Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπερα σε οοολα τα κοριτσια και τα μπεμπακια τους,

τωρα καταφερα να κατσω για λιγο,ολη μερα απο τις 11 το πρωι και μετα ετρεχα για δουλιτσες εξωτερικες και του σπιτιου.Ολα τα ταισματα και αλλαγες της μπεμπουλας τα εκανε ο αντρας μου,και τωρα αυτος θα την ταισει για να φαω κι εγω!!

Φαιρυ μου,η ωρα η καλη για το κοριτσακι σου,αν θυμαμαι καλα απο καποιο σχολιο Ανδριαννα θα την πειτε???

Παντως ειναι πραγματι σοκαριστικο οταν πανε να πνιγουνε οι ψυχουλες μου...πωπω,ο θεος να φυλαει!!

Εvi μου,να χαιρεσαι το μωρακι σου.Καλοτυχερο...αντε αρχιζεις κι εσυ τωρα με τα ωραια.

Χαπι μου,μην χανεις το κουραγιο σου.Ολα θα πανε καλα.Κι εγω 36η εβδομαδα γεννησα και η μπεμπα βγηκε ολοκληρος κοριτσαρος,ολα καλα θα πανε και μετα θα μας λες κι εσυ τα δικα σου και του μπεμπουλη σου!

Smouts,δεν ηξερα οτι η Ηλιαννα εχει δικη της γιορτη.Καλο αυτο!!!Να χαιρεται διπλα.Την Παρασκευη χρονιζει το πουλακι μου,εεε???

Rose,εχει αδεια ο αντρουλης και το χαιρεστε εεεεε????

χτες η νεαρη κοιμηθηκε στο καλαθι της.Με το ζορι την χωραει πλεον κυριως στα πλαινα αλλα δεν πηγαινε αλλο!!

Τυχαιο η οχι που σημερα σηκωθηκα πολυ καλυτερα????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα και από μένα, φαίρυ εγώ δεν έχω σφηνάκι και ο μπέμπης κοιμάται πάντα ανάσκελα. Ο γιατρός είπε πάντα ή ανάσκελα ή στο πλάι. Στο πλάι έπαψε να κοιμάται εδώ και πολύ καιρό οπότε πάντα ανάσκελα. ΤΟ κεφάλι του το γυρνάει μόνος του στο πλάι οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα . Γουλιές εμένα έβγαζε πάντα κατα την διάρκεια της νύχτας και ιδιαίτερα μετά το φαγητό και για καμιά ώρα ήμουν σε επιφυλακή. Από τότε που άλλαξα γάλα και σταμάτησα το φρισολάκ ησύχασα από αυτόν τον εφιάλτη. Τι ήταν εκείνο ρε παιδί μου δεν μπορούσα να κοιμηθώ για καμιά ώρα μετά το φαγητό γιατί πάντα έβγαζε γάλα. Του έρχονταν βαρύ φαίνεται.

Μαρσολάν μου ναι έχουμε άδεια και είμαστε όλη μέρα μαζί . Τι τέλεια.

Έυη μου να σου ζήσει το μωράκι πως ήταν η γέννα σου ? Φυσιολογικά γέννησες ?

Χάπι μου think positive και όλα καλά θα πάνε.

Βρε ζωήτσα μου μην τρελαίνεσαι όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μωρά είναι δεν είναι κομπιούτερ. Παρε τηλ τον γιατρό αν τόσο νομίζεις ότι κάτι δεν είναι καλά. Μην διστάζεις αν είναι να ηρεμήσεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?

Ευη μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου. Να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις, και καλο κουραγιο τωρα τον πρωτο καιρο.

Χαπι μου, αν ετσι πρεπει να γινει, μην στεναχωριεσαι. Ολα θα πανε καλα. Το σημαντικο ειναι το μωρο να ειναι καλα. Και αφου εισαι οριακα και απο υγρα και απο πλακουντα, νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να βγει. Κι εσυ θα κρατησεις το μωρακι σου γρηγοροτερα στην αγκαλιτσα σου. Καλο δεν ειναι αυτο?

Εγω κοριτσια που λετε, σαν σημερα ειχα ξυπνησει, και ειχα ηδη εντοπισει κατι πονους ανα 20λεπτο και ειχα πει στον αντρα μου οτι μαλλον σημερα θα γεννησω. Ειμαι πολυ συγκινημενη ομως.

Ροουζ, τελικα μαλλον τα φορεματακια θα κλεισουμε. Αρεσουν και στον αντρα μου πιο πολυ. Οταν φτιαξω και το προσκλητηριο θα σας βαλω καμια φωτο παλι

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια , ξυπνησαμε παλι πρωι πρωι γιατι πειναγαμε , εχω και πολλες δουλειες να κανω .

Εχθες με νευριασε η πεθερα μου , ειπε λεει να μην καλεσει το σοι της για να μας κανει οικονομια , συγνωμη ρε κοριτσια να εκτεθουμε για να κανουμε οικονομια? και τι βαφτισια θα ειναι αυτα μονο με το σοι μου και φιλους ? Τελος παντων , πρεπει να αρχισω να βρισκω και εγω τα προσκλητηρια εχω σκεφτει νεραιδουλα ή πριγκιπισα , συνηθισμενο αλλα μ αρεσει πολυ .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

kalhmera κοριτσια!αν εξαιρεσω οτι οι κολικοι καλα κρατανε τα βραδια η μπεμπα μου μια χαρα ειναι δεν ξαναεκανε εμετο..κι εμενα ανασκελα κοιμαται..εμεις για βαφτιση κοντα στα χριστουγεννα λεμε..αυτα τα νεα !EVAKI ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ!σασ φιλω ολες smoutsaki εγω δεν εχω μπει καθολου face να δω μπομπονιερες .φαιρουλα μου πως ειναι η μπεμπουλα σου με το μπουκωμα?αχ τι τραβαμε..εγω σημερα γιορταζω τα πρωτα μου γεννεθλιακια αγκαλια με το αγγελουδακι μου!!!κλεινω τα 27...γεραζουμε!!!!χαχαχα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια , ξυπνησαμε παλι πρωι πρωι γιατι πειναγαμε , εχω και πολλες δουλειες να κανω .

Εχθες με νευριασε η πεθερα μου , ειπε λεει να μην καλεσει το σοι της για να μας κανει οικονομια , συγνωμη ρε κοριτσια να εκτεθουμε για να κανουμε οικονομια? και τι βαφτισια θα ειναι αυτα μονο με το σοι μου και φιλους ? Τελος παντων , πρεπει να αρχισω να βρισκω και εγω τα προσκλητηρια εχω σκεφτει νεραιδουλα ή πριγκιπισα , συνηθισμενο αλλα μ αρεσει πολυ .

Φερούλα καλημέρα! Νομίζω ότι οι καλεσμένοι της δικής σας βάφτισης είναι δικό σας θέμα και όχι της πεθεράς σου! Μιλά με τον καλό σου και βγάλτε μια λίστα καλεσμένων μαζί. Νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Φαιρη, θα συμφωνησω με τη νιου μαμμυ, οι καλασμενοι ειναι δικη σας υποθεση. Αν θελετε, τους καλειτε, αν παλι δεν θελετε, οχι. Αλλα δεν ειναι στο χερι της να αποφασισει εκεινη.

Ο γαμος μας ειναι θεμα και των γονιων μας. Η βαφτιση του παιδιου μας ειναι μονο δικο μας θεμα.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα.

Εβακι να σου ζήσει!!! Να είναι πάντα υγιης και να την χαίρεστε! Ελπίζω να είχες έναν εύκολο τοκετό! Καλή δύναμη για αυτές τις πρώτες μέρες.

Εγώ δυστηχώς δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Η μπεμπούλα μου δεν πήρε πολύ βάρος και η παιδίατρος μου είπε να της δώσω συμπλήρωμα και έτσι και κάνω από χθες. Είχαμε καταλήξει να θηλάζω σχεδόν όλη την ημέρα και το είδε η μικρή ως πιπίλα, οπότε συνέχεια πιπίλιζε. Εγώ είχα εξαντληθεί πολύ και δεν την πίεζα να ρουφάει καλύτερα, την έβαζα στο στήθος για να μην την ακούω να κλαίει. Θα την ξαναγυγίσουμε σύντομα και θα προσπαθήσουμε να κόψουμε το συμπλήρωμα αν τα καταφέρουμε βέβαια. Ηδη ένιωθα ότι δεν είχα αρκετή ποσότητα γάλατος, πόσο μάλιστα τώρα που το παιδί θα θηλάζει και πιο αραιά. Θα το πολεμήσω τι να κάνω. Είναι πολύ δύσκολη η μετάβαση από τον αποκλειστικό στο συμπλήρωμα, κυρίως για την ψυχολογία της μαμάς. Εγώ έχω χάσει ήδη 7 κιλά μέσα σε 2 μήνες.

Οι γονείς μου λείπουνε στην Χαλκιδική, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του πατέρα μου γιατί η γιαγιά μου είναι άρρωστη καιθέλει φροντίδα, οπότε δεν έχω βοήθεια από κανέναν, ειδικά στο φαγητό που την χρειαζόμουνα. Στην πεθερά δεν θέλω να υποχρεώνομαι, τρώμε καμιά φορά αλλά όχο συνέχεια. Ο άντρας μου εδώ και μία εβδομάδα άρχισε ολική ανακαινιση στο φαρμακείο του, οπότε τρέχει και αυτός και δεν προλαβαίνει. Τέλοςπαντων αυτά τα δικά μου.

Ξέχασα να γράψω ότι και η δικιά μου βγάζει σάλια συνέχεια και έχει εξάρτηση στην αγκαλιά ρε γαμώτο. Ακόμη και σήμερα που της έδωσα συμπλήρωμα και ήξερα ότι ήτανε χορτασμένη την έβγαλα μια βόλτα και έκλαιγε συνέχεια στο καρότσι. Την έπαιρνα αγκαλιά και σταματούσε. Θεέ μου τι τραβάμε. από την άλλη λέω δόξα το θεό που καταφερα και έμεινα έγκυος και γέννησα ένα φυσιολογικό κοριτσάκι και αν καταλήξει να πίνει ξένο γαλα δεν είναι και τόσο κακό.

Smoutsaki μου άρεσε πάρα πολύ το προσλητήριο. Οι μπομπονιέρες που απορρίψατε ήτανε ωραίες αλλά αρκετά ακριβές γι αυτό που είχαν θα έλεγα. Το φορεματάκι πολύ ωραίο και προτοτυπο. Πόσο σου κόστισε προσκλητηριο και μπομπονιέρα?

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα αρχικά να ευχηθώ στην Ζωή χρόνια πολλά και ευτυχισμένα γεμάτα μαγικές στιγμές με την κορούλα της και τον άντρα της.

Υπομονή κορίτσια η οικογένεια είναι δύσκολη, πάνε οι ξένοιαστες μέρες τώρα έχουμε υποχρεώσεις μεγάλες. Ένα μωρό είναι δύσκολη υπόθεση δεν είναι παίξε γέλασε , νομίζω όλες το έχουμε καταλάβει τώρα αυτό. Και είμαι σίγουρη ότι καμία δεν το υποψιάζονταν έστω και λίγο έτσι πριν την γέννα. Τι να κάνουμε μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο που δεν κατάφεραν να γίνουν μανούλες. Μόνο αυτό το μικρό θαύμα που έγινε σε εμάς είναι η καλύτερη αποζημίωση. Πολλά είπα πάλι. ΦΙλιά σε όλες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σασ κοριτσια

ευη να σου ζησει το παιδακι σου

ζωζα χρονια σου πολλααααααα!!!!!!!

rose ποσο δικιο εχεις8)8):cool:

νεφελη,καπως στεναχωριεσαι για τον θηλασμο,στο μαιευτηριο μας ελεγαν οτι αν τα παιδακια καταβαλουν εχτρα προσπαθεια να θηλασουν,τοτε χανουν θερμιδες και δεν παιρνουν βαρος.....οκ,οσο θηλασες θηλασες......ασε το παιδακι να φαει ξενο να παρει βαρος,δεν υπαρχει λογος να κουραζεται,ουτε αυτο ,ουτε εσυ

εγω 2 φορες θηλασα ,καταλαβαινω την ικανοποιηση και το αισθημα πληροτητας,που συνοδευει τον θηλασμο,αλλα δεν υπαρχει λογος για αλλες ταλαιπωριες,και μην ξεχνας οτι την αγωνια σου ,για το ποσο και αν τρωει,την περνας στο μωρο την ωρα του θηλασμου,ενω αυτο περιμενει απο την δικη σου αγκαλια ,να αισθανθει σιγουρια και ασφαλεια

απολαυσε τις στιγμες γιατι ,οι ανησυχιες μας για τα παιδακια μας,μολις αρχισαν ,και τα θεματα μας μεχρι σημερα,ειναι τοσο ,μα τοσο απλα.....

συγνωμη ,αν φιανεται οτι σου κανω την εξυπνη,απλα προσπαθω να σου πω να χαλαρωσεις και να το απολαυσεις....

σας φιλω ολες

σμουτς ,ελπιζω να εισαι καλα

χαπακι,με το καλο να γεννησεις

μαρα ,αν μπαινεις σε φιλω γλυκα

αυτα ,για οσες ξεχασα,ξερετε.... φιλακια ,στις πατουσιτσες

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

hello,

ροουζ,μια χαρα τα λες..πες κι αλλα:)ετσι ειναι εχει ευθυνες πλεον και εγνοιες αλλα οπως ειπες και τις προαλλες ο θεος μας εδωσε υγιεστατα παιδια και πρεπει να μην μας παιρνει απο κατω.Να χαιρομαστε καθε στιγμη οπως ερχεται κι οι σκεψεις να μεινουν μονο στο μυαλο!!!

νεφελη μου,δεν πειραζει που θελει αγκαλιες το παιδακι σου...σε εχει αναγκη,να σε μυρισει,να σε νιωσει,ετσι ειναι ολα μην νομιζεις,ακομη και τα πιο ανεξαρτητα μωρα θελουν την μανουλα τους!Τωρα για τον θηλασμο,τι να σου πω??Εσυ ξερεις καλυτερα,παντως και να σταματησεις σταδιακα σκεψου οτι ηδη δυο μηνες τωρα η μπεμπα θωρακιστηκε με το γαλατακι σου!

οσο για την βοηθεια...ειμαι σιγουρη οτι κουραζεσαι!!!Εδω μερικες φορες κουραζομαι εγω που εχω βοηθεια μεγαλη απο αντρα και γονεις,ο καθενας στον τομεα του!!

Zwza,πολυχρονη καλη μου...να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και να σε χαιρονται κι εσενα!!

Σμουτςακι,εγω γιατι δεν βλεπω τα προσκλητηρια οεο???

μαρσολαν μου ναι όλες μας ξέραμε πόσο δύσκολα θα είναι αλλά όπως καταλάβαμε η θεωρία είχε διαφορά από την πράξη. Νεφέλη μου κάνε ότι μπορείς αλλά να ξέρεις ότι ακόμα και αν χρειαστεί να το σταματήσεις δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. όπως ορθά είπε η μαρσολαν 2 μήνες ήταν υπέρ αρκετοί , φαντάσου να μην έδινες καθόλου. Και εμείς που δεν θηλάσαμε περάσαμε από αυτό το στάδιο αλλά το ξεπεράσαμε. Και σκέψου ότι εμείς δώσαμε ούτε 15 μέρες από το γάλα μας.

Γκελυ μου πως τα πας ? προσαρμόστηκε καθόλου ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...