Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι εχω βρει μπομπονιερες, δεν τις εχω κλεισει ακομα, ειναι κατι ωραιες ξυλινες πεταλουδες σε λιλα χρωμα και κατι ξυλινα λουλουδια ασπρα με ροζ, θα σας βαλω καμια φωτο στο γνωστο αλμπουμ να δειτε. τα προσκλητηρια θα μου τα φτιαξει η κολλητη μου που ειναι γραφιστρια και μου ειχε φτιαξει και του γαμου (και ειχαν παθει ολοι πλακα)

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραία , να βάλεις να παίρνουμε ιδέες

πω πω που να το φανταζόμασταν τον χειμώνα

και σε λίγες μέρες η κουκλίτσα σου γίνεται 1 χρονών

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πωωω, βρε συ νιου μαμμυ, σαν να ακουω εμενα... εγω ομως επειδη δεν ειχα βοηθεια απο κανεναν (μετα το μηνα που εκατσε ο νικος μαζι μου), το σταματησα, δεν αντεχα αλλο. εγω δε, εκανα και την αλλη βλακεια, δεν σηκωνομουν για τη μικρη και στο καπακι να κανω και αντληση, σηκωνομουν για τη μικρη οτι ωρα ηθελε, και σηκωνομουν και συγκεκριμενη ωρα για αντληση. οποτε κανα 2 φορες για τη μικρη και κανα 2 ακομα για αντληση, καταλαβαινεις πως ειχα γινει...

Kαλά αν το έκανα αυτό τώρα δε θα βλεπόμουν!!! Απλά με ενδιέφερε να κάνω 8 αντλήσεις/24ωρο. Αρα περίπου 3ωρο... δεν κοιτούσα και το λεπτό!!! τώρα που κανουμε καλύτερο θηλασμό έχω πέσει στις 3-4... Απίστευτο μου φαίνεται... όπως ότι πήρε και τοσο πολύ σε βάρος μόνο με μητρικό. Βγήκαμε 2700 (3 ημερών) και σήμερα είναι 3890!!! Είναι κουραση αλλά αξίζει πολύ τον κόπο... Γι'αυτό Νεφελάκι να μην αναρωτιέσαι αν αξίζει... αφού μπορείς μη σταματάς...

Πάντως ποιος να μας το έλεγε και να τον πιστεύαμε το χειμώνα ότι τώρα θα μιλάγαμε για τα μπεμπέ μας και ότι η ζουζούνα σου χρονίζει :D:D:D.

φιλάκια σε όλες... πάω μηπως προλάβω λίγο ύπνο

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημέρα κορίτσια

τι κάνουμε σήμερα ? Η ζέστη καλά κρατεί ακόμα και το κλιματιστικό στο τέρμα

για μπάνιο δεν μπορούμε να πάμε οπότε εδώ.

Για την βάφτιση πότε να ξεκινήσω να ψάχνω δεν ξέρω, το θέμα είναι οτι τον Οκτώβριο πρέπει να πάρουμε φθινοπωρινά οπότε πρέπει να περιμένω να βγουν τα φθινοπωρινά.

Και μπομπονιέρες -προσκλήσεις ? Πω ρε παιδί μου θέλει οργάνωση πάλι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Geia sas κοριτσια , σκεφτομαι θεμα για την βαφτιση ή πριγκιπισσα ή νεραιδα ,το σαιτ που εβαλα ειναι υπεροχο , θα παρω να ρωτησω τιμες για την οργανωση ή και για .ROSE αμα παρεις πες μουκαι μενα.

Τι ζεστη αυτη σημερα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

φαιρυ και εμένα μου άρεσαν πολλά από την σελίδα που έβαλες

δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό να στείλουν θεσσαλονίκη και τους στολισμούς.

θα ρίξω μια ματιά εδώ στα μαγαζιά και μετά θα ρωτήσω και εκεί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσια

ειναι κανεις στο καφε?

βρηκα λιγο χρονο για δουλεια και καφεδακι ,γιατι ο μπεμπης κοιματε

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα κοριτσακια.

μολις γυρισαμε απο το εξοχικο του αντρα μου και ετοιμαζομαστε να παμε στην παιδιατρο για τις γνωστες μετρησεις και το πρωτο εμβολιο. ελπιζω να μην ανεβασει πυρετο η μπεμπουλα. αυτο το σκ η μικρη εσπασε ρεκορ χρονου πανω στο στοιθος, αχ τι θα την κανω.

ειμαστε 2 μηνων σημερα, ναιιιι.

θα ξαναμπω μετα την γιατρο. φιλακια προς το παρον.

καλημερα κοριτσακια.

