Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , LeneL είπε:

Να σου πω την αλήθεια, εγώ την ΑΜΗ την μέτρησα πρώτη φορά στα 42.. από τα 37 είχαν αρχίσει ανωμαλίες στην περίοδο που έδιναν ενδείξεις για ΠΩΑ, αλλά επειδή άργησα να παντρευτώ ( άργησα σε αναπαραγωγικούς όρους εννοώ) σε εκείνη τη φάση δεν το είχα πολυψάξει για να μην αγχωθω.. απλά, όταν γνώρισα τον άντρα μου, ήξερα εξαρχής ότι θα πάω για εξωσωματική και ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τις εξετάσεις. Οπότε σε εκείνη την φάση κάναμε ταυτόχρονα και τις εξετάσεις προγεννητικού ( που πήγαν τελείως χαμένες αφού πήγα με δωρεά) και τις ορμονικές... Δε νομίζω ότι αργεί πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι γιατί είχαμε κάνει ένα τεράστιο πακέτο εξετάσεων στο ίδιο κέντρο και έρχονταν λίγες λίγες.. απλά, αυτό που ξέρω είναι, ότι την εξέταση για το Fragile x, την σπρώχνουν πλέον αρκετά οι γυναικολόγοι, μαζί με αυτή της κυστικης ινωσης.. έχω δλδ φίλη, στον ίδιο γυναικολόγο με εμένα ( τον κλασικό γυναικολόγο όχι της εξωσωματικής) που της είχε ζητήσει να την κάνει, παρόλο που εκείνη ήταν με φυσική σύλληψη. Μάλιστα η κοπέλα τελικά έχει κάνει 4 παιδιά, δλδ δεν υπάρχει υπόνοια ΠΩΑ ούτε για πλάκα...

Α μάλιστα. Μήπως αυτή η κοπέλα είχε κάποια κληρονομικότητα από κάπου; Διάβασα πως σε περιπτώσεις κληρονομικότητας αυτισμού στην οικογένεια ή άλλων νοσημάτων , τότε την κάνουν. Οι γυναίκες που έχουν τη προμεταλλαξη είναι πιθανόν να εμφανίσουν ΠΩΑ σε πολύ μικρή ηλικία, ακόμα και κάτω των 25. Εγώ στα 25 είχα ήδη ΠΩΑ, για αυτό μου το πρότεινε. Κανεις άλλος δε μου το είχε πει.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοριτσακια μου η κωνσταντινα παντα μαζι μας κοιμαται...μαλλον την εχουμε κακομαθει λεω εγω..αλλα γενικα ενω θελει ολα να τα κανει μονη της και δειχνει πολυ ανεξαρτητο πλασμα κατα βαθος ειναι εξαρτημενη και ¨"αγκαλιτσα"..ρε το χρηστακο..ακου εμετο απο το φοβο..αχ απο μικρα στα βασανα...εμεις εμβολιο ετυχως το μαιο εχουμε παλι..αλλα πεμπτη απογευμα κανονισα ραντεβου με την παιδοχειρουργο να της ριξει μια ματια..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jojo σε δημοσιο θα πας ή ιδιωτικο? γιατι τι τιμες μιλαμε ??'και για ποσες ωρες λες?

και εγω το σκεφτομουν και αληθεια ημουν σε διλλημα μεγαλο ...εχω μεγαλο προβλημα με τις αποστασεις και οι ενδιασμοι μου ειναι ..

1.αν θα την παω κοντα στην πεθερα μου ή κοντα στους γονεις μου ή κοντα σε μένα ...γιατι σκεφτομαι τι θα γινει αν δεν μπορω να την παρω μια μερα εγω ...

μετα πέσαν ολοιπανω μου να με φανε οτι ειναι μικρη και οτι ακομα μπορουν να την κρατησουν.

Οποτε δεν εχω μπει καν στην διαδικασια να ψαξω και αγχωνομαι πολυ οταν το σκεφτομαι γιατι αν κανω κάτι θα ειναι καθαρα αποφαση δικη μου , που σημαινει οτι αν κατι δεν παει καλα θα τα ακουσω...

