Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τα ράμματα απορροφήθηκαν από τον οργανισμό. Είναι καινούργιο σύστημα αυτό.

όταν γύρισα στο σπίτι δε σαν να μην γέννησα από πόνο. συνέχισα μονο να παίρνω κάτι χάπια για συσπάσεις στην μήτρα τον σίδηρο μου και το ασβέστιο και κάτι ενέσεις αντιπηκτικές που μου έκαναν και στην κλινική.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελπιζω κι εγω να κανω βολτουλες .....ξερετε τι με αγχωνει περισσοτερο αν τελικα γεννησω στην κλινικη που μου λεει ο γιατρος θα εχω μαλλον το μωρακι μαζι μου και αναλαμβανεις απο την αρχη να τα κανεις ολα...και δεν ξερω αν θα μπορω...γι'αυτο ρωταω κιολας αν πονας πολυ...

76IGp3.png

τα ράμματα απορροφήθηκαν από τον οργανισμό. Είναι καινούργιο σύστημα αυτό.

όταν γύρισα στο σπίτι δε σαν να μην γέννησα από πόνο. συνέχισα μονο να παίρνω κάτι χάπια για συσπάσεις στην μήτρα τον σίδηρο μου και το ασβέστιο και κάτι ενέσεις αντιπηκτικές που μου έκαναν και στην κλινική.

οχι αλλες ενεσεις...δεν τις αντεχω αλλοοοοοοοοοοοοο

76IGp3.png

δεν είναι τίποτα αυτές οι ενέσεις , εγώ τις έκανα μόνη μου και να φανταστείς τρέμω τις βελόνες.

τώρα για αυτό που λες αν θα μπορείς να κρατήσεις το μωράκι σου στην κλινική θα μπορείς αν κρίνω από μένα απλά θα τα κάνεις όλα με αργές κινήσεις. γιατί δεν θα μπορείς να σηκώνεσαι εύκολα από το κρεβάτι. αυτό ήταν το μόνο σπαστικό, τα κρεβάτια τους βούλιαζαν και όταν ήθελα να σηκωθώ ήταν δύσκολο. αλλά μετά τα πρώτα βήματα που το σώμα ίσιωνε όλα ήταν καλύτερα. εσύ γιατί θα κάνεις καισαρική τελικά ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

δεν είναι τίποτα αυτές οι ενέσεις , εγώ τις έκανα μόνη μου και να φανταστείς τρέμω τις βελόνες.

τώρα για αυτό που λες αν θα μπορείς να κρατήσεις το μωράκι σου στην κλινική θα μπορείς αν κρίνω από μένα απλά θα τα κάνεις όλα με αργές κινήσεις. γιατί δεν θα μπορείς να σηκώνεσαι εύκολα από το κρεβάτι. αυτό ήταν το μόνο σπαστικό, τα κρεβάτια τους βούλιαζαν και όταν ήθελα να σηκωθώ ήταν δύσκολο. αλλά μετά τα πρώτα βήματα που το σώμα ίσιωνε όλα ήταν καλύτερα. εσύ γιατί θα κάνεις καισαρική τελικά ?

τα υγρα ειναι ελαχιστα και ο πλακουντας σε δραματικη κατασταση δεν μπορουμε να ζορισουμε το μωρακι με τιποτα....

καλε και τωρα κανω ενεσεις ηπαρινες,αλλα εχω κανει τοσες πολες που δεν τις αντεχω αλλο....

76IGp3.png

δεν ξερω αν σας προλαβα μεσα

ροουζ,συμφωνω μαζι σου,η ψυχολογια ειναι πανω απο ολα

εγω πονουσα και δεν ειχα και το μωρακι μου μαζι μου

αλλες στο δωματιο ,πονουσαν και μουρμουριζαν πολυ περισσοτερο

χαπακι

δεν υπαρχει κανονας,καθε ατομο βιωνει διαφορετικα τον πονο

δεν κοβουν ραματα πλεον,και μορεις με την γαζα που σου βαζουν να πλυθεις απο την πρωτη μερα,αν και εχεις τον καθετηρα ,οπιοτε ερχονται οι νοσοκομες και σε πλενουν αυτες στο κρεββατι την πρωτη μερα

οι πεντε μερες ειναι το οριακο διαστημα που χρειαζεσαι για να εισαι καλα

οταν πας σπιτι σου,εισαι αρκετα καλα και μπορεις και το μωρακι σου και τον ευατο σου να περιποιηθεις

βαβαια καλα ειναι να εχεις εξασφαλισει βοηθεια στις υπολοιπες δουλειες του σπιτιου για τις πρωτες μερες για να δωσεις στο σωμα σου την ευκαιρια να ανακαμψει

οι σαραντα μερες δεν ειναι τυχαιες

και μην ξεχνας οτι εκτος απο τα ραμματα,ειναι και οι ορμονες που θελουν προσοχη

φιλακια,παω να ταισω και με λιγη τυχη μπορει και να κοιμηθουμε αποψε

χαπακι

ολα να σου πανε καλα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

αααχ,κοριτσια δεν σας προλαβα...

