Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κι ομως ζουζουνακι,σκεφτομαι οτι ισως πρεπει να τους αφησουμε για να παρουν τα χαμπαρια τους..μονο ετσι θα ενεργοποιηθουνε,γιατι τωρα σου λενε ειναι η μαμα εδω οποτε ααααααν χρειαστει τη βοηθεια μας θα μας φωναξει οσο και να κοιμομαστε..

εννοειτε

νομιζεις οτι μασαω....ξερω οτι η μαμα μου θα ειναι μαζι μαςμεχρι αρχες αυγουστου,μετα θα απει διακοπες και ,εχει ηδη αρχισει να με ρωταει τι θα κανω απο βοηθεια ,απο σεπτεμβρη,που σημαινει ,οτι θα ερχετε καπου καπου....

και λογικο ειναι.....και τοση βοηθεια που ειχα δεν την περιμενα

γιαυτο λοιπον,τρωει την κλωτσια,ξυπναει για να βοηθησει

συνηθως αν δεν κοιματε ο μπεμπης το βραδυ,τον ξυπναω κατα τις 5,30 για να τον κρατησει μεχρι 8,30 που φευγει για δουλεια ,για να μπορεσω να κοιμηθω

για ολα τα αλλα,δεν το συζητω,εμαθε και ταισμα,και αλλαγμα ,τωραα ειμαστε στην φαση του να μαθει μπανιο

δεν θα του χαριστω,στην αρχη το εβλεπ τουριστικα

αλλα

οταν ειδα οτι ενω ειχα ξενυχτησει,με επαιρνε τηλεφωνο το πρωι και μου υπενθυμιζε δουλειες του γραφειου ,για να τις κανω,ενω μπορουσε να τις κανει ο ιδιος,εεεεεε....πηρα αναποδες

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα,και πολυ καλα κανεις!!!!!

ετσι πρεπει γιατι εσυ δουλευεις κιολας οποτε εισαι σε πιο δυσκολη φαση!!

εμενα ο δικος μου ειναι χαλαρος,εχει διακοπες μεχρι Σεπτεμβρη και συμφωνησαμε οτι εγω θα αναλαβω εξολοκληρου το βραδυ μεχρι και 12 το μεσημερι και θα τον αφηνω να κοιμαται αλλα μετα θα αναλαμβανει αυτος...

εεε,να φωναζω,να χτυπαω το κουδουνακι,επρεπε να σηκωθω να παω να τον σκουντηξω και να ριξω κι ενα μπινελικακι για να με ακουσει!!!!!

κι εχω μια σπαριλα σημερα...αλλο πραμα!!!

ααα,και πολυ καλα κανεις!!!!!

ετσι πρεπει γιατι εσυ δουλευεις κιολας οποτε εισαι σε πιο δυσκολη φαση!!

εμενα ο δικος μου ειναι χαλαρος,εχει διακοπες μεχρι Σεπτεμβρη και συμφωνησαμε οτι εγω θα αναλαβω εξολοκληρου το βραδυ μεχρι και 12 το μεσημερι και θα τον αφηνω να κοιμαται αλλα μετα θα αναλαμβανει αυτος...

εεε,να φωναζω,να χτυπαω το κουδουνακι,επρεπε να σηκωθω να παω να τον σκουντηξω και να ριξω κι ενα μπινελικακι για να με ακουσει!!!!!

κι εχω μια σπαριλα σημερα...αλλο πραμα!!!

θεικη η κατασταση σου

ο αντρας 2 μηνες διακοπες,τωρα που τα μπεμπεκια ειναι τοσο μικρα.....

χωσε λεμε,μην τον αφηνεις

να αναλαβουν τις ευθυνες τους

αντε γιατι,αν δεν δουν τα σκουρα ,δεν καταλαβαινουν τιποτα

οπως στην εγκυμοσυνη,που εμεις ποναγαμε και εκεινοι νομιζαν οτι θα ζητησουμε καρπουζι ,το δεκεμβρη,λες και μονο αυτο ειναι το θεμα στην εγκυμοσυνη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κι εγω πουλι μου νυσταζω,αλλα εγω κοιμηθηκα 5,30-9,30 σπαστα

αστα

ΓΚΕΛΥ

ναι,ειμαστε τυχεροι..το μωρακι ηρθε σε φαση που ο μπαμπας ειχε τελειωσει με τα μαθηματα και εχουμε ανεση στο μεγαλωμα και στην πολλη βοηθεια που προσφερει κατα τα αλλα,του το αναγνωριζω.Να σκεφτεις μεχρι τωρα δεν εχει χρειαστει να κρατησει η να ταισει το μωρο κανενας αλλος,μονο οι δυο μας!!

