Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ,στα γρηγορα γιατι ο μπεμπης κοιματε και λεω να το εκμεταλλευτω,γιατι δεν ξερεις τι γινεται αργοτερα

πολυ χαιρομαι που ειδα τις αλλε ς κοπελες μεσα σημερα,σας φιλω ολες

μπουμπου,για την παλινδρομηση,εχουμε κι εμεις

μετα το φαι μην το αλλαζεις,παντα πριν

αν γκρινιαζει πολυ ,να το αλλαζεις ορθιο,ετσι το πολυ πολυ να σου κανει γουλιτσες

για 1 ωρα μετα το φαγητο γενικα το μωρακι δεν θια το κουνας

στο κρεββατακι του θα το βαζεις με κλιση

αγορασε το ειδικο σφηνακι,ειναι σαν μαξιλαρι,αλλα σκληρο,με κλιση 20 μοιρες

αυτο ειναι το πραγματικο φαρμακο ,για να μην ανεβαινει το γαλα στον οισοφαγο

και μηντο ξαπλωνεις αμεσως μετα το ρεψιμο,κρατα το το μπεμπακι τουλαχιστον μιση ωρα,στον ωμο σου

εμεις με ολα αυτα εχουμε δει σημαντικη βελτιωση

θα σου τηλ.

φιλακια

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα,

τωρα ξεμπερδεψα με τα της αποστειρωσης,μπανιο δικο μου κλπ..την βγαζουμε βολτα σχετικα αργα και μεχρι να γυρισουμε παει η ωρα 11.30 -12 οποτε ολα μενουν για αργα!!

θα πατε διακοπουλες πουλακια μου εεε???Κι εμεις μαζι με το μωρο αλλα μετα τον 15αυγουστο.Θα αραξουμε για καμια 10αρια μερες στο εξοχικο στο χωριο,εξω απο την Ναυπακτο.Η θαλασσα ειναι κυριολεκτικα στα 10 μετρα,οποτε θα κανουμε κι εμεις κανενα μπανακι φετος.Θα παμε και ενα 3ημερο Κεφαλλονια αρχες Σεπτεμβρη που παντρευεται ο νονος της μπεμπας και κλεισαμε για φετος.

Αντε,ελπιζω να σας πετυχω αυριο να πουμε καμια κουβεντα...φιλακια

καλημερα κοριτσια

μαρσολανακι ,η ναυπακτος ειναι εξαιρετικη

εμας ολη η περιοχη απο εκει μας αρεσει πολυ

περισυ ημασταν διακοπες στο γαλαξιδι,στον γανιμιδη και περασαμε καταπληκτικα

να κανετε καμια βουτια και για μας, γιατι , εμεις δεν το βλεπω

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα..σημερα το απογευμα το μπεμπουλακι μου θα κανει το πρωτο της εμβολιο..κατα τα αλλα οι κολικοι καλα κρατανε..χτες απο τις 7 μεχρι τις 10 εκλαιγε ασταματητα..δεν την παλευουμε αλλο..δοκιμασαμε βολτες χαμομηλακι..κατι βιολογικες σταγονες και πολλα αλλα τιποτα..λεω να παρω και τα μπουκαλια για κολικους..της chicco η της dr brown?τα δικα σας τα μπεμπακια τι κανουν?καμια αλλη μαμα απογοητευμενη απο τους βρωμοκολικους?α και καθε πρωι απο τις 6 και μετα αρχιζει να σφιγγεται συνεχεια..εμενα γαλα δεν πινει παρα πολυ..80-120 αναλογα..να δουμε τι θα πει ο ντοκτορ το απογευμα για ολα αυτα!σας φιλωωωωω

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

γεια σας κοριτσια και απο μας:!!

Τι κανετε???δεν ανυσηχησατε για εμας???

Περασαμε μια περιπετειουλα και ευτυχως ολα καλα Δοξα τον Θεο!!

Πριν δεκα μερουλες περιπου και ενω ολα ηταν ρολοϊ.....ξυπνησαμε για το γαλατακι μας κατα τις 7-8!!!

Πιανω τον μπεμπακο μου αγκαλιτσα και εκαιγε...βαζω θερμομετρο και 40...:confused::roll:!!!τρελαθηκαμε........σφερα για Μητερα(στο Παιδων) και ΠΑΝΙΚΟΣ!!!