Εγω δυστυχως εχω ακομα θεμα με τον υπνο ...δεν μπορει καθολου χωρις εμενα και το....χερι μου!!!!!

Εχθες προσπαθησα να την βαλω στο δωματιο της και ξαπλωσα στο πατωμα(ναι στο πατωμα η δολια) τι κλαμα εριξε δεν λεγεται ...ειχε και πλακα γιατι δεν με ειχε παρει χαμπαρι οτι ημουν κατω και μολις με ειδε να κοιμαμαι στα πατωματα γελαγε, ε μετα ειδε οτι δεν την επαιρνα και γκανιαξε ...

Εσας κοιμουνται μονα τους ??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Πόπη μου και εγώ τα ίδια άκουσα ότι είναι μικρός ακόμα και όχι ότι παθαίνει κάτι αν πάει αλίμονο δεν το συζητάμε αυτό αλλά από την στιγμή που υπάρχουν οι γονείς μου και είναι το μόνο εγγόνι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος να πάει τόσο μικρός. Τον επόμενο χρόνο δηλαδή στα 3 το συζητάμε.

Νομίζω ότι έχει μια βάσει αυτό. Σίγουρα μόνο υπέρ είναι σε πλειοψηφία ο παιδικός με ελάχιστα μείον πάντα μιλάμε για καλό παιδικό αλλά αφού υπάρχουν άτομα να τον κρατήσουν γιατί να πάει. Ειδικά εφόσον είναι ακόμα με πάνα και δεν μπορεί να παει τουαλέτα μόνος.

Μετά όταν το αποφασίσω είναι μεγάλο πρόβλημα η απόφαση να βρεις τον κατάλληλο παιδικό που θα με κάνει να νιώσω ασφάλεια και σιγουριά για το παιδί μου.

Ζωή μου τα κορίτσια έχουν δίκιο όλα τα παιδιά αντιδρούν άσχημα στην θέα του γιατρού. Τώρα εσύ είσαι υπερβολική και υπερπροστατευτική που σε μεταγενέστερο στάδιο θα δημιουργήσει καταπίεση στην Κωνσταντίνα.

Σε καταλαβαίνουμε γιατί και εμείς είμαστε και θα είμαστε στην θέση αλλά θέλει και πειθαρχία στην αγωνία. Στα λέμε όλα αυτά με όλη την αγάπη και χωρίς παρεξήγηση νομίζω το καταλαβαίνεις.

Φαίρυ το θέμα του ύπνου είναι μεγάλο κεφάλαιο. Το πέρασα και πήρα την απόφαση να αντιδράσω τώρα όσο είναι νωρίς. Γιατί όσο μεγαλώνει καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Πρέπει να προσπαθήσεις να την μάθεις να κοιμάται μόνη. Είναι καλύτερο για την ίδια και μετά για σας που σίγουρα είναι ένα θέμα. Άσε που κάθε φορά πρέπει να την βάλεις για ύπνο μέχρι να αποκοιμηθεί και μετά να κάνεις ή να πας κάπου. Και πες μου τι κάνεις αν ξυπνήσει στο ενδιάμεσο και είσαι εκτός σπιτιού ?

Ρούλα μου τελικά και κατά 95% είναι κορίτσι. Βέβαια μετά τα αναπάντεχα εγώ λέω να περιμένω και την β επιπέδου να σιγουρευτώ.

Φιφίκααα κάνε facebook

φιλιά στην τζοτζο που έχω καιρό να την δω.

Ξέχασα καμία ? ξέρω είπα πολλά.

ααα και μαρσολάν μου που μας λείπεις σίγουρα δικαιούσαι πολλά πολλά μπράβο που σίγουρα δεν βοηθάνε αλλά νομίζω ότι είναι δεδομένα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μια συντομη καλημερα κι απο εμενα!

