Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι πως είχες χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία για να υποθέσει ο γιατρός πως μάλλον είναι γενετικό; Θυμάσαι μήπως πόσες μέρες είχε κάνει να βγει;

Να σου πω την αλήθεια, εγώ την ΑΜΗ την μέτρησα πρώτη φορά στα 42.. από τα 37 είχαν αρχίσει ανωμαλίες στην περίοδο που έδιναν ενδείξεις για ΠΩΑ, αλλά επειδή άργησα να παντρευτώ ( άργησα σε αναπαραγωγικούς όρους εννοώ) σε εκείνη τη φάση δεν το είχα πολυψάξει για να μην αγχωθω.. απλά, όταν γνώρισα τον άντρα μου, ήξερα εξαρχής ότι θα πάω για εξωσωματική και ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τις εξετάσεις. Οπότε σε εκείνη την φάση κάναμε ταυτόχρονα και τις εξετάσεις προγεννητικού ( που πήγαν τελείως χαμένες αφού πήγα με δωρεά) και τις ορμονικές... Δε νομίζω ότι αργεί πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι γιατί είχαμε κάνει ένα τεράστιο πακέτο εξετάσεων στο ίδιο κέντρο και έρχονταν λίγες λίγες.. απλά, αυτό που ξέρω είναι, ότι την εξέταση για το Fragile x, την σπρώχνουν πλέον αρκετά οι γυναικολόγοι, μαζί με αυτή της κυστικης ινωσης.. έχω δλδ φίλη, στον ίδιο γυναικολόγο με εμένα ( τον κλασικό γυναικολόγο όχι της εξωσωματικής) που της είχε ζητήσει να την κάνει, παρόλο που εκείνη ήταν με φυσική σύλληψη. Μάλιστα η κοπέλα τελικά έχει κάνει 4 παιδιά, δλδ δεν υπάρχει υπόνοια ΠΩΑ ούτε για πλάκα...

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και απο εμενα ζςζ μου απο την μακρινη αγγλια ολα θα πανε καλα θα δεις .;) αντε να τελειωσετε γρηγορα...

εγω κοριτσια σαν σημερα πριν 2 χρονια περασα την πιο δυσκολη και δραματικη μερα της ζωης μου ...σαν αυριο μερα των ερωτευμενων, το πρωι στις 9 ειχαν τελειωσει ολα...αλλα παντα θα την εχω στην καρδια μου!!! μονο με εσας μπορω να το μοιραστω αυτο δεν σας το λεω για να λυπομαστε αλλα για να χαιρομαστε καθε μερα ολο και πιο πολυ αυτο το θειο δωρο...τα υγιη παιδια μας. Σας φιλω πολυ πολυ

και για να αλλαξω το κλιμα πηγα και ειδα babyswimming εδω στην γειτονια και επαθα σοοοκ...καμια σχεση με το μαθημα που καναμε στην ελλαδα ..γραφτηκαμε και ξεκιναμε σε 1 εβδομαδα:)

Φιφάκο μου, να ζήσετε να θυμάστε το κοριτσάκι σας! Δε θυμόμουν ότι ήταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου...

Για πες μας λεπτομέρειες για το κολυμβητήριο τι διαφορές είχε;

Σε φιλούμε από τη "μουντή" Ελλάδα...

καλημέραααα, χρονια πολλά ερωτευμένα μου κορίτσια

ζωζακο, ελπιζω να εχετε ηδη τελειώσει με την επεμβασούλα σας και να έχεις ηρεμήσει κι εσύ και η μικρούλα σου και ο μπαμπάς σας.

Φιφάκο, λογικό είναι να τη θυμάσαι αυτή τη μέρα. Κι εγώ που είχα μια πολύ λιγότερο τραυματική εμπειρία θυμάμαι πάντα ακόμα την ημέρα της Αγίας Ειρήνης που μου ανακοίνωσε ο γιατρός οτι το μωράκι μου δεν ζει. Δεν ξεχνιουνται ευκολα αυτά τα πράγματα. Εστω κι αν έχει πάψει πια να με στεναχωρεί και να το σκέφτομαι γιατί εχω την κοριτσαρα μου, κάθε χρόνο της αγιας ειρήνης το φέρνω στο μυαλό μου.

Αληθεια για πες για το κολυμβήτήριο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια και χρονια μας πολλα!!!!!!!!!!!!!!

εγω βασικα ειμαι πολυ πιο ερωτευμενακι με το μικρο αντρακι μου......!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:!!!

Ζωζακι μου ευχομαι ολα να πηγαν καλα.......και να ξεαγχωθειτε βρε παιδακι μου!!!!!

Φιφακο μου γλυκο μου κοριτσακι.....εννοειται πως θα το θυμασαι...εδω εμεις (με τις παλλινδρομες) που ηταν αρχη αρχη ...ποτε δεν το ξεχναμε!!Αυτο το 08/08/2008......δεν μου χει φυγει ποτε απο το μυαλο!!!!!

Ο μικρος μου ειναι καλητερα...αν και ακομη δεν εχει και πολυ κεφι λογω εξαντλησεως!!!!Εχει αρκετο βηχα το βραδι νυσταζει ο καημενος και δεν τον αφηνει ο βηχας ρε γμτ!!!!

Περασαμε μεγαλο σοκ εχω να σας πω γιατι ο πυρετος δεν επεφτε με τιποτα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Δυστυχώς είμαι και γω μια με μια τέτοια εμπειρία λιγότερο ανώδυνη στο κορμί αλλά πολύ επώδυνη στην ψυχή ...φιφι μου από όλα αυτα που διάβασα στάθηκα στο τελευταίο ότι είμαστε τυχερες που μια τέτοια μέρα κρατάμε τις αγάπες μας αγκαλιά .εύχομαι όλες οι μανούλες να χαίρονται τα παιδιά τους γερά......αλήθεια πως τα περάσατε σήμερα?τι πήρατε. Αν πήρατε χιχιχι και τι σας πήραν?

Φιφι πότε θα ρθεις

Ζωζακι σε σκεφτόμαστε εύχομαι να πήγε καλά .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημέρα κι από μένα!!!

τι κάνετε? πως είσαστε??

Εχω πολύ καιρό να γράψω.... ελπίζω να μην με διαγράψατε!

Περαστικά στον μικρούλη μωρε.... άτιμος πυρετός.... αλλά μετά πάντα όλα καλά και τρέχουν να αναπληρώσουν τις ζαβολιές!!!!!

Ζώσα καλή άνάρρωση και εσείς... γρήγορα να γυρίσετε σπίτι σας!

Δεν έχω εμπειρία ούτε από παλίνδρομη...αλλά μόνο στην σκέψη μου κόβεται η ανάσα.... Φιφάκι, μακάρι να μην το είχες ζήσει ποτέ αυτό....

Πριν από λίγες μέρες μια πολύ κοντινή φίλη μου είχε πολύ κακα αποτελέσματα από την αμνιοπαρακέντηση... και δεν της δώσανε ούτε μια ευκαιρία να σκεφτεί αν θα κρατησει το μωρο.... δραμα .... δεν ήξερα πως να την παρηγορήσω...αν υπάρχει τέτοιο πράγμα..... μόνο να την αγκαλιάσω... δεν υπάρχουν λόγια νομίζω...

τεσπα.....:confused:

Εμας καρότσι μας είχανε δώσε ένα chicco το οποίο τα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω!!!! τώρα έχει χαλάσει όμως ( μετα απο 2 μωρά που μεγάλωσε...)και το αποσύραμε...αν κάνω δεύτερο θα πρέπει να αγοράσω....

Φαιράκι είδα που έλεγες για παιδικό σταθμό... κι εγώ κοιτάζω για την ασπα..και έχω μπερδευτεί πάρα πολύ...γιατί θέλω κάτι μεταβατικό από τη ζεστασιά του σπιτιου...νας ζεστός χώρος που να μην θυμίζει σχολείο!!!!!σε φάση λίγα παιδιά, κάπωςε εναλλακτική προσέγγιση.... αλλά από όσα βρίσκω τίποτα δεν μου κάθεται καλά....δεν ξέρω γιατί.... όλο κάτι βρίσκω που με χαλάει.....

βεβαια υπάρχει δίπλα στο σπίτι μας ένας παιδικός σταθμός πολύ ωραίος, αν και συμβατικός....και μετά από το άπειρο ψάξιμο, μάλλον θα καταλείξω εκεί....δεν ξέρω ακόμα.... όλα αυτά τα εναλλακτικά όμως μου την έχουν δώσει τελικά.... δεν υπάρχει απλότητα στο αντικείμενο....

ρε Σμούτσ... κρίμα ρε γαμώτο που σε κλέψανε... και δεν είναι μόνο οι υλικές ζημιές... είναι και αυτό το αίσθημα της παραβίασης που μένει,....

τι να πω... και μη χειρότερα...

Φαγούρα κοιλιάς και ραγάδες! εγώ έβαλα τα πάντα στην κοιλιά μου...όλα μαζί όμως... λάδια κρέμες τα πάντα... η φαγούρα εφευγε με ο,τι και αν εβαζα.. οι ραγάδες όμως εμφανίστηκαν από άκρη σε άκρη.... τραγική κατάσταση... μετά από 6 συνεδρίες λειζερ... είναι κάπως εμφανίσημη....

να σας πω και κανα δικό μας νέο!

η Ασπα εχει μεγαλώσει πολύ... τώρα τρέχουμε παντού και συνέχεια!!!! το βρίσκει τρομερά αστείο να τρέχει!!!!

κατά τα άλλα είμαστε καλά... έχουμε ακόμα δουλειά (αν και εγώ μάλλον σε κανα 6μηνο θα είμαι άνεργη...) γενικά την παλεύουμε την κατάσταση!!!

Φιλιά σε όλες σας!!!! πολύ θα ήθελα να σας έβλεπα να τα λέγαμε από κοντα!

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε?? εμεις εδω καλα...μια χαρα περασα εχθες και την καρτουλα μου την πηρα και τα λουλουδακια μου τα πηρα, και ωραιο δειπνο ειχα στο σπιτι με κρασακι κερακια μουσικουλα κλπ... και εκανα και πρωινο σεξακι...χιχιχι

ο γιος μου με ταλαιπωρει με το φαγητο, μια δεν τρωει το πρωινο φρουτο ,μια δεν τρωει το μεσημεριανο του, και φυσικα κολημενος με το βυζι...πως θα το αποθηλασω δεν ξερω ουτε το σκεφτομαι ακομα..σωστο λαθος δεν ξερω...τωρα το babyswimming εδω ειναι πιο θεατρικο interactive ,η καθε ασκηση ειναι σαν παιχνιδι με τις μαμαδες να τραγουδανε διαφορετικο τραγουδι σε καθε ασκηση κλπ

αντε εγω σας τα ειπα...ευχομαι να εχουνε παει ολα καλα με την κορουλα της ζωζ...ποπακι μου τι κανεις κοριτσακι;) ? πως τα πας με την δουλεια?? ακομη αντεχει το γραφειο?? εμενα με βλεπω κοριτσια να ερχομαι κατα τον μαιο για να μεινω για καλοκαιρι και εαν καταφερω να οργανωσω γαμοβαφτιση..που δεν με βλεπω αλλα λεμε τωρα...

τζο τζο που είσαι πουλάκι μου εσύ

να μπαίνεις έστω που και που και να μας τα λες

εδώ λείπουν τα μεγάλα ποστ πλέον, λες και βαριόμαστε να γράψουμε

φίφη μου σιγά σιγά θα γίνει ο απογαλακτισμός συνήθως σκάμε για τα δώσουμε μητρικό εσύ μην κάνεις το αντίθετο. Θα γίνει και αυτό.

Ζωή μου που είσαι δεν έχεις ιντερνετ να μας πεις νέα ? Αντε έχουμε αγωνία.

Τα δικά μου μόλις γύρισα από την γιατρό όλα καλά δόξα το θεό

και μας βγήκε κόρη, χαχα πραγματικά τα έπαιξα αλλά είναι σχεδόν σίγουρο.

Το κρεμαστάρι που το είδα την άλλη φορά δεν ξέρω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημέρα!!!!!

Φιφη μην αγχώνεσαι με το φαγητό... και εμένα έτσι έκανε η Ασπα στην αρχή... κυρίως 'ηθελε ζυζάκι και χόρταινε και έτσι δεν ετρωγε πολύ μετα!!!!! επιπλέον το μητρικό γάλα είναι πιο ελαφρύ και τα ταίσματα γίνονται συνήθως εκτός προγράμματος (όποτε θέλει το μωρό) και έτσι τους πρώτους μήνες που ξεκινάνε τα στεραιά το στομαχάκι τους χορταίνει με μικρότερες ποσότητες... εμένα η Ασπα έτρωγε το πολύ 10 κουταλιές κα αυτές με εμένα να κάνω τον γκαραγκιόζη!!!!

όσο για τον αποθηλασμό... τι να σου πω...εγώ ακόμα θηλάζω και αποφάσισα να την αφήσω να αποθηλάσει μόνη της... όταν και όποτε το επιλέξει εκείνη....τωρα βέβαια είναι πιο πολύ παρηγοριά και άραγμα, παρά τροφή!!!!

Ροζάκι με το καλό το κοριτσάκι σου!!!!! να ξέρεις ότι μόλις έμαθες ότι θα αποκτήσης μια πολύ καλή φίλη!!!!! την μπουμπου σου!!!!!!!!!!

θέλω να κάνω κι άλλο μωράκι κι εγώ.... αλλά με όλα αυτά που γίνοτναι, και με την κατάσταση να μην κατασταλάζει καπου....νιώθω τρομερή ανασφάλεια.... μακάρι να την ξεπεράσω, γιατί δεν θέλω να αφήσω το ασπάκι χωρίς αδερφάκι!!!!

Σας φιλώωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

θέλετε να κανονίσουμε την άλλη εβδομάδα να πάμε για κανα καφε????? λεώ εγώ τώρα.....

καλημερααααααα κοριτσια και καλή τσικνοπέμπτη. Θα τσικνίσετε σήμερα?

Ροζακι!!!!!! δικες σου ήταν οι αποφάνσεις καλε την προηγουμενη φορά κι εγω νομιζα οτι ηταν του ντοκτορ? Αχ τι ωραία που θα κάνεις και κοριτσάκι (κοριτσομάνα εγω), ειναι τέλεια τα κοριτσάκια. Θα εχει και το μεγαλο αδελφο... Ουυυυυ ποιος την πιάνει μετά.

Τζοτζο, κανε κανα παιδακι παιδί μου μπας και γλιτωσεις και τη δουλειά σου. Αμα θες, καντο, μην κολλας στην κρίση. Εμας δηλαδη οι γονεις μας οταν μας εκαναν είχαν λεφτά?

Εγω δεν θελω κιολας και σκεφτομαι και την κρίση, αλλα αμα θες, βουρ.

Τι σκατοκαιρος... χτες εριχνε χαλαζι το πρωι και το απόγευμα φυγαμε με γυαλια ηλιου απο δω. Αλλα ουτε παιδικη χαρα δεν μπορουσαμε να παμε, ηταν ολα μουσκεμα. Το ιδιο βλεπω και σημερα. Το απόγευμα στα βόρεια προάστια δείχνει χιονι παλι πάντως.

Τι θα τα ντύσετε τα πιτσιρίκια σας, δεν θυμαμαι αν σας ρώτησα.

Η Ιλιάνα θα ντυθεί Πειλατίνααααααα.

Στη δουλειά εχουμε παραγγείλει σουβλάκια να φάμε όλοι μαζί το μεσημέρι για να χαβαλεδιάσουμε και να τσικνίσουμε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...