Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , LeneL είπε:

Να σου πω την αλήθεια, εγώ την ΑΜΗ την μέτρησα πρώτη φορά στα 42.. από τα 37 είχαν αρχίσει ανωμαλίες στην περίοδο που έδιναν ενδείξεις για ΠΩΑ, αλλά επειδή άργησα να παντρευτώ ( άργησα σε αναπαραγωγικούς όρους εννοώ) σε εκείνη τη φάση δεν το είχα πολυψάξει για να μην αγχωθω.. απλά, όταν γνώρισα τον άντρα μου, ήξερα εξαρχής ότι θα πάω για εξωσωματική και ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τις εξετάσεις. Οπότε σε εκείνη την φάση κάναμε ταυτόχρονα και τις εξετάσεις προγεννητικού ( που πήγαν τελείως χαμένες αφού πήγα με δωρεά) και τις ορμονικές... Δε νομίζω ότι αργεί πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι γιατί είχαμε κάνει ένα τεράστιο πακέτο εξετάσεων στο ίδιο κέντρο και έρχονταν λίγες λίγες.. απλά, αυτό που ξέρω είναι, ότι την εξέταση για το Fragile x, την σπρώχνουν πλέον αρκετά οι γυναικολόγοι, μαζί με αυτή της κυστικης ινωσης.. έχω δλδ φίλη, στον ίδιο γυναικολόγο με εμένα ( τον κλασικό γυναικολόγο όχι της εξωσωματικής) που της είχε ζητήσει να την κάνει, παρόλο που εκείνη ήταν με φυσική σύλληψη. Μάλιστα η κοπέλα τελικά έχει κάνει 4 παιδιά, δλδ δεν υπάρχει υπόνοια ΠΩΑ ούτε για πλάκα...

Α μάλιστα. Μήπως αυτή η κοπέλα είχε κάποια κληρονομικότητα από κάπου; Διάβασα πως σε περιπτώσεις κληρονομικότητας αυτισμού στην οικογένεια ή άλλων νοσημάτων , τότε την κάνουν. Οι γυναίκες που έχουν τη προμεταλλαξη είναι πιθανόν να εμφανίσουν ΠΩΑ σε πολύ μικρή ηλικία, ακόμα και κάτω των 25. Εγώ στα 25 είχα ήδη ΠΩΑ, για αυτό μου το πρότεινε. Κανεις άλλος δε μου το είχε πει.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοριτσια εμεις ειχαμε παει στην παιδοχειρουργο σημερα..ευτυχως ολα καλαμαςειπε..αλλαακουσαμε κι αλλο κουφο..οτι εχει και χαλινο ανω χειλους και θα κανει κενο στα μπροστινα δοντια..χεστηκαμε πηγα να της πω..θα δουμε τοτε τι θα κανουμε...ελεος ρε παιδια εκνευριζομαι οταν παςσε γιατρους ψαχνουν ψαχνουν ολο κατι βρισκουν..και μου ειπε και το αλλο ...οτι ολα τα παιδια πρεπει γενικα να τα κοιταξει εξονυχιστικα προληπτικα παιδοχειρουργος...εσαςτα εχουν δει?εγω της ειπα οτι τωρα ηρθαμε να δει την γλωσσα που μαςεστειλε ο παιδοχειρουργος απο το παιδων..ο οποιοςπαρεπιμπτωντος ηταν αστερι..εκανε φοβερη δουλεια..και δεν ειχα ορεξη για να κλαιει αλλο η μικρη..αυτη η μ@@@ μου το επεζε παντογνωστης..και πριν κατεβω στο παιδων οταν την ειχα ρωτησει μου ελεγε ολικη ναρκωση και ραμμα για το χαλινο της κωνσταντινας..κι ο αλλοςτο τελειωσε σεενα λεπτο..αυτα τα νεα μας...σας ζαλισα παλι..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωή μου αυτό για τα δόντια μας το είπε και εμάς η προηγούμενη παιδίατρος ότι έχει ένα πετσάκι και πιθανόν να κάνει αραιά δόντια.

Θα κάνει αραιά δόντια και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι που λένε.

Άσε μας πια, το ότι ασκούν ιατρική αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι είναι γιατροί σωστοί.

Θέλει φιλτράρισμα σε ότι ακούμε και πάντα πάνω από 1 γνώμη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φιφι οταν εννοουμε ρουτινα εννουμε μια συγκεκριμενη διαδικασια δηλαδη , μπανιο -χουζουρεμα -γαλα , δεν εννοουμε οτι σοι και καλα πρεπει να εισαι σε συγκεκριμενο μερος .Ας πουμε η δικια μου ακομα και οταν φευγουμε ή παμε εκδρομες ή αιγινα θελιε αυτη την διαδικασια για να χαλαρωσει , δεν την ενδιαφερει ο τοπος.

Ζωζα αυτο δεν το μπορω σε μερικους γιατρους , τις υπερβολες .Ενταξει καταλαβαινω οτι πρεπει να τα ξερουμε ολα αλλα μερικοι ειναι λίγο παραπανω υπερβολικοι.

Και τι εγινε αν εχει αραια δοντια επρεπε να της ελεγες ...και η Γαρμπη ειχε και εγινε γνωστη γι αυτο το κενο στα δοντια της :tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημερα απο την ηλιολουστη Καλυμνο.

Ετοιμαζομαι για καφε παραθαλασσιο!!!

Ευχομαι να περασετε καλα!

Οσο για τα παραπανω...εμενα ευτυχως η μικρη κοιμαται ευκολα και με αλλους,π.χ την γιαγια της,την κυρια που την κραταει,τον πατερα της κι ετσι δεν εχω ανησυχησει ιδιαιτερα.Επισης δεν ξυπνα συχνα το βραδυ και γενικα δεν ηθελε κουνηματα.Δεν θελει ντε και καλα εμενα αν δεν ειμαι εκει.Αν ειμαι εκει ομως....πισω απο τον κωλο μου τρεχει το σκατο!!

Ροζουλα,μην ανησυχεις...δεν σε παρεξηγει κανενας..μια χαρα κανεις,ειναι ενα βολικο σχημα για την οικογενεια σας..τερμα!Περιμενεις και δευτερο ζουζουνι οποτε επρεπε να παρθουν δραστικα μετρα..

Οσο για αυτο με τα δοντια,κι η δικια μου εχει ενα μικρο κενο αναμεσα στα 2 μπροστινα..βλεπω οτι περναει ενα πετσακι απο εκει μεσα,δεν εχω ανησυχησει ιδιαιτερα....ας βγαλει πρωτα ολα τα δοντια με το καλο και μετα να ερθουν τα σταθερα και βλεπουμε...Παντως θα παρω κι εγω γνωμη,πιο πολυ για να δω αν αυτα πουειπε η παιδοχειρουργος της Ζωης εχουν καποια ιδιαιτερη βαση...

Τεσπα.φιλακια σε ολες!Τα λεμε

αχ κοριτσακια μου δικαιο εχετε παντα πανω απο 1 γνωμη..κατα τα αλλα αν ειχαν κατι τα παιδακια μας θα το εβλεπε και ο παιδιατρος..τι μ@@@ιες ειναι αυτες εξετασεις σε παιδοχειρουργους..εγω παντωςελπιζω να κανουμε καιρο να ξαναπαμε σε γιατρο για να ξεπερασει και τιςφοβιες σιγα σιγα..fairaki mε τον υπνο κι εμειςτα ιδια εχουμε...κολαουζος στο κρεβατι κι εμενα αγκαλια..κι εχει κι ενα αλλο χουι..να της γλειφουμε τα δαχτυλα για να κοιμηθει..αυτο το ειχε απο μωρο..μας τα χωνει στο στομα..ελεος τι τραβαμε εμεις οι μαναδες πια..αυτα..εγω τρεχω με την δουλεια..πουλαμε χαλβαδες φουλ τωρα!!!marsolan μου κοιτα να περασεις καλα με τον αντρουλη σου στην ομορφη καλυμνο και να ξεκουραστεις...φιλια σε ολες..κοριτσακια μου τα λεμε

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Μαρία μου δεν είναι οτι δεν θέλω να παρεξηγηθώ απλά δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να ακουστώ σαν ξερόλας.

Γιατί και εγώ όσο τα πράγματα ήταν σε νορμάλ επίπεδο στον ύπνο το άφηνα γιατί ο Αντώνης γεννήθηκε με διαταραχή στον ύπνο έτσι λέγεται όταν το παιδί δεν μπορεί να κοιμηθεί από μόνο από νεογέννητο.

Γιατί υπάρχουν περιπτώσεις και εσείς θα έχετε ακούσει απο μαμάδες να λένε ότι εμείς από 40 ημερών κοιμάται μόνο σερί μέχρι το πρωί.

Ε εμείς μέχρι και το καλοκαίρι είχαμε θέμα. Που σταδιακά γινόταν μεγαλύτερο.

Όταν έφτασε το πράγμα στο απροχώρητο πήρα και εγώ την απόφαση που μέχρι τότε έλεγα δεν πειράζει θα στρώσει όταν μεγαλώσει.

Και όπως λες μαρσολάν μου με τον ερχομό του δεύτερου θα ήταν τρελοκομείο να κουνάμε με βάρδιες τον Αντώνη και να τρέχουμε να ταίζουμε το νεογέννητο.

Εμείς στο τέλος με φορείο θα μας παίρνανε. Που να αποδόσεις και στην δουλειά.

Τέλος λοιπόν με το θέμα εύχομαι σε όσες θα κάνουν εξόρμηση να περάσουν καλά αν και ακούω για την κ.Δευτέρα κακοκαιρία. Μια μέρα είπα και εγώ να πάω βόλτα και θα μας χαλάσει.

Μαρία μου καλά να περάσεις στον νησί και περιμένουμε φωτό.

Ζωή μου θέλει τα αυτιά και τα μάτια ανοιχτά αλλά προσοχή όχι να φαντασιώνεσαι προβλήματα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε??

Εγω δεν ειμαι καθολου καλα...γι΄αυτο και μπηκα να μοιραστω αυτο το θλιβερο μαντατο!!

Εφυγε ενα αγγελουδι μολις 13 μηνων ενος φιλικου ζευγαριου απο το χωριο μου!!

Ετσι ξαφνικα στον υπνο του!!!!

η νεκροψια δεν εδειξε απολυτως τιποτα!!!

το κοριτσακι το κραταγε η γιαγια του για βραδι γιατι η μαμα ειναι 7 μηνων εγκυος και δεν ενιωθε πολυ καλα!!

εμεινε στα χερια της γιαγιας του μετα απο δυο αναστεναγματα!!

το ξερω πως ειναι πολυ "βαρυ" και ισως δεν επρεπε να το γραψω αλλα νιωθω τοσο χαλια που ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!!!!!!

Γιατι να φυγει ετσι αυτο το μωρο....γιατι τοσο αδικια....δεν ξερω!!!

Θελει και αγγελακια ο Θεος το ξερω αλλα ...αυτο ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΜΤ!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας, κορίτσια μου! Καλή Καθαρά Δευτέρα και Καλή Σαρακοστή να έχουμε!

βανιλίτσα μου, όταν διαβάζω τέτοια σπαράζει η καρδιά μου! Ήταν άρρωστο το παιδάκι; Μήπως ήταν σύνδρομο του βρεφικού αιφνίδιου θανάτου (που υπόψη ο κίνδυνος είναι μέχρι τα 3 έτη)... Φαντάζομαι αυτή τη γυναίκα που ήταν έγκυος... Τι να πει κανείς μπροστά σε τέτοια γεγονότα. Ο θεός να τους δώσει δύναμη...

πολλά φιλιά σε όλες

Ρουλίτσα μου δεν θέλω ούτε στους πιο τρελούς μου εφιάλτες να φανταστώ τι περνάει αυτή η οικογένεια τώρα.

Πραγματικά όμως μου κάνει εντύπωση τι έγινε πραγματικά γιατί σίγουρα δεν ήταν στα καλά καθούμενα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλησπερα κοριτσια, καλη Σαρακοστή ευχομαι.

Ελπιζω να περασατε ενα πολυ ωραίο τριήμερο.

Ρουλάκι μου, ευχομαι ο θεος να δωσει δυναμη στους γονείς του παιδιού να απαλυνουν τον πόνο τους. Ισως το καινουργιο μωρο που ερχεται να βοηθήσει λιγο την κατασταση

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλα ρουλακι με εστειλες με αυτο που εγραψες , ποσο στεναχωρηθηκα τι να πω τωρα , δεν υπαρχουν λογια γι αυτα ...ο θεος να το αναπαυσει και να ηρεμισει της ψυχες των ανθρωπων αυτων ..και η γιαγια θα τρελαθηκε θεε μου.

Μηπως με το μαξιλαρι εγινε τιποτα και εσκασε?? ειχε την καρδουλα του μηπως??σε παρακαλω αμα μαθεις να μας πεις .

ηταν πολυ γνωστοι σας?

Κοριτσια μετα απο αυτο το θλιβερο

ειχαμε ενα πολυ ομορφο τριημερο , καλη σαρακοστη κοριτσια

ροζ μου εμενα κοιμαται σερι απο νεογγενητο , μονο για την πιπιλα ξυπναει αν της φυγει και φυσικα αμα καταλαβει οτι δεν ειμαι διπλα της ...παρολα αυτα κοιμομαστε φυσιολογικα με βαση τα δικα της δεδομενα.

Κορίτσια τυχαία έπεσα πάνω σε αυτό το ποστ και διάβασα για το παιδάκι :-(

Επειδή το έχω ψάξει, μπορεί να μην συνέβει και απολύτως τίποτα, ούτε μαξιλάρι να φταίει, ούτε καρδιά. Μερικές φορές φεύγουν τα παιδάκια έτσι ξαφνικά, στην αγκαλιά των γονιών τους. Ελπίζω να το εξηγήσαν στη γιαγιά για να μην νιώθει τύψεις ή ότι σε κάτι έφταιξε η ίδια. Είναι τραγικό.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

καλημερα σας κοριτσια

αυτο που συζητουσαμε εχει καρφωθει στο μυαλο μου με το παιδακι , ποσο κριμα

τι κανετε ?

ροζ τι ωραριο δουλευεις??

Κοριτσια θα βρεθουμε??

καλημερααα

Καλη Σαρακοστη να χουμε....

αφηστε κοριτσια ...εγω να δειτε τι εχω παθει με αυτο ....τρεμουλο απιστευτο ....αγχος .....ενας κομπος στο στομαχι συνεχεια!!Τον μικρο τον παιρνω στο κρεβατι μας και κοιμομαστε μαζι.....τον κοιταω συνεχεια!!!

Το κοριτσακι το πηγαν για νεκροψια...ουτε την λεξη δεν θελω να γραφω....δδεν εδειξε απολυτως τιποτα!!Το πορισμα ομως θα βγει σε κανα τριμηνο οπου θα κανουν περετερω ελεγχο....ετσι ειπαν:rolleyes:

τι να πω δεν ξερω!!!Ας τους δωσε δυναμη ο Θεος.....μονο αυτο!!Δεν υπαρχουν λογια!!

Ποπακι ειμαστε απο το ιδιο χωριο .....τα παιδια μενουν στο Αστρος!!

και καναμε παρεα λογω του οτι οι κουμπαροι μας θα βαφτισουν το μωρακι τους που ερχεται!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα ήταν οκ και έτσι ξαφνικά έγινε. Σίγουρα κάτι προϋπήρχε το οποίο αγνοούσαν ή όχι οι γονείς. Τι να λέμε τώρα δεν υπάρχει χειρότερος εφιάλτης.

Ούτε στον εχθρό που λένε.

Φαίρυ μου το ωράριο μου είναι 10 με 1 Δευτέρα με Παρασκευή και κανένα μισάωρο παραπάνω που και που την μέρα. Γιατί σίγουρα κάτι προκύπτει πάντα. Κάπου θέλει να πάει το αφεντικό και πρέπει να μείνω να κρατήσω λίγο το μαγαζί γιατί το εργαστήριο είναι στον πάνω όροφο και πλέον δεν μπορούν να βλέπουν οι τεχνικοί ποιος μπαίνει.

Πάντως πέρα από τα λεφτά που είναι μεγάλο πρόβλημα εμένα το 4ωρο με βόλεψε.

Γυρίζω σπίτι μαγειρεύω και κοιμίζω το μωρό στην ώρα του.

Τι να κάνεις μαθαίνεις να προσαρμόζεσαι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...