Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αν μπεις στο φειςμπουκ στο προφιλ μου, στις φωτο μου, εχω ενα αλμπουμακι που ειναι μονο για τα κοριτσια εδω μεσα, και εχει διαφορες φωτο για πραγματα που συζηταμε κατα καιρους. Σε ανοιξα κι εσενα σημερα να το βλεπεις. Η εφη εισαι ετσι?

ναι αυτη ειμαι ....

θα μπω αργοτερα να το δω,παω προς το παρον να κανω καμια δουλιτσα σιγα σιγα ,μην ερθει και το παιδι μου σπιτι και αρχισει να σκεφτεται οτι εχει την πιο ακαματρα μανα ....να νοιωσει και ασχημα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα, τι έγινε ήρθα εγώ και φύγατε όλες ?

από μπανιέρα εγώ έχω αυτή

http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1666

την έχω κατα βολευτεί λέμε, κάθεται ο μικρός σαν πασάς και δεν κουνιέται όσο τον μπανίζω.

όσο για τα κιλά έχω να χάσω ακόμα 9. Μου έμειναν 6 από την εγκυμοσύνη και άλλα 3 που είχα πάρει προ εγκυμοσύνης λόγο διακοπών και πρέπει να φύγουν. Σύνολο 9 δεν είναι και λίγα. Από Σεπτέμβρη θα ξεπαγώσω το 3μηνο που μου έμεινε από το συμβόλαιο που είχα στο γυμναστήριο και ελπίζω να φύγει και η χαλάρωση που με σκοτώνει περισσότερο.

Από περίοδο κορίτσια εσείς πως πάτε ? εμένα νομίζω ότι μου ήρθαν πάλι σήμερα για 2 φορά από την μέρα που γέννησα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εμενα μου ερχεται κανονικα περιοδος , μου ηρθε μια φορα πριν σαραντησω και μια αυτο τον μηνα ακριβως την ημερομηνια που γεννησα .Νομιζα οτι θα ξεπριστω αλλα δεν το ειδα .Φταιει μαλλον ο θηλασμος.

Γυμναστικουλα εγω ξεκιναω χαλαρα εδω σπιτι σιγα σιγα γιατι Σεπτεμβριο θα εχω τα βαφτισια.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Εμένα μου ήρθαν πρώτη φορά μια εβδομάδα μετά τον σαραντισμό και σήμερα μου έδωσε σημάδι. Ακριβώς ίδια ημερομηνία με τον προηγούμενο μήνα. Ελπίζω να έρθει κανονικά χωρίς κόλπα γιατί έχω κανονίσει διακοπές αρχές Αυγούστου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κορίτσια,δεν έχω χρόνο ούτε να αναπνεύσω με την μπεμπούλα!!!Ενώ τα πηγαίναμε πολύ καλά με τον θηλασμό μου μάτωσαν οι θηλές.Παρήγγειλα όμως ένα υπέροχο θήλαστρο επαγγελματικό κι έτσι τις δίνω 2 μέρες το γαλατάκι μου με το μπιμπερό και 1-2 μέρες θηλάζω κι έτσι ευχαριστιέται το γαλατάκι της μανούλας!!Βέβαια είμαι τυχερή γιατί έχω βγάλει αρκετό γάλα.Όταν όμως κλαίει και πεινάει πάντα της δίνω και συμπλήρωμα περίπου 20-30 ml.Μια χαρά τα δέχεται και τα δυο!!Είναι καλοφαγού μέχρι τώρα!!!Από εκεί και πέρα βλέπουμε πώς θα πάει με τα κιλά,γιατί είναι μικροσκοπική η γλυκούλα μου!!!

Διαφημίσεις

Ευούλα μου κάνε υπομονή , κάθε αρχή και δύσκολη σε λίγο καιρό θα μπεις σε πρόγραμμα.

Χάπι μου μετράς αντίστροφα , άντε με ένα πόνο και σύντομα να έχεις το μωράκι σου αγκαλιά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσια

ευη η καλυτερη επουλωση γινεται με το ιδιο το γαλα

ζουλα τις θηλες και απλωσε το παντου

και καλο κουραγιο......

χαπακι ,να περασεις καλα αυτες τις μερες που το εχεις στην κοιλια

απο την χαρα της προσμονης για το μεγαλο γεγονος υποτιμουμε αυτες τις μερες που ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι αρχηγοι και το παμε οπου θελουμε ,οποτε θελουμε ,μεσα στην κοιλια

ροουζ,τι κανεις πουλι μου.....

εγω κοριτσια χθες εκει που ξαπλωσα καποια στιγμη,νομιζω ηταν 3-4 η ωρα το βραδυ,αισθανθηκα ενα φτερουγισμα στην καρδια και μια δυσφορια και με επιασε πανικος ,αν παθω κατι,ποιος θα προσεξει το παιδι μου?

