Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blu24 είπε:

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
      το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

Χρόνια πολλά !! Οι τιμές αναφοράς έλεγαν πως ο,τι είναι πάνω από 4% για τη μορφολογία σπέρματος είναι καλό άρα ήμασταν 1% κάτω από το φυσιολογικό . Στο dfi είχε 38%, λάθος θυμόμουν. Δλδ ήμασταν στη μέτρια κλίμακα αξιολόγησης. Λαθος τα έγραψα πριν.Μπέρδεψα τη μορφολογία με το dfi, λογικό να σας μπερδέψω. Οταν τα έγραφα ήμουν γραφείο και δεν θυμόμουν καλά.
      Στο Λυμπερόπουλο τις είχαμε κάνει, από τα καλύτερα διαγνωστικά για αυτή την υπόθεση.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ελαααααααα αντε την γλυτωσες ...πατε για το δευτερο χαχαχαχαχα

(χιουμορ κανω εεεε)

μαρσολαν τι εγινε γυρισε ο αντρας σου?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κάνετε κορίτσια , ξέρω διακοπάρατε ή ακόμα διαπάρετε μερικές και καλά κάνατε

εμείς εδώ σε αναμονή και αναμμένα κάρβουνα που λένε

κουράστηκα αφάνταστα νομίζω δεν θα αντέξω να φτάσω στις 40 εβδομάδες

αυτή την φορά οι τελευταίοι μήνες είναι κουραστική δεν ξέρω τι φταίει άλλη εγκυμοσύνη ? η ζέστη ? ο Αντώνης που είναι πάνω στην τρέλα ? ή συνδυασμός όλων.

Το θέμα είναι ότι η κάθε μέρα που περνάει μοιάζει αιώνας.

Να δώσω φιλιά πολλά πολλά στην φίλη μας δεν λέω όνομα όλες καταλάβατε που γέννησε και επιτέλους τέλειωσε η δική της διαδρομή.

Να σας ζήσει και απο εδώ να είναι πάντα γερός και δυνατός.

άντε μπες να μας πεις και κανένα νέο απο το face σε περιμένω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πολυ ερημια στο φορουμ!καλα κανετε και διακοπαρετε..εμεις δεν νομιζω να παμε πουθενα..απο την μια η δουλεια και απο την αλλη η κων/να ειναι μικρη ακομα..γεωργια μου κανε υπομονη..ερχετε η μπεμπουλα σας!ποτε ειπε ο ντοκτορ οτι γεννας..?να ξεκουραζεσαι και να δροσιζεσαι...φιλακια σε ολες σας..καληνυχτιζω

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ΖΩή μου δεν μου είπε τίποτα η γιατρός μου έδωσε ξανά ραντεβού στην 38 εβδομάδα να δει τράχηλο και αν έχω διαστολή.

Κουράστηκα αφάνταστα και όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να φτάσω και 40 εβδομάδες κουράζομαι ακόμα περισσότερο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

NA ZHSEI O ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑΣ ΜΑΣ

να ειναι παντα υγιης και ευτυχισμενος.

Αντε με το καλο Ροζ μου και σε σενα να ηρεμισεις

καλα εμενα η δικια μου κοριτσια ειναι παρα πολυ ζωηρη , ειλικρινα δεν ξερω αν ολα ειναι ετσι .

Δεν μπορουμε να κατσουμε πουθενα πια

Διαφημίσεις

χαχα φαίρυ μου εμείς ποτέ δεν μπορούσαμε να κάτσουμε πουθενά γιατί είχε μάθει από μικρή ηλικία να σουλατσάρει στην αγκαλιά του παππού και ούτε καρότσι ήθελε αλλά ούτε και καφετέρια. όπως τα μάθεις είναι.

αν δηλαδή έχει μάθει το παιδί να πηγαίνει δεξιά αριστερά όπου θέλει γιατί είναι έξω με τον παππού και του κάνουν ότι θέλει γιατί να κάτσει σε μια καφετέρια μαζί μου ?

αν και τελευταία που τον παίρνουμε τα Σάββατα ( τελευταία λέγοντας όλο το χειμώνα) κάθετε στην καφετέρια με ένα σωρό αυτοκινητάκια αραδιασμένα και παίζει.

Η φιλενάδα μας ''ξελάφρωσε'' εγώ να δω πότε δεν θέλω να γκρινιάζω κιόλας όλη την ώρα αλλά την να κάνω. Μου βγαίνει δεν είναι εύκολο με τόση ζέστη να κουβαλάς και την κοιλάρα. Το επόμενο θα το κανονίσω να γεννήσω άνοιξη σαν τον Αντώνη γιατί δνε λεει. Νομίζω ήταν η καλυτερη περίοδος. Αυγουστο έμεινα έγκυος και Μάιο γέννησα. Και τα μπάνια μου έκανα και ζέστη δεν έφαγα.

Κάπως έτσι και εσείς.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζ μου με καισαρικη δεν ειχες γεννησει την αλλη φορά?

αρα λογικα την 38η θα σε βαλει να γεννησεις

δεν σε αφηνει 40 εβδομαδες με νωρίτερη καισαρική

νομιζω εσενα σου φταινε ολα μαζι

απο τη δουλειά σταματησες?