Ευτυχως η διαγνωση ηταν γρηγορη ...ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΗ!!!Απο που??????????????????????????????????????!!!10 μερες μειναμε στο νοσοκομειο και το Σαββατο επιστρεψαμε υγειεστατοι!!

τρυπαγανε το μπεμπακι μου για ορο και αντιβιωση και πραγματικα κατερεα!!!Ευχομαι να μην το ζησετε...τουλαχιστον τοσο συντομα οσο εμεις!!!

του εκαναν και μια εξεταση για τα νεφρουλια του ...που πονεσε πολυ και εγω λυποθημησα....γιατι ημουν εκει να του κραταω τα χερακια ...αφηστε ...σκηνες τρομου!!

αυτα...απο μας !!!

τα νεα σας....θα πατε διακοπουλες???πως προλαβαινετε βρε κοριτσια???εγω ολα βουνο μου φαινονται!!!

δεν σας ξυπνανε ανα τριωρο πια???εμενα παντως ναι...καλα ειναι και πιο μικρουλης βεβαια!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αχ,βανιλιτσα γλυκεια μου,πολυ λυπαμε

εζησα κι εγω σκηνες που τρυπαγαν τον μπεμπη και ελιωνα απο τον πονο

μια μερα πηγα στην μοναδα και ειδα οτι την φλεβιτσα για τον ορο του μπεμπη την ειχαν στο κεφαλι....εκει βρηκαν φλεβα......

πεθανα και ταυτοχρονα επρεπε να κρατησω την ψυχραιμια μου για να τον ταισω

περαστικα σας γλυκεια μου

ζωζα,αλλαξε μπιμπερο

παρε το στραβο μπυκαλι της chicco με τον διπλο πατο που ειναι για τους κολικους και οταν φτιαχνεις γαλα,μην το κουνας,ανακατεψε το για να μην κανει φουσκες,υπομονη,και κυκλικο μασαζακι στην κοιλιτσα

ΓΚΕΛΥ

καλημερα,

βανιλιτσα μου,τι περασες βρε κοριτσι μου κι εσυ αλλα πιο πολυ το μικρουλι σου!!Περαστικα να ειναι!Ξερω οτι η ουρολοιμωξη ειναι πολυ υπουλη,δεν υπαρχει λογος που εμφανιζεται,μπορει να τηρεις ολους τους κανονες υγιεινης μεχρι υπερβολης και παρολαυτα να παρουσιαστει στο μωρο!!Αφου ολα τελειωσαν καλα ομως...:D:DΚι οσο για το φαγητο..εννοειται οτι ζηταει στο 3ωρο,μην σου πω και νωριτερα.Μονο το βραδυ κανει πιο πολλη ωρα πλεον.

εμενα χτες πρωτη φορα μετα το γευμα στις 5.30 το πρωι,εκανε μια γουλαρα στο κρεββατι..ευτυχως την καταλαβα αμεσως γιατι δεν με ειχε παρει ο υπνος,ουτε κι αυτη!!Και μετα γελαγε η ατιμη..αει στα κομματια,αντε μετα να κανεις βαρυ υπνο οπως οι μπαμπαδες..χεχεχε

Ζουζουνακι,εμενα καταγεται η μαμα μου απο Φωκιδα..το χωριο ειναι πριν το Γαλαξιδι περιπου μιση ωρα,μπορει και να εχεις ακουσει για ενα νησακι που λεγεται Τριζονια...εεε,εκει απεναντι θα ειμαστε!!

Διαφημίσεις

καλημερα,

βανιλιτσα μου,τι περασες βρε κοριτσι μου κι εσυ αλλα πιο πολυ το μικρουλι σου!!Περαστικα να ειναι!Ξερω οτι η ουρολοιμωξη ειναι πολυ υπουλη,δεν υπαρχει λογος που εμφανιζεται,μπορει να τηρεις ολους τους κανονες υγιεινης μεχρι υπερβολης και παρολαυτα να παρουσιαστει στο μωρο!!Αφου ολα τελειωσαν καλα ομως...:D:DΚι οσο για το φαγητο..εννοειται οτι ζηταει στο 3ωρο,μην σου πω και νωριτερα.Μονο το βραδυ κανει πιο πολλη ωρα πλεον.