τελος παντων

χθες καναμε την πρωτη μας βολτα,πηγαμε για καφε στο verde στου παπαγου

ηταν μια χαρα ησυχος

καλα ηταν,ειχε πολυ συμπραγκαλο βεβαια για κουβαλημα,αλλα πηρα μια ανασα,οτι μπορω να παω και καπου,και οτι δεν ειμαι εγκλωβισμενη στους τοιχους του σπιτιου

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Γκέλυ μου είμαι μια χαρά , έχω κάνει τον μικρό μοντέλο από το να βγαίνω φωτό μαζί του όλη την ώρα. Μια έτσι μια αλλιώς.

Αυτό το φτερούγισμα μου θυμίζει αυτό που είχε και η μπουμπου στην αρχή τις πρώτες μέρες που γέννησε. Δεν θυμάμαι πως το λένε. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία δεν έχεις τίποτα και μην κάνεις χαζές σκεψεις. Όλες οι μανούλες έχουμε αυτή την αγωνία. Αλλά κράτα το σε φυσιολογικά πλαίσια. Όλα θα πάνε καλά και εσύ θα είσαι γερή να χαρείς τον μπέμπαρο σου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπέρα.!

όσον αφορά στην περίοδο εμένα τα λόχεια δεν έχουν σταματήσει καθόλου (και κοντεύω να σαραντήσω)...

είμαι πολύ αγχωμένη. από χθες το απόγευμα ο μικρός ξαφνικά έχει πράσινες κενώσεις και έχω κατασκάσει :cry: Σας έχει τύχει εσάς τίποτα τέτοιο;;

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

emena panta πρασινα κακα κανει..μπορει να ειναι και το γαλα το ναν της νεστλε ..που της δινω..ο γιατρος παντως που του το ειπα δεν ανησυχησε καθολου!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλησπέρα.!

όσον αφορά στην περίοδο εμένα τα λόχεια δεν έχουν σταματήσει καθόλου (και κοντεύω να σαραντήσω)...

είμαι πολύ αγχωμένη. από χθες το απόγευμα ο μικρός ξαφνικά έχει πράσινες κενώσεις και έχω κατασκάσει :cry: Σας έχει τύχει εσάς τίποτα τέτοιο;;

Stefan μην ανησυχεις. Ακόμα δεν εχουν ρυθμιστεί πλήρως αλλά μπορεί και να χρειάζεται να τον αφήνεις παράπανω σε κάθε μαστο για να παίρνει και πιο λιπαρό γάλα. Η συμβουλος θηλασμού που έχω μου το είπε. Αν δεν εχουν παρει πολυ λιπαρό γαλά από το στηθος και έχουν πιει πιο πολύ πρωτόγαλα κάνουν πιο πράσινα κακάκια. Το λιπαρό γάλα βγαίνει μετά το 15'. Δοκίμασέ το μήπως φταίει αυτό. Με τα λόχεια κι εγώ το ιδιο έχω και την Τρίτη πάω γιατρό :confused::shock:. Πως θα με εξετάσει???

Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

και εμένα τα κακά του είναι πράσινα

πάντα ήταν πράσινα. όσο για τα λόχεια εμένα σταμάτησαν μετά τον 40 και μια εβδομάδα μετά αδιαθέτησε κανονικά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμενα κοριτσια ο μπεμπης κανει μοσταρδι που ειναι το φυσιολογικο

τα πρασινα συνηθως ειναι με το γαλα θηλασμου,απο τους κολικους,ή αν εχει κρυωσει

γενικα ομως δεν ανησυχεις ,εκτος αν συνοδευονται και απο αλλα συμπτωματα

γκρινια,πονακια,δεκατα,τετοια

οσο για τα λοχεια,εγω κοριτσια ειχα 15 μερες,μετα τιποτα

ο γιατρος μου ειπε ,οκ,τι θες να στεγνωσεις και να θες σιδηρο?

την δευτερα κι εγω εχω γιατρο,απο τοτε που σαραντισα ,δεν πηγα στον γιατρο

επισης δεν εχω και περιοδο ακομη:?:?:?:?

τι να πει κανεις,καθε γυναικα διαφορετικη

εμεις κοριστια σε 10 μερες θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

τώρα που το λες Γκέλυ μουσταρδή θα τα έλεγα και εγώ τα κακά του και όχι πράσινα.

Νομίζω την είχαμε ξανά κάνει αυτή την συζήτηση. Από την αρχή τα κακά του είχαν το ίδιοι χρώμα. Κιτρινομουσταρδή πω τι είπα τώρα. Σαν την Μοιραράκη ακούστηκα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...