να ζησει το μωρο της φιλεναδας μας

4Rnfp3.png

Γιώτα μου θα πάμε για φυσιολογικό τοκετό και αν τα πράγματα στραβώσουν θα κάνω καισαρική. ΤΟ έχω συζητήσει αυτό με την γιατρό που είναι ειδική σε τέτοια θέματα και μου είπε αν δεν φοβάσαι και δεν σε επηρεάζουν οι γύρω πάμε για φυσιολογικό. ΜΟυ εξήγησε τις ελάχιστες πιθανότητες ρήξης την μήτρας ( λόγος που φοβούνται οι γιατροί σε τέτοιες περιπτώσεις ) που είναι λιγότερο από ελάχιστες μου είπε και ότι η μήτρα δίνει σημάδια τα οποία παρακολουθούνται συνέχεια και δεν υπαρχει περίπτωση να αφήσει να πάει κάτι στραβά. Το μόνο που θέλει είνια να μπω στην κλινική απο την πρώτη στιγμή που αρχίσει ο τοκετός. Δεν θα έχω την πολυτέλεια να περιμένω στο σπίτι μου και να πάω αργά αργά. ΓΙατί πρέπει να παρακολουθούμε συνέχεια για τον λόγο αυτό.

Οπότε θα πάω την επόμενη Τετάρτη στις 18/7 που θα είμαι 38 εβδομάδων να δει τον τράχηλο και την διαστολή και αποφασίζουμε. Αν θα περιμένουμε λίγο ακόμα ή θα προβούμε σε πρόκληση.

Σε γενικές γραμμές κουράγιο μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσαρες και απο δω...

τι κανετε??

Να ευχηθω και δω στην γλυκια μας φιλη...να της ζησει ο παιδαρος ....να ναι γερος και καλοτυχος..

Αντε Γωγουλα μου και συ με εναν πονο ευχομαι ....να γεννησεις γρηγορα μη ταλαιπωρηθεις με τις ζεστες...εγω που γεννησα τελος Ιουνιου σε καταλαβαινω απολυτα!!!

προχθες ειχαμε παιδιατρο για εμβολιο (ηπατιτιδα α...) ...ο μικρος ειναι 13500 και δεν του το χα, και 97 ποντακια! ζωη να χει το μαναρι μου ειναι σουπερ μου ειπε ο ντοκτορ(κου-κου...χαχαχαχχα).....του πειραξε και λιγο το πουλακι του και ολο το βραδι ουρλιαξε λεμε το παιδι!!!!:evil: ευτυχως τωρα ολα καλα......

αυτα φιλακια απο μας.......

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ρούλα μου εμάς κάθε φορά που πηγαίναμε του κατέβαζε λίγο το πουλάκι και μας είπε να το κάνουμε και εμείς λίγο μετά το μπάνιο

εγώ δεν μπορώ ρε παιδιά να το κάνω με τίποτα και δεν κάθεται ο άτιμος σπαρταράει οπότε πατάω μόνο τα μπαλάκια του να κατέβουν γιατί αυτά ανεβαίνουν όσες έχετε αγόρι θα το έχετε προσέξει ότι όταν είναι πάνω αδειάζει από κάτω οπότε πρέπει να πατήσεις λίγο την περιοχή γύρω απο το πουλάκι και σέρνει προς τα κάτω για να κατέβουν.

Τελικά δύσκολη η δουλειά για την αγορομάνα.

Να δούμε το κορίτσι τώρα.

και μιας και είπα κορίτσι ακόμα περιμένουμε, το κλιματιστικό καίει όλη μέρα μέχρι το απόγευμα που δροσίζει λίγο. Τι να κάνουμε ένας μήνας είναι αυτός θα τα καταφέρουμε με το ρεύμα.

Και εμείς πρέπει να πάμε να κάνουμε ακομα ένα εμβόλιο δεν ξέρω τι είναι δεν θυμάμαι και όλο το αναβάλουμε. Κλαίει σαν τρελός ρε παιδιά και δεν μπορώ κάθε φορά.

Κάποια στιγμή θα πάμε δεν το συζητώ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι άστα να πάνε δεν την παλεύω άλλο λέμε.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η γαστρεντερίτιδα του Αντώνη που με αποτελείωσε. Αυτό το παιδί δεν υπαρχει καλοκαίρι που να μην κολλήσει. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην γαστρεντερίτιδα. Εύχομαι να περάσει σύντομα είμαστε στο τρίτο 24ωρο. Ευτυχώς χωρίς πολλές διάρροιες παρά μόνο πυρετό μέχρι 38,5 και λίγες φορές κακά την μέρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ωχ κ αταλαβα

περαστικα σας και αντε με εναν πονο ροζ μου

και της ρουλας ειναι αρρωστος ο μικρος .

ευχαριστώ φαίρυ μου τι έχει της ρούλας ?

γενικά τώρα το καλοκαίρι είναι το καλύτερο για ιώσεις και ειδικά τώρα για μένα είναι εφιάλτης αλλά υπομονή τουλάχιστον ξέχασα τα ζόρια μου χαχα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ωχ Γωγω μου περαστικα και σε σας....

και μεις μια απο τα ιδια αλλα ευτυχως πυρετο δεν εχουμε κανει....διαρροια μονο 5 φορες σχεδον την ημερα..

δεν θελει να τρωει τιποτα περα απο πατατες τηγανιτες.....και γαλα!

ο ντοκτορ μου ειπε αυστηρη διαιτα με πατατα ρυζι κοτοπουλο ...και λιγο γαλα ....

ειναι η 5η μερα σημερα....κραταει μια βδομαδα...μου πε!:rolleyes:

εχεις και την ζεστη ρε γμτ εσυ τωρα....υπομονη.......

θα βγει θερμη η γκομεναρα.......χαχαχαχχαχα!!!

κουκου μου φιλιααααααααα:wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...