Ανοιξατε βλεπω βαρυ θεμα εεε???:tongue:Παιδικοι σταθμοι...

Λοιπον,εμεις εχουμε γυναικα οπως ισως εχω ξαναπει και ειναι καταπληκτικη με την Πηνελοπη..τα πανε πολυ καλα και νιωθω σιγουρια που φευγω και την αφηνω με ανθρωπο εμπιστοσυνης μας.

Δεν θελω με τιποτε να την στειλω παιδικο ιδιωτικο ή δημοσιο πριν τα 3 και ετσι καλως εχοντων των πραγματων θα εχουμε την ιδια κυρια και του χρονου.Το οικονομικο ειναι ενα θεματακι βεβαια αλλα εδω η διαφορα για να πεις οτι στελνεις το παιδι σε εναν καλο ιδιωτικο σταθμο απο την στιγμη που δεν εχει κοψει την πανα(μιας και οι δημοσιοι ζητανε στους περισσοτερους να ειναι κομμενη) απο την γυναικα στο σπιτι δεν ειναι κατι τραγικο.Εχω και το κεφαλι μου ησυχο...αλλωστε αν η Πηνελοπη παει παιδικο και μου αρρωσταινει παλι καποιος θα πρεπει να την φροντιζει οποτε η μια η αλλη ειναι...Επισης μιας και τα παιδακια ισχυροποιουν το ανοσοποιητικο τους κατα τα 4-5 θεωρω απαραιτητο να μην την επιβαρυνω με πιθενες ιωσεις...Μεχρι τωρα να ειμαστε καλα εχει αρρωστησει μονο μια φορα οταν ηταν 8 μηνων,φετος καθολου και μακαρι να συνεχισει ετσι ωστε να βγει η χρονια καθαρη....

Αλλα οπως εχετε ηδη καταλαβει ολα αυτα εχουν μεσα τους και την προσωπικη θεωρηση των καταστασεων και η καθε οικογενεια εχει διαφορετικα δεδομενα και οποτε διαφορετικη αντιμετωπιση.

Στο θεμα του υπνου...εγω και εδω βλεπω παλι διαφορετικες αναγκες.

Η Πηνελοπη θελει για να κοιμηθει να της κραταω το χερακι και προσωπικα δεν με ενοχλει,ουτε το θεωρω προβλημα οποτε και δεν εχω καν μπει σε προβληματισμο τι θα κανω ή να της το κοψω.Μπορω να πω οτι μου αρεσει κιολας αλλα εχει σημασια οτι η μικρη δεν εχει προβλημα στην διαρκεια του υπνου της. Μολις αποκοιμηθει φευγω και μια χαρα συνεχιζει μονη της.Μονο αμα της φυγει η πιπιλα μπορει να γκρινιαξει ή τωρα που βγαζει κυνοδοντες μπορει να ξυπνησει και τσουκου τσουκου να ερθει στο κρεββατι μου....Αν ειμαι κουρασμενη την ανεβαζω και κοιμομαστε παρεα...αν εχω αντοχες την παω στο κρεββατακι της και ξανακοιμαται εκει.Εμας μας βολευει ετσι και τις δυο μαμα και κορη.Μπορει καποιον αλλον να τον κουραζε αυτο,οποτε και θα επαιρνε μετρα οπως π.χ η Ροζουλα και πολυ καλα εκανε εφοσον την ανησυχουσε η εξελιξη....απο την αλλη ειναι και θεμα να σε βοηθησει και το παιδι,ο Αντωνελος μας π.χ ηταν ετοιμος να κανει το βημα της απεξαρτησης απο την μαμα...αλλα παιδακια δεν ειναι και εχουν τοσο ισχυρο θελω που δυσκολευεται καθε γονεικη προσπαθεια...

Τεσπα...ολα θα γινουν...σιγα-σιγα!

