Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωή μου εγώ πήρα αυτά

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110206&itmid=2129319

τα μεγάλα όμως όχι με τα 120ml γιατί τα chicco τα έχουν μόνο πλαστικό ρώτησα παντού ακόμα και σε καταστήματα της ίδιας της chicco και μου είπαν οτι μόνο πλαστικά

τα βγάζουν

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110206&itmid=1427433

και έτσι πήρα τα κλασικά της chicco που λένε ότι κρατάνε τον αέρα

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110206&itmid=2974612

τα έχω κατα βολευτεί είναι τέλεια και τα dr. brown. Το μόνο σπαστικό είναι ότι τα dr. brown έχουν αρκετά κομμάτια μέσα και θέλουν όλα ένα ένα πλύσιμο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!Ζουζουνακι μου σε καταλαβαινω...για τις φλεβιτσες....τα καημενουλια μας μωλε ακομη δεν αντικρυσαν το φως και ταλαιπωρηθηκαν!!Ας ειναι καλα και εμεις θα μαστε παντα πλαι τους να τα καθυσηχαζουμε!!

ευτυχως ο γυναικολογος μου μου συστησε εναν πολυ καλο γιατρο στο Μητερα και ηταν ολα αψογα!!βεβαια απο κοστος δεν το συζητωωωω αλλα χαλαλι!!!

το μικροβιο κατα 95% προηλθε απο τα Pumbers...που εχουν ενα υλικο για να ειναι μαλακα και προκαλει ουρολοιμωξεις ιδιως στα αγορακια μεχρι 6 μηνων!!!

Σημερα θα παω να παρω τις libero και βλεπουμε!!

βρε κοριτσια εσας στις περιπου 40 μερουλες ποσο γαλα επινε??

εμενα πινει γυρω στα 150 αλλα πειναει και αλλο!!!φοβαμαι να του δωσω ομως μηπως κανει κανα εμετο!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλίτσα μου δεν το ήξερα οτι και απο τις πάνες συμβαίνει εγώ παίρνω της παμπερς και δεν είχα πρόβλημα. Τώρα με έκανες να σκεφτώ να τα αλλάξω. Είχα σκοπό να δοκιμάσω και τα λίμπερο σίγουρα και θα το κάνω πιο άμεσα τώρα.

Εμείς δεν είχαμε σταθερή ποσότητα αλλά δεν είχαμε φτάσει τα 150 γρ. σίγουρα. Τώρα που είμαστε 2,5 τρώμε 150 και κάποιες φορές και παραπάνω. Αλλά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Μην συγγρίνεις να κοιτάς το βάρος του με τον γιατρό και αυτός θα σου πει αν χρειαστεί να το ελαττώσεις ή όχι. Εγώ πάντως έχω εντολή να τον ταίζω κάθε φορά που πεινάει και όσο θέλει. Αν δηλαδή αδειάσει το μπουκάλι να κάνω άλλα 30 μέχρι να αφήσει γάλα. Και αυτό κάνω μέχρι στιγμής είμαστε καλά από βάρος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!Ζουζουνακι μου σε καταλαβαινω...για τις φλεβιτσες....τα καημενουλια μας μωλε ακομη δεν αντικρυσαν το φως και ταλαιπωρηθηκαν!!Ας ειναι καλα και εμεις θα μαστε παντα πλαι τους να τα καθυσηχαζουμε!!

ευτυχως ο γυναικολογος μου μου συστησε εναν πολυ καλο γιατρο στο Μητερα και ηταν ολα αψογα!!βεβαια απο κοστος δεν το συζητωωωω αλλα χαλαλι!!!

το μικροβιο κατα 95% προηλθε απο τα Pumbers...που εχουν ενα υλικο για να ειναι μαλακα και προκαλει ουρολοιμωξεις ιδιως στα αγορακια μεχρι 6 μηνων!!!

Σημερα θα παω να παρω τις libero και βλεπουμε!!