εφυγα γιατι επρεπε να κανω την αποστειρωση κι η μικρη μας ζητησε ξαφνικα γαλα!!!

Ροουζ,ναι,πρεπει να το βγαζεις για να ουρησεις κλπ,γι αυτο και στο σπιτι-βραδυ δεν φοραω!!αν δεν θες να βαζεις μεσα το δαχτυλο(που δεν μπαινει ακριβως)υπαρχουν κι αυτα με το απλικατερ!

ειναι βολικα τα ατιμα!!

Χαπι μου,μην φοβασαι να εχεις το μωρακι διπλα σου!Εγω τα καταφερα απο την πρωτη στιγμη και σκεψου οτι οταν πηγα πρωτη φορα τουαλετα μετα την γεννα,πηγα να λιποθυμισω..με κραταγε ηδη ο αντρας μου και η πεθερα μου και ετρεξαν να με κρατησουν αλλοι 2!!!!!!

ομως με το μωρο τα καταφερα απο το πρωτο βραδυ...ειναι υπεροχη αισθηση να το φροντισεις εσυ!!

και εγω οταν γεννησα δεν χρειαστηκα καμια βοηθεια , ουτε παυσιπονο δεν εβαλα μονο λιγο ντεπον πηρα τις δυο πρωτες μερες για να μην με πιασει κανας πονος.

Κοριτσια αγορασα απο την chicco τον αναρωφητη μυτης και ειναι ειναι τελειος.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα φαιρυ!!

τι κανετε??Ολα καλα με τις μυξουλες??

εμεις εχουμε το otrisalin,κι αυτο πολυ καλο ειναι!!

εγω μολις σηκωθηκα,ειναι η ωρα για γαλα και της το δινει ο μπαμπας της!!Παντως ρε κοριτσια,δεν ξερω οι δικοι σας αλλα ο δικος μου ενω με βοηθαει παρα πολυ στο θεμα υπνου ειναι αλλο πραγμα...Σαν κουτσουρο ταβλιαζεται,δεν ακουει τιποτα,καμπαναριο διπλα στο αυτι του θελει...με εκνευριζει αυτο τωρα με το παιδι παρα πολυ!!!Αφου λεω οτι αν χρειαστει να τον αφησω με την κορη του βραδυ,θα πρεπει το παιδι να κλαψει για να την ακουσει και να την ταισει!!

καλημερα φαιρυ!!

τι κανετε??Ολα καλα με τις μυξουλες??

εμεις εχουμε το otrisalin,κι αυτο πολυ καλο ειναι!!

εγω μολις σηκωθηκα,ειναι η ωρα για γαλα και της το δινει ο μπαμπας της!!Παντως ρε κοριτσια,δεν ξερω οι δικοι σας αλλα ο δικος μου ενω με βοηθαει παρα πολυ στο θεμα υπνου ειναι αλλο πραγμα...Σαν κουτσουρο ταβλιαζεται,δεν ακουει τιποτα,καμπαναριο διπλα στο αυτι του θελει...με εκνευριζει αυτο τωρα με το παιδι παρα πολυ!!!Αφου λεω οτι αν χρειαστει να τον αφησω με την κορη του βραδυ,θα πρεπει το παιδι να κλαψει για να την ακουσει και να την ταισει!!

καλημερα κοριτσια

και ο δικος μου αντρας το ιδιο

οσες φορες επρεπε να τον ξυπνησω γιατι δεν μπορουσα αλλο,αφου τον φωναξα 2-4 φορες ,του εριξα κλωτσια

πως να τον αφησω μονο του με το παιδι?

και καλα οταν απλα πεινανε,οταν κανουν γουλιτσες?

οταν πνιγονται και θελουν σηκωμα?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

κι ομως ζουζουνακι,σκεφτομαι οτι ισως πρεπει να τους αφησουμε για να παρουν τα χαμπαρια τους..μονο ετσι θα ενεργοποιηθουνε,γιατι τωρα σου λενε ειναι η μαμα εδω οποτε ααααααν χρειαστει τη βοηθεια μας θα μας φωναξει οσο και να κοιμομαστε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...