Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε εντάξει καλά είναι αλλά έχω δρόμο ακόμα

να φανταστείς τους τελευταίους δύσκολους μήνες θα είναι καλοκαίρι και δεν θα ήθελα να γίνω τέρας τι θα φοράω. Να μην τρομάζω τα παιδάκια στο δρόμο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Αχ ρε ροζακι τι ωραια !! ετσι ημουνα και εγω περυσι ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!! και τωρα που σε ειδα τι λες μαρη για τα κιλα?? μια χαρα σεξι μαμα θα εισαι...φουστανακια κολανακια κλπ

φιφικα μου έχω κακή εμπειρία με τον Αντώνη καθώς πήρα πολλά και φοβάμαι μη γίνω πάλι γουρούνα.

και δεν λέει καλοκαίρι να κυκλοφορώ με μπούτια σαν φιάλες υγραερίου χαχα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

οπως ξερεις καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια..σιγα ποσσα θα παρεις ακομη?? αλλα 5-6 μια χαρα θα εισαι...εμενα με εσωσε μετα τον 6 που ανακαλυψα διαβητη κυησης, μπορει να γκρινιαζα μεν αλλα πηρα 2 κιλα μετα τον 6 μηνα...βεβαια πηρα και την καισαρικη την 38 εβδομαδα αλλα τι να κανουμε;) ...ελα μωρε ροζ απολαυσε το απλα προσεχε λιγο..πωπω και εσεις εκει εχετε φοβερο φαγητο ρε παιδακι μου..πως να κρατηθεις??

Διαφημίσεις

εγω με τον θηλασμο και την χαρα που πηρα οταν γεννησα και δεν ειχα πια ζακχαρο τοτε τα πηρα τα κιλα ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ...και εγω δεν ειμαι πια εγκυος..προσπαθω τον τελευταιο μηνα εχω αρχισει τρεξιμο και ψιλοδιαιτα αλλα δεν βλεπω φως...

προσπαθώ να μην γίνομαι υστερική γιατί χάνω τις στιγμές αλλά αλλιώς είναι ρε παιδί μου να μπορείς να βάλεις ένα ρούχο και να αισθάνεσαι καλά έστω και με κοιλίτσα αντί να νιώθεις υδρόγειος όπως ένιωθα εγώ.

Με τον θηλασμό είχα κακή εμπειρία γιατί το μωρό όσο καιρό έκατσα στην κλινική 5 μέρες λόγω καισαρικής δεν θήλασε καθόλου.

Κάθε φορά που μου τον έφερναν κοιμότανε και έτσι άργησε να κατέβει το γάλα.

τις 2 τελευταίες μέρες που μου τον έφερναν ξύπνιο έκλαιγε γιατί δεν είχα γάλα να του δώσω και νευρίαζε. Φυσικά και στο σπίτι συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό.

Το γάλα κατέβαινα με καθυστέρηση και αν κρίνω από τον χαρακτήρα του τώρα καταλαβαίνω έτσι κάνει και τώρα αν κάτι δεν του βγαίνει όπως θέλει.

Με θήλαστρο τον τάισα μικρό διάστημα γιατι δεν είχα αντοχές να κάνω αντλήσεις καθολικά κάθε 3 ώρες και έτσι έχασα την μπάλα. Το γάλα σιγά σιγά σταμάτησε μόνο.

Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρω τώρα να θηλάσω έστω και για μικρό διάστημα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

fifako η ροζ οντως ειχε παρει πολλα κιλα και μονη της τα καταφερε και τα εχασε, εμεις που ειχαμε φεις ειδαμε ολη την πορεια της και ηταν αξιεπαινη.Πιστευω τωρα δεν θα παρει τοσο κιλα.

Παντως θηλασεις δεν θηλασεις η ορεξη ανοιγει τελικα μετα τη εγκυμοσυνηη ...ισως ειναι η κουραση , το στρες το αγχος ολα μαζι , και δεν ξερω εγω μετα την εγκυμοσυνη σαν να ειχα πριστει και λιγο .

Φιφη μου εσυ που σε ειδα ειχες κοιλιτσα και νομιζω ειναι φυσιολογικο , εδω εγω εχω ακομα λιγη που εχει μεινει .Βεβαια φταιω και εγω που αφεθηκα και δεν εκανα γυμναστικη αλλα τωρα πηρα τα πανω μου γιατι γραφτηκα γυμναστηριο και αμα βρισκω χρονο παω κκια για μαθημα χορου .

Το παν ειναι η γυμναστικη οχι ομονο η διατροφη ...ετσι πιστευω.

