Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, μπορώ κι εγώ την Κυριακή! Όταν κανονίσετε στείλτε μου μήνυμα! Να σας πω την αλήθεια προτιμούσα κάπου ενδιάμεσα στην απόσταση, γιατί αν πάτε μακριά δε με βλέπω επειδή Σάββατο βράδυ έχουμε παιδικό πάρτυ και θα αργήσουμε να επιστρέψουμε σπίτι!

φιλάκια σε όλες!

ok στο fan mily τελικα εε??

μαμυ μου το κανουμε εκει κοντα γιατι η σμουτς δεν εχει αμαξι .Οποτε κα ολγα για οκ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρεςςς τι κανουτεεε??

ολα οκ για αυριοοο????

βρε μαμμυ ελα και συ να σε γνωρισωωωωωωω ...

γκελακοοοο ελα και συυυυυυ

joooo????

φιλιααα....τα λεμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΡΙΟΟΟΟ

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα και καλό μήνα και από μενα!

εμείς είμαστε με μύξες κάμποσες μέρες και χτες μου έκανε και βήχα και σήμερα στις 7 έχουμε παιδίατρο....

Ταράχηκα πολύ με το μωράκι που έφυγε γαμώτο.... τρέμω από την ώρα που το διάβασα... δεν υπάρχει χειρότερος εφιάλτης για μια μάνα νομίζω..... η ζωή είναι πολύ σκληρή και μερικές φορές νιώθω αφόρητες τύψεις που στεναχωριέμαι με όλα τα *#$&ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ..... τι να πεις σε αυτή την μάνα τώρα?? ακόμα και σε ενα παλάτι να την βάλεις δεν θα απαλύνει ο πόνος της...

και έτσι ξαφνικά έφυγε?? από το τίποτα? ούτε άρρωστο ούτε τίποτα???

χριστέ μου....

Τι να πω...

Να ευχηθώ καλό μήνα,....εστω και καθυστερημένα, και κρίμα που έχασα την μάζωξή σας... αλλά με μύξες και μπούκωμα είπα καλύτερα να μην την φέρω....και σαφώς καλά έπραξα....πως τα περάσατε??

τι κάνετε ?

να ΄μαι και εγώ, είχαμε συνάντηση ε ?

μπράβο έτσι αυτά είναι τα ωραία.

εμείς είμαστε μια χαρά μεγαλώνουμε και οι 2 ο ένας έξω και μια μέσα.

Κοιλιά δεν βλέπω να μεγαλώνει και κάθε μέρα λέω το τρώω αυτό το μωρό ρε παιδί μου.

είχα μάθει απο την πρώτη εγκυμοσύνη που είχα μπαλόνι και τώρα μου κακοφαίνεται. Θα μου πεις είχα πάρει και περισσότερα κιλά.

Έχει ρε παιδιά από προχθές που το έμαθε η μάνα μου ένα τραγούδι και από τότε είναι

''σαγαπώ σε πονώ όσο κανείς'' βέβαια το λέει έτσι σαγαπώ σι πονώ σι κανείς και έχει ένα γέλιο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα κι απο μας!η κωνσταντιναξεπερναει τις φοβιες αλλα μας κολησε μια κωλογριπη και ειμαστε χαλια..πυρετος βηχας και μυξες..ολη η ελλαδα την εχει..ελεος πια!κατα τα αλλα ολα καλα.σαςαγαπω και σας σκεφτομαι..φιλακια

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

σμουτς μου μου φαίνεται κάπως η μικρή κοιλιά γιατί το πρωί που είναι το στομάχι άδειο είναι σαν να μην είμαι έγκυος, με το που φάω φουσκώνει.

τι να πω, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

άρχισε να κλοτσάει κιόλας , είναι απίστευτο συναίσθημα δεν περιγράφετε με τίποτα.

Το καλύτερο συναίσθημα που έχω νιώσει ποτέ.

ζωή μου και εγώ είμαι με μπούκωμα στην μύτη εδώ και μια εβδομάδα.

σήμερα συνήλθα φαντάσου και δεν μπορω να πάρω τίποτα για να ανασάνω λίγο.

από παντού ακούω για την γρίπη βέβαια με αυτή την αλλοπρόσαλλη αλλαγή του καιρού τι περιμένεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια

'

αχ τι ωραιο συναισθημα να νιωθεις το μωρακι ....σαν φουσκες χιχιχιιχ

ποσα κιλα εχεις παρει ροζ??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κορίτσια καλημέρα. είναι το πρώτο μου ποστ και είμαι πολύ αγχωμένη... δεν ξέρω καν αν το γράφω στο σωστό τόπικ. πλιζ χελπ

η πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου ήταν 22/01/2012. σταθερό κύκλο σπάνια έχω... συνήθως όμως είναι 30 ημερών εκτός και αν στεναχωρηθώ από κάτι ή με πιάσει σπαστική κολίτιδα, οπότε η καθυστέρηση είναι συνηθες φαινόμενο.

έκανα τεστ και βγήκε θετικό. στις 29/02/2012 έκανα χοριακή και έδειξε 2462. ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω και έτσι έκανα επανάληψη στις 05/3/2012. η χοριακή έδειξε 4282. ο γιατρός δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος και μου είπε την παρασκευή να πάω στο μαιευτήριο να κάνω εκεί εξέταση γιατί θα έχει καλύτερα μηχανήματα από το ιατρείο.

κορίτσια τι λέτε? είναι άσχημα τα πράγματα?

νασακι καλως ορισες στο φορουμ.δεν εχω κανει ποτε χοριακη για να ξερω να σου απαντησω..να δουμε τι θα σου πει καμια αλλη κοπελα..οπως και ναεχει μην αγχωνεσαι..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

νασακι μου και εγώ δεν έκανα ποτέ εξέταση χοριακής για να σου πω για τους δείκτες.

μπορείς να το googlisis για να δεις.

φαίρυ μου πήρα 5-6 κιλά ανάλογα με την ζυγαριά.

αλλά πραγματικά η αίσθηση του μωρού είναι οτι καλύτερο υπάρχει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...