Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ζουζουνακι ροουζ και μαρσολανακι σας ευχαριστω πολύ γι αυτά που μου γράψατε, πραγματικά 'ετσι είναι.

Ζωήτσα να τα εκατοστησεις και από εδώ, να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Χαπακι με το καλό ο ερχομος του μπεμπη σου, και εγώ νωρίτερα γεννησα, να μην σε ανησυχει αυτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρσολαν μου ναι όλες μας ξέραμε πόσο δύσκολα θα είναι αλλά όπως καταλάβαμε η θεωρία είχε διαφορά από την πράξη. Νεφέλη μου κάνε ότι μπορείς αλλά να ξέρεις ότι ακόμα και αν χρειαστεί να το σταματήσεις δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. όπως ορθά είπε η μαρσολαν 2 μήνες ήταν υπέρ αρκετοί , φαντάσου να μην έδινες καθόλου. Και εμείς που δεν θηλάσαμε περάσαμε από αυτό το στάδιο αλλά το ξεπεράσαμε. Και σκέψου ότι εμείς δώσαμε ούτε 15 μέρες από το γάλα μας.

Γκελυ μου πως τα πας ? προσαρμόστηκε καθόλου ?

ροουζ ,δεν ειδα οτι ησουν μεσα

αστα πως τα παω

τρωει σαν τρελλος,πειναει και κλαιει με στριγκλιες οχι στις 3 ωρες που λεει ο γιατρος ,αλλα στις 2-2,5 ωρες,δεν τον προλαβαινω

αλλα,κοιματε ολη την μερα και το βραδυ θελει χερια και βολτες

καποιες φορες ειναι κολικοι

καποιες φορες ομως δεν ξερουμε τι ειναι,νομιζουμε οτι απλα του αρεσει....

κοιμαμε 3-4 ωρες την μερα και οταν δεν ταιζω,δεν αλλαζω πανες κτλ. τοτε δουλευω......αυτα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ροουζ ,δεν ειδα οτι ησουν μεσα

αστα πως τα παω

τρωει σαν τρελλος,πειναει και κλαιει με στριγκλιες οχι στις 3 ωρες που λεει ο γιατρος ,αλλα στις 2-2,5 ωρες,δεν τον προλαβαινω

αλλα,κοιματε ολη την μερα και το βραδυ θελει χερια και βολτες

καποιες φορες ειναι κολικοι

καποιες φορες ομως δεν ξερουμε τι ειναι,νομιζουμε οτι απλα του αρεσει....

κοιμαμε 3-4 ωρες την μερα και οταν δεν ταιζω,δεν αλλαζω πανες κτλ. τοτε δουλευω......αυτα

ποιες 3 ωρες ζουζουνακι μου?????Εδω η δικια μου που κοντευει 2.5 μηνων και ζηταει πολυ συχνα στο 2ωρο-2.5ωρο!!!!Εσενα ειναι και μικρουλης ακομη και μαλλον βιαζεται να μεγαλωσει το παλικαρι σου:)τωρα με την ζεστη κιολας...διψανε και γκρινιαζουν για φαι ακομη συχνοτερα!!!

υπομονη....οσο περισσοτερο μπορεις!!!

Νεφελιτσα μην σκας γλυκεια μου μια χαρα τα καταφερες με τον θηλασμο και δυο μηνες ειναι αρκετο που εδωσες μονο δικο σου.

Εμενα η δικια μου στο στηθος πιο πολυ θελει να ειναι για να ηρεμει , θα κοιταξω να θηλαζω μονο βραδυ και πρωι περισσοτερο για να ηρεμει η ιδια.

Και ναι κοριτσια δεν πρεπει να γκρινιαζουμε απλα να λεμε δοξασε ο θεος για το μωρακι μας , νομιζω οτι η ζωη θα ηταν ακομα πολυ αδεια χωρις την μπουμπου μου , νιωθω πολυ τυχερη που την εχω.

Στο θεμα των κιλων δεν ξερω αλλα νομιζω οτι επειδη θηλαζω εχω πριστει θα δειξει αμα σταματησω να θηλαζω.