εμενα χτες πρωτη φορα μετα το γευμα στις 5.30 το πρωι,εκανε μια γουλαρα στο κρεββατι..ευτυχως την καταλαβα αμεσως γιατι δεν με ειχε παρει ο υπνος,ουτε κι αυτη!!Και μετα γελαγε η ατιμη..αει στα κομματια,αντε μετα να κανεις βαρυ υπνο οπως οι μπαμπαδες..χεχεχε

Ζουζουνακι,εμενα καταγεται η μαμα μου απο Φωκιδα..το χωριο ειναι πριν το Γαλαξιδι περιπου μιση ωρα,μπορει και να εχεις ακουσει για ενα νησακι που λεγεται Τριζονια...εεε,εκει απεναντι θα ειμαστε!!

μαρσολανακι,απο αυτο το μαγικο νησι ειστε???!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

εμεις πηγαμε περισυ και τρελλαθηκαμε με αυτο το νησι

καταπρασινο και ησυχο

μαγικο μερος

ειστε πολυ τυχεροι

ΓΚΕΛΥ

καλημέρα κορίτσια μου , σήμερα ο μπέμπης ήταν πολύ καλός ξύπνησε 11:30 και πριν ξυπνούσε μόνο για να φάει.

Βανιλίτσα μου πως έγινε αυτό ρε κορίτσι μου δεν σας είπαν από τι κόλλησε το μικρόβιο ?

Το παιδί του αφεντικού μου έπαθε το ίδιο ακριβώς τον χειμώνα και ήταν επίσης νεογέννητο. Είναι κορίτσι και θέλει διπλή προσοχή στο καθάρισμα. Από εκεί το κόλλησε το μικρόβιο.

Ζωή μου δοκίμασε και τα δύο μπουκάλια , αγόρασε τα και χρησιμοποίησε μόνο αυτά και όπως είπε η Γκέλυ όχι ανακάτεμα να κάνει αφρό , απαλό χτύπημα ή με ένα αποστειρωμένο κουτάλι για να μην μένουν κομμάτια. Και μετά αναποδογύρισε το να τρέξει όλο το γάλα που έχει αέρα μέχρι να τρέχει αργά σταγόνα σταγόνα. Υπάρχουν και φορές που μπορεί να μην έχει αέρα και να μην τρέχει σαν βρύση. Αλλά τις περισσότερες τρέχει σαν βρύση θα το περιμένεις μέχρι να σταματήσει.

Δοκίμασε τα και σίγουρα θα βοηθήσουν, μπορεί να μην κάνουν θαύματα αλλά σίγουρα θα βοηθήσουν. Εμάς αν και δεν είχαμε ποτέ έντονους σταμάτησαν τελείως.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσια ,

Βανιλιτσα μου τι επαθες μωρε κοριτσι μου , 10 μερες ησασταν στον παιδων ? Ευχομαι τωρα ολα καλα.

Μπουμπου μου , καταλαβαινω τι περνας με το γαλα , και εμενα το δικο μου το βγαζει πιο ευκολα απο το ξενο , μου εδωσε και ενα καλο το Σανιλακ ΑR αντιαναγωγικο και ειναι παρα πολυ καλο .Αλλα δεν θελω να κοψω τον θηλασμο καθολου οποτε της δινω και απο το δικο μου .

Σμουτσακι ευκαιρια για βραδινες βολτουλες με τον αντρουλη σου ,σε ταβερνακια και ρεστοραντ , μου εχουν λειψει τα ρεστοραντ με κερακια και κρασακι .

Εμενα με εχει πιασει ενα φοβερο αγχος για την βαπτιση , να δω τι θα πρωτο προλαβω .Ακομα μερος για μετα δεν εκλεισα , αυριο θα παω να κλεισω τις μπουμπουνιερες τουλαχιστον να ετοιμαζονται .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τησ chicco να παρω λετε?που να ανακατευω το γαλα?πριν το ριξω στο μπουκαλι?

αν βρεις σε αλλη μαρκα καλυτερο παρε αυτο

οτι βρεις καλυτερο γλυκεια μου

μεσα στο μπουκαλι το ανακατεμα

και οταν κρατας το μωρακι σου ,την στιγμη που ποναει ,κρατα το ψηλα στον ωμο με τα ποδια λυγισμενα και περπατημα

τα ανακουφιζει η κινηση

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...