Ας πουμε και τιποτε αλλο.Το 3ημερο των Αποκρεων τι θα κανετε?Εγω φευγω την Πεμπτη για Καλυμνο χωρις το παιδι,θα κατσω εκει με τον Σ. μεχρι την αλλη Τεταρτη οποτε και θα γυρισουμε μαζι και θα μεινει κι αυτος αλλη μια εβδομαδα περιπου γιατι εχει να δει το παιδι απο αρχες Γεναρη.Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα!

Σας φιλω και θα ξαναμιλησουμε:P

Μαρσυ πολυ σωστα τα λες. Διαφορετική καθε οικογενεια, διαφορετικες και οι ανάγκες, διαφορετική και η αντιμετώπιση.

Καλά να περάσεις στην Κάλυμνο με τον αντρούλη σου.

Οι υπόλοιπες τι θα κάνετε? Εμεις λεμε αν εχει καλο καιρο, που ετσι ακουγεται, να παμε στην Ανάβυσσο στο εξοχικό μας.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλημερεςςςςς

Μαρσυ μου....να περασετεε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!

Εμεις δεν ξερουμε τι θα κανουμε ενα ειναι συγουρο ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ!!!

Θα ηθελα ενα τριημερο αλλα δεν εχουμε πληρωθει εδω και κατι μηνες και δυο!!!!:-(:eek:

Γωγω σε λιγο παω να παρω τα πραγματα απο το ταχυδρομειο.......και ειμαι very happy xaxaxxaxaxax!!!!

smoutsss και γω πνιγομαι λεμεεεεε!!!!!

φιλιαα

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα και απο μένα επιτέλους έφυγε το αφεντικό και μπήκα να δω τι κάνετε

συμφωνώ αρχικά με μαρσολαν, ο αντώνης ήταν έτοιμος ή ίσως όχι και τόσο δεμένος με τις συνήθειες του και σε μια μέρα τέλος τα ξενύχτια. Αφού ούτε εμείς δεν το πιστεύαμε.

Τώρα με παρακαλάει να πάμε για νάνι φωνάζει αλλά κουράζετε και όλη μέρα γιατί τρέχει σαν μουρλό.

Κόψαμε μαχαίρι και το ιντερνετ και αυτό σε 2 μέρες με κλάμα βέβαια αλλά είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι.

ΣΤον ύπνο είχαμε σοβαρο θέμα γιατι δεν ήταν μόνο η ταλαιπωρία να τον κοιμήσεις αλλά και κάθε βράδυ ξύπναγε αρκετές φορές που ήθελε πάλι τα ίδια. Δεν γινόταν άλλο έπρεπε να κάνουμε κάτι.

Σίγουρα το κάθε παιδί αντιδρά διαφορετικά και δεν είμαι καθόλου σκληρή μαμά κάθε φορά που κλαιει σπαράζει η καρδιά μου αλλά και αυτός αποκτά κάτι χούγια ρε παιδί μου.

Τώρα λοιπόν που δεν είναι μπροστά σε μια οθόνη τρέχει και κουράζεται οπότε το μεσημέρι κατά τις 2 φωνάζει μαμά νάνι νάνι.

Και κοιμάται σίγουρα 2ωρο.

Το βράδυ αφού έχει ξυπνήσει κατά τις 5 με 6 παίζει μέχρι τις 8 με 9 αν δεν βγούμε έξω και μετά πάλι φωνάζει μαμά νάνι.

Νομίζω ότι το είχε ανάγκη και το παιδί γιατί ταλαιπωρούνταν αφάνταστα.

Και για τον παιδικό και εγώ πάλι λέω όταν υπάρχει άτομο αξιόπιστο στην οικογένεια ή γυναίκα όπως η μαρσολάν γιατί να το στείλουμε από τόσο μικρό ?

2 και 2,5 είναι μικρή ηλικία ακόμα και τα περισσότερα δεν έχουν σταματήσει την πάνα.

Πάλι τονίζω ότι είμαι υπέρ του παιδικού και κυρίως στις μαμάδες που δεν έχουν άτομο για τον Α ή Β λόγο.

Τώρα όσο για τα λεφτά και εμείς παιδιά μου είμαστε σκατά.

Εγώ ακόμα δεν πήρα τα πολλά λεφτά των 420 ευρώ του Ιανουαρίου και κοντεύει να βγει και Φλεβάρης.

Ζούμε με ότι περισσέψει από του άντρα μου αφού τα 650 πάνε στο δάνειο.

Έρε γλέντια δηλαδή.

Υγεία να έχουμε και ψωμί με ελιά που λέει ο λόγος θα φάμε.

Ρούλα μου οπότε σε καταλαβαίνω. Το 3ήμερο θα πάμε στο πουθενά βεβαίως βεβαίως.

Άντε την κ. Δευτέρα να πάμε ημερήσια κάπου αν ο καιρός το επιτρέπει.

Το βουλώνω γιατι΄πάλι τα είπα πολλά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τι να κανουμε βρε σμουτσακι...ευτυχως που ειχαμε κατι στην ακρη και την παλευουμε.....ελπιζω να ειναι προσωρινο και οχι μονιμο...:rolleyes:

ολος ο κοσμος ετσι ειναι Γωγω μου αστα!!

Και γω αυτο θελω ΥΓΕΙΑ στο παιδακι μου και σε ολα τα παιδακια του κοσμου και ολα τα αλλα ερχονται!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Ροζ μου για πες οταν σου ξυπναει το βραδυ τι κάνεις ?

εμενα η δικια μου ηρεμει με μενα διπλα της αφου ακομα και να μην νυσταζει αμα ειμαστε οι δυο μας και χουζουρεψουμε θα την παρει ο υπνος.

Συμφωνω μαζι σου Μαρσο μου σ αυτο που λες οτι δεν με χαλαει που της κραταω το χερι ή την εχω διπλά μου και την αγκαλιαζω την φιλαω , την μυριζω..αλλωστε και μενα μου λειπει δεν λειπω μονο εγω σ αυτην αλλα σκεφτομαι καποιες φορες αυτο που λεει η ροζ οτι αμα θελησω να βγω ή να παω καπου μόνη ή μαζι με τον αντρα μου εχουμε προβλημα , δεν κοιμαται και όχι μόνο δεν κοιμαται αλλα αυτη η ιεροτελεστια , μπανιο -γαλα- τηλεορασουλα προφανως χωρις εμενα της λειπει και λυσαει αμα δεν ειμαι εγω .Εχει εξαρτοποιηθει πολυ στο θεμα του υπνου με μενα και το χερι μου χαχαχαχαχα.Το πρωι μπορω ναπω οτι δεν της λειπω καθολου δεν με ζηταει , νομιζω οτι περναει καλα με την γιαγια της γιατι την βγαζει συχνα εξω.

Βανιλιτσα τουλαχιστον ο αντρας σου πληρωνεται??

εμεις λεμε για διημερο οχι τριημερο γιατι σαββατο εχει δουλεια ο αντρας μου .Ισως παμε ή Κορινθο σε φιλους να ψησουμε και να μας φιλοξενησουν ή Αιγινα αν και εκει ψιλοχλωμο το βλεπω γιατι θα εχει υγρασια

εν το μεταξυ παρατηρω πανω της καποια νευρα και σ αυτο ισως φταιω και εγω(γιατι φωναζω καμια φορα) .Προχθες δεν της εκανα το χατηρι και παιρνει φορα να μου πεταξει μια κουταλα μαγειρικης της ...Πρεπει να ξεκινησω να χαλιναγωγω τον χαρακτηρα της και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω πως να το κανω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα

Εμενα σημερα τι μου ειπε το κολεθρο. Την φωναζα για να φύγουμε και δεν ερχόταν. Της λεω μια Ιλιανα φευγουμε, της λεω δύο Ιλιανα φεύγουμε και να μου απαντάει "δεν μπολω τωλα". Αρχιζω λοιπον τις ΦΩΝΕΣ "Ιλιανα ΤΩΡΑ ελα να φύγουμε" και μου απαντάει "Αμάν, μην φωνάζεις, μου φωνάζεις συνέχεια"!!!!!!!!!!!!!!!!!