Σμουτσακι ποσο τις εκλεισες τις μπουμπουνιερες και απο που ? ποσα ατομα θα καλεσετε ? ακομα ψαχνουμε για τραπεζι μετα . Που θα το κανετε ? εμεις λεγαμε για ενα μαγαζι στην παραλιακη αλλα ακομα ειμαστε σε αναζητηση γιατι εχουμε αρκετα ατομα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαιρυ μου,τι να σου πω...εγω στις φωτο σου παντως μια χαρα κουκλα σε βλεπω κι εσενα και την ροουζ!!!ενταξει κοιλιτσα χαλαρουλα εχουμε ολες,ακομη κι εγω τωρα που πηρα ξανα κιλα φαινεται στην κοιλιτσα η διαφορα!!!Εεεε,λιγο γυμναστηριακι απο Σεπτεμβρη(τωρα δεν αντεχεται με τιποτε)

Διαφημίσεις

Σμουτςακι,εγω γιατι δεν βλεπω τα προσκλητηρια οεο???

γιατι το αλμπουμ το εχω βαλει να το βλεπουν μονο τα κοριτσια απο εδω μεσα και προχτες που εβαλα εσενα και τη χαπι, αντι να σας βαλω να το βλεπετε, το εκανα να μην το βλεπετε, να ειναι κρυφο. το εφτιαξα τωρα, θα μπορεις να το δεις. το αλμπουμ λεγεται baby room

Σμουτσακι ποσο τις εκλεισες τις μπουμπουνιερες και απο που ? ποσα ατομα θα καλεσετε ? ακομα ψαχνουμε για τραπεζι μετα . Που θα το κανετε ? εμεις λεγαμε για ενα μαγαζι στην παραλιακη αλλα ακομα ειμαστε σε αναζητηση γιατι εχουμε αρκετα ατομα .

ρε κοριτσια δεν τις εκλεισα ακομη γιατι ειναι πολυ αρκιβες και ο αντρας μου γκρινιαζει. τελικα λέμε να κλεισουμε το φορεματακι. κοστιζει 2,5 ευρω αν τις παρω εετοιμες οπως την ειδατε στη φωτο, ή 2 αν τις φτιαξω εγω, δηλαδη μου στειλουν ολα τα υλικα, και ασχοληθω εγω να τις φτιαξω ετσι οπως τις βλεπετε. αλλα και παλι 2 ευρω και να ασχοληθω εγω, ακριβες μου φαινονται

θα καλεσουμε γυρω στα 180 ατομα, μαλλον, πολυ στενους συγγενεις (αλλα εχουμε μεγαλα σογια και οι δυο) και τους κολλητους μας, αντε και μερικους συναδελφους που εχουμε σχεση.

τραπεζι δεν θα κανουμε γιατι βγαινει πολυ, οποτε μετα τη βαπτιση θα παμε μονο οι γονεις, παπουδες κουμπαροι για φαγητο και το βραδυ θα κανουμε ενα παρτυ στον κηπο μονο για τους φιλους μας και μερικα ξαδελφια της ηλικιας μας. ετσι το εχουμε σκεφτει. ελπιζουμε να μας βγει καλα, κυριως απο θεμα καιρου

4Rnfp3.png

ποιες 3 ωρες ζουζουνακι μου?????Εδω η δικια μου που κοντευει 2.5 μηνων και ζηταει πολυ συχνα στο 2ωρο-2.5ωρο!!!!Εσενα ειναι και μικρουλης ακομη και μαλλον βιαζεται να μεγαλωσει το παλικαρι σου:)τωρα με την ζεστη κιολας...διψανε και γκρινιαζουν για φαι ακομη συχνοτερα!!!

υπομονη....οσο περισσοτερο μπορεις!!!

εχεις δικιο γλυκεια μου

δεν ειναι οτι δεν θελω να τον ταιζω,απλα μετα βαραινει και κανει εμετουδακια

αυτα δεν θελω

παντωσ σημερα κοιματε ολη μερα...........το βραδυ λοιπον εχουμε δρομολογιο

ψαχνω να βρω τι τον ενοχλει,την νυχτα και δεν μπορω

το σκοταδι,η ησυχια,δροσιζεται και ζωηρευει?δεν μπορω να καταλαβω

αναψα φωτα...τιποτα

εβαλα τηλεοραση,εβαλα ραδιοφωνο....τιποτα

ανοιξα παραθυρα...τιποτα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλησπέρα και από εμένα

Νεφέλη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ μόνη μου είμαι και ώρες ώρες είναι πολύ δύσκολα :cry: υπομονή... όσο για το θηλασμό καθόλου να μη στεναχωριέσαι, 2 μήνες αποκλειστικά γάλα της μανούλας είναι πολύ καλό.