αλλα μεταξυ μας ζουζουνακι,αυτον τον υπνο του μαλλον τον ζηλευω και λιγακι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:γι αυτο νευριαζω ακομη παραπανω!!!χεχεχε!

παω να μαγειρεψω και λιγο φαγακι..θα τα ξαναπουμε συντομα!υπομονη με τον μπεμπακο σας...θα στρωσει σιγα-σιγα και θα κοιμασαι πιο πολυ

ναι,ειμαστε τυχεροι..το μωρακι ηρθε σε φαση που ο μπαμπας ειχε τελειωσει με τα μαθηματα και εχουμε ανεση στο μεγαλωμα και στην πολλη βοηθεια που προσφερει κατα τα αλλα,του το αναγνωριζω.Να σκεφτεις μεχρι τωρα δεν εχει χρειαστει να κρατησει η να ταισει το μωρο κανενας αλλος,μονο οι δυο μας!!

αλλα μεταξυ μας ζουζουνακι,αυτον τον υπνο του μαλλον τον ζηλευω και λιγακι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:γι αυτο νευριαζω ακομη παραπανω!!!χεχεχε!

παω να μαγειρεψω και λιγο φαγακι..θα τα ξαναπουμε συντομα!υπομονη με τον μπεμπακο σας...θα στρωσει σιγα-σιγα και θα κοιμασαι πιο πολυ

οκ

αντε να ξεκουραστεις και λιγο

φιλακια

θα τα πουμε αργοτερα

ελπιζω να εχουμε και νεα απο το χαπακι

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???

εμεις πηγαμε για τον καρδιοτοκογραφο,σημερα ητανε πιο εντονοι οι παλμοι(εφτασε μεχρι 188) του και ειπαν οι νοσοκομες οτι ειναι καλο αυτο...αυριο το πρωι θα παμε στο γιατρο,και θα μας πει τι θα κανουμε...θα κανω και εξετασεις...

απο ψυχολογια ειμαι πολυ χαλια,σχεδον ολη μερα κλαιω...με εχει χαλασει παρα πολυ που ο γιατρος θελει να με παει στην αλλη κλινικη να γεννησω...(δεν μ'αρεσει καθολου,και ειδα και σημερα να μπαινοβγαινουν στο χειρουργειο...χωρις γαντια και αλλα και την γιατρο χωρις σκουφακι(αληθεια οταν γεννησατε οι γιατροι που ητανε μεσα δεν φορουσαν σκουφακι??)....με νευριασε και η μανα μου.....ολα μου φταινε...

76IGp3.png

ειναι κανεις μεσα?

χαπακι,λογικο ειναι να εισαι ετσι,ειναι η αγωνια των τελευταιων ημερων

δικαιολογεισαι,χωστα σε ολους:wink::wink::wink:

ΓΚΕΛΥ

να ΄μαι και εγώ

anybody here ????

κορίτσια για το θέμα του ύπνου ένα απο τα ίδια και εμείς, μιλάμε ακόμα και όταν σηκώνεται είναι σε νιρβάνα για κανένα 10λεπτο μέχρι να έρθει σε επαφή με το περιβάλλον. Δεν έχουν το μητρικό ένστικτο μάλλον αυτό είναι. Εμείς ως μάνες όλες μας οι αισθήσεις είναι στο τέρμα. ΠΟυ να μην ξυπνήσουμε με το πρώτο τσικ.

Και ο καημένος μου λέει τι να κάνω δεν το θέλω αλλά κοιμάμαι βαριά. Να με κλοτσάς.

Χάπι μου μην σκας όλα καλά θα πάνε. Δεν φορούσαν όλοι οι γιατροί σκουφάκι και μέσα στο χειρουργείο ήταν και πολλές νοσοκόμες. Για την ακρίβεια οι νοσοκόμες δεν φορούσαν σίγουρα τώρα για τους γιατρούς με το πανί που είχα μπροστά δεν τους έβλεπα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε???

Δεν σας ξεχνω, αλλα εχω πηξει τα μαλα λεμε!

Σιγα σιγα ελπιζω να ισιωσουμε και να την κανουμε για διακοπες...

Εχουμε δυστυχως θεματακι με την παλινδρομηση και ταλαιπωρειται πολυ το ζουζουνι μου μαζι με μας φυσικα...Δυστυχως μερικες φορες δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, κλαιει και βγαζει γαλα...Το κακο ειναι οτι κανει εμετο κυριως το δικο μου γαλα, επειδη με το θηλασμο ρουφαει πιο πολυ αερα... Η παιδιατρος μας υποστηριζει πολύ και συνεχιζουμε κανονικα αλλα ξερετε τι πικρα ειναι να πινει ποση ωρα με το μπουμπς και να το βγαζει μετα και παλι απο την αρχη!

