Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπερουδιαααααα,

smouts μου,πολυχρονη η Ηλιανα,χτες ειχατε τα γενεθλια..κανατε παρτακι???

Ροουζ,εγω χρησιμοποιω ταμπον εδω και 10ετια!!Με βολευουν παρα πολυ.Χρησιμοποιω τα ob normal και τα tampax με το απλικατερ καθημερινα,ιδιως οταν ειμαι εκτος σπιτιου!!Στην θαλασσα τα χρησιμοποιω σπανια,γιατι αποφευγω να κανω μπανιο με περιοδο αλλα καμια φορα οταν ειμαι στις 2 τελευταιες μερες και τυχει...κανω υποχωρηση κι απολαμβανω το μπανακι!!!

Αν το αλλαζεις συχνα,καθε 2-3 ωρες αναλογα και την ροη βεβαια,δεν υπαρχει προβλημα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ χρόνια λέω ότι θα το δοκιμάσω και τελευταία στιγμή φοβάμαι

πως καταλαβαίνεις ότι έχει γεμίσει και πρέπει να το αλλάξεις ?

Φοβάμαι ότι δεν θα είμαι χαλαρή και δεν θα μπορώ να το βγάλω με αποτέλεσμα να πανικοβληθώ. Γιατί λέει πρέπει να είσαι χαλαρή για να μην το σφίγγεις.

Σου έχει τύχει καμιά φορα να μην βγαίνει ? ΓΙα αρχή τι μέγεθος παίρνεις ?

Έχω τόσες απορίες και γιαυτό φοβάμαι να δοκιμάσω και από την άλλη η σερβιέτα δεν αντέχεται με τόση ζέστη και να είσαι εκτός σπιτιού.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

hello,

ποτε δεν μου ετυχε να μην βγαινει!!!

ποτε δεν δυσκολευτηκα να το βαλω,ακομη και τις τελευταιες μερες που ειναι πιο στεγνα εκει κατω!!!

εγω παντα επαιρνα το νορμαλ απο την πρωτη στιγμη..

το καταλαβαινεις γιατι νιωθεις την υγρασια...μπορεις να φορας κι ενα σερβιετακι για χτρα προστασια και εισαο οκ!

δεν ξερω ρε γαμωτο,εγω νιωθω πιο καθαρη.

Βεβαια το βραδυ κυριως αλλα συχνα και οταν ειμαι σπιτι φοραω σερβιετες!

μην φοβασαι..ειναι μεχρι να το τολμησεις,μετα παιχνιδακι

καλώς την μαρσολαν και σε περίμενα , λέω από λεπτό σε λεπτό θα κάνει την εμφάνιση της. λες δηλαδή να το τολμήσω ? διάβασα ότι το βγάζεις πριν πας στην τουαλέτα ισχύει ?

δηλαδή αν πάω για κατούρημα πρέπει να το αφαιρέσω ? όσες φορές και αν χρειαστεί ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα κουκλιτσες....

ροουζ εγω φοραγα παλιοτερα μεχρι που πηγα στο γιατρο και ανακαλυψαμε την ενδομητριωση ,οποτε και μου τα απογορευσε οριστικα....

εγω επερνα τα ob τα νορμαλ...και καθε περιπου 2 ωρες το αλλαζα,εκτος και αν ημουνα εκτος σπιτιου....καλο ειναι να μην τα φορας ολη μερα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου χάπι μου, δεν έχω σκοπό να τα φοράω όλη μέρα ούτε και κάθε μέρα

υπάρχουν στιγμές όπως μια βόλτα στην αγορά για ψώνια που δεν μπορείς να κάνεις γιατί τρέχει σαν τρελό το αίμα. Αλλά και πάλι αν είναι να έχω το άγχος να βρω τουαλέτα κάθε 2 ώρες δεν λέει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

όχι δεν το τόλμησα ποτέ γιατί πρώτον ανατριχιάζω στην ιδέα να βάλω τα χέρια μου μέσα και δεύτερον δεν ήξερα κατά πόσο είναι ασφαλές να μένει το αίμα μέσα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καθετήρα σου βάζουν λίγο πριν την καισαρική μέσα στο χειρουργείο

εγώ σηκώθηκα από το πρώτο 24 με λίγο πόνο .μπάνιο όλο το σώμα έκανα αφού βγήκα από την κλινική.αλλά κάποιες κοπέλες εκεί τους επέτρεπαν να κάνουν από την 2 μέρα. εμένα δεν με άφησε η γιατρός μου. αλλά σημαντικό ρόλο παίζει τι καθαρισμό θα σου κάνει ο γιατρός την ώρα της καισαρικής. εμένα με είχε καθαρίσει καλά και μετά δεν είχα αίμα πολύ. ούτε κομμάτια που πονάνε. πονάς φυσιολογικά στην τομή αλλά όχι ότι πεθαίνεις. ειδικά αν δεν είσαι από τους ανθρώπους που μουρμουρίζουν και κλαίγονται συνέχεια. ξέρεις ποιους λέω , αυτούς που θέλουν όλη την προσοχή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κοιτα εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι τα ταμπον δεν ειναι καλα γιατι γυρνανε το αιμα πισω...γι'αυτο μου ειχε απαγορευση να ξαναβαλω....

