Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ουάου είμαι εκστασιασμένη έχουμε κόσμο στο φόρουμ

σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τις ευχές σας, σήμερα έφαγα τόσο πολύ που νομίζω θα σκάσω.

Από αύριο αυστηρή δίαιτα.

φαίρυ αερολίν έδωσα δύο φορές στον αντώνη εντάξει δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο απόλυτα φυσιολογικό και ακίνδυνο. Για φάρμακο γιατί σίγουρα είναι φάρμακο.

Σήμερα είχα άδεια φυσικά γιατί έκανε η αδερφή μου η μεγάλη πολιτικό γάμο και μαζί με τα γενέθλια είχαμε διπλή γιορτή.

Ζωή μου κούλαρε λίγο γιατί το πιθανότερο είναι να τρελαθείς εσύ.

όλα καλά θα πάνε μην φοβάσαι θα περάσει και αυτό.

περαστικά στα αρρωστούλια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α να ζήσουν τα παιδιά. Πώς και πολιτικό?

Εγω παντως απορω με τον κόσμο που αυτο τον καιρό παντρεύεται (καλα μεχρι εδω) και παει και κανει τραπεζια. Εντωμεταξυ σε αυτά οι τιμες δεν πεφτουν καθόλου. Σου λεει, θα τα δωσει ο αλλος για το γάμο του

4Rnfp3.png

ααα ροζ την δευτερη αδερφη σου δεν την εχεις φωτο ...μηπως ειναι αδυναμιες αυτες τελικα?? χιχιχιιχ

χαρηκα που ακουσα την μαρσολαν ...κριμα που δεν κανονισαμε βρε γμτ ...ατιμες ιωσεις..

η δικια μου πολυ γκρινια μα πολυ γκριναι ομως , δεν εχουμε κοιμηθει καλα ,μονο γκρινιαζουμε και δεν ξερουμε τι θελουμε...

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Σμουτς ο πολιτικός είναι η ανέξοδη και γρήγορη λύση. Έκανα και εγώ πολιτικό πριν τον θρησκευτικό για να αγοράσουμε ως πρώτη κατοικία. Η αδερφή μου το έκανε για να μπει και το δικό της όνομα στο σπίτι του άντρα της. Που το έχει με δάνειο. Χρήματα για θρησκευτικό δεν υπάρχουν η μεριά του γαμπρού είναι τραλαλά οπότε όποτε και αν έχουν για θρησκευτικό κάποια στιγμή και αυτός φυσικά χωρίς νταβαντούρια.

φαίρυ και την δίδυμη δεν θα την είχα αν δεν είχαμε μαζί γενέθλια χαχα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως αδυναμία απλά ως δίδυμες έχουμε μαζί γενέθλια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

να μας την βαλεις να την δουμε.

κοριτσια εχθες περασαμε μια τραγικη νυχτα παλι , η μικρη δεν μπορουσε να αναπνευσει εχανε τον υπνο της και ολο εκλαιγε , πρεπει να ξυπνησαμε ολη την γειτονια , εν το μεταξυ με την αυπνια μας και ολο την ενταση , μιλουσαμε και δυνατα με τον αντρα μου ....το πρωι ξυπνησε η μικρη και μαλλον της εκατσε βαρυ το γαλα το εβγαλε (ενω ειχα πει στον αντρα μου να το νερωσει λιγο , το ξεχασε) οποτε ξερναγαμε και το πρωι ...

Μασκα με αερολιν δεν βαζει με τιποτα η μικρη , δεν μου καθεται κιολας γιατι μονη μου δεν μπορω να την κουμανταρω ..

Διαφημίσεις

Γεια σας, κορίτσια μου!

Τι διαβάζω αρρωστούλι το κοριτσάκι μας; Υπομονή fairaki μου! Πώς ταλαιπωρούνται έτσι τα κακόμοιρα όταν δεν μπορούν να αναπνεύσουν. Τα περάσαμε εμείς αυτά πριν 2 μήνες και αναγκαστικά πήραμε αντιβίωση augmentin για 10 μέρες και συνήλθε... Θέλει υπονομή...

φιλάκια σε όλες!!!

FAIRY ΠΩς ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΛΑ..ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..Ο ΒΗΧΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΞΟΥΛΕς ΠΕΡΝΑΝΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 14 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΙΝΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΙΚΡΗ ΝΑΡΚΩΣΗ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΩΝ ..ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ..ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΩΡΟ.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

hello girls

η μικρη εχει ακομα φλεγμα , την πηγαμε εχθες στην γιατρο και ειπε παλι τα γνωστα να της κανουμε αερολιν μασκουλα . Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι , μπουκωματακι ειναι και θελουμε να μας φυγει ..Εχθες δε επεσε και απο το κρεβατι ..φανταστικα περναμε χαχαχαχαχα

Βρε Μαμμυ εσυ που τα ψαχνεις τι εχεις ακουσει για το εμβολιο mmr ? το κανατε όλες?? εμεις ηταν τωρα να το κανουμε αλλα ετσι οπως ειναι η μικρη το βλεπω χλωμο να της το κανω , το εχω σπιτι στο ψυγειο να καθεται

Διαφημίσεις

koritsakia mou geia sas ....elpizw na min exw meinei apo apousies...sorry gia ta grammata alla kati exei pathei to rimadi kai den ta allazei se ellinika

loipon exw ftasei agglia edw kai 15 meres kai prospathwna suntonistw sto kainourgio spiti...olo douleies paidi douleies paidi eimai kai den prolabainw..alla na mou peis auto den ithela? meta apo tosi douleia pou exw rixei na to paixw noikokura ?? ta pragmata edw einai isixa kai ola kilane irema gia mia oikogenia alla den sas krybw oti mou leipei i fasaria tis athinas kai oi filoi mou kai i mama mou kai i adelfi mou ...prospathw na suntonisw tin pethera mou na mou krataei to paidi kapoies meres gia na bgainoume ma ton andra mou gia kana fagito kai se kamia pub giati edw den paizei tipota allo...exw brei kapoies dyskolies se auto to thema alla tha ta kataferw nomizw...sas diabazw alla den prolabainw na grafw kathe fora...an kai den mazeyestai kai polu suxn twra teleytaia e??

filakia se oles sas kai idiaitera stin koilitsa tis roz .....

fifika Μου όλα καλά θα πάνε μην σκας κάθε αρχή και δύσκολη.

θα μπεις σε μια ρουτίνα

κορίτσια μου εμείς περνάμε πάλι μια ελαφράς μορφής γαστρεντερίτιδα μόνο λίγα κακά δηλαδή ευτυχώς χωρίς πυρετό.

κατά τα άλλα όλα καλά η κοιλιά μου θεριεύει και στρογγυλεύει.

στις 15 έχω ραντεβού να τον δούμε ξανά και να τσεκάρουμε το 100% αν είναι αγοράκι.

εσείς ?

φαίρυ αν είναι άρρωστη σίγουρα δεν θα στο κάνει και εμείς το καλοκαίρι που ήταν άρρωστος πήγαμε πίσω.

Τώρα είμαστε πίσω ένα εμβόλιο γιατί δεν κάναμε ένα το ξέχασα εντελώς.

Τι να πω δεν ήξερα ότι έχει 2 τόσο κοντά.

Θα πάμε μια από αυτές τις μέρες να το κάνουμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Φιφάκο μου, καλή διαμονή! Η καινούργια ζωή που μας περιγράφεις εμένα μ'αρέσει πολύ! Σκέψου ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα πουθενά... Όταν επισκεφτείς πάλι την Ελλάδα, θα χαρώ πολύ να σε δω από κοντά... :)

Φαιράκο μου, με πιάνεις αδιάβαστη. Έχω διαβάσει από εδώ κι από εκεί κάποια άρθρα που συνδέουν το εμβόλιο με αυτισμό κτλ δε μου φαίνονται να στέκουν όμως επιστημονικά. Με τον αυτισμό γεννιέσαι έτσι δεν είναι; Προφανώς εκδηλώνουν τον αυτισμό, όχι τον προκαλούν.

Κοίταξα το βιβλιάριό της και είδα ότι κάναμε το Priorix (αντίστοιχο του mmr) στις 22.12.11 και η μικρή δεν έκανε ούτε καν πυρετό. Αντιθέτως στο επαναληπτικό το πενταπλό τέλη Γενάρη κάναμε το 37,5 μας.

Κορίτσια, για να λέμε την αλήθεια τα εμβόλια έχουν τις παρενέργειές τους. Υπάρχουν όμως και όλες αυτές οι ασθένεις που πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδάκια μας. Κάθε φορά λέμε να μην είμαστε οι άτυχοι να εκδηλωθούν σε μας τα "άσχημα" των φαρμάκων... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Δεν μπορείς και να μην εμβολιάσεις το παιδί...

Από εκεί και πέρα τι να πω... Ο Θεός βοηθός...

Ροζάκο μου, πόσων εβδομάδων είσαι ακριβώς τώρα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...