αντε σιγα σιγα γιατι το καλοκαιρακι μας βλεπω ,με τα μικρα στην παραλια εεεε???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εμενα παλι τα κιλα ηταν κατι που δεν με αγχωσαν ποτέ. δεν με ενδιέφερε καθόλου και νομιζω αυτό εγινε επειδη ειμαι και στην καθημερινότητα έτσι.

εμεις κοριτσακια μου ειμαστε στο νοσοκομειο δυστυχως με την Ιλιανα αυτη τη φορά, με βρογχοπνευμονία. φυσικα ο λογος που μπηκαμε δεν ηταν αυτη καθεαυτή η αρρωστια αλλα η εντονη δυσπνοια που παρουσιασε την πεμπτη το βραδυ. και επειδη μπηκαμε στο μητερα και ειπαμε οτι εχουμε ιδιωτική ασφαλεια, μας κρατανε ακομα μεσα ενω η ιλιανα αλωνιζει στους διαδρομους και λυσσαει και με εχει βγαλει οφ.

αυταααααα

ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σας στο facebook. δυστυχως την γιορτή της την περάσαμε στο νοσοκομείο.

4Rnfp3.png

Ελα ρε συ Γιωτακι περαστικα σας !! τι εγινε ρε παιδακι μου?? παντως καλα κανατε και την πηγατε νοσοκομειο φανταζομαι την αγωνια σου αλλα απο οτι καταλαβα ολα τελειωσανε καλως και συντομα...ε της κορης σου θα της αρεσε η αλλαγη που ητανε με κοσμο και ασανσερ και οροφους και τετοια ε?? ρε το τρελοκοριτσι , να ναι γερο και χαρουμενο παντα..

και για να αλλαξω λιγο το κλιμα...τι να σε νοιαξουνε εσενα μαρη τα κιλα?? αυτα εχουνε τσακωθει μαζι σου γιαυτο δεν σε πλησιαζουνε!!!

Ροζακι ενα θελεις μια συμβουλη για τον θηλασμο , δεν ξερω που θα γεννησεις αλλα να ξερεις οτι εχεις το δικαιωμα να απαιτησεις να σου φερουνε το παιδι και να στο βαλουνε στο στηθος αμεσως μετα την καισαρικη και το αργοτερο μεσα σε μια ωρα απο τοτε που θα γεννηθει.Αυτο ειναι τουλαχιστον ενα 30-40 % για να ξεκινησουνε ολα με επιτυχια...και οσο μπορεις να το εχεις μαζι σου και εαν κοιμαται να το ξυπνας ...εμενα αυτο με εσωσε , το οτι εαν και απο καισαρικη ειχα συννενοηθει με τον γιατρο μου και εδωσε εντολη και με πηγανε για ανανιψη σε αλλο δωματιο και εκει μου το φερανε και ετσι βγηκε αμεσως το πρωτογαλα και βεβαια με βοηθησε πολυ οτι το ειχα παντα στο δωματιο μου (εχω ιδιωτικη ασφαλεια παλιο συμβολαιο που καλυπτει 100% τον τοκετο μεχρι και σε λουξ δωματιο:lol:)ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ Ε??

Διαφημίσεις

χαχαχα, μακράν

φιφι για τα κιλα που λες, να ξερεις οτι δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που τρωνε ασταματητα και δεν παχαίνουν. εχει υπαρξει εποχη που κατι με ειχε πιασει και ετρωγα πολυ και ημουν 6 κιλα πανω απο τωρα. Αρα παχαίνω μια χαρά αμα τρωω. απλα γενικως ειμαι λιγοφαγη και αυτο με σωζει, οποτε οπως καταλαβαινεις ποτε δεν εχω ασχοληθει με τα κιλα αρα ουτε και στην εγκυμοσυνη. αλλα κι εκεί μετρημενα ετρωγα.

και για το νοσοκομειο που λες, καμια αγωνια δεν ειχα, με πολυ ψυχραιμια ηρθαμε, γιατι το περιμεναμε, και γιατι ηξερα οτι δεν ηταν κατι πολυ σοβαρό, αφου ηταν σε ηπιο βαθμό η βρογχοπνευμονία, απλα η εισαγωγή εγινε λογω δυσπνοιας, που με τις πρωτες μασκες αντιμετωπιστηκε κατα πολύ. Η ειμαι πολυ γαιδουρα ή πολυ ψυχραιμη, η μετα την περιπετεια με το νικο, ανδρώθηκα. Κατι απο τα τρια.

φιλακιαααα

4Rnfp3.png

σμουτς μου πραγματικά είναι ότι χειρότερο να μείνεις σε νοσοκομείο με ένα τόσο μικρό παιδί. Γενικά είναι φαντάσου τώρα.

