Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , LeneL είπε:

Να σου πω την αλήθεια, εγώ την ΑΜΗ την μέτρησα πρώτη φορά στα 42.. από τα 37 είχαν αρχίσει ανωμαλίες στην περίοδο που έδιναν ενδείξεις για ΠΩΑ, αλλά επειδή άργησα να παντρευτώ ( άργησα σε αναπαραγωγικούς όρους εννοώ) σε εκείνη τη φάση δεν το είχα πολυψάξει για να μην αγχωθω.. απλά, όταν γνώρισα τον άντρα μου, ήξερα εξαρχής ότι θα πάω για εξωσωματική και ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τις εξετάσεις. Οπότε σε εκείνη την φάση κάναμε ταυτόχρονα και τις εξετάσεις προγεννητικού ( που πήγαν τελείως χαμένες αφού πήγα με δωρεά) και τις ορμονικές... Δε νομίζω ότι αργεί πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι γιατί είχαμε κάνει ένα τεράστιο πακέτο εξετάσεων στο ίδιο κέντρο και έρχονταν λίγες λίγες.. απλά, αυτό που ξέρω είναι, ότι την εξέταση για το Fragile x, την σπρώχνουν πλέον αρκετά οι γυναικολόγοι, μαζί με αυτή της κυστικης ινωσης.. έχω δλδ φίλη, στον ίδιο γυναικολόγο με εμένα ( τον κλασικό γυναικολόγο όχι της εξωσωματικής) που της είχε ζητήσει να την κάνει, παρόλο που εκείνη ήταν με φυσική σύλληψη. Μάλιστα η κοπέλα τελικά έχει κάνει 4 παιδιά, δλδ δεν υπάρχει υπόνοια ΠΩΑ ούτε για πλάκα...

Α μάλιστα. Μήπως αυτή η κοπέλα είχε κάποια κληρονομικότητα από κάπου; Διάβασα πως σε περιπτώσεις κληρονομικότητας αυτισμού στην οικογένεια ή άλλων νοσημάτων , τότε την κάνουν. Οι γυναίκες που έχουν τη προμεταλλαξη είναι πιθανόν να εμφανίσουν ΠΩΑ σε πολύ μικρή ηλικία, ακόμα και κάτω των 25. Εγώ στα 25 είχα ήδη ΠΩΑ, για αυτό μου το πρότεινε. Κανεις άλλος δε μου το είχε πει.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημερααααα κι απο μας..χτεσ γυρισαμε και δεν προλαβα να γραψω αγαπες μου!ειμαι πολυ χαρουμενη ολα πηγαν καλαααα!και τελειωσε κι αυτο δοξα το θεο..η κωνσταντινα εχει μεγαλη φοβια με τους γιατρους και καταλαβαινετε τι κλαμα επεσε..εγω ημουν χαλιααα γιατι την λυπομουν αλλα ο γιτρος ο παιδοχειρουργος παπανδρεου στο παιδων ηταν πραγματικααψογος..χωρις ναρκωση οπως μας ελεγαν αλλοι και με μια αλοιφουλα μονο κατω απο την γλωσσα για να μην ποναει εκοψε τον χαλινο σε 2 λεπτα κυριολεκτικα,,περσαμε 2 μερες με φοβο και κλαματα της μικρης ακομα και μετα στο σπιτι..αλλα τωρα που γυρισαμε στο περιβαλλον της το ξεπερναει!καταρχην σας ευχαριστω οοολεες για την συμπαρασταση την θετικη ενεργεια και την αγαπη σας..και ροζακι με το καλο η κορουλα σου ,..θα ξετρελαθεις με το κοριτσακι σου θα δεις..και ο αντωνελος εννοειται οτι θαειναι παντα ομως το γιοκαρινι σου!σας αγαπω ολες..φιλακια πολλα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σε ολες!!!!

μπορει αν μη με θυμοσαστε ...εχω να γραψω μηνεςςςςςςςςςς

με τρεχουν οι μικρες μου θεες!!!!

διαβασα οσο μπορουσα σημερα....τα προηγουμενα ποστ σας...

χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!!!

ροζ με το καλο η κορουλα!!!!τι ευχαριστα νεα!!!

ζωζα περαστικα στο κοριτσακι σου...

βανιλιτσα...αυτη την ιωση με τον ακατεβατο πυρετο, την περασαμε και εμεις...την 5μερα επεσε ο πυρετος...εφτανε 40αρι στο τριωρο...τα παιξαμε...ευτυχως μονο η μικρη...η μεγαλη μου ως δια μαγειας δεν κολλησε....

καναμε ομοιοπαθητικη αγωγη......πρωτη φορα και ομολογω οτι βοηθηθηκε ιδιαιτερα και γλιτωσε την αντιβιωση....

εσεις κανετε ομοιοπαθητικη;τι γνωμη εχετε ;

ειμαστε καλα...η μεγαλη παει παιδικο σταθμο και ειναι ενθουσιασμενη...εχει πολλους φιλους...μεχρι και τηλεφωνα μας παιρνουν στο σπιτι οι φιλες της και μιλανε....5 χρονων θκατουλια...:D:D:D

η μικρη ειναι ονειρο...κανει μικρες ψευδες προτασουλες....:D:D:Dαπολαμβανει απιστευτα την παρεα της αδερφης της....και ειναι γενικα ενα πολυ καλοβολο παιδακι....

αυτα γενικα....

να εχετε υγεια και να περνατε καθε μερα οσο πιο ομορφα μπορειτε....

ευχομαι να σας "βλεπω" συχνοτερα...

φιλιααααααααααααααα

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Ζωή μου μπράβο, τέλος καλό όλα καλά.

τα παιδιά ξεχνάνε γρήγορα θα επανέλθει.

σμουτς δεν ήταν μόνο δική μου και η γιατρός είπε ναι σαν να φαίνεται κάτι αλλά είπε είναι νωρίς ακόμα για να είμαστε σίγουρη.

Αλλά μας βγήκε γκόμενα όπως χαρακτηριστικά είπε.

χαχα μέχρι και την β επιπέδου εγώ επιφυλάσσομαι πάντως.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φυσαλίδα μου πως δεν σε θυμόμαστε μια χαρά σε θυμόμαστε

χαίρομαι που όλα είναι καλά και σε σένα και στα αγγελούδια σου.

αλήθεια πώς το πήρε η μεγάλη όταν γεννήθηκε η μικρή ?

εγώ αρχίζω να το σκέφτομαι από τώρα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλεεεε φυσαλιδάκι ζειιιιιιις?????

α μπραβο, καλα εκανες και μπήκες, να μας πεις τά νέα σου.

Ζωζάκι μπράβο που πήγαν όλα καλά. Το αλλο θεμα το κοιτάξατε?

Εμενα ο γιατρός μου ποτε δεν λεει τι πιστευει οτι είναι. Παντα το αφήνει να μας το πει αυτός που κάνει την Β επιπέδου. Τοσες γυναίκες εχουμε γεννήσει σε αυτόν (γνωστές και φίλες μου) σε καμια δεν εχει πει, εκτός και αν κάνει μπαμ.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

αχ μωρε κοριτσακια...δοξα τω θεω ειμαστε μια χαρα!

δουλεια εχουμε ακομη αρα μια χαρα....

ροζακι η μεγαλη περιμενε με ανυπομονησια τη μικρη....βεβαια εχουν και 3 χρονια διαφορα...αρα οταν γεννηθηκε η μικρη μου , η μεγαλη καταλαβαινε τα παντα και συννενοουμασταν αψογα....

μεχρι και τωρα εχουν τελεια σχεση...δεν ζηλευουν η μια την αλλη....ισως καποιες φορες...ζηλευει η μικρη τη μεγαλη....παραδοξο ε;παιζουν ομορφα....η μεγαλη την προσεχει πολυ και το παιζει μαμα της πολλες φορες....

σμουτσακι ναι ...iam back....hope so...:D:lol::lol:

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

φυσαλιδακι καλως ηρθες παλι στην παρεα μας..χαιρομαι που ειστε ολοι οικογενειακως καλα,σμουτσακι το αλλο το θεμα δεν το ειδαμε γιατι χωρις ναρκωση ειχε λιωσει στο κλαμα..ειπα να μην την ταλαιπωρησουμε αλλο..ειχε και ο γιατρος πολυ κοσμο και το ανεβαλα λιγο γιατι και ο παιδιατρος μου ειχε πει δεν ειναι κατι επειγον ακομα..

καλησπερουδιααααααα!!!

τι νεα κοριτσακια μου?

ειστε καλα??

ειπα να μπω να δω πως ειστε και να σας πω οτι πλεον ελπιζω να εχω συχνοτερες επισκεψεις στο καφε μας μιας και ναι!!επιτελους!!εχω ιντερνετ στο σπιτι....εεεε,ρε γλεντια!!

διαβασα εν ταχει τα νεα σας για το Κωνσταντινακι της Ζωης,την πικρα του Σμουτς λογω της διαρρηξης,την εκπληξη που θα κανει η κορακλα στην Ροζουλα,τα θεματακια της Φιφης και την εμφανιση της Φυσαλιδας...καλα η Φαιρουλα και η Βανιλιτσα τα βγαζουν περα με την Ανδριαννα και Χριστακο παρα τις ιωσουλες μια χαρα....Χαιρομαι ειλικρινα που τουλαχιστον δεν το βαζουμε κατω...

Το δικο μας μετωπο οπως το ξερετε και χειροτερο αλλα ενταξει νομιζω οτι καλα τα παω μεχρι τωρα...αφου ειμαι ονλαιν και σας "μιλαω" μπορω να λεω οτι καλα ειμαστε..

-Παρα το χαλια οικονομικο το οποιο σημαινει οτι λογω της δοσης του δανειου μεχρι και Σεπτεμβρη θα πληρωνομαι 15 ολοκληρα ευρω...ναι,χειροκροτειστε!:confused:Πιστεψτε το..εκπαιδευτικος με 8 ετη υπηρεσιας και 1 παιδι θα παιρνω με το νεο μισθολογιο 900 ευρω τα οποια λογω αναδρομικων κρατησεων μεχρι και τον 09/2012 θα πεσουν στα 787 ευρω....αν σκεφτειτε οτι η δοση ειναι 768...εε,να το περιπου 15ευρω που σας ελεγα..Η δουλεια ομως δουλεια με οτι συνεπαγεται αυτο...στην περιπτωση μου εναν ωραιοτατο πολυποδα στις φωνητικες το περισσοτερο και μια ζαλουρα απο την παλαβομαρα των μαθητων το λιγοτερο...

-Παρα το οτι ο Ιουνιος ακομη ειναι μακρυα ωστε να γινουμε παλι οικογενεια

-Παρα το οτι φετος λογω φυσικα του οτι ολα επανω μου εχουν πεσει δεν μπορω καλα-καλα να περπατησω λογω αφορητων πονων στην μεση κι οτι δεν ξερω κι εγω ποσες φορες εχω αρρωστησει στον λαιμο μου με τον βαρυ χειμωνα και την απιστευτη υγρασια και το οτι το σχολειο ειναι κοντα σε δασος και υψωμα και ξεπαγιαζεις μιας και παρα το καλοριφερ τα παραθυρα ειναι ολανοιχτα για να ξεβρωμιζουμε(μαθημα κανουμε με μπουφαν και κασκολ γκαραντι,και μην φανταστειτε κανενα ερειπιο μιλαμε για χλιδοσχολειο!!) και δεν βρισκω καν χρονο να παω στον γιατρο...

Ευτυχως ειναι καλα το παιδι,ειλικρινα ειναι η μονη μου παρηγορια και αισιοδοξια και μου γεμιζει την μερα και με βοηθα να μην με παρει εντελως απο κατω με την ολη φαση..Δεν εχουμε αρρωστησει μεχρι τωρα,βγαζουμε κυνοδοντες χωρις ενοχλησεις,στον υπνο της καλα παμε,δεν με κουραζει η καλη μου κι ολο χορους,τραγουδια και χαδια στην μαμα της ειναι...οι μονες φορες που μπορει να την μαλωσω ειναι επειδη ειμαι κουρασμενη απο ολα τα αλλα και δεν εχω αντοχες...ειδαλλως αν ειχα την βοηθεια του πατερα της ωστε να αποσυμφορειται λιγο η καθημερινοτητα δεν νομιζω να ειχαμε κι αυτα!Αν καταφερναμε να βγαινουμε και λιγο περισσοτερο για καμια βολτα...(βλεπετε φετος ειπε να γινουμε Σιβηρια και Τροπικος μαζι με τοσο κρυο και βροχη που τρωμε) νομιζω θα την παλευα ακομη περισσοτερο....γιατι περα απο τα παραπανω φαγαμε και την κλεισουρα με το κουταλι λεμε........

Πωωωωωωω:rolleyes:...σας ζαλισα...σταματω εδω,και πολλα ειπα:tongue:...σας μαυρισα βρε σεις αλλα ειλικρινα πλεον τα εχω χωνεψει και μου φαινεται οτι πολυ ευκολα τα παραθετω...λες και τα ζει κανενας αλλος..χαχα!!:P

Θα ξαναμιλησουμε for sure...ειπαμε,τωρα ειμαι δικτυωμενη!!!

φιλακια πολλα πολλα

ελα ντε τι παιρνεις με 15 ευρω

ζωζα μου σε σκεφτομουν ειλικρινα χαιρομαι που πηγαν ολα καλα για το κατω τι σας ειπαν?

καλα ροζ πολυ ευχαριστα νεα επιτελους η κορη που ηθελες ηρθε!!!! καλα ετοιμασου να ζησεις φοβερες στιγμες γκρινιας χαχαχα γυναικες μην περιμενεις τιποτα καλυτερο χαχαχα

δεν σας προλαβα σημερα μαζευτηκαμε μπραβο μπραβο παντα τετοια

εμεις ντυθηκαμε σημερα σπανιολες θα δειτε φωτος στο φεις ..]

φιλακια σε ολες και ετσι μας θελω ενωμενες!!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια τι εγινε ? ξαναπαιρνει φωτια τοκαφε μας? αχ πολυ χαιρομαι !!!

μαρη σαλονικια εσυ τσουτσουνακια εβλεπες ?? χιχι ροζ πολυ χαρηκα με τα νεα οτι θα αποκτησεις κοριτσακι :)

μαρσο και φυσαλιδα που ειστε εσεις καλεεεε?? αντε να μπαινεται να τα λεμε οποτε μπορειτε , μαρσο εισαι πολυ αξια που τα καταφερνεις και κρατα γερα και ολα θα φτιαξουνε ..κοριτσακια την υγεια μας να εχουμε και οπως ειπε και η φειρι να ειμαστε ενωμενες..

ζωζ πολυ χαρηκα που ειδα οτι εχεις ανακουφιστει πια..παει και αυτο!!

καλε τζοοοο που εισαι εσυ ρε κοριτσακι?? πολυ με καθυσηχασανε τα λογια σου για το φαγητο και για τον αποθηλασμο...οσο για την επιθυμια για αλλο μωρακι βουυυυρ και μην μασατε οσες θελετε, οταν υπαρχει κριση παντα γεννιουνται πιο πολλα μωρα..τυχαιο ? εγω να σας πω την αληθεια θελω αλλο ενα αλλα ο γιος μου ειναι πολυ μικρος ακομη και θελω να τον χαρω απο την αλλη ειμαι σχεδον 40 με σπασμενη μεση και λαμα στο χερι..που πας ρε καραμητρο και θελεις και παιδια?? χιχι

kalhmera κοριτσακια μου...τελικα χτεςη κωνσταντιναεπαθε παλι κριση φοβου..το μεσημερι δεν κοιμηθηκε καθολου..εκλαιγε να μην την γδυσω..ηθελε την μανα μου η ποιοαειναι η αδυναμια της και καλα την εσωσε απο τους γιατρος προχτες,,τι να πω?εχω αγχωθει τα βραδια πεταγεται και κλαιει και γενικα εχει παθει φοβια με τους γιατρους..οποτε μπαινουμε στο αυτοκινητο νομιζει οτι θα παμε παλι στο γιατρο..δεν ξερω τι να κανω..απογοητευομαι ρε γαμωτο..εσας στον παιδιατρο καθονται?εμενα σε αυτα τα θεματα φοβαται πολυ ..θερμομετρο ουρλιαζει αν ειναι καμια φορα να της το βαλουμε..και οποτε ειχε χρειστει να δωσω φαρμακο το εβαζα στο γαλα.

καλημερα ζωζα

και μενα την παιδιατρο τη φοβάται. οποτε περιμενουμε στο ιατρειο, εχει υφος μελλοθανατου και ειναι και μεγαλο κοριτσι πια φαντασου.

Θα της περασει με τον καιρό, όσο γίνεται προσπάθησε να αποφύγεις για κάποιο διάστημα επαφή με γιατρούς και παιδίατρο και θα το ξεχάσει πιστεύω. Αλήθεια, την είχατε προετοιμάσει οτι θα συναίβενε αυτό το πράγμα στην Αθήνα?

Μπορεί να νομιζουμε οτι ειναι μικρά και δεν καταλαβαίνουν, αλλα η προετοιμασία παντα βοηθάει.

Κι εγω οποτε εχω να την παω στην παιδιατρο, παντα της το λεω κανα 2-3 μερες πριν συνέχεια για να το χωνέψει

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...