4Rnfp3.png

fairy Μου όπως λέει και το βιβλίο με το οποίο συμφωνώ όλοι οι άνθρωποι ξυπνάμε την νύχτα αρκετές φορές.

Οι μεγάλοι ξέρουμε και συνεχίζουμε τον ύπνο μας και το πρωί απλά δεν το θυμόμαστε.

Τα μωρά όμως αν έχουν μάθει να κοιμούνται με κούνημα όπως ο Αντώνης ή με σωματική επαφή όπως η Ανδριάνα όταν την νύχτα ξυπνάνε θα αναζητήσουν αυτό το περιβάλλον για να νιώσουν ασφάλεια και να ξανά κοιμηθούν.

Πράγμα που δεν γίνεται πάντα καθώς το περιβάλλον έχει μεταβληθεί.

Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να προσφέρω την αγκαλιά μου ώρες ατέλειωτες αν ήταν αυτό που ήθελε, θα το απολάμβανα κιόλας.

Είναι όμως αυτό σωστό για το ίδιο ? και για πόσα χρόνια ?

Δημιουργείτε μια εξάρτηση που δεν είναι φυσιολογική καθώς φαντάσου την εικόνα να την στείλεις στον νηπιαγωγείο και να μην μπορεί να κοιμηθεί το μεσημέρι αν την αφήνεις εκεί αν δεν έχει την επαφή.

Γενικά ότι εμποδίζει το παιδί να φερθεί ως φυσιολογικό δεν θα ήθελα να το συνεχίσω.

Δεν θέλω να φανώ έξυπνη ή ειδήμων απλά τα είχαμε παίξει και έψαχνα λύσεις.

Διάβασα το βιβλίο και για καλή μας τύχη ο Αντώνης ήταν έτοιμος να το εφαρμόσει γρήγορα σε αντίθεση με άλλα παιδιά ίσως.

Σε μια βραδιά.

Συνεχίζω θα πρέπει λοιπόν να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον σταθερό γύρω της το οποίο δεν θα μεταβάλετε όλη την νύχτα.

Προσπάθησε να την δώσεις να έχει αρκουδάκι ή κάποιο αντικείμενο ή ότι υπαρχει στο κρεβάτι της που αγαπάει.

ώστε να ξέρει όταν ξυπνάει ότι θα είναι δίπλα της.

Εμείς είχαμε αρκουδάκι οπότε όταν ξυπνάει το παίρνει αγκαλιά και γυρνάει πλευρό.

Γιατί θα συνεχίσει να ξυπνάει απλά θα μάθει τον τρόπο να κοιμάται ξανά μόνη.