Αφού είναι όλα καλά τότε θα περάσει και αυτό.

Όσο για τα κιλά Αχ πονεμένη ιστορία. Γενικά και εγώ ποτέ δεν νοιαζόμουν για τα κιλά. Πάντα ήμουν νορμάλ χωρίς κανένα κόπο.

Δεν ξέρω τι με πιάνει στις εγκυμοσύνες και το μυαλό μου είναι εκεί.

Και ο καιρός δεν βοηθάει καθόλου, μέσα όλη μέρα το ψυγείο με φλερτάρει συνέχεια.

Φίφη μου εγώ μπήκα στο χειρουργείο 9:30 και βγήκα 11:30 μετά απο μια μέρα κουραστική περιμένοντας διαστολή και υπό την επήρεια της νάρκωσης έπεσα ξερή για ύπνο. Οπότε πάνε οι πρώτες ώρες. Το πρωί που μου τον φέρανε κοιμότανε. Δεν μου είπε κανείς να τον ξυπνήσω, δεν ειχα καθόλου εμπειρία δεν είχα διαβάσει και τίποτα γιατί στο κουτό μυαλό μου νόμιζα ότι όλα θα δουλέψουν από μόνα τους. Ελπίζω τώρα κατά αρχήν να γεννήσω φυσιολογικά και κατά δεύτερον αφού όλα πάνε καλά πρώτα πρώτα να μου το φέρουν αμέσως. Αλλά πες τε μου πες γεννάω φυσιολογικά και μου το φέρνουν επί τόπου μέχρι να με ράψει ο γιατρός, τι θα βγάλω βυζί έξω ? έτσι στην ψύχρα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμενα παλι τα κιλα ηταν κατι που δεν με αγχωσαν ποτέ. δεν με ενδιέφερε καθόλου και νομιζω αυτό εγινε επειδη ειμαι και στην καθημερινότητα έτσι.

εμεις κοριτσακια μου ειμαστε στο νοσοκομειο δυστυχως με την Ιλιανα αυτη τη φορά, με βρογχοπνευμονία. φυσικα ο λογος που μπηκαμε δεν ηταν αυτη καθεαυτή η αρρωστια αλλα η εντονη δυσπνοια που παρουσιασε την πεμπτη το βραδυ. και επειδη μπηκαμε στο μητερα και ειπαμε οτι εχουμε ιδιωτική ασφαλεια, μας κρατανε ακομα μεσα ενω η ιλιανα αλωνιζει στους διαδρομους και λυσσαει και με εχει βγαλει οφ.

αυταααααα

ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σας στο facebook. δυστυχως την γιορτή της την περάσαμε στο νοσοκομείο.

καλα στην κοσμαρα μου...τωρα το ειδα!!!Περαστικα στην κουκλα μας!!!!!ελα ρε γμτ της εκανε και δυσπνοια ????στο Μητερα το προσωπικο ειναι σουπερ και πιστευω να μη ταλαιπωρηθηκατε!!!Ποιος γιατρος την ανελαβε?

Περαστικα και παλι Γιωτακι μου ....δωστης πολλα φιλακια απο τον Χρηστο και μη στεναχωριεσαι για την γιορτη της ...ουτως η αλλως για σενα που εχεις την Ιλιανα καθε μερα γιορτη ειναι εεεε;)!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

σμουτς μου πραγματικά είναι ότι χειρότερο να μείνεις σε νοσοκομείο με ένα τόσο μικρό παιδί. Γενικά είναι φαντάσου τώρα.

Αφού είναι όλα καλά τότε θα περάσει και αυτό.

Όσο για τα κιλά Αχ πονεμένη ιστορία. Γενικά και εγώ ποτέ δεν νοιαζόμουν για τα κιλά. Πάντα ήμουν νορμάλ χωρίς κανένα κόπο.

Δεν ξέρω τι με πιάνει στις εγκυμοσύνες και το μυαλό μου είναι εκεί.

Και ο καιρός δεν βοηθάει καθόλου, μέσα όλη μέρα το ψυγείο με φλερτάρει συνέχεια.

Φίφη μου εγώ μπήκα στο χειρουργείο 9:30 και βγήκα 11:30 μετά απο μια μέρα κουραστική περιμένοντας διαστολή και υπό την επήρεια της νάρκωσης έπεσα ξερή για ύπνο. Οπότε πάνε οι πρώτες ώρες. Το πρωί που μου τον φέρανε κοιμότανε. Δεν μου είπε κανείς να τον ξυπνήσω, δεν ειχα καθόλου εμπειρία δεν είχα διαβάσει και τίποτα γιατί στο κουτό μυαλό μου νόμιζα ότι όλα θα δουλέψουν από μόνα τους. Ελπίζω τώρα κατά αρχήν να γεννήσω φυσιολογικά και κατά δεύτερον αφού όλα πάνε καλά πρώτα πρώτα να μου το φέρουν αμέσως. Αλλά πες τε μου πες γεννάω φυσιολογικά και μου το φέρνουν επί τόπου μέχρι να με ράψει ο γιατρός, τι θα βγάλω βυζί έξω ? έτσι στην ψύχρα ?