μολις γυρισαμε απο το εξοχικο του αντρα μου και ετοιμαζομαστε να παμε στην παιδιατρο για τις γνωστες μετρησεις και το πρωτο εμβολιο. ελπιζω να μην ανεβασει πυρετο η μπεμπουλα. αυτο το σκ η μικρη εσπασε ρεκορ χρονου πανω στο στοιθος, αχ τι θα την κανω.

ειμαστε 2 μηνων σημερα, ναιιιι.

θα ξαναμπω μετα την γιατρο. φιλακια προς το παρον.

Γιούπι !!!! Γίνατε 2 μηνών κουκλάρες!!! Ετοιμη για γάμο τη βλέπω :D. Αντε κουράγιο για το εμβόλιο και μακάρι να μην ανεβάσει πυρετό μέσα στη ζέστη... αλήθεια Νεφελάκι εχει πολλή ζέστη εκεί στα ψηλά??? Κουράγιο με το θηλασμό... κι εγώ παρόλο που βγάζω και με το θήλαστρο νοιώθω εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι για να τη θηλάζω και φοβάμαι να βγω έξω. Με έχει βολέψει πολύ το 40ήμερο αλλά τη Δευτέρα σαραντίζουμε και φοβάμαι να τη βγάλω βόλτα για το θέμα του φαγητού...μην πεινάσει και πως θα την ταίσω έξω??? ισως να τολμήσω κοντινές βολτούλες στο σπίτι μας ή στων γονειών μου μέχρι να νοιώσω έτοιμη. Να μπορώ να μπω σ'ενα σπίτι για να θηλάσω. Εσύ πως το αντιμετωπίζεις?

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

μπραβο βρε κοριτσια

εσεις θηλαζετε....εγω μητρικο γαλα τελος

μου το ειχε πει ο παιδιατρος οτι αν ο μπεμπης δεν πιασει στηθος ,οσο γαλα και να εχω θα μειωθει,το θηλαστρο δεν ειναι το ιδιο

τελικα ,ο μπεμπης δεν επιασε στηθος,ειτε γιτι ειναι μικρουλης,ειτε γιατι,του ερχετε πιο ευκολο το μπιμπερο και το γαλα μειωθηκε

και πατε και διακοπες,ευγε

εγω στον σαραντισμο,πηγα στην εκκλησια και ηρθα αμεσως

λεμε μηπως αυριο,που ειναι του προφητη ηλια ,τον παμε καμια βολτουλα για κανενα μισαωρο μεχρι την εκκλησια

εγω δεν μπορω να τον κουνησω και πολυ,γιατι τρωει καθε 3 ωρες,θελει μιση ωρα να ρευτει,και για 1,5 ωρα δεν τον μετακινω για να μην κανει παλινδρομηση,οποτε τι μας εμεινε,μια ωριτσα σκαρτη μεχρι το επομενο γευμα

ουφφφφφ.....

ποσο θα ηθελα μια εκδρομη,οπως παλια

εχω να παω εκδρομη ,σε ασχετο μερος,που να μην εχει σχεση με γονεις

απο τον περσινο οκτωβριο,που εμεινα εγκυος

αααα,δεν σας ειπα το κορυφαιο

η μαμα του αντρα μου στον ιδιο

"το παιδι μοιαζει στην γυναικα σου,αλλα δεν πειραζει,τα παιδια αλλαζουν στην εφηβεια...."

καλο?!?!?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

μπραβο βρε κοριτσια

εσεις θηλαζετε....εγω μητρικο γαλα τελος

μου το ειχε πει ο παιδιατρος οτι αν ο μπεμπης δεν πιασει στηθος ,οσο γαλα και να εχω θα μειωθει,το θηλαστρο δεν ειναι το ιδιο

τελικα ,ο μπεμπης δεν επιασε στηθος,ειτε γιτι ειναι μικρουλης,ειτε γιατι,του ερχετε πιο ευκολο το μπιμπερο και το γαλα μειωθηκε

και πατε και διακοπες,ευγε

εγω στον σαραντισμο,πηγα στην εκκλησια και ηρθα αμεσως

λεμε μηπως αυριο,που ειναι του προφητη ηλια ,τον παμε καμια βολτουλα για κανενα μισαωρο μεχρι την εκκλησια

εγω δεν μπορω να τον κουνησω και πολυ,γιατι τρωει καθε 3 ωρες,θελει μιση ωρα να ρευτει,και για 1,5 ωρα δεν τον μετακινω για να μην κανει παλινδρομηση,οποτε τι μας εμεινε,μια ωριτσα σκαρτη μεχρι το επομενο γευμα

ουφφφφφ.....

ποσο θα ηθελα μια εκδρομη,οπως παλια

εχω να παω εκδρομη ,σε ασχετο μερος,που να μην εχει σχεση με γονεις

απο τον περσινο οκτωβριο,που εμεινα εγκυος

αααα,δεν σας ειπα το κορυφαιο

η μαμα του αντρα μου στον ιδιο

"το παιδι μοιαζει στην γυναικα σου,αλλα δεν πειραζει,τα παιδια αλλαζουν στην εφηβεια...."

