Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια!!

εβι μου με το καλο το μωρακι σου ,να ειναι υγιεστατο και καλοτυχο...

αρχισατε να μιλατε για βαπτισεις ε???

εμεις λεμε να την κανουμε στο χωριο...(βεβαια θα τσινισει λιγο η μαμα μου) αλλα εκει θα μας βγει πολυ οικονομικα...και δεν εχουμε σκοπο να καλεσουμε και παρα πολυ κοσμο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!!!

βγηκαμε βολτιτσα,γυρισαμε,εκανε μπανιο η κορη και σε λιγο θα κανει κι η μαμα!!!!!!

Μπουμπου θα κατεβω Αθηνα αλλα αυθημερον ρε γαμωτο...που να αφησω το κοριτσι μου ολοκληρο βραδυ.Θα φυγω με το πρωινο των 4,θα ειμαι Αθηνα περιπου 8 θα παω στο παρακαταθηκων να κανω την αιτηση για το δανειο του σπιτιου,μαγαζια,ικεα στον κηφισο και με των 6 το απογευματινο πισω!!!Τα κομματια μου αλλα τι να γινει!!

Το χειμωνα που θα εχει μεγαλωσει κι αυτη και θα μπορει να την κρατησει κι η πεθερα μου μαζι με τον μπαμπα της θα φροντισω να σας δω σιγουρα!

Ροουζ,κοιτα στο www.next.co.uk παιδικα και γυναικεια εχει πανεμορφα κομματια,οικονομικοτατα,πολυ καλη ποιοτητα και μπορω να σου πω και τροπο να τα αποκτησεις παρολο που δεν στελνει Ελλαδα.Εγω θα βαλω μεγαλη παραγγελια τελος Αυγουστου και θα παρω τα βασικα μεχρι και 12 μηνων!

Οσο για τον θηλασμο,εγω πλεον δεν μετανιωνω για τιποτε.Μακαρι να μπορουσα και χαιρομαι τις κοπελες που μπορουν και τους συστηνω να επιμεινουν αλλα δεν τα καταφερα.Και γαλα ειχα,αν το εδραιωνα με το θηλαστρο αλλα θα ημουν ζομπι και δεν θα εβγαζα περα το παιδι γιατι μην ξεχνας οτι ημουν και παρα πολυ αδυναμη!!!

μαρσολαν μου πες μου τον τρόπο να κάνω και εγώ καμιά παραγγελία

αρχικά δεν θα πάρω πολλά να δω τι ποιότητα είναι και μετά βλέπουμε

για φθινοπωρινά βέβαια και χειμωνιάτικα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μαρσολαν μου επειδή ξέρω σου αρέσουν αυτά δες τι βρήκα ?

http://www.amazon.co.uk/Bottle-Buddy-Electronic-Formula-Dispenser/dp/B002JTI4DA

δοσομετρητής γάλατος, καλό ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα κοριτσια , περιμενω να δω αν θα κρατησει η αδελφη μου την μπεμπα αλλιως μπαι μπαι σημερινα ψωνια.

Για την βαπτιση εχω υποσχεθει και εχω πει οτι θα της κανω μια βαπτιση πολυ ομορφη , να την χαρω και εγω που την περιμενα τοσο καιρο καθιλωμενη στο κρεβατι , γι αυτο αγωνιω .

Οσο για το βιβλιο των ευχωνrose μου ειναι ενα μεγαλο βιβλιο με λευκες σελιδες που βαζεις μεσα αυτοκολητα ή φωτογραφιες ή οτι αλλο θες για να αφιερωσει ο κοσμος και οι δικοι μου . Μαρεσει να κανω πραγματα για την κορουλα μου αλλωστε ετσι εχω μαθει γιατι και εμενα μου καναν τετοια και τωρα τα χαζευω που μεγαλωσα .Θελω να εχει τετοια πολλα και η κορη μου .Ηδη εχω φτιαξει ενα αφιερωμα στην εγκυμοσυνη μου , και ενα με τα πιο σημαντικα γεγονοτα της ζωης της ,γεννεθλια , γιορτες ,γεννηση (αυτο τωρα το ξεκινησα ).

Ηθελα να κανω και τα προσκλητηρια ή τις μπομπονιερες αλλα θα παω στην γρηγορη και ευκολη λυση .Εκκλησια θα παω μες στην βδομαδα να κλεισω και μαγαζι ακομα δεν ξερω τι θα κανω.παντως βρηκα ενα ωραιο site me διακοσμηση βαπτισης .http://www.evendi.gr/C7A03D83.el.aspx

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Kαλήσπέρα κοριτσάρες!

πως πάτε? Εμεις 2 μέρες τώρα έχουμε μια ανεξήγητη ανησυχία και ενω τη θηλάζω κάνει ότι και της μπουμπούς, χτυπιέται θελει να τη σηκώσω να ρευτεί και βγάζει γουλιές. Ακόμα δεν έχουμε ρουκέτες αλλά φοβάμαι για παλινδρόμηση κι εγώ...πρέπει να μιλήσω με την παιδίατρο.

Ροζάκι μου ούτε εγώ είχα γαλά στην αρχή, 60 γρ και απο τα δύο στηθη και πολύ λέω. Απλά βοηθάει πολύ το τρίωρο και η ταυτόχρονη αντληση και από τους 2 μαστούς. Αλλά είναι απίστευτη κουραση και αν δεν είχα τη μαμά μου να με βοηθάει με το σπίτι δε θα τα κατάφερνα. Εγώ μέχρι να αρχίσει η μεγάλη παραγωγή δεν έκανα τιποτα εκτός από το να ασχολούμαι με τη μικρή. Και το στήθος μου δε το συζητώ τα έχει παίξει από αντλήση καπάκι σε θηλασμό και το ανάποδο :confused::confused::confused:. Στο σπίτι δεν έκανα απολύτως τίποτα. Τώρα εχω αρχίσει και βρίσκω τους ρυθμούς μου. Τα δε βράδια!!! αποθέωση, να ξυπνά η μικρή, να την ταίσω, να την αλλάξω, να την ξανακοιμήσω και μετά 20' άντληση!!! Αν ήμουν τυχερη κοιμόμουν 45-60'. /τωρα είναι καλύτερα που παραλείπω την αντλήση των 3-4 πμ, κι έτσι κάνω μια στις 1-2πμ και μετά το πρωί περιπου 7-8πμ.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

μαρσολαν μου επειδή ξέρω σου αρέσουν αυτά δες τι βρήκα ?

http://www.amazon.co.uk/Bottle-Buddy-Electronic-Formula-Dispenser/dp/B002JTI4DA

δοσομετρητής γάλατος, καλό ?

τελειο μιλαμε!βαζεις ολη την σκονη μεσα και καθε φορα μπαινει η σωστη ποσοτητα γραμμαριων στο μπουκαλι!!!με το πατημα ενος κουμπιου....ααα,ρε ροουζ τι μου κανεις χαχαχαχα...αυτοματοποιημενη η προετοιμασια γαλακτος!!

καλημέρα κορίτσια μου

εμείς μόλις επιστρέψαμε από την βόλτα μας

ο μπαμπας μας θα έχει άδεια την εβδομάδα που έρχεται και είμαστε μέσα στην τρελή χαρά. Νιου εχεις δίκιο εγώ δεν άντεχα να κάνω άντληση τόσο συχνά έκανα 1-2 φορές την μέρα οπότε το γάλα δεν αρκούσε με τίποτα και απογοητεύτηκα.

Φαίρυ μου εμείς έχουμε 2 άλμπουμ από αυτά που έχει στο εμπόριο για τα νεογέννητα και το γεμίζουμε σιγά σιγά. Με φωτό από τον υπέρηχο έως το πρώτο του μπάνιο , την πρώτη νύχτα στο σπίτι ως εμπειρία και τέτοια.

Τώρα αυτό που λες φαίνεται καλή ιδέα.

Μαρσολάν μου και εμένα μου άρεσε αυτό γιατί όχι ότι χάνω το μέτρημα αλλά βαριέμαι να γεμίζω κάθε φορά τον δοσομετρητή που έχω και άσε που έχω μέσα στάνταρ ποσότητα για να μην ξεχνάω τι έβαλα οπότε αν θέλω λιγότερο πρέπει να το κάνω από το κουτί.

Μπορείς να μου πεις στο site που μου έστειλες πως μπορώ να κάνω παραγγελία για Ελλάδα?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

. Αλλά είναι απίστευτη κουραση και αν δεν είχα τη μαμά μου να με βοηθάει με το σπίτι δε θα τα κατάφερνα. Εγώ μέχρι να αρχίσει η μεγάλη παραγωγή δεν έκανα τιποτα εκτός από το να ασχολούμαι με τη μικρή. Και το στήθος μου δε το συζητώ τα έχει παίξει από αντλήση καπάκι σε θηλασμό και το ανάποδο :confused::confused::confused:. Στο σπίτι δεν έκανα απολύτως τίποτα. Τώρα εχω αρχίσει και βρίσκω τους ρυθμούς μου. Τα δε βράδια!!! αποθέωση, να ξυπνά η μικρή, να την ταίσω, να την αλλάξω, να την ξανακοιμήσω και μετά 20' άντληση!!! Αν ήμουν τυχερη κοιμόμουν 45-60'. /τωρα είναι καλύτερα που παραλείπω την αντλήση των 3-4 πμ, κι έτσι κάνω μια στις 1-2πμ και μετά το πρωί περιπου 7-8πμ.

πωωω, βρε συ νιου μαμμυ, σαν να ακουω εμενα... εγω ομως επειδη δεν ειχα βοηθεια απο κανεναν (μετα το μηνα που εκατσε ο νικος μαζι μου), το σταματησα, δεν αντεχα αλλο. εγω δε, εκανα και την αλλη βλακεια, δεν σηκωνομουν για τη μικρη και στο καπακι να κανω και αντληση, σηκωνομουν για τη μικρη οτι ωρα ηθελε, και σηκωνομουν και συγκεκριμενη ωρα για αντληση. οποτε κανα 2 φορες για τη μικρη και κανα 2 ακομα για αντληση, καταλαβαινεις πως ειχα γινει...

4Rnfp3.png

ευουλα φανταζομαι θα εχεις γεννησει πια, πιστευω οτι ολα θα πηγαν πολυ καλα και τωρα πια θα εισαι μια ευτυχισμενη μανουλα αφου κρατας τη μπουμπουκα σου αγκαλια και τη ζουπας, που τοσο πολυ το αποζητουσες. να ειστε παντα καλα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Υπόλοιπα κοριτσακια τι κανετε? Ειδατε το τικερακι μου? Περσι τετοιες μερες περιμενα απο μερα σε μερα να γεννησω. Σε 6 μερες το μωρακι μου εχει τα πρωτα του γενεθλια

4Rnfp3.png

ναι ροζουλα μου, αυτο θα το περασουμε μαζι. εμεις εχουμε κλεισει 18 σεπτεμβριου να τη βαφτισουμε στα βριλησια, στην εκκλησια που την πηγαμε για να σαραντισει κιολας.

Τραπεζι ουτε εμεις θα κανουμε, μονο οι οικογενεια και οι κουμπαροι αμεσως μετα τη βαφτιση και το βραδυ λεμε να κανουμε ενα παρτυ στον κηπο μονο για τους φιλους μας.

4Rnfp3.png

κοντά θα είναι οι βαφτίσεις μας εμείς 3/10

από προσκλητήρια και μπομπονιέρες είδες κάτι ?

εγώ κοιτάω το site που είπε η φαιρυ έχει ωραία πράγματα μέσα απλά δεν είδα αν αναλαμβάνουν για θεσσαλονίκη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...