Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα μαμμυ μου δεν πειράζει ρε συ ποιος δίνει σημασία στα τικερ τα βλέπουμε αλλά δεν τα διαβάζουμε.

όσο για τα εμβόλια με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη.

να ρωτήσω άρχισαν οι φαγούρες στην κοιλιά και στο στήθος ξέρει καμία καμία καλή κρέμα για αυτό ? το δέρμα ανοίγει και με γαργαλάει αφάνταστα το ίδιο είχα και με τον Αντώνη αλλά μου έδωσε η γιατρός μια κρέμα που είχε δείγμα και με έβγαλε όλη την εγκυμοσύνη.

πέταξα το κουτί και δεν θυμάμαι τι ήταν.

δεν ξέρω αν βοήθησε αλλά δεν έχω ούτε δείγμα ραγάδας πουθενά.

βεβαια εμένα με απασχολεί η φαγούρα που ματώνω το δέρμα από το ξύσιμο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Fifonaki μου ποσο μου λειπεις ...ποσο θελω να σε ξαναδω εεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

ποτε θα ξαναρθεις??

καλα σχετικα με τις εξοδους και ποιος θα κραταει το παιδι αστα ειναι ενα θεμα μεγαλης συζητησης ...ειδικα οσο μεγαλωνει το παιδι δεν θελει να αποχωριζεται και τους δυο γονεις οποτε καταληγουμε να βγαινουμε along .Εμεις εχουμε να βγουμε οι δυο μας πολυ πολυ καιρο μονο κανα σινεμαδακι αν τυχει , αφου και αυτο το σκ εχουμε να παμε σε μπουζουκια και ακομα το σκεφτομαστε!

Εγω εχω αρχισει να προβληματιζομαι σχετικα με τον παιδικο σταθμο ...λεω να τηνπαω απο του χρονου , η πεθερα μου δεν θελει , ο αντρας μου αφου το κραταει η πεθερα δεν θελει ουτε αυτος αλλα εγω πιστευω οτι το παιδι παει πισω ετσι και ειδικα απο του χρονου που θα ειναι σε δημιουργικη ηλικια θα χρειαζεται .Μετα σκεφτομαι οτι πολυ καλα ειμαι βολεμενη με την κατασταση αυτη αν και κουραζει λιγο στο πηγαινε ελα..και μετα σε ποιον παιδικο θα την παω και για ποσες ωρες.

Πολλες σκεψεις εεε??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

α ροζ το γαργαλιτο νομιζω ειναι συμπτωμα της εγκυμοσυνης και μενα με ειχε πιασει φαγουρα θυμαμαι παντου , αφου ειχα γραντζουνιστει .Ραγαδες δεν εκανα πουθενα .

Μαμυ και εμεις το priorix θα κανουμε ααα δεν ειναι το mmr?

καλημερα

φιφακο, κρατα γερά, θα προσαρμοστείς σύντομα κι εσύ και η πεθερά σου

οσον αφορά στο εμβόλιο, νομιζω οτι αυτο που λεει η μαμμυ ισχυει. Εχεις το γονίδιο και μπορεί το εμβόλιο να στο ενεργοποιήσει. Δυστηχως αυτό ακριβώς συναίβει με ενα ανηψάκι μου.

ροζ, εγω στην εγκυμοσυνη επαιρνα την κρεμα για ραγάδες του κορρε. Δεν εκανα καμια, αν και νομιζω αυτο δεν παιζει κανενα ρολο τελικά. παίζει αν εχεις προδιαθεση να κάνεις ραγάδες.

φαιρυ για τον παιδικο σταθμο, εγω ειμαι πολυ υπερ κυριως στην ηλικια που θα ειναι η αντριαννα του χρόνου. και πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι παίρνουν θέση οι παππουδες σε τετοια θεματα. απο καποια ηλικια και περα δεν μπορουν να προσφερουν κατι στο παιδί, οσον αφορα τη συνεργασια, τη συμμορφωση σε κανονες, τη συνηπαρξη με αλλα παιδιά, τη συμμετοχή σε ομάδα. Σαφως η αγαπη και η φροντίδα δεν μπορουν να συγκριθούν, αλλά σε αυτή την ηλικια νομιζω τα αλλα παιζουν πιο σημαντικο ρολο.

για μενα το ιδανικο παντως θα ηταν, να πηγαινει το παιδι μου παιδικο, εγω να μην δουλευω, να κανω τις δουλειες μου με την ησυχια μου, να φροντιζω το σπιτι μου, να μαγειρευω, να πινω κανα καφε οποτε θελω και να κανω τις βολτες μου, να βγαζει ο αντρας μου πολλα λεφτα για να μη μας λειπει τιποτα και να εχω και μια κυρια να κανει τις δουλειες του σπιτιου 2 φορες την εβδομάδα. και φυσικά να εχω και καπου να αφηνω την Ιλιάνα οποτε θελω για να βγαινουμε βραδυ με τον άντρα μου.

ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩΩΩΩΩ??????????

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

SMOUTS τα λες ΤΕΛΕΙΑ ...αν και πιστευω οτι θα βαριομουν συνεχεια σπιτι ....κατα τα αλλα θα μ αρεσαν ολα αυτα χαχαχαχα

Βαριεμαι κοριτσια σημερα ...εδω στο κεντρο γινεται χαμος με τις απεργιες και τις πορειες ...να δω πως θα φυγω σημερα ..

και ποτε θα παμε για coffee?????

σμουτς θα πάω να ρωτήσω βασικά εγώ την θέλω περισσότερο για ενυδάτωση να μην αφυδατώνετε το δέρμα γιατί με τραβάει συνέχεια.

Όσο για το θέμα του παιδικού και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά για το νέο χρόνο. Άσχετο αν οι γονείς μου δεν θέλουν και το καταλαβαίνω.

Απλά του χρόνου θα έχω νεογέννητο τι θα γίνει με το θέμα γρίπη ?

Έχω έναν συνάδερφο έστειλε τον μεγάλο του 3 ετών φέτος πρώτη χρονιά και απο τον Σεπτέμβριο είναι συνέχεια άρρωστος. Μόλις πάει να συνέλθει άντε πάλι.

Έχουν και αυτοί 6 μηνών μωρό στο σπίτι.

Εδώ δεν έρχεται συνέχεια επαφή με παιδιά και πάλι μια γαστρεντερίτιδα ελαφριά την περάσαμε. Ευτυχώς χωρίς πυρετό με λίγο κακά.

Τι να πω δεν ξέρω γιατί θέλω να ξεκουράσω και τους γονείς μου που θα τρελαθούν και με τα δυο όταν γυρίσω.

Θα μου πεις κάτσε να έχω δουλειά μέχρι τότε που ποτέ δεν ξέρεις.

Για το θέμα έξοδος εγώ τώρα που ο Αντώνης μεγάλωσε και δεν γίνεται να τον πηγαινοφέρνω έρχονται οι γονείς μου ένα 2ωρο το βράδυ αφού τον έχω κοιμίσει πετάγομαι στην πλατεία εδώ συνοικιακά πίνω έναν καφέ με τις αδερφές μου και τους συζύγους και γυρνάω.

Με το δεύτερο θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

roz egw ebaza mia tis sebamed an thimamai kala kai itane polu kali alla tha sou proteina to amugdalelaio tis propoline dokimase to, ase pou einai kai telio demakigiaz matiwn kai polu kalo kai gia to dermataki tou bebe argotera emena genika me exei bolepsei polu

axxx koritsia me tis exodous exw eixa ton telio sundiasmo ...tin manoula apo katw pou opote ithela kathotane me tis wwwres kai pigaina opou ithela....kata ta alla sumfono me to oneiro tis smouts

φίφη γενικά δεν ξέρω τι να πάρω θέλω κάτι για να σταματήσει η φαγούρα γιατί υποφέρω

να ρωτήσω εσάς πόσες ώρες την μέρα βλέπουν youtube?

εγώ νομίζω ότι έχει ξεφύγει. μαλώνουμε όλη μέρα για να πάει εκεί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ροζ πλάκα μου κάνεις εμένα δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση ούτε υυπολογιστή βέβαια δεν ξέρω αν είναι καλό.σήμερα πολύ βροχή ακυρωσα το μάθημά χορού άναψαν τζάκι και χουχπουλιαζουμε οικογενειακός.perfect!!!

Διαφημίσεις

Ναι ρε συ έχει φάει κόλλημα με το mickey mouse και τα pingu.

Με το που ξυπνάει άκουν άκουν είναι.

Προσπαθώ να τον απασχολώ αλλά δεν γίνεται πάντα.

Φυσικά και δεν είναι καλό αλλά έγινε η αρχή και τώρα άντε να τον κόψεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...αχ πλησιασε ο καιρος αυριο εχουμε γενικη αιματος και την τριτη το χειρουργειο για το χαλινο ...ειμαι μεσα στο αγχος ...θα κατεβουμε αθηνα απο δευτερα..θα μεινουμε στον αδερφο μου και θα φυγουμε τεταρτη..μακαρι να πανε ολα καλα...δεν εχω ορεξη καθολου..φοβαμαιιιιιι

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Ζωή μου να σκέφτεσαι ότι είναι μια απλή διαδικασία και όλα θα τελειώσουν γρήγορα.

Η Κωνσταντίνα δεν θα καταλάβει τίποτα και ούτε θα θυμάται.

Όλα θα πάνε καλά να είσαι σίγουρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...