οσο για τον υπνο ουτε μενα ξυπναει, τον βολευει κιολας που θηλαζω το βταδυ και ροχαλιζει ανευ προηγουμενου σαν να περναει ο υπερσιβηρικος μιλαμε....χαχαχααααα

Ευτυχως βοηθα λιγακι τα απογευματα να παρω καμια ανασα!

Τεσπα θα τα ξεπερασουμε ολα.

Κατα τ αλλα μεγαλωνουμε κι εχουμε ηδη γινει 6680!

Διακοπουλες θα κανετε??

Εμεις θα φυγουμε Πρεβεζα και λιγο Ηγουμενιτσα και περιχωρα (Παργα Συβοτα κτλ)

και αναμενουμε που θα παει ο παππους μπας και ακολουθησουμε...

σας φιλω και μου λειπετεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπουμπούκα μου που είσαι κορίτσι μου

τι κακό είναι αυτό με την παλινδρόμηση ρε γαμώτο που έτυχε ?

δεν σας είπε η γιατρός σε τι οφείλεται ? ΓΙα πόσο καιρό θα ταλαιπωρείται ακόμα ?

Μόνο που το σκέφτομαι να κλαίει μου σηκώνεται η τρίχα.

Υπομονή όλα καλά θα πάνε και θα είναι ένα κακό όνειρο. Μόνο θετικές σκέψεις να κάνεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Rose μου γλυκια καλησπερα...

Ασε ειναι να μην σου τυχει...Αυτο ειναι καθαρα τυχαιο αν θα ειναι παθολογικη η οχι μια κατασταση παλινδρομησης... Ολα τα μωρακια βγαζουν γουλιες απλα καποια εχουν πιο εντονο θεμα..

Αυτο θα σταματησει γυρω στον εκτο που θα ξεκινησουμε τροφουλες...Ως τοτε μας εχει δωσει σιροπακι να βοηθησει να μην ειναι οξινα τα υγρα που ανεβαινουν..

Αλλα ειλικρινα ποναει η καρδια μου οταν θελει τοσο να φαει αλλα ταυτοχρονα ανεβαινει το γαλα και κλαιει σπαρακτικα...

Θα το ξεπερασουμε ομως...

Εσυ τι κανεις?? Τι κουκλακι που εχει γινει ο μπεμπαρος σου! Λαμπετε στις φωτο

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Μπουμπού μου άσε πολύ δύσκολη κατάσταση, υπομονή και να ακούς ότι λέει ο γιατρός. Ο καιρός θα περάσει , τι έμεινε ακόμα. Κατάλαβες πόσο γρήγορα πέρασαν 3 μήνες ?

Εμείς είμαστε καλά ,μεγαλώνουμε και στρουμπουλένουμε.

Δεν μας έβαλες και εσύ καμιά φωτό να τον δούμε , 6680 κιλά άντρας έγινε τωρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?

θα ξεκινησω απο τη μπουμπου που σπανια πια μιλαμε. υπομονη κοριτσακι μου ολα θα φτιαξουν. βαλε και καμια καινουργια φωτο αμα προκανεις.

ροζουλα πως πας εσυ? ο μπεμπαρος οντως κουκλι.

εμεις την παρασκευή περασαμε ΤΕΛΕΙΑ, και δεν το περιμεναμε, της καναμε ενα μικρο παρτακι με λιγους και καλους, αλλα ηταν πολυ ωραια.

και χτες φυγαμε, πηγαμε σαλαμινιους νησους, στους γονεις του νικου που παραθεριζουν για να αφησουμε τη μικρη να παραθερισει κι αυτη μια εβδομαδα και ετσι τωρα ειμαστε ανευ τεκνου. ΧΑΛΑΡΩΣΗηηηη

4Rnfp3.png

καλώς την σμουτς , να την χαίρεστε και από εδώ

κουκλίτσα είναι μέσα στο λευκό φορεματάκι.

Τυχερή άρχισαν οι διακοπές σου, εμείς φεύγουμε 7/8 έχουμε ακόμα 2 εβδομάδες. Μέχρι τότε υπομονή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κι εμεις 9/8 φευγουμε. δεν ξεκινησα ακομα αδεια. απλα επειδη εκλεισε ο παιδικος, θα μεινει μια εβδομαδα στους γονεις του νικου και αλλη μια στους δικους μου μεχρι να παρουμε κι εμεις αδεια και να παμε να διακοπαρουμε οι τρεις μας για δυο εβδομαδες.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...