ποσες μερες εμεινες στο μιαιαευτηριο???

δλδ θα κανω μπανιο μετα απο 3-4 μερες?..γκρρρρρρρ πως θα αντεξω......

εσυ εκανες επισκληριδιο ή ολικη???

και κατι που δεν θυμαμαι αν σε εχω ξαναρωτησει εσυ γιατι εκανες καισαρικη?

76IGp3.png

κοίτα όπως και να το κάνεις δεν είσαι και στην καλύτερη σου οπότε δεν θα έχεις αντοχές για μπάνιο ολόκληρη. Εγώ πλενόμουν από την μέση και κάτω και αυτό με προσοχή και πετσέτες να μην βρέξω την τομή. Και πάλι σου λέω ότι κάποιες κοπέλες τους επέτρεπαν να κάνουν. Εϊναι στον γιατρό και τι φοβίες έχει ο καθένας. Εμένα η δική μου είναι υπερβολική σε όλα της. Εγώ καισαρική έκανα γιατί μετά από 12 ώρες στην αίθουσα των οδυνών το μωρό δεν κατέβαινε με τίποτα. Εϊχα περάσει την ΠΗΤ.

Έκανα επισκληρίδιο και ήμουν ξύπνια την ώρα της γέννας και μου έφεραν στην αγκαλιά τον μικρούλη για λίγα δεύτερα γιατί η θερμοκρασία είναι χαμηλή στο χειρουργείο και τον πήραν μην κρυώσει. Μου έκαναν πρώτα μια ένεση ξυροκαίνης για να μην πονέσω στην μέση και μετά την επισκληρίδιο. Ένα μικρό τσούξιμο μόνο ένιωσα.

Στην κλινική έμεινα 5 νύχτες και 4 μέρες γιατί έκανα καισαρική 9:30 το βράδυ και έτσι έφαγα μια μέρα στην αίθουσα τον οδυνών. Οι κλινικές μετράνε νύχτες και όχι μέρες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσια

εχω τον μπεμπη διπλα μου,κοιματε κι εγω δουλευω

δεν περιμενα να βρω καμια μεσα τετοια ωρα!!!

χαπακι γιτι ρωτας για την καισαρικη?

οπως ειπα ακι σε μια φιλη μου που ειναι εγκυος στον εβδομο,η καισαρικη απο μονη της ειναι μια εγχειρηση

ακομη δεν εχει υπαρξει ανθρωπος που να βγει απο το χειρουργειο,και να μην ποναει εστω και λιγες ωρες.......

το πρωτο 24ωρο πονας..........αλλα...............σου δινουν τοσα φαρμακα ,που ανταπεξερχεσε.......,καταρχην ,εχεις ακομη την επισκληριδιο και οταν εσυ πονας αρκετα,πατας την συσκευη που εχεις στην διαθεση σου και παιρνεις δοση φαρμακου,αν αυτο δεν σε φτασει ,σου κανουν ενεση ή σου δινουν χαπι,οτι εχει πει ο γιατρος σου

με λιγη ψυχραιμια,ολα ξεπερνιουνται

καθετηρα ,εγω ειχα ολη την πρωτη μερα,μου τον εβγαλαν στα μισα της δευτερης

την δευτερη μερα πας τουαλετα με βοηθεια,γιατι πονας

την τριτη μερα κανεις και μπανιο,και σηκωνεσαι μονη σου

αυτα...........

και θυμησου.....αν εξαιρεσεις τις πρωτες ωρες μετα το χειρουργειο.....μετα ολα ξεχνιουνται ,οταν σου φερνουν το μωρουδελη σου,να το δεις ,να το θηλασεις.......

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

γκελυ μου τι κανετε???ο μπεμπουλης καλα???καισαρικη θα κανω κι εγω...γι'αυτο κανω τοσες ερωτησεις....

οσο για τον πονο καταλαβαινω οτι την 1η μερα πονας ....

αλλα μετα που πας σπιτι μπορεις να τα κανεις μοονη σου και να φροντιζεις το μωρακι σου ή χρειαζεσαι και καποιον μαζι σου....???τα ραμματα πεφτουν μονα τους ή πας στο γιατρο να σου τα κοψει?

76IGp3.png

γειά σου Γκέλυ. εγώ δεν χρειάστηκα ποτέ βοήθεια να κάνω το οτιδήποτε.

Ούτε στην τουαλέτα ούτε ακόμα για να σηκωθώ από το κρεβάτι. Οι δικοί μου έλεγαν τι πράγμα είσαι εσύ, να μην ζητάς βοήθεια. Και εγώ έλεγα γιατί δεν είμαι άρρωστη , γέννησα. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Στο ίδιο δωμάτιο με μένα ήταν άλλα 3 κορίτσια. Η 2 ειδικά όλη μέρα μουρμούριζαν και βόγκαγαν. Εγώ ούτε κιχ δεν έκανα. Αν ένοιωθα πόνο ζητούσα το παυσίπονο μου και ήμουν οκ. Βόλτες έκανα όλη μέρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...