πρωτα απο ολα εαν εισαι ετσι με τις λυγουρες κατι σημαινει αυτο και μην το πολεμας ..απολαυσε το απλα προσεχε λιγακι...

και εγω τα ιδια περασα με το χειρουργειο γιατι προσπαθουσα να γεννησω φυσιολογικα 12 ωρες και με 10 διαστολη μπηκα για καισαρικη γιατι ο κυριος ειχε στο πλαι το κεφαλι και δεν το κουνουσε με τιποτα...την ωρα που τον βγαλανε ξερεις εκει που εχουνε δεμενα τα χερια μας στο χειρουργειο μου τον εφερε η μαια και μου ανοιξε αυτη την ρομπα και αυτη μου πιεσε το στηθος και μου ανοιξε το ενα χερι για να τον πιασω...και μετα παλι το ιδιο στο δωματιο που σου λεω εγω ψιλοναρκωμενη φωναξανε και τον ανδρα μου και μπηκανε μαζι με την μαια στο δωματιο και μου τον βαλανε επανω μου και αυτη πιεσε παλι το στηθος και τσουυυπ βγηκε το πρωτογαλα και να τον δεις αμεσως πως το επιασε ....

ετσι να προσπαθησεις να κανεις και συ αλλα να εχεις συννεοηθει απο πριν με τον γιατρο σου να δωσει εντολες...ειναι δικαιωμα σου να το ξερεις εαν τους πεις οτι θελεις να θηλασεις αποκλειστικα να τα κανουν ετσι...αλλα εχουμε καιρο για αυτα οταν θα εισαι ετοιμη για τον τοκετο με το καλο θα τα ξαναπουμε....προς το παρον απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και την κουκλα που χορευει στην κοιλιτσα...πω πω συγκινηθηκα!!!

Smoutsaki μου περαστικα στην κουκλα σου , ελπιζω να βγηκατε και ολα να ειναι καλυτερα τωρα...(τωρα που ειπες για ασφαλεια πρεπει να δω εμεις με ποια νοσοκομεια εχουμε ασφαλεια, γιατι την εχω κανει και τα εχω ξεχασει ποια ειναι)

Σχετικα με τα κιλα εγω κοριτσια δεν τα πηρα στην εγκυμοσυνη (λογω της περιπτωσης πο ειχα και δεν ετρωγα , περα που ξερναγα με οτι μυριζα και εβλεπα) θυμαμαι οτι αυτη την εκπομπη στο αλφα που εβαζε οποτε την εβλεπα με επιανε αναγουλα.

Καποια κιλακια πο πηρα ηταν μολις γεννησα .Εφαγα ολα τα γλυκα που μου χαν φερει για τους καλεσμενους ,δεν θα το ξεχασω και μετα ετρωγα ολλοοο το φαγητο μου ...ηταν απιστευτη εμπειρια η οποια μου ειχε λειψει οσο ημουν εγκυος ..ε οποτε τα τσιμπησα μερικα χιχιχιχιχ

για τον θηλασμο θυμαμαι οτι δεν ειχα γαλα και μολις ηρθε η μαια μου λεει το παιδι πειναει , πρεπει να φαει ...πρεπει να επαθα καταθλιψη εκεινη την ωρα γιατι δεν ειχα να δωσω ..προφανως ηταν αγγουρο το σωμα επειδη γεννησα 36 μηνων και 5 ημερων .Εβγαζα με θηλαστρο και τιποτα , ηταν δραμα το θηλαστρο του μαιευτηριου ..πονουυσα.Ευτυχως σπιτι επεμενα και θηλασα μετα για 4 μηνες τουυλαχιστον με συμπληρωμα ομως γιατι αυτη δεν χορταινε με τιποτα.

Φιφι αμα σουυ πω οτι ειχα και εγω τετοια ασφαλεια και την εκοψα γιατι την θεωρουσα γκαντεμικη επειδη αργησα να πιασω κια μολις επιασα το εχασα??? ε την εκοψα ..και εκανα την ανδριανα χαχαχα μου στοιχισε κατι παραπανω αλλα δεν βαριεσαι χαχαχαχαχα

Η δικια μου εχει γινει πολυ πεισματαρα και γκρινιαρα .τι θα κανω????

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...