Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ζωζα μου να σκεφτεσαι θετικα ...μπορει και να μην χρειαστει να κανεις τιποτα .Δεν μπορει η γιατρος σας να βρηκε δυο προβληματα στο παιδι ...δηλαδη εμενα δεν μου καθεται καλα , μηπως ειναι υπερβολικη .

Θα σε σκεφτομαστε

φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το στοματακι της και για το από κάτω που δεν έχει κλεισει δεν είχες πει? Η κάνω λαθος

Γεια σας, κοριτσάρες!

Ιδανική η κατάσταση που περιγράφει το Σμουτσάκι!

Φαιράκι, νομίζω ότι είναι διαφορετικές οι εταιρείες mmr και priorix. Μπορεί να λέω και βλακείες. Και μάλιστα νομίζω ότι το πρώτο είναι πιο παλιό αλλά πιο βαρύ. Αλήθεια, Σμουτς, στο ανιψάκι σου ενεργοποιήθηκε με το εμβόλιο; Συγκλονιστικό!

Φιφάκο, νομίζω ότι έχεις λείψει σε όλες...

Ροζάκι, έχω ακούσει ότι η σειρά της Frezyderm είναι πολύ καλή! Εγώ, κορίτσια, ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την ενυδατική της και είναι φοβερή και μόλις 23 ευρώ!!!

Ζωζάκο μου, καλή επιτυχία στο παιδάκι σου! Και εύχομαι να είναι το τελευταίο!!! Όλα καλά!

Είμαι ένα πτώμα που περπατά... πώς αντέχω δεν ξέρω... δουλεύω και το ΣΚ μπλιάχ...

Σας φιλώ όλες!!!

φαιρυ μου τωρα καταλαβαααα...ναι για το πιπι της ειπε οτι δεν εχει ανοιξει καλα απο κατω ακομα..οπως ειχε πει και στο σμουτσακι και με τον χαλινο της γλωσσας(το πετσακι δηλαδη)οτι θελει λιγο κοψιμο..για τον χαλινο ειμαστε στην τελικη ευθεια τωρα,,να πω την αληθεια κι εγω νομιζω οτι ετσι θα βγαζει καλυτερα εξω την γλωσσα..τωρα για το αλλο δεν ξερω τι να κανω..νΑ πω στον παιδοχειρουργο να της ριξει μια ματια η θα φτιαξει μονο του?εσεις που εχετε κοριτσακια πως το βλεπετε το πιπι τους?????αχ ερωτησεις που κανω κι εγω..σαςεχω κουφανει..ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες να πανε ολα καλα ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

ειδες καλά θυμόμουν τελικά.

Εγώ νομίζω οτί μιας και θα έρθεις να κάνεις και μια ερωτηση στο γιατρό να την δεί .

Εμενα η δικια μου παιδίατρος πάντα την κοιτάζει εκει κάτω και η αλήθεια ειναι οτι μου είχε φανεί περιέργο αλλα εσυ μου έλυσες την απορια ..οι γιατροι ξέρουν τι να δούν

κάτσε ρε κορίτσια γιατί τρελαίνομαι τώρα

τι δεν άνοιξε καλά ? έχουμε και οι γυναίκες τέτοια θέματα ?

τι να ανοίξει δηλαδή ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και κάτι τελευταίο

μετά απο την εμπειρία σας τι καρότσι θα μου προτείνατε ?

Θέλω ένα καρότσι για το δεύτερο γιατί με αυτό που έχω δεν πάει.

Θέλω κάτι που να κάνει απο νεογέννητο και να μπορείς να το κουμαντάρεις εύκολα με ένα χέρι που λένε.

Και σίγουρα οικονομικό. Να μην θέλω 1000 ευρω.

Είδα στα λητώ χθες ένα πρώτη φορά το άκουσα είναι καινούργια μάρκα ιταλική foppa

οι μπροστά ρόδες έρχονται πιο μέσα απο τις πίσω και δεν σκαλώνει στους διαδρόμους των σουπερ μαρκετ και οι πίσω είναι μεγάλες.

Το αρνητικό είναι ότι σου δίνει όλο το πακέτο καρεκλάκι και καλαθούνα μαζί.400? όλα αλλά τι να τα κάνω. Καρεκλάκι έχω της perego me iso fix που δεν το αλλάζω.

Και καλαθούνα έχω πάλι.

Τι έχετε να μου προτείνετε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

GYRISAME APO THN AIMATOΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ..ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΟΛΥ Η ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΑ..ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ..ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ..ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΤΛ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ..ROSE ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΠΙΠΙ ΤΟΥς ΑΠΟ ΚΑΤΩ..ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ..ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ CHICCO ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

εγω εχω ακομα της Inglesina ολο λεω να παρω ενα πιο ελαφρυ αλλα δεν αγοραζω .Βασικα το βολευτηκα αλλα τωρα που μεγαλωσε ειναι πιο βαρυ λογω της μικρης που εχει βαρύνει και αυτη.

Εσυ τον Αντωνακι τον πας με τοκαροτσι το peg perego??

εγω πιστευω οτι macclaren θα ειναι η καλυτερη επιλογη

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερα ..ζωζ ολα καλα θα πανε καταλαβαινω την αγωνια σου προσπαθησε να μην το μεταδιδεις στο παιδι και ολα θα τελειωσουν γρηγορα..με το καλο...

τωρα για καροτσι ειμαι φανατικη της maclaren τα ελεγε η σμουτς τα λεγανε και οι φιλες μου αλλα επρεπε να το ζησω για να συμφωνησω...εμεις πηραμε ενα peg perego για να το αφησουμε αγγλια και μετα πηραμε το μακλαρεν και καλα για αθηνα..ε το πηγαινοφερνουμε το μακλαρεν δεν μπορουμε χωρις αυτο ειναι απιστευτα βολικο...υπαρχει ενα μοντελο που ειναι για νεογεννητα που κατεβαινει ολη η πλατη στην ευθεια...ψαξτο και στο ιντερνετ γιατι εχει μεγαλη διαφορα η τιμη απο ελλαδα... φιλακια σε ολες σας

maclaren και αμα το βρεις και απ' εξω ακομα καλυτερα γιατι οντως στην ελλαδα το εχουν πανακριβα.

εννοειται μην παρεις καροτσι με τρια κομματια, πρωταρα εισαι μωρε? αφου τα εχεις ολα θα ξαναπληρώνεις?

Επισης αυτο που συστηνω εγω για οικονομικό και ιδίων λειτουργιων με το maclaren ειναι το chicoo light way.

νομιζω ειναι πολυ καλο αν δεν θες να δωσεις πολλα λεφτα, και ειναι και απο νεογέννητο. Εγω το εχω ξαναπει, μου το ειχαν παρει δωρο στη δουλειά όταν σταματησα για να γεννησω, και το αλλαξα επειδη ειχα ηδη αγορασει το maclaren. διαφορετικά θα το κράταγα με τα 1000

4Rnfp3.png

Το chicoo light way το έχω αγοράσει και δεν το βολεύτηκα καθόλου έτσι κάθεται.

Γιατί ο Αντώνης γλιστρούσε προς τα κάτω όλη την ώρα.

Δεν θέλω ένα καρότσι αυτού το στυλ.

Θέλω ένα καρότσι βασικά για το μωρό γιατί ο Αντώνης ούτε να το συζητώ για καρότσι.

Το έχουμε κρεμάστρα καθαρά. Όταν πάμε βόλτα κυρίως τα Σάββατα όλη μέρα το παίρνω για να κοιμηθεί εκεί και για όταν ξυπνήσει να ακουμπάμε πράγματα όσο τον κυνηγάμε.

Οπότε θέλω ένα σε αυτό το στυλ

http://www.chicco.gr/el/en_karotsi_s3_trio_black_andromeda_72.html χωρίς τα άλλα. Μόνο το καρότσι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

α ναι ε? εγω δεν το εχω χρησιμοποιησει για να ξερω, αλλά το ειχε μια ξαδέλφη μου και την ειχε βολεψει πολυ. βεβαια το ειχε παρει οταν ηταν σε πιο μεγαλη ηλικια το παιδακι της οχι για νεογέννητο. Εμενα μου ειχε φανεί καλό πάντως στο λίγο που το ειχα ψαξει.

Στον αντώνη δεν ειχες παρει καρότσι όταν γεννήθηκε? γιατι δεν το χρησιμοποιείς και στο μωρό?

4Rnfp3.png

αυτο με την μεγάλη ροδα μπροστά είναι?? πρεπει να δείς πως θα σέ βολευει στο αυτοκινητο , να χωραει κιολας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...