καλο?!?!?

Γκελάκο μου ο μπαινάκης ο βγαινάκης σε ότι ακούς... Πόσο κολλημένες είναι κάποιες πεθερές... τόση ανασφάλεια για το πως μεγάλωσαν τους γιους τους πια που καμία νύφη δεν είναι καλή ή ωραία ή νοικοκυρα κλπ. Μην κάθεσαι και σκας, ο άντρας σου δεν είπε τίποτα εκείνη τη στιγμή??? Να σε υπερασπιστει και να τη βάλει στη θέση της???

Οσο για το γάλα εμένα που δεν επιανε η μπέμπα για παραπάνω από 2- 3 ρουφιξιές και μετά υπνο του καλού καιρού το θηλαστρο με βοήθησε πάρα πολύ να μη χάσω το γάλα μου και μάλιστα να αυξηθεί πολύ η παραγωγή. Πάντως μη στεναχωριέσαι κάνεις το καλύτερο που μπορείς με τα δεδομένα που έχεις για το μωράκι σου... και γιατί δε βγαίνετε έξω? /με έτοιμο γάλα και θερμός είναι πολύ εύκολο να βγείτε, έστω και για 1 ώρα σκάρτη να κάνετε μια βόλτα να πάρετε τον αέρα σας... αντε να ξεσκάσεις λίγο και να αφήσεις μαμά και πεθερά να μιλάνε μόνες τους ;)

Φιλάκια

γεια σας κοριτσουδια,

γκελακο μου, τι κανεις? καλα σου λεει η νιου μαμυ, αν και νιου, να παιρνεις το μωρο και να βγαινετε, θα μπαφιασετε μεσα καλοκαιριατικα.

νιου μαμυ μου, κι εσυ, αν δεν αισθανεσαι ετοιμη να θηλασεις εξω, για οταν βγαινεις παρε μαζι σου γαλα που εχεις αντλησει. εγω για οσο καιρο το εκανα ετσι, επαιρνα μαζι μου σε μια θηκη ψυγειακι, το μπιμπερο με το γαλα, εβαζα και μερικα παγακια (στη θηκη) για να διατηρειται κρυο, επαιρνα ενα θερμος με καυτο νερο, και ενα μπολακι και το ζεσταινα επιτοπου, οταν ερχοταν η ωρα να φαει. ιστορια θα μου πεις ολοκληρη, αλλα σιγα μην καθομουν μεσα καλοκαιριατικα γι αυτο το λογο. επισης μπορεις να εχεις μαζι σου μια πασμινα, και να την ριχνεις απο πανω σου για να θηλαζεις χωρις να σε κοιτανε. το mothercare στην αγγλια εχει επισης μια "ποδια" που σε καλυπτει για να μπορεις να θηλασεις (που βεβαια στην ελλαδα δεν το φερνουν, δεν ξερω γιατι)

4Rnfp3.png

κοριτσακια μου ομορφα καλησπερα!!!!

χαμενη στον υπεροχο κοσμο των παιδιων μου εγω και πολυ το ευχαριστιεμαι....

σας διαβαζω οσο πιο συχνα μπορω αλλα δεν μπορω να γραψω ολες τις ωρες...

βλεπω αρχισατε να μιλατε για βαφτισεις...καλε ποτε περασαμε στο επομενο σταδιο....πως περασε ο καιρος...εμεις αυριο σαραντιζουμε, πινουμε φουλ γαλατακι της μαμας, δεν χρειαστηκε να της δωσω συμπληρωμα καθολου ως τωρα...το θεματακι μας ειναι οτι ο ικτερος δεν μας εχει φυγει εντελως αλλα η παιδιατρος λεει οτι το γαλατακι της μαμας συνηθως διατηρει τον ικτερο και δεν το κατεβαζει...

για διακοπουλες τι λετε;;;θασ πατε πουθενα;;

ειδα οτι η φερι μολις γυρισε...με την πρωτη ευκαιρια κοριτσαρα να ξανφυγετε...

εμεις λεμε για μια εβδομαδα τον αυγουστο που θα εχουμε κλεισει 2 μηνων...βλεπουμε...

σμουτσακο χρονιζει η κορουλα ε;;;;με το καλο κοπελα μου....

αααααααααααααα μιλησα και με το μαρουλιδιον σημερα στο τηλεφωνο....κανει διακοπες στην αυλιδα και περναει σουπερ...σεπτεμβρη λεει θα γυρισει....εχετε τα φιλια της!!!!!!!

ετοιμαζομαι για βολτα τωρα με τις μικρες...φιλακια πολλα πολλα!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...