γίνεται αργότερα, όταν εδραιωθεί η γαλουχία μετά τον σαραντισμό.

Για το ριλάξ εγώ το είχα πάρει από την αρχή καθώς έκανα μαζική παραγγελία από Ιταλία αλλά μπορείς να το πάρεις λίγο αργότερα. Επίσης πρόσεξε το θέμα του ριλάξ γιατί δεν είναι όλα για νεογέννητα, ρώτα την παιδίατρό σου να σου πει. Μερικά είναι για μωράκια 1 μηνός και άνω. Ελπίζω να βοήθησα και εγώ λιγάκι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γειά σας κορίτσια.

Happiness στην ηλικία κύησης που βρίσκεται οι μετρήσεις δεν είναι αξιόπιστες. Το αμνιακό υγρό έχει ελλαττωθεί και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Την ημέρα που γέννησα ο γιατρός είχε μετρήσει τον γιατρό μερικές ώρες πριν 2900γρ και γεννήθηκε 3600γρ!!

αυτο το ξερω μου το ειπε και ο ιδιος ο γιατρος...

76IGp3.png

female μου τι κάνεις ?

το θέμα του θηλασμού είναι μεγάλο εγώ δεν είχα την εμπειρία και την υπομονή

αλλά θα μπορούσα να κάνω αντλήσεις, μου είπε ο γιατρός ότι δεν είναι το ίδιο γιατί το μωρό χορταίνει με το γάλα που βγαίνει μετά τα 15 λεπτα και με το θήλαστρο δεν θα βγούν. οπότε έχοντας αυτό στο μυαλό μου τα παράτησα εντελώς. Είχα της μεντέλα το θήλαστρο. αλλά βλακεία που δεν πήρα το διπλό να αντλώ στο μισό χρόνο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χάπι μου να ξέρεις ότι οι μετρήσεις στη αρχή και στο τέλος δεν είναι αξιόπιστες στην αρχή γιατί είναι πολύ μικρό και στο τέλος για τον αντίθετο λόγο. οπότε όλοι οι γιατροί μετράνε στο περίπου. αυτό που τους νοιάζει είναι ο καρδιοτοκογράφος να δείχνει νορμάλ λειτουργία της καρδιάς και καλή κινητικότητα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι rosebaby, σε ευχαριστώ!!!

Και εγώ ταλαιπωρήθηκα αρκετά στο θέμα του θηλασμού. Κάποια φορά θα σας πω την ιστορία μου. Θα σου πω μόνο πως ξέρω κοπέλα που θήλασε αποκλειστικά το μωρό της με αντλήσεις μέχρι 17 μηνών. Άρα όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει οπωσδήποτε σωστή ενημέρωση, στήριξη και διάθεση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπέρα κορίτσια.! δεν πρόλαβα να μπω το σκ και έχασα επεισόδια.! εμείς τελικά για διακοπές θα φύγουμε το Σάββατο και είμαι πολύ χαρούμενη. Έχω μπουχτίσει μέσα στο σπίτι και ειδικά με τον καύσωνα το σκ ήταν ανυπόφορο.

vanilitsa περαστικά και αγύριστα να είναι.! μόνο από την περιγραφή σου πόνεσε η ψυχή μου. να είναι πάντα καλά το μπεμπάκι σας.!

smouts να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.! γερό και δυνατό σαν τα ψηλά βουνά (σαν τη γιαγιά μου μιλάω :))

marsolan ένας φίλος μας είχε ρωτήσει και τον παιδίατρο για τις πάνες lidl και του είχε πει ότι είναι μια χαρά, δεν έχουν θέμα.

happiness με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά. τις τελευταίες μέρες κι εγώ κάθε μέρα στο κλάμα ήμουν. ένας οργανισμός είναι αυτός, πόσες αλλαγές να αντέξει... υπομονή και τον έφαγες το γαιδαρο.!

demaki με το καλό.! μην ανησυχείς από τώρα γι αυτές τις αγορές. σε περίπτωση που χρειαστείς θήλαστρο όσο θα είσαι στο μαιευτήριο σου δίνουν εκεί (συνήθως). επίσης, μπορείς αν χρειαστεί να νοικιάσεις νοσοκομειακό ή να αγοράσεις από την εταιρεία που τα νοικιάζει και να στο φέρουν στο μαιευτήριο. Εκτός από medela kai avent υπάρχουν και της ameda.

krEEp3.png

IjZep2.png

ακριβώς θα μπορούσα να κάνω αντλήσεις γιατί από τότε που άρχισα το ξένο χωρίς καθόλου δικό μου άρχισαν και τα μικροπροβλήματα. ίσως να ήταν και τυχαίο δεν λέω. αλλά και από την άλλη σκεφτόμουν και το άλλο, σε τι κατάσταση θα μείνει το στήθος μου μετά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαπι μου το έχεις συνειδητοποιήσει ότι την τετάρτη θα τον κρατάς ?

τέλειωσαν τα ψέματα

δεν μας έβαλες καμιά φωτό να δούμε το δωματιάκι του

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...