εμένα κιλά μου έχουν μείνει 5 ακόμη και δε νομίζω ότι θα τα χάσω σύντομα... τρώω αρκετά :oops:

Εύη να σου ζήσει το μωράκι σου.! Υγεία και ευτυχία σε όλη την οικογένεια!

krEEp3.png

IjZep2.png

καλησπερα και απο μενα ....αυτη η ζεστη δεν αντεχεται...

εβη μου να σου ζησει το μωρακι σου !!!

οι περισσοτερες απ'οτι διαβασα ετοιμαζεστε για βαπτισεις....

ρε κοριτσακια με εχει πιασει μια ανυπομονησια...θελω να φτασει η μερα που θα τον παρω αγκαλιτσα,να πανε και ολα καλα βεβαια....

μπορειτε ομως να μου εξηγησετε γιατι κλαιω χωρις λογο τις τελευταιες μερες

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαχα,σμουτς μας εβαλες Χ!!!Τα ειδα,τι να σου πω,υπεροχα ειναι ολα,οτι και να διαλεξεις!!!Να σε ρωτησω,την καρεκλα για το ταισμα/θηλασμο που την πηρες???Το πιστευεις η οχι νομιζω οτι μου ειναι απαραιτητη ιδιως για το βραδυ,μιας κι ακομη τρωει γαλατακι και βλεπω να μην αντεχω για πολυ ακομη καθιστη χωρις στηριγμα στην πλατη!!

κι η μπανιεριτσα υπεροχη,εγω πηρα μια της fisher price με αιωρα για αρχη,μικρουλα γιατι βασανιστηκαμε πολυ μεχρι να βρουμε τι βολευει!!!!

Χαπι,μην ανησυχεις ειναι τα προ της γεννας αυτα..φυσιολογικες αντιδρασεις!!

την ειχα παρει παλιοτερα απο ενα παλετ στορς, φαντασου οτι ουτε εγκυος δεν ημουν, αλλα μου αρεσε και ειπα αυτη θα τη βαλω καποια στιγμη στο παιδικο δωματιο που θα φτιαξω, οπως και εκανα.

κι εμεις με την μπανιερα παιδευτηκαμε, και τελικα αλλαξαμε, ειχαμε παρει αλλη στην αρχη. κοιταζαμε και αυτη που λες.

4Rnfp3.png

εγω εχω δει μια καρεκλα στο ικεα,αυτες σαν τις παλιες τις ξυλινες που κουνιουνται και θελω καποια στιγμη να παρω μια τετοια....μ'αρεσει να καθομαι εκει και να θηλαζω το μωρακι μου...

δεν εχω δει σμουτσακι τη δικη σου καρεκλα...

76IGp3.png

marsolan δες και παρακάτω για κουνιστή πολυθρόνα και σκαμπο (είναι φοβερά άνετη και σε ελληνικό κατάστημα - που την είχα δει και δοκιμάσει - κοστίζει 2,5 φορές πάνω)

http://www.mums2b.co.uk/prod1.asp?ID=281

krEEp3.png

IjZep2.png

εγω εχω δει μια καρεκλα στο ικεα,αυτες σαν τις παλιες τις ξυλινες που κουνιουνται και θελω καποια στιγμη να παρω μια τετοια....μ'αρεσει να καθομαι εκει και να θηλαζω το μωρακι μου...

δεν εχω δει σμουτσακι τη δικη σου καρεκλα...

αν μπεις στο φειςμπουκ στο προφιλ μου, στις φωτο μου, εχω ενα αλμπουμακι που ειναι μονο για τα κοριτσια εδω μεσα, και εχει διαφορες φωτο για πραγματα που συζηταμε κατα καιρους. Σε ανοιξα κι εσενα σημερα να το βλεπεις. Η εφη εισαι ετσι?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...