βρε κοριτσια εσας στις περιπου 40 μερουλες ποσο γαλα επινε??

εμενα πινει γυρω στα 150 αλλα πειναει και αλλο!!!φοβαμαι να του δωσω ομως μηπως κανει κανα εμετο!!

βανιλιτσα ,ενδιαφερουσα πληροφορια για τα pampers

εγω αυτη την εβδομαδα δοκιμασα και τα babylino γιατι τα libero του εκαναν συγκαματα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

κοριτσακια γυρισα,

πηγα να παρω γαλα της μπεμπας για να μην ξεμεινουμε!!

Ζουζουνακι,ναι απο εκει ειμαστε!!!Ειναι υπεροχο μερος πραγματι,το νησακι ειναι πολυ μικρο-το γυριζεις με τα ποδια αλλα ειναι πανεμορφο.Εμεις βεβαια εχουμε το σπιτι στην παραλια απεναντι απο το νησι,αλλα το ιδιο ακριβως ειναι.Μερος για οικογενειακες διακοπες και οχι μονο!!

Βανιλιτσα,λενε οτι σε τετοιες περιπτωσεις ουρολοιμωξεων και συγκαματων κλπ καλο ειναι κανεις να χρησιμοποιει υφασματινες πανες πολλων χρησεων.Μαλιστα οσοι τις εχουν χρησιμοποιησει ειναι πολυ υπερ.Αλλα εχει διαδικασια,θελει πλυντηριο καθε 3 μερες...Βασικα εγω το σκεφτομαι,αλλα προς το παρον βαριεμαι λιγακι...

υπάρχουν στο εμπόριο τέτοια πανιά για πάνες ?

εντάξει ρε παιδιά αν δεν υπάρχει και πρόβλημα ποιος θα κάτσει να πλύνει τα κακά του από το πανί ? εδώ στην πάνα και την κλείνω άρον άρον και την πετάω που να κάτσω να πλύνω τα πανιά. Η μάνα μου μας φορούσε πανιά πριν 30 χρόνια όμως.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζουλα,δεν ειναι πανια...ειναι κανονικες πανες,σαν τα παμπερς απλα υφασματινες!και ναι,ειναι τρελλη βαρεμαρα....Καποιες κοπελες που μιλησα μαζι τους ειπαν οτι απλα τις ξεπλενουν,τις βαζουν πλυντηριο κι ολα καλα...Αν δεν θες να λερωνεις υπαρχουν και ειδικα επιθεματα που μπαινουν μεσα και τραβανε τα πολλα,και τα πετας!!

Ειναι ομως να μην σου τυχει μωρο με ευαισθησια...θα τις παιρναμε τοτε τρεχοντας!!

καλά δεν το συζητώ αν υπήρχε λόγος και σκέτο πανί σαν την μάνα μου θα έπαιρνα και θα το έπλενα αδιαμαρτύρητα , όταν όμως δεν υπάρχει λόγος τότε το σκέφτεσαι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εγω της φοραω λιμπερο ειναι λιγο πιο γεματα απο τα παμπερς αλλα εχω την εντυπωση οτι με αυτα νιωθει πιο στεγνη απο τα παμπερς

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπερα σε ολες τις μανουλες.....να ευχηθω τα καλυτερα για τα μωρακια σας και να σας ζησουν.....να ειναι τυχερα ολα τους........και οι μανουλες βεβαια......οπως θα δειτε το στικερακι μου εγω ειμαι εγκυος απλα επειδη με χουν φρικαρει ολοι με τις αγορες μπηκα εδω μπας και με φωτισετε λιγο επειδη πια ειστε εμπειρες και ξερετε τι ειναι περιττο......μου ειπαν να παρω εναν βραστηρα ειδικα για το νερο για το γαλα......μου ειπαν να παρω το θηλαστρο απο τωρα για το βαλιτσακι του μαιευτηριου.....και δοχεια να αποθηκευω το γαλα το μητρικο για να ειναι ετοιμο και καλα για το μωρο.......και το αλλο ενω εχω παργγειλει ριλαξ μου ειπαν να παρω ριλαξα μαζι με κουνια που εχει βγαλει μια εταιρεια.....αχ κοριτσια συγνωμη αν σας κουρασα αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας αν τα θεωρειται περιττα και υπερβολικα......σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα......

Y6fip3.png

εγω χρησιμοποιω παμπερς το νο 2,και μολις τελειωσει το πακετο θα μπουμε στο 3 δηλ 4-9 κιλα.Πραγματι,αν δεν παρεις χαμπαρι το παιδι και ουρησει πολυ βρεχεται...και πραγματι καπως μυριζουν.Σκεφτομαι να τις αλλαξω κι εγω. εχω παρει τις πανες απο τα λιντλ,με μια πρωτη ματια παντως δεν φαινονται τοσο πλαστικουρα οπως τα παμπερς.κι εννοειται οτι σκεφτομαι να τσεκαρω και τα λιμπερο!

καλησπερα σε ολες τις μανουλες.....να ευχηθω τα καλυτερα για τα μωρακια σας και να σας ζησουν.....να ειναι τυχερα ολα τους........και οι μανουλες βεβαια......οπως θα δειτε το στικερακι μου εγω ειμαι εγκυος απλα επειδη με χουν φρικαρει ολοι με τις αγορες μπηκα εδω μπας και με φωτισετε λιγο επειδη πια ειστε εμπειρες και ξερετε τι ειναι περιττο......μου ειπαν να παρω εναν βραστηρα ειδικα για το νερο για το γαλα......μου ειπαν να παρω το θηλαστρο απο τωρα για το βαλιτσακι του μαιευτηριου.....και δοχεια να αποθηκευω το γαλα το μητρικο για να ειναι ετοιμο και καλα για το μωρο.......και το αλλο ενω εχω παργγειλει ριλαξ μου ειπαν να παρω ριλαξα μαζι με κουνια που εχει βγαλει μια εταιρεια.....αχ κοριτσια συγνωμη αν σας κουρασα αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας αν τα θεωρειται περιττα και υπερβολικα......σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα......

γεια σου demaki.με το καλο το μωρακι σου.Μιας και ειδα το μνμ σου θα σου απαντησω παντα κατα την γνωμη μου τι θα σου χρειαστει.

Αν σκεφτεσαι να θηλασεις τοτε στην ουσια δεν θες πολλα-πολλα απο εξαρτηματα.Παρε μονο 2 μπιμπερο γιατι αν δεν πετυχει ο θηλασμος καλο ειναι να υπαρχουν διαθεσιμα,μην τρεχεις τελευταια στιγμη!

Το θηλαστρο δεν ξερω αν πρεπει να το παρεις απο τωρα...νομιζω οτι αααν χρειαστει το παιρνεις και μετα.Τα καλυτερα ειναι της Μεντελα και της Αβεντ.Εννοειται ηλεκτρικα ετσι?Απο την αλλη υπαρχει κι η δυνατοτητα να νοικιασεις νοσοκομειακο,θα εξαρτηθει απο τις αναγκες..αρα στην πορεια θα το δεις!

Αν δεν καταφερεις να θηλασεις(οπως εγω) θα χρειαστεις αποστειρωτη σιγουρα,μπουκαλακια καμποσα για να μην πλενεις ολη την ωρα(την μαρκα,το υλικο εσυ θα τα αποφασισεις..εγω πχ εχω τα παντα της Αβεντ,τα θεωρω κορυφαια,ειναι πλαστικα bpa free αλλα ειμαι αγαρμπη και μου πεφτουν γι αυτο δεν πηρα γυαλινα),θερμαντηρα μπιμπερο(εγω εχω ενα καταπληκτικο μηχανημα της beaba,μου εχει λυσει τα χερια) και εννοειται γαλα σκονη:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...