Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Στον Αντώνη πήρα της περέγκο το plicko switch που τα είχε όλα

αλλά είναι δύσκολο να το κινήσεις ειδικά σε στενά σημεία δεν είναι ευέλικτο καθόλου.

Στα σούπερ ειδικά σκαλώνει συνέχεια στα ράφια με τις μπροστινές ρόδες γιαυτό θέλω κατι στενό μπροστά και να μπορώ να το τσουλάω με ένα χέρι.

Γιατί πολλές φορές μου χρειάζεται να έχω τον Αντώνη και το καρότσι.

Τα χερούλια τα χωριστά δεν είναι καλά γιατί παίρνει κλήση το καρότσι ανάλογα με το χέρι.

Το θέμα του αυτοκινήτου είναι μεγάλο αλλά έχουμε μεγάλο αμάξι και τα βολεύω.

Σμουτς αυτό το καρότσι μου το πήραν οι γονείς μου πριν χρονίσει ο μικρός όταν άρχισε να κάθεται καλά στον κώλο. Δεν μπορούσα να τον βάλω να κάτσει τσουλούσε το μωρό και φαινόταν σαν να ξάπλωνε και κάποιος τον τράβαγε από τις μασχάλες. Δεν ξέρω ίσως οι ζώνες τους να ήταν σε χαμηλή θέση και τον τράβαγαν. Αλλά δεν πήγαιναν άλλο πάνω στο τέρμα τα είχα.

Γενικά δεν το βλέπω να κουβαλάω δύο καρότσια γιατί ο Αντώνης δεν κάθεται με τίποτα.

Αρχίζω να το ψάχνω γενικά από τώρα για να έχω περιθώριο και ίσως βρω κάτι από έξω γιατί Ελλάδα είναι λίγο ακριβά. Βέβαια αυτή η περίοδος με τις εκπτώσεις είναι καλή αλλά και πάλι είναι νωρίς για να το πάρω από τώρα.

χαχα σας ζάλισα εε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καταλαβαινω ολα αυτα που λες, τοτε ουτε το μακλαρεν θα σε βολεψει αν θες μονοκοματο χερουλι, αλλα υπολογισε οτι τα τριροδα ειναι βαριά καρότσια συνήθως. παντως εγω θα το σκεφτόμουν παρα πολυ σοβαρά να εχω ηδη δυο καρότσια για νεογέννητο και να πήγαινα να αγόραζα κι άλλο, ειδικα αυτη την εποχή.

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια....τι κανετε???

Ο μικρος μου ειναι 5η μερα με πυρετο!!!Τον ελιωσε γμτ....καθε μερα 39 δεν του πεφτε ουτε με Depon...ponstan...μετα απο πολλα πηραμε αντιβιωση ενω στην αρχη ο Παιδιατρος μας ειπε δεν χρειαζεται ...μετα το γυρισε!!!

ουτε να φαει ουτε να παιξει ουτε τιποτα...οπου το βαζω καθεται και γενικα ολο να κοιμαται θελει!!!

Αυτα τα ωραια....

Ζωζουλα μου....περαστικα σας και σε σας ευχομαι ολα να πηγαν καλα!!!!

Ροζ μου ξερω θελεις να παρεις και καινουρια πραγματα για το καινουριο μπεμπε εεεε.???????Μωρε βολεψου με αυτα του Αντωνακη και βαλε τα χρηματα στην ακρη...με δυο μωρα .....θα χρειαστουν .

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Με τα καρότσια να σας πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί πολύ. Εμείς chicco έχουμε και μάλιστα απλή έκδοση και μια χαρά τα έχει βγάλει τα λεφτά του. Προσωπικά αν θα αλλάξω κάποια στιγμή καρότσι θα έπαιρνα της CAM. Μ' αρέσουν πάρα πολύ, είναι ποιοτικά, αν και λίγο τσουχτερά στην τιμή. Τα έχουν τα Λητώ απ' ό,τι έχω δει.

Τώρα συνειδητοποίησα αυτό που λέει το Ζωζάκι. Ακούστε λοιπόν ιστορία. Δε θυμάμαι αν σας είχα πει ότι αλλάξαμε παιδίατρο όταν η Μαρία ήταν 13 μηνών. Όταν πήγαμε στον καινούργιο ο οποίος είναι φοβερός επιστήμονας και γιατράρα και χιλιομετάνιωσα που δεν το είχα ερευνήσει καλύτερα να ήμουν από την αρχή σε αυτόν, μας είπε θα σας τα πω από την αρχή γιατί δεν ξέρω τι σας έχει πει ο άλλος γιατρός. Μέσα στα πολλά λοιπόν (που δε μου τα είχε πει ο άλλος παιδίατρος) μου είπε να της ανοίγουμε το πιπί της κάθε μέρα, για να μη γίνουν συμφύσεις στο πιπί της. Τρελάθηκα ότι μπορεί να συμβεί αυτό και ευτυχώς που κάθε φορά που την έπλενα από τα κακά της ενστικτωδώς της άνοιγα τα έξω χείλη για να πέσει τρεχούμενο νεράκι (με ήπια ένταση όχι να του κάνω καμιά ζημιά του παιδιού) στην ουρήθρα της και στον κόλπο της για να μη μείνουν κόπρανα και πάθει καμιά ουρολοίμωξη (ο φόβος μου!!!). Τελικά, αυτό μου είπε ο γιατρός ότι ήταν ιδανικό που έκανα ασυναίσθητα!!! Είναι πολύ σημαντικό τελικά να έχεις καλό παιδίατρο, γιατί όλα μπορούν να συμβούν...

βανιλίτσα μου περαστικά στον μικρούλη σου, ευχομαι να του περασει γρηγορα και να ξαναβρει τη ζωντανια του

Αλλα γιατι σας εδωσε αντιβιωση? Εχει κάτι που να χρειάζεται αντιβίωση ή για να πέσει ο πυρετός? Γιατι ο πυρετός καλό ειναι να υπάρχει, παει να πει οτι ο οργανισμός καταπολεμά αυτό που έχει, οτι και αν είναι αυτό.

Από την άλλη οσον αφορά στους παιδιάτρους, συμφωνω οτι καλο ειναι να ειναι γατόνι ο γιατρός, μπορεί να σε γλιτωσει απο πολλά, αλλα στο συγκεκριμένο θέμα να κανω μιά ερώτηση? Γυναίκες είμαστε όλες. Επαθαν τίποτα συμφήσεις τα πιπί μας που οι μαμάδες μας δεν μας τα άνοιγαν να τα περιποιηθούν κατά γράμμα οδηγιών παιδιάτρων?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

χτες, μερα μεσημερι, επι της Μεσογείων μου διαρήξανε το αμαξάκι μου.... σνιφ.

Μου διαλύσανε την κλειδαριά, τη διαλύσανε όμως, και καθως το αμάξι δεν εχει συναγερμό, αυτή τη στιγμή (και μεχρι τη Δευτέρα που θα μου τις αλλάξουν) ειναι εντελώς ξεκλείδωτο. Ευτυχως το βραδυ παρκαρω σε κλειστο παρκινγκ, και τωρα στη δουλεια το εχω βαλει σε ιδιωτικο παρκινγκ. Αν και τι διαφορά θα είχε και κλειδωμένο να ήταν?

4Rnfp3.png

KALHMERA ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕς..ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΜΑΣ..ΑΧΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ..ΣΜΟΥΤΣΑΚΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ ..ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.MAMMY ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΛΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑΤΗΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΛΙΓΟ ..Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑΜΕ ΤΟ ΠΙΠΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ..ΕΙΔΟΜΕΝ..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Τι λές βρε Σμουτσάκι!!!!!!!Στεναχωρήθηκα πολύ!!!!!!Όλο τέτοια ακούω!!!!Πού θα πάμε κορίτσια μου... Τι θα κάνουμε... Ζούμε σε πολύ δύσκολους καιρούς...

Έχεις δίκιο ότι δεν τα ξέρανε οι μαμάδες μας, αλλά εμείς έτυχε και δεν πάθαμε τίποτα... Πάντα δυστυχώς υπάρχει αυτό το ποσοστό που θα ενημερώσει τις νέες οδηγίες που θα μας δώσουν οι γιατροί μας... Γιατί αν δε μας δώσουν οδηγίες είναι απλώς θέμα τύχης και πιθανοτήτων να μη μας συμβεί κάτι... Και μη χειρότερα που λέμε.........

Μπράβο, ζωζάκο μου! Όλα θα περάσουν και θα τα θυμάστε σαν όνειρο... Καλά, εννοείται, δε σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν είναι καλός επειδή δε σε συμβούλευσε γι' αυτό το θέμα... Ούτε είναι καλύτερος ο δικός μου που απλώς μου το ανέφερε...Συμβαίνουν αυτά δυστυχώς...

Περαστικά και στον Βανιλιτσομπέμπη μας!!!!!

ρουλιτσα περαστικα σας

καλα σμουτσακι μου φανταζομαι πως νιωθεις με εχουν ληστεψει και μενα , τι σου πηραν??

πως παθαινει συμφησεις το πιπι καλε?? καντε το λιανα ..δεν καταλαβαινω..

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Από τα λίγα που έχω καταλάβει είναι ότι αν δεν μετακινούμε ελαφρώς (να περνάει αέρας δηλαδή) τα έξω και έσω χείλη, μπορεί να κολλήσει το δέρμα η μία πτυχή με την άλλη... κάπως έτσι... το εξήγησα καλά, δεν ξέρω...

Ρουλίτσα μου περαστικά σας, μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις το παιδί σου υποτονικό από τον πυρετό. Όλες μας μπορούμε να το καταλάβουμε.

Καλά αυτό με τα κοριτσάκια πρώτη φορά το ακούω και εγώ , κοίτα να δεις τι μαθαίνεις και εγώ που νόμιζα ότι μόνο τα αγόρια έχουν το θεματάκι τους.

Όσο για το καρότσι έχετε δίκιο δεν έχω σκοπό να δώσω πολλά λεφτά και μέχρι τότε μπορεί και να μην πάρω καθόλου αν δεν βρω κάτι που να μου γεμίζει το μάτι.

Σήμερα είχαμε ένα μικρό ατύχημα, όπως τον άλλαζε η μάνα μου στο κρεβάτι τον σήκωσε όρθιο να του βάλει το παντελόνι και άρχισε τα χαζά του αυτός να χορεύει και τις φεύγει από το χέρι και έπεσε στο κομοδίνο γωνία. Ευτυχώς τον κράτησε κάπως και χτύπησε λίγο.

Αλλά δεν μπορούσε να φάει ο καημένος από εκείνη την μεριά , δεν φαινόταν να έχει εσωτερικά κάτι μάλλον στούμπισε τον γνάθο κοντά στο αυτί και εξωτερικά είχε μελανιάσει.

Τώρα είναι μια χαρά και έφαγε 2 αχλάδια και μισό μήλο.

Στο καλό ρε παιδί μου ένα κλάσμα θέλει να γίνει το κακό. Και πάλι πώς να τα προλάβεις όλα όταν κάνουν σαν τρελά. Πόσα χέρια θέλεις ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Αχ, ροζάκι μου, τρελαίνομαι όταν χτυπάμε τα αγγελούδια μας!!!Περαστικά σας!!! Αυτά κάνει και η δικιά μου και για δευτερόλεπτα έχει χτυπήσει αρκετές φορές... Δεν αντέχω να τα βλέπω να πλαντάζουν... Φαντάζομαι τι σύγχυση πήρες κι εσύ, παιδάκι μου...

KORITSAKIA ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ..ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΕΜΠΕ ..ΦΙΛΑΚΙΑ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...