Σιγά σιγά θα μάθει να πηγαίνει για ύπνο και με άλλα άτομα ώστε να μπορείς να βγαίνεις καμιά βόλτα χωρίς τον φόβο πώς θα κοιμηθει το παιδί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ρε κοριτσια πιασατε θεμα που με καιει...και εμεις κοιμομαστε με το παιδι οχι απο την αρχη κατα τις 12-12.30 ξυπναει και θελει να ερθει μαζι μας.εαν δεν τον παρω καθε μια ωρα ξυπναει και θελει αγκαλια η βυζι..δεν εχω τις αντοχες να το παλεψω αυτο ,εδω δεν εχω καποια βοηθεια για να δωσω αγωνα με αποτελεσμα να εχω υποκυψει...αυτο εγινε σταδιακα οταν αποφασισα να τον βαλω στο δωματιο του πριν μετακομισουμε στην αγγλια.την ιδια περιοδο εκανα και την πρωτη σοβαρη προσπαθεια να απογαλακτισω(μεγαλο λαθος) .το παιδι απο αντιδραση το βραδυ αρκετη ωρα μετα απο τον θηλασμο εκανε εμετο στον υπνο του...τοτε τον πηρα πρωτη φορα να κοιμηθει μαζι μου γιατι ημουνα μονη μου στο σπιτι και φοβηθηκα..μετα εκανε ενα πολυ υψηλο πυρετο μετα απο εμβολιο, αντε παλι στο κρεβατι...ε μετα μετακομισαμε και ισως και απο το σοκ της αλλαγης καθε μια ωρα ξυπνουσε...προσπαθησα την πρωτη βδομαδα αλλα το πρωι κουτουλουσα και δεν εχω κανενα να μου τον κρατησει για να κοιμηθω...οποτε εκανα το λαθος και τον πηρα στο κρεβατι μας...ε αυτο ητανε ..απο τοτε κοιμομαστε και οι 3 σαν πουλακια ...τις αλλες ωρες της ημερας κοιμαται μονος του στο κρεβατι του αλλα με εμενα μαζι η αγκαλια η μετα απο θηλασμο..επισης το αλλο μου προβλημα που σκεφτομαι ειναι οτι το συγκεκριμενο μωρο παλι σε 3 μηνες θα αλλαξει περιβαλον που θα ερθω ελλαδα και θα κατσω ολο το καλοκαιρι και αντε μετα παλι πισω σε αλλο σπιτι..οποτε αυτη η ρουτινα που λεει η ροουζ σε εμας δεν θα υπαρξει..συμφωνω απολυτα με την ροουζ οτι τα παιδια πρπει να ειναι ανεξαρτητα στον υπνο τους αν και απολαμβανω παρα πολυ το μωρο στο κρεβατι μαζι μας αλλα ξερω οτι δεν του κανω καλο...ολα αυτα με εχουνε προβληματισει αλλα με ολες τις αλλαγες στην ζωη μας τον τελευταιο καιρο και επισης οτι ο Κιραν ειναι μικρος ευχομαι οταν θα το παρω αποφαση να κανω την προσπαθεια να τον βαλω στο δωματιο του θα αντιδρασει οπως ο Αντωνακης ...σας ζαλισα αλλα ηθελα να σας τα πω που εισαστε πιο ωριμες μαμαδες και περιμενω γνωμες...φεισμπουκ μεσα στο σκ σας υποσχομαι θα εχω χιχι:)

fifi μου καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις γιατί και εμάς σταδιακά άρχισε από κούνημα μια φορά πριν κοιμηθεί άρχισε να θέλει παραπάνω.

Να ξυπνά δηλαδή μέσα στην νύχτα 2,3,4 φορές και να θέλει κούνημα.

Κάποιες φορές προς το τέλος κοιμόταν και μόλις τον ακουμπούσαμε στο κρεβάτι ξυπνούσε στο δευτερόλεπτο.

Ε μια δυο στο τέλος οι αντοχές να το κάνεις αυτό 4-5 φορές 5 και 6 το πρωί δεν υπήρχαν.

Οπότε κατέληγε ανάμεσα μας και σχεδόν να μας ρίχνει από το κρεβάτι για να απλώνεται και να κουνιέται.

Έτσι δεν πήγαινε άλλο. Έψαχνα στο ίντερνετ βιβλία αλλά δεν έβγαζα άκρη, στο τέλος ένας φίλος με το ίδιο πρόβλημα μας πρότεινε αυτό και είπε σώθηκε. Λέω δεν χάνω να δοκιμάσω.

Φιφη δώσε του και εσύ αντικείμενα που μπορει να τα παίρνει μαζί του όπου βρίσκεται ώστε να μεταφέρει την ασφάλεια σε όποιο μέρος και να είναι.

Τι να πω ρε κορίτσια δύσκολα είναι και αν το παιδί έχει δεθεί αρκετά ή είναι αντιδραστικό ακόμα δυσκολότερα.

Αλλά όπως είπα είναι το καλύτερο για εκείνα όσο και αν το απολαμβάνουμε εμείς.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...