Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τι είναι αυτό που πήρες δηλαδή ? (angelcare )

για καρέκλα εγώ έχω μια κουνιστή που την είχα πάρει για τον θηλασμό άσχετα αν δεν θήλασα και είναι σούπερ βολική. έχει και σκαμπό που κουνιέται.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι είναι αυτό που πήρες δηλαδή ? (angelcare )

για καρέκλα εγώ έχω μια κουνιστή που την είχα πάρει για τον θηλασμό άσχετα αν δεν θήλασα και είναι σούπερ βολική. έχει και σκαμπό που κουνιέται.

ειναι ενα συστημα ενδοεπικοινωνιας,το οποιο εχει ενα pad που μπαινει κατω απο το στρωμα και σε περιπτωση βρεφικης απνοιας,αν δηλαδη το παιδι σταματησει να αναπνεει ή να κινειται(οχι λογω υπνου,το ξεχωριζει) χτυπαει συναγερμος!και περαν τουτου ειναι και κλασσικη ενδοεπικοινωνια!θα μου πεις μεσα στο ιδιο δωματιο δεν θα ακους το παιδι???Ξερω εγω,κι αν κοιμηθω καμια φορα πιο βαρια να μην εχω μια παραπανω σιγουρια???

Αν ειναι να σου τυχει(μακρυα απο εμας) να μην πεις οτι δεν τα ειχες κανει ολα!!!

Ιδιως για μωρακια που κοιμουνται σε αλλο δωματιο ειναι ιδανικη.Δες εδω

http://www.moro-ltd.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=57

μαρσολαν μου καταλαβαίνω την ανησυχία σου , όλη την έχουμε αλλά δεν χρειάζεται να είσαι και τόσο. Κάνεις κακό στον εαυτό σου. Όταν με το καλό το μωρό μεγαλώσει τι θα κάνεις ? Πρέπει σιγά σιγά να αποκτήσεις λίγη σιγουριά και να κοιμηθείς ένα βράδυ σαν άνθρωπος. Στο λέω με όλη μου την αγάπη όχι με διάθεση κριτικής , ελπίζω να καταλαβαίνεις. είμαι και εγώ στην ίδια θέση και ξέρω πως είναι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μαρσολαν μου καταλαβαίνω την ανησυχία σου , όλη την έχουμε αλλά δεν χρειάζεται να είσαι και τόσο. Κάνεις κακό στον εαυτό σου. Όταν με το καλό το μωρό μεγαλώσει τι θα κάνεις ? Πρέπει σιγά σιγά να αποκτήσεις λίγη σιγουριά και να κοιμηθείς ένα βράδυ σαν άνθρωπος. Στο λέω με όλη μου την αγάπη όχι με διάθεση κριτικής , ελπίζω να καταλαβαίνεις. είμαι και εγώ στην ίδια θέση και ξέρω πως είναι.

εχεις απολυτο δικιο,το καταλαβαινω και προσπαθω πραγματικα να το κοψω αυτο το καινουργιο χουι!!Γιατι γενικα ειμαι ψυχραιμος χαρακτηρας και δεν φοβαμαι αλλα τωρα με το μωρο εχω ευαισθητοποιηθει λιγο παραπανω;)Ισως μου βγαινει γιατι οταν ημουν 7 μηνων στο τσακ με γλυτωσανε με τραχειοτομη!

Γιάυτο πηρα και την συγκεκριμενη ενισχυμενη ενδοεπικοινωνια!θα μπει στην κουνια συντομοτερα απο οτι ειχα σκοπο γιατι δεν με βλεπω καλα:rolleyes:

όταν ήσουν εσύ 7 μηνών ως παιδί ή όταν ήσουν στον 7 ?

μάλλον ως μωρό θέλεις να πεις, είναι ότι χειρότερο να συμβεί αυτό

αλλά δεν σημαίνει ότι θα συμβαίνει κάθε φορά, με αυτό που κάνεις το μόνο που θα κερδίσεις είναι κατάθλιψη. το έντονο στρες και άγχος εκεί οδηγεί να το ξέρεις και να προσέχεις. Να θυμάσαι ότι ο Θεός σου χάρισε ένα υγιέστατο μωράκι και αυτό μόνο μετράει. Όλα θα πάνε καλά χαλάρωσε και απόλαυσε αυτούς τους πρώτους μήνες της κορούλας σου γιατί δεν θα έρθουν πίσω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ναι,7 μηνων ως παιδι!μωρε χιλια δικια εχεις Ροουζ μου!!Οσο για την καταθλιψη--ξουτ,ξουτ μακρυα απο εμας!!

Παω να κανω ενα μπανακι τωρα,να χαλαρωσω λιγακι γιατι σε λιγο θα ηχησει το κλαμματακι...δειγμα οτι ηρθε η ωρα για γαλα!!!

φιλακια πολλα!!

καλημερα κοριτσουδια, σημερα ανοιγω εγω το καφε, προς εκπληξη σας.

τι κανετε?

Μαρσολαν μου ευχαριστω για τις ευχες, αλλα τη μπεμπα λογω της πολυ κοντινής αποστασης ονομαστικης εορτης και γενεθλιων, αποφασισαμε να τη γιορταζουμε στις 9 Μαρτίου που ειναι της Ηλιανας. Μικρη γιορτη, δεν την ξερει ο κοσμος, αλλα αυτοι που την αγαπανε θα την μαθουνε. Αν και πολυ θα ηθελα να γιορταζει του προφητη ηλια που ειναι και η γιορτη του μπαμπα μου, και απο εκει βγαλαμε και το ονομα, αλλα ετσι θα χανεται η μια γιορτη, οποτε το αλλαξαμε.

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσακια εγω ειμαι μεσα στο αγχος παλι..η μπεμπα εχει κανα 2 μερες γκρινιαζει..βαζει τα χερια της στο στομα ,,εχει περισσοτερα σαλακια..μαλλον προετοιμασιαγια δοντια απο νωρις..τι να πω?εσεις τι λετε?εντωμεταξυ τρωει γυρω στα 90 γρ σε καθε γευμα..λιγο δεν ειναι?και χτες κατα τις 12 οπως πηγα να της βαλω την πιπιλα της ηρθε αναγουλα κι εκανε εμετο..τι να πω..εγω κλασσικα παω να σκασω..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζωή μου τα σάλια είναι απο την προετοιμασία των δοντιών , το ίδιο και εμείς και όταν ρώτησα τον γιατρό μου το επιβεβαίωσε. Σιγά σιγά μου είπε θα βάζει τα χέρια στο στόμα μετά θα παίρνει αντικείμενα να τα βάλει στο στόμα.

Οσο για την ποσότητα δεν είναι λίγο και εμάς τρώει τόσο αρκετές φορες μέσα στην μέρα. Τα γεύματα της είναι τα ίδια ή πιο πολλά ? Είναι η ζέστη να ξέρεις που τα κάνει να διψάνε και να ζητάνε πιο συχνά να φάνε γιαυτό αν γκρινιάζει κάνε της μικρή ποσότητα γάλατος. Να ξεδιψάσει η καημενούλα. Μην σε στεναχωρεί και ο εμετός μπορεί να ήταν τυχαίο. ΟΙ πολλοί και απανωτοί εμετοί είναι ανησυχητικοί. Δεν είναι περίεργο κάποια στιγμή να κάνουν και εμετό για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η γκρίνια της πιστεύω είναι γιατί διψάει. Αν τηρείς ωράριο στα γεύματα της σπάσε το λίγο και δώσε της λίγα γραμμάρια ενδιάμεσα. Με τόση ζέστη τρελαίνονται τα καημένα γιατί γιαυτα το γάλα είναι και νερό και φαγητό και όλα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

rozoyla moy makari na einai ola kala..ρε κορτσια ανυσυχω πολυ χτες εκλαιγα απο τον φοβο μου μη παθει τιποτα η μπεμπα..

Ελα βρε κουκλιτσα μου τιποτα δεν εχει η μπεμπουλα σου, απλα ειναι φυσιολογικό μωράκι και όχι ρομποτάκι να τρώει ρυθμισμένα!!! Ολα τα μωρακια βγάζουν γουλιες, κανουν εμετους και αλλαζουν διατροφικες συνηθειες από καιρό σε καιρό. Να είσαι ηρεμη και χαλαρή να δεις πως θα είναι κι εκείνη χαλαρουίτα!!! :D Φιλάκια πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Γεια σας κοριτσια , ειδα τα νεα σας ,τελικα ολες τα ιδια περναμε . Και εγω κοιμαμαι με την μπουμπου καποια βραδια και πιανομαι αλλα δεν μπορω με τις γουλιες φοβαμαι πολυ και γυρναει ανασκελα καποιες φορες στην καλαθουνα παρολο που της εχω σφηνακι .Εχετε και εσεις σφηνακι? Βασικα εχουμε κατατρομαξει απο τοτε που πηγε να μας πνιγει την ωρα που την αλλαζα αφηστε τρομερο το σοκ.Ειχε μπουκωσει ανεβηκε το γαλα και πηγε να παθει ζημια.Απο τοτε καθε μερα βαζω ορο να ξεβουλωνει η μυτη της , πηρα και σημερα ενα της chicco αναρωφητη .Ελπιζω να πιασει τοπο .Την εχω συνεχεια εννοια.

Εν το μεταξυ κλεισαμε εκκλησια , ναι ναι βαφτιζομαστε στις 11 σεπτεμβριου παρακαλω , αγορασα και φορεμα σημερα αλλα το μετανιωσα γιατι ηταν πολυ ακριβο και βιαστικα.

Οσο για τον θηλασμο εγω κοριτσια το αποκλειστικο δεν θα το αντεχα , να σημερα βγηκα και θα επρεπε να γυρισω σε δυο ωρες οποτε καλυτερα να τρωει και λιγο απο το ξενο εστω ενα γευμα .Ολο το πρωι ετρωγε μονο απο μενα αλλα μετα βγηκα και οριστε που επρεπε καποιος να την ταισει .Θελει πολυ ψυχη ο αποκλειστικος θηλασμος , μπραβο κοριτσια οσες το καταφερνετε .

Νεφελη μεχρι ποτε θα το συνεχισεις ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σας,κορίτσια!!!!!!!!!Γέννησα κι εγώ!!!!!Μπαίνω στο club!!!Σήμερα πρώτη μέρα στο σπίτια και έως τώρα πάμε πολύ καλά!!!!Όταν μ αφήνει το μπουμπούκι θα μπαίνω να σας γράφω νέα!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου,δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας....θα σας πω πρωτα τα δικα μου....

το αργοτερο μεχρι την τεταρτη (28/7 ) θα μπω να γεννησω τον μουργο μου...ειμαστε βεβαια οριακα στα υγρα και στον πλακουντα και μπορει να μπω και νωριτερα....

ειμαι λιγο σε επιφυλακη